Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1667
28.11.05 11:51

Jejda holky, máme jubileum - už si tady povídáme 100 stran :! :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
28.11.05 11:51

JUUU zacali jsme 100 stranku :! :D :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.11.05 12:10

Jééééé, HOLČINKYYYY - vy jste mě předběhly :cry: :twisted: :lol:
Chtěla jsem FANFÁROVITÁNSKY poblahopřát nám všem k 1. STÉ STRÁNCE . Jste ale šikulky a udělaly to za mě - tak tedy HOHOHOHOHO - vínečko, nechť teče proudem - skorotehulinky, doufám, že nás podpoříte (my to hold musíme jistiti mlíčkem :cry: :lol: ). :D :D :D

MYSKO:
vždyť říkám, že ti chlapi by potřebovali občas odstřeliti (nebo minimálně odcestovat :twisted: :oops: :lol: ). :twisted: :wink:
Je mi jasné, že to s tím kuličkovstvím přeháníš - a NÁS nepřesvědčíš, ne ne … :twisted: :lol: :wink:
P.S. Jéééžíííš, mám na něco chutičku, ale nevím nač … 8) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.11.05 18:44

Mysko, tak tohle jídlo o kterém jsi psala dělám i já a je mé nejoblíbenější, viděla jsem to tenkrát v televizi a je to fakt dobré a hlavně lehké… Já také strašně ráda vařím a peču :D

Všechny zdravím a přeji krásný týden! U nás nic nového, čekám na mršku až dorazí po té vyvolávačce a pak budu volat své gyndr. jak mám brát Duphaston, to jsem zvědavá a už se těším až ho na:,–(ím, protože už konečně půjde něco kupředu, když to s námi v centru vzdali… Zdravím vás všechny holčinky a myslím pořád na vás!!!

:wink:
  • Citovat
  • Upravit
221
28.11.05 22:08

omlouvám se, výše uvedený příspěvek jsem spáchala já, nějak mi vypadlo přihlášení. Přeji krásnou dobrou noc a super zítřejší den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.11.05 07:50

Ahojda holčinky, jen tak narychlo než se vrhnu do práce… :wink:
Hlásím dílčí úspěch :lol: 8) :D :wink:
Včera v 15:00 SEČ objeven folík velikosti 13 mm, předpokládaný termín vyslání průzkumného vajíčka do světa - pátek :lol:
Omlouvám se za ty blbinky, ale mám strašnou radost, že jsem se po půl roce „nastartovala“.

Přeju úspěšný den všem!

NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
876
29.11.05 08:20

Pěkné ráno!

Noggie - tak to je super :D Takže sbírejte s manžou síly a od středy nezahálejte s manželskými povinnostmi :twisted:

Mysko - něco podobného jsem už vařila, taky jsem to viděla někde v televizi, akorát u toho byly ještě žampiony a byla to fakt dobrůtka. No, co se týče žampionů a hub vůbec, tak je teď poslední dobou nemůžu ani cítit. A to jsem před tím houby měla fakt ráda. A tak to mám se spoustou jídel. Přítel se mi směje, že máme pěkně vybíravého prcka :D

Sasulo - to je dobře, že tvoje Dr. není tak pesimistická, jako v tom centru. Asi jste bohužel narazili na neochotné lidi. Ale věřím, že určitě brzy objevíš //. Držím palce!

Varenko - Vždycky jsem si myslela, že těhotenství musí být už tak od 3.měsíce vidět a vidíš - ty končíš 4. měsíc, já jsem v půlce - a pořád nic. Včera jsme byli ve svatebním salonu a přišla tam taková holka, že je těhotná a bude se vdávat v lednu a to už bude na začátku pátého měsíce - takže potřebuje šaty, aby to nešlo moc vidět! Musela jsem se smát, protože jak to tak pozoruju, tak na začátku pátého měsíce je ještě u většiny těhulek ticho po pěšině… Moje bříško teď vypadá asi jako kdybych se pořádně najedla, ale rozhodně nevypadám těhotně - na svatbě budu ve 21.týdnu, tak jsem zvědavá, jestli už to půjde vidět, ale myslím, že to se tak teprve začne klubat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
29.11.05 08:56

Dobre ranko holcinky,
to byla zase noc…uz se mi zacina pekne blbe spat,byla jsem zvykla na brise.Ted to nejde a i s tim otacenim je to uz sila.No a ted to bude uz jen horsi…Asi jem pri tom nasem malovanoi nastydla,udelal se mi opar,ze mam pusu jak Havajsky domovnik :lol: z nosu mi tece..Ale nebudu si stezovat.
NOGGIE- to je fajn,tak hupsky na tulenicko :! :D :!
MARKETO,SASULO- pekne jsme si nacpali briska…Opravdu jsem si posmakla.Ale co budu varit dnes,tak to opravdu nevim.. VARENKO- jak pak ty ses vyhajala?

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
29.11.05 10:25

Dobré ráníčko HOLČINKYYYY

Moc vás všechny zdravím a HLAVNĚ přeji vám všem nádherný zimní předvánoční den :P :D
NOGGIE: BOMBAAAAAAAAAAAAAAAA....... BOMBIČKAAAAAAAAAAA 

• já mám tak velikou radost. Tak to hupky dupky do pelíšku a od středy do neděle nevylézat - OK :?: :twisted: :D
    Posílám vám půlku mé po zuby vyzbrojené gardy andělíčků a moooooooc držím palečky - my všechny tady :P :D :wink:

MARKETO:
Mooooc tě zdravím. V šatičkách budeš jako princezna a vzhledem k jejich obvyklému střihu (pokud jsi nezvolila něco sexy na tělíčko :twisted: ) se nemusíš vůůbec bát, že by na tobě tehu bylo vidět. A i kdyby - dneska je to spíše přednost a módička - vdávat se s krásný bříškem, nemám pravdu :?: :P
Dneska jsem si vzala netehu triko a musím říct, že v tom už se cítím trošku bříškatá, ale taky mám furt spíše pocit, že je to z přemíry dobrůtek než z miminka :twisted: 8O :) :lol:
MYSKO:
Tak dneska pěkně odpočívej, abysme zítra to kafíčko zvládly, slibuješ :twisted: :?: :wink: Dej si pěkně čajíček, medíček, dečku a šlofíček ..... a budeš jako rybka rybkatá, uvidíš :P :lol: :wink:
Já jsem spinkala veelmi dobře…ve snu mě balil nějaký fešácký profesůrek v letech a furt mi říkal - paní sochařko 8O :oops: :lol: :lol: :lol: :twisted:
(No, furt lepší, než když mě rozřezávají nebo žerou žraloci… :? :lol: )
SASULO:
Ty tulačko, kde se nám stále toulinkuješ, co :?: :idea: :lol:
Stále držím palečky a myslím, že mi za chvíli zakrněj a už se nevytáhnou.....tak se koukejte snažit, ať už si ulevím :P :wink: :lol:
Moc na tebe vzpomínám… :D

HOLČINKY, ještě se párkrát vychrupkáme a bude tu MIK-MIKU, MIK-MIKU, MIKULÁŠ :twisted: :twisted: :lol: :lol:
A pak začnu pécti cukrovíčko...........PO STO LETECH 8O :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.11.05 17:24

Jé holky vy jste pilné, už 100 stánek, já to ani nestihnu dočíst!

Od čtvrtka jsem v lázních, na internet se moc nedostanu, je tady pouze 1 počítač pro tolik lidí + zaměstnance.
Omlouvám se předem za chyby, je tady hrozně stará klávesnice:) :cry:

:lol: :lol: :lol:
Mám se dobře, každý den mám procedury, občas chodím plavat, je tady takový menší bazén a voda v něm má 31 stupňů. :lol:

Příjemně se zde relaxuje, mám různé koupele, teplé zábaly atd. a dneska jsem měla dokonce i masáž. Spočátku jsem měla trošku ekzém, než si tělo zvyklo, ale už je to lepší, cítím, že mi procedury dělají dobře, večer jsem vždy příjemně unavená, dneska jsem měla poprvé perličkovou koupel a včeta skotský střík. :lol: 8)

:lol: :lol:

Byla jsem se i projít v Klimkovicích, je to takové malé městečko, je tady moc hezky, hlavně v okolí městečka.

8)

Hned jak se vrátím domů, tak se vrátím zpět do této nádherné diskuze, mezi ty super baby :lol: tak mě nevyškrtávejte ze seznámku :! :!

samozřejmě že nepřihlášená
DARIA :P :P :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.11.05 19:29

Moc na tebe myslíme Dario, doufám, že se zregeneruješ a mimísek si k tobě najde cestu… :wink: :lol:

papa NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
1337
30.11.05 09:37

Krasne dobre ranko holcinky,
doufam,ze jste se pekne vyspinkaly,do ruzova :D Na me leze nejaka mrska,mela jsem v noci teplotu,asi jsem se nachladila.
DARIO- hezky si odpocin a uzivej si :! VARENKO- je mi moc lito,ale musim to dnesni kaficko zrusit.Necitim se dobre. :( Jak jsem psala v noci jsem mela teplotu,nebudu to pokouset.Doufam,ze to brzy prejde a my si to vynahradime. :D
Vsechny vas zdravim.

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
30.11.05 10:30

DOBRÉ RÁNÍČKO VŠEM DARIO:
Krásný pobyteček v lázních - moc děkujeme za pozdrav. Náááramně si to užívej, kochej se a rochni se a tělíčko bude jako v bavlnce- připravené na miminečko :P :D

MYSKO:
Mooc tě zdravím a vůbec se nic neděje - vlastně jsem s tím trošku počítala, protože už včera „ses mi nelíbila“ :wink: :wink: :D Bude dobře, když budeš hezky polehávat a odpočívat v teplíčku. Ten průvan a malovanání ti daly asi zabrat, viď - ale bude dobře, neboj :wink: Chce to čajček, spánek a teplíčko. Moje mamka mi vždycky říkávala: SPÁNEK léčíííí 8) :P

Holčinky, dnes ráno jsem se vydala na triple testy a 21.12. jdu pro výsledky i se skleničkou moče :oops: :lol:
Ptala jsem se na cvíčko a lékař mi vřele doporučuje i to individuálko, jak jsem vám psala. Tak se dnes večer na to optám a zvolím si svého hrdinu - něco jako Hugh 2 :twisted: :lol: (ať se mám na stárnoucí kolena z čeho kochati :lol: :oops: :twisted: ).
Jo, taky jsem musela hupsnout na váhu 8O 8O :? 8O
Umíte si už představit, co to pro mě je za citlivý obřad, ale tady se prostě řeklo a hup šup bylo. Takže - přibrala jsem 4kg (před 3 měs., než jsem otěhotněla jsem měla 63kg a teď 67kg - no měla jsem na sobě huňatý svetr a ještě asi dvě vrstvy :wink: ). Nejdříve mě to pochopitelně vylekalo (asi jsem musela zčervenat :oops: jako to prasátečko), ale pak jsem se chytla své „berličky“ v podobě Markéty Hrubešové, o které psali, že v 6. měsíci přibrala 6kg. No, a já díky své velice chudinké logice a matematickým schopnostem jsem si to vypočítala veeelice snadno: měsíc=kilogram. Takže na konci mého 4.měsíce=4kg navíc je „OK“ :twisted: :lol: :oops: :lol:
Asi se mi budete smát - jsem jako dítě, ale mě takovéhle BERLIČKY moooc pomáhají. Jednou se to vše srovná - věřím tomu a už mě váááha jako životní břímě tráápiti nebude, jen musím, co :?: :idea: NO, PŘECE - VYDRŽAŤ :twisted: :D :D

Joooo, holčinky, ještě vás musím pobavit:
včera jsem zašla do Tveretu. Paní mě vítala už skrz dveře. Byly tam ještě asi 3 těhulky. Na celý obchod pěla chválu na mé obchodní schopnosti (já podotýkám spíše na manželovu kreditní kartu :! :oops: :twisted: :lol: ). Pak říkala, že už o mě ví šéfka a je nadšená, že má takovou zákaznici (bodejť by nebyla, říkám já … :oops: :lol: ).
Vyměnila jsem všechny kalhoty na „S“ a ještě si nakoupila za další 2,000Kč. UŽ TAM NELEZU :! :oops: :oops: :oops: :twisted: :lol: :lol:

Tak taková jsem já, vaše prdlá Varenka :oops: :D

Holčinky, mooooc na vás myslím. KELINKO, DARIO, MARKETO, MYSKO, NOGGIE, MINNIE, SASULO, TEHULE a všechny…těším se tu na vás :twisted:
P.S. Dnes večer jdu opět protáhnout své přibylé vnady 8) :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
30.11.05 12:29

Ahoj holky,
já jsem dneska unavená :o Vstávala jsem v 6.20, na což fakt nejsem zvyklá, takže mě to docela dorazilo. V práci trochu fofr, tak už ať je to za mnou.

Varenka - zkus se ještě zvážit doma. Protože ty svetry a kalhoty - to jsou hned dvě kila navíc. Já na váze u Dr. vždycky vážím víc, než doma (doma se totiž vážím zá:,–(ně ráno, poté, co si zajdu na záchod a předtím, než cokoli sním či vypiju :D - taková moje taktika, jak vidět na váze co nejméně :D ). Myslím, že v těhotenství je normální přibrat 11-14kg, ale většinu „shodíš“ při porodu :D Já jsem podle domácí váhy nepřibrala nic a podle váhy u dr. 2kg. Tak jsem zvědavá, kdy to doženu :D Myslím, že za 1. trimestr se má „tabulkově“ přibrat 1kg a v 2.trimestru 0,5kg týdně - takže když odečteš ty svetry a kalhoty, tak do těch tabulek spadáš ukázkově :D Nicméně znám hodně holek, které za ty první tři měsíce přibraly třeba 10kg! Prostě měly chutě… Ale po porodu se během pár měsíců dostaly taky na původní váhu. V těhotenství asi nemá moc smysl snažit se jíst málo, nebo snad držet diety - akorát by to uškodilo mimísovi!
Dario - To je dost, že ses ozvala :D Říkala jsem si, že asi nemáte v těch lázních přístup k netu. Tak si tam toho hezky užívej :D

Mysko - šupky hupky do postele, čaj s citrónem a určitě se rychle uzdravíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
30.11.05 14:07

MARKETO:
MOOOC tě zdravím a MOOOOOOOC děkuju za příspěveček. :D
Zase jsi mi pomohla, ani netušíš… :D :P Z toho, co jsi psala jsem si vypočetla (to víš, musela jsem to hodit na papír, abych se dobrala úspěšně výsledku :oops: :lol: :wink: ), že v 16tt bych měla přibrat ideálně 2kg.
Normálně se vážím přesně se stejným rituálkem jako ty :twisted: (nahá, nenapitá, po záchůdku - dokonce ani sponku ve vlasech NESMÍM míti :! :twisted: :lol: ) a dnes ráno jsem byla oblečená, napitá a tomu kakáníčku :oops: :wink: jsem dneska taky moc nedala neb byl fofrajs jako blázen :twisted: To mi dává veeeelikou naději, že máš pravdu v tom, že to jsou ty dvě další kilka. Dodala jsi mi odvahu a tak se zítra zvážím znovu. 8O :)
(Já jsem tobě i holkám tak vděčná, že berete tyhle moje příšery tak shovívavě, fakt. Moc moc děkujuuu za to. :D )
K tomu stáváníčku: my normálně otvíráme očka v 6:00, ale z postele se belháme před půl sedmou - tak s tebou úúúplně soucítím. V 1.trimestru jsem ve všední dny myslela, že umřu a už nevstanu, ale NAKONEC jsem vstala… :lol:
Myslím, že ty to s kilkama zdravě krásně doženeš - nemusíš se bát. Tvoje tělíčko příjmá jídlo normálka a hlavně si nijak nelámeš tím hlavu, u mě to trošinku ještě potrvá (hlavně co se té kebule týče :oops: :twisted: ).
A jak se jinak cítíš :?: A už se těšíš na svatbičku :?: A jaké budou šatičky, co :?: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová