Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
7.12.05 13:45

Taky jsem si zapisovala údaje na Fertilityfriend.com. Bylo to dobré. Z počátku jsem sledovala i nějaké ty další věci, ale ono se to stejně řídilo jen tou teplotou. Hlavně to bylo dobré, že jsem mohla porovnávat, jak to bylo třeba minulý měsíc a kdy mám ovu očekávat a tak.

Vím, že se mi to lehko říká, když už jsem těhotná, ale věřte mi, že vím přesně, jak se cítíte. Já už jsem totiž měla pocit, že prostě neotěhotním nikdy, chvílema jsem byla úplně zoufalá. Postupem času jsem rezignovala, přestala jsem se snažit a přišlo to :) Samozřejmě, že jsem na to sem tam myslela, ale už ne tak intenzivně a už ne při každém sexu :D Prostě jsem to nechala na přírodě s tím, že počkáme do Vánoc, a když se nic nepovede, zkusíme se měsíc snažit každý den :twisted: a pokud stále nic, tak zajdu k doktorovi a budu to řešit. No naštěstí se povedlo a stačilo se snažit jen dvakrát za celý měsíc :D Myslím, že tím, že jsem si řekla, že do Vánoc to nebudu řešit, jsem to prostě vypustila z hlavy. No, na druhou stranu jsem si napsala již zmiňovaný papírek s požadavkem na otěhotnění do konce roku a věřila jsem tomu, že to bude fungovat :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.12.05 13:45

Taky jsem si zapisovala údaje na Fertilityfriend.com. Bylo to dobré. Z počátku jsem sledovala i nějaké ty další věci, ale ono se to stejně řídilo jen tou teplotou. Hlavně to bylo dobré, že jsem mohla porovnávat, jak to bylo třeba minulý měsíc a kdy mám ovu očekávat a tak.

Vím, že se mi to lehko říká, když už jsem těhotná, ale věřte mi, že vím přesně, jak se cítíte. Já už jsem totiž měla pocit, že prostě neotěhotním nikdy, chvílema jsem byla úplně zoufalá. Postupem času jsem rezignovala, přestala jsem se snažit a přišlo to :) Samozřejmě, že jsem na to sem tam myslela, ale už ne tak intenzivně a už ne při každém sexu :D Prostě jsem to nechala na přírodě s tím, že počkáme do Vánoc, a když se nic nepovede, zkusíme se měsíc snažit každý den :twisted: a pokud stále nic, tak zajdu k doktorovi a budu to řešit. No naštěstí se povedlo a stačilo se snažit jen dvakrát za celý měsíc :D Myslím, že tím, že jsem si řekla, že do Vánoc to nebudu řešit, jsem to prostě vypustila z hlavy. No, na druhou stranu jsem si napsala již zmiňovaný papírek s požadavkem na otěhotnění do konce roku a věřila jsem tomu, že to bude fungovat :D

Markéta182

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.12.05 13:46

hm, tak nevím, proč se to zobrazilo dvakrát…
Markéta

• Citovat
  • Upravit
6847
7.12.05 14:35

Diky za opravu (fertilityfriend.com). To by mohlo Noggie pomoct. Ja uz to taky nejak neresim. Proste uvidime, co nam jezisek nadeli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.12.05 14:58

Díky, díky, dííííkyyy… :wink: Asi to fakt zkusím, protože 1 ovu test stojí 50 Kč a to bych asi brzo přišla na buben… :roll: :wink:
Zanet, tak ať jsme brzo těhulky!
 NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
221
8.12.05 08:17

Ahojky holčinky, tak jsem se rozhodla, že se zase ozvu, už jsem týden vynechala :o U nás se nic nového neděje, i když…konečně se dostala po 14 dnes po vyvolávačce MS (54 DC) no a tak jsem volala své gyndr. kdy mám začít brát ten Duphaston, řekla mi že ho mám začít brát 17. 12. (13DC) a skončit mám 25. 12. (21DC) a pak mám čekat na MS a zavolat až se dostaví, na:,–(íme další měsíc znovu Duphaston… no uvidíme jestli se MS dostaví i bez vyvolávačky, kéž by :P Moc bych si to přála, aby se to dalo do pořádku a byla jsem v poho a dostavovala se i toužebně očekávaná OVU. No uvidíme. Každopádně mám v peněžence také napsaný papírek, ale to už i tak nestihnem podle toho přání :roll: No snad tedy jindy :wink: Jinak já také měřila BT, ale musím říct, že dr. mi řekla, ať neblbnu nic si nepočítám, neměřím a nekupuju a že to jednou přijde, nemá cenu se nervovat tím že rychle rychle musíme jít vyrábět mimíska a tak, prostě mám myslet na jiné věci, tak se snažím a opravdu to pomáhá. Musím se pochlubit, že máme měsíc doma psí miminko a je to jako moje vlastní a nemám tolik času se pozorovat, takže to ani neřeším, nevím, kdy budu mít OVU, nevím, kdy mám mít MS a myslím, že tak to je nejlepší, ještě k tomu máme před sebou Vánoce, nemám jediný dárek a s pečením také zaostávám a do toho jsem ještě chytla pěknou virozu, tak je mi zle, ale můžu potvrdit, že i když jsem nikdy nebyla a nejsem těhu, tak také radím ostatním na to nemyslet, protože věřím, že jedině tak se to povede co nejdřív, je to těžké, ale musíme to všechny zvládnout!!!! Tak ať tu jsme do Velikonoc všechny s pořádnýma pupkama a těm ostatním ať maj krásná zdravá miminka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
8.12.05 13:11

Ahoj Šašulko :D moc držím palce, aby Duphaston zabral…
Jak se vůbec mají naše maminy? Těhuuuulkyyyyyyy , kdepak jste? :wink:
Na pečení se vrhám o víkendu, na dárečky musím vystartovat taky v nejbližším termínu…

Tak ahojky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
8.12.05 13:37

Ahoj holky,
taky zaostávám s těmi dárečky a cukrovím… No snad příští týden už nějaké ty obchody oběhnu. Teď mám v práci takový blázinec, že bych ráno nejradši ani nevylézala z postele 8O Už ať jsou ty Vánoce. Přísahám, že budu minimálně dva dny ležet, koukat na televizi a nic nedělat. Jé, já se těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
8.12.05 17:44

Ahoj, tak ja porad nic. Test dnes rano taky nic. :-( Uz jsem skoro zacala pocitovat nejake priznaky, ale ten test mi vzal nadeji. No co uz. Snad aspon dorazi MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.12.05 15:13

Zanet jak jsi na tom???

Ostatní holky - vy asi pečete a uklízíte jak zběsilé, že se ani neobjevíte… :lol: :wink:

Ahojky. NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.12.05 15:22

Ahoj, já teď pár dní spíš jen rychlovka nakukuju. Kéž bych mohla jen uklízet a péct. Má tolik práce, že mě z toho asi brzy klepne!

Mějte se hezky a užijte si hezky víkend!

Markéta182

• Citovat
  • Upravit
6847
9.12.05 16:54

Mne ten test vcera vzal naladu, ale dnes uz je mi lip. Teplota klesla, takze cekam MS. Aspon nejaka jistota. Uz jsem se vcera fakt tesila na ten test, a uz uz jsem si byla skoro jista, ze tam ty dve budou… No nic, ted uz se tesim na dalsi snazeni :D Dobra zprava je, ze vim, jak mam dlouhou lutealni fazi (15 dni), ale to je mi na snazeni houby platne. Tento mesic jsem mela ovulaci az 21. den… :? Pred tim 8. a 14. Tak to si pak clovek muze houby planovat. No ale nevadi. Budou vanoce, tak snad bude vetsi pohoda a budu mit jine myslenky. Noggie, to je hezke, budem si drzet pesti! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.12.05 20:45

""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10713;4/st/20060810/edt/6/k/cb09/event.png:http:tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10713;4/st/20060810/e//dt/6/k/cb09/event.png

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.12.05 20:46
  • Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.12.05 20:47
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová