Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
27.11.05 17:58

Ahoj holcinky,
vsechny vas zdravim a preju ksny prvni Adventni vecer. :D VARENKO- tak to je pada,ze jsi tak dobre nakoupila a hlavne na prvni pokus… :lol: ted je vsude plno,je to otrava se propletet mezi teme lidma.
Ja se ztoho malovani zblaznim :evil: ,vymalovane uz je ale ten bordel…je to silene…Ja jsem dnes nejak nemohla,bylo mi divne,sla jsem radeji spat.Manzilek s malou me ale prekvapili,udelali kus prace,jsou to moje zlaticka.Ted sli koupit pizzu,protoze na nejake vareni nemam ani pomysleni a taky jsou to jeste bojove podminky :? Zitra budu pomalu neco delat a snad to pujde,uz se tesim na tu pohodicku,jak si dam novy ubrus a zapalim prvni svicku na venci-koupila jsem si krasny s cervenyma sistickama a sviceckama.
Prozatim se loucim pokud neusnu,jeste mrknu…
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.11.05 09:14

Milé HOLČINKY - moc vás zdravím a přeji vám krásné pondělíčko a ještě lepší celý týden :D :P

Jak jste se všechny měly o víkendu?
MINNIE, NOGGIE, DARIO, MARKETO, TEHULE, SASULO, KELINKO.....mooooooooooooooc vás zdravím a těším se na vás, až se ozvete :wink: :D
MYSKO:
Jak jsem tě tu o víkendu neviděla, bylo mi jasné, že jste se do toho vší silou dali. Jste skvělí a budete to mít na svátky prostě bájo - čisťounké a voňavounké. Stejně by vás to asi čekalo kvůli mimískovi, viď :wink: Jestli zůstaneme, tam kde teď žijeme ještě další rok, plánuju, že manžílka spacifikuju, abysme nechali vymalovat na jaře. :)
My jsme sobotu strávili na výletě - Kolín, Kutná Hora a včerejšek jsme zasvětili úklidu, částečnému zdobeníčku a já jsem vycídila celou kuchyň (vnitřky plus lednici atd.) 8O :twisted: Večer jsem se nemohla hnout. :lol: Ale u 1.adventního koncertu jsem pookřála a tak začal vánoční čas… :cry: :twisted: :D
Představ si, že jsme ještě v sobotu večer jeli narychlo do toho Tveretu a musela jsem tam dokoupit dvoje kalhoty vel S. Hruzou jsem zjistila, že všechny „M“, co jsem koupila minulý týden, jsou prostě obří. Tohle jsem celá já. (Šílela jsem vždycky z mojí mamky, když tohle celý život dělala a teď jsem úplně stejná :oops: :oops: :lol: ) Zítra tam pojedu vyměnit zbytek kalhot - co půjde, protože je to jednak pěkná pálka a za druhé i ty „S“ mají rezervu. Kolegyně té paní, která tam byla minule, nám začala povídat, jak měli minulý týden skvělou tržbu a ke konci jsme se dobrali k tomu, že jsem jim udělala polovinu výdělku :! :oops: :oops: :lol:
Tak takovéhle mám já „starosti“ :twisted: :oops:
Myško, a už je ti líp :?: Určitě to bylo únavou - musíš se trošičku šetřit. Ještě že máš takové dva skvělé pomocníky :D :P :wink:
Mně se dnes ve vlaku zase udělalo pěkně šoufl ..... ufff, teď se najím, tak snad bude líp :wink:
Tak ať ti to dnes jde hezky od ruky a opatrně, ok :?: :wink:

HOLLČINKYYY - ještě jednou krásný sluníčkový den vám všem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
28.11.05 09:44

Ahoj holcinky,
doufam,ze jste si vsechny uzily pohodoveho vikendu… :D VARENKO- tak s tim oblecenim jsi me pobavila :lol: ,no to vis my XL,nam muze byt vse akorat tak tesne… :lol: :lol: :lol: Ale je super,ze ti to vymeni,prece jen je to dost penez a pokud je to solidni obchod,coz asi urcite je,tak si tim udela i velmi dobrou reklamu.Jsi holka sikovna,uz mas nazdobeno..Nam se zacala loupat cast kuchyne,tak o vikendu budeme muset jeste jednou… :evil: :roll: Jsem jeste porad nejaka presla,ale snad uz to dnes bude lepsi.Musim neco udelat,at muzu tem mym zlatickam aspon uvarit teplou veceri. :D Mimisek se od te soboty moc neozyva,tak doufam,ze je zase jen lenivy…Ja ted zbodla 2 jogurty a rohlik,a pekne me pali zaha.Ja s tou zahou mam problemy porad a ted v tehu obvzvlast.Krabicku s Rennie mam porad u postele,budi me to i vnoci.
No nic,jdu neco delat at to ubyva :lol: ,budu nakukovat 8O :lol:

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
28.11.05 09:50

Ahojda holčinky,
zdravím vás všechny po víkendu. Byli jsme s manžílkem v sobotu v matičce Praze, musím vám říct, holky pražandy, že vám moooooooc závidím. Praha je prostě náádherná, byli jsme v Holešovicích v mořském akváriu a pak v nákupním centru Flora v Imaxu. Moc jsme si to užili, ta 3D technologie je prostě něco úžasného (až na to, že mi bylo pekelně špatně, protože můj drahý vybral film, kde mimozemšťané drandili na planetě Zemi v zábavním parku, takže tobogány, horské dráhy, létající koberce atd.. :wink: Brrrrrrr - to bylo něco na můj žaludek :lol: )
Stihli jsme ještě Staroměstské náměstí s vánočními trhy, vybumbali jsme asi půl litru svařené višňové medoviny, no něco báááájo. 8) :D
Dnes jdu opět k mému fešáckému doktůrkovi, pokud všechno jde, jak má, měla bych mít tento týden plodný :oops: Nakoupila jsem mooooc ovulačních testů a už jsem připravovala manžílka na hoodně náročný maratón :oops: :oops: Řekl mi, že se těší, tak doufám, že ho neopustí síly :roll: :wink: :oops:
Zatím papa. Určo se ještě ozvu.

Varenko , ty zřejmě letos vyhraješ v Tveretu cenu „zákazník roku“ :D Posílala jsem jim mailíka, jestli by nám taky nechtěli otevřít prodejdu v Ostravě, ale prý ne, protože jim tady konkurují Poláci s cenami, které nejsou schopni překonat. Škoda, ony ty polské výrobky nejsou zas až tak kvalitní.

NOGGIE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
28.11.05 10:01

Ahoj holky,
zdravím vás po víkendu! Já jsem celou sobotu, ač nerada, podstoupila vánoční úklid - mytí oken, praní záclon atp. No, nic příjemného. Neděle taky tak trochu pracovní, takže už se těším na další víkend :D

Mysko - to malování vám nezávidím. My jsme loni těsně před Vánocema rekonstruovali kuchyň, takže to byl taky pěkný bordel, no a po Vánocích přišel na řadu celý byt (rekonstrukce), takže jsem až do května pořád jen uklízela a uklízela. Brrr, ještě teď je mi při té vzpomínce nevolno :D Ale byt je aspoň krásný - v porovnání s tím co tam bylo předtím.

Varenko - to jste asi měli hezký víkend, když jste byli na výletě, že? Já už mám co se týče výletů „absťák“ :D Od srpna jsme nikde nebyli. Tak doufám, že to mezi svátkama doženeme.

Noggie - tak držím palce, ať máte s manžou výdrž :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.11.05 10:55

MYSKO:
mimísek je chytrý - ten má lehárko (ne jako maminka s tatínkem :wink: :lol: ).
Hezky pomalounku-polehounku si to vše připrav - to bude parááádička :D .
Myško, ale do budoucna se musím od tebe naučit vařit - víš, takové ty české dobrůtky (rajská, svíčková, polévky apod.). Snad mě vezmeš do kurzu :?: :idea: :oops: :lol:

NOGGIE: UHHHHHHHH - jééééžíííš, tak to ti přeji na celičký týden (vám oběma) ty NEJ NEJ dny, abychom na Silvestra měly o důvod více slavit :twisted: :D :P
P.S: Pozdravuj krasavce a ať se snaží, pacholek - jinak že si na něj pěěkně došlápnu :twisted: :oops: :lol: :wink:
A propos: jsem moooc ráda, že se vám den v PH tak skvěle vydařil. :P No, nejlegračnější na tom je, že já „pražanda“ jsem na 3D filmu ještě v životě nebyla a na Staromáku s vánočním stromem taky ne (s divadlem je to jakbysmet) :! :oops: :oops: Tak takový jsme my takzvaní Pražáci (alespoň jejich přistěhovatelská část) :twisted: :oops: :lol: :lol:

MARKETO:
Jééé, tedy ty jsi včelka-včelkatá. Holka, tak to vidím, že o víkendu ty okna (alespoň dole) uděláme :! :lol: Nemůžu zahanbit vás emiminovské předvánočni čistilky, no nééé :?: :twisted: :lol:
Výletík byl fakt moc fajn. Víš, i to, že jsme zastavili na pumpě - dali si tam vlažný párek a kus dortíku :lol: Zkrátka takový „pražský trempící-hadr“ :!
Tak si tento týden krásně odfrkni a určitě se teď budeš kochat tou krásou domácí vánoční atmosféry, mám pravdičku :?: :P :D

No, HOLČINKY, přiznám se - raději bych přebírala lepší cenu než „UTRÁCELKA ROKU“ :twisted: :oops: :lol:
Jak manžílek poznamenal: „…nemyslím, že v životě měli takového zákazníka jako ty…“ :oops: :roll: 8O :lol:
Uchuch…stydím se, stydím :oops: :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.11.05 11:00

P.S. MYSKO ,
něco jsem četla v moudrých knihách těhulkovských, že na pálení žáhy je dobré vypít mléko 8O :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
28.11.05 11:04

VARENKO-s tim varenim,moc rada.Me vareni bavi,i kdyz ted v tehu je to horsi…Ale tim,ze pochazim z Moravy,tak umim spis ty omacky a takove ty nase Valaske jidla… :lol: Me uz snad na tu zahu nezabira nic,mleko piju po litrech…Ale co se da delat,musim vydrzet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
28.11.05 11:16

Myska - na pálení žáhy jsou prý dobré mandle (ale teď nevím, jestli loupané, nebo neloupané) a o tom mlíku jsem už taky něco slyšela…

Varenka - no já většinou na Vánoce moc neuklízím, ale přes ty okna už nebylo vidět :oops: a z těch záclon se už taky pěkně prášilo, takže jsem musela. Samozřejmě jsem si už vytáhla nějaké ty vánoční ozdůbky, tak už mám vánoční náladu - ale dárek ani jeden! (a to má můj muž tento týden narozeniny - ani na ty nemám dárek :oops: ) - no, musím to nějak napravit a zajet do Ostravy na nákupy. Aspoň se podívám i po nějakém tom těuh oblečení, ale ještě asi tak dva měsíce nebudu žádné potřebovat. Bříško sice trochu roste, ale pořád se v pohodě vlezu do kalhot (nosila jsem je i v době, kdy jsem byla o nějakých 8kg těžší), takže to vidím na těhu kalhoty až tak v lednu. Kromě toho mi mamka říkala, že jí bylo bříško vidět až tak v 6.měsíci :( a tyhle věci se dědí. Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.11.05 11:27

MYSKO:
jéééé, já bych si dala tolik klasických vynikajících jídel…neměla jsem je od doby, co jsem pryč od našich a to už je četně let :cry: :lol:
Přemýšlím, co by pomohlo, ale asi to musí s tou žáhou samo odeznít, viď :? :wink:

MARKETO:
CHACHA…já to letos vyřešila povarenkovsku - záclony nemáme totiž žádné :! :oops: :lol: Ale ty jsi šikulka :D :wink:
Já s tím bříškem jsem taky furt pozadu :cry: :oops: . Končím tento týden 4.měsíc, ale tak snad příští týden to ZAČNE 8O :twisted: Ono je zase fajn, že můžeme vánoční svátky užít v tom nejlepším tehulkovském období - na jaře už budeme krásně kulaťoučké :P :lol:
Ono to tehu oblečení je strašně pohodlné v tom, že fakt nikde nic netísní. V tom mi i staré kalhoty (ze zdravých dob, kdy jsem měla zrovna normální váhu :oops: :) ) moc už nevyhovovaly.
Sranda je, že nosím tehu trička (víš, taková ta se šňůrkou pod prsama) = tak si asi lidi musejí ťukat, protože extra v tomhle žádné bříško není 8O :evil: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
28.11.05 11:33

holky,ja se nemuzu rozkolibat… :? nic se mi nechce… :oops: sedim jak pribita u PC,zavrela jsem se v obyvaku,ten je hotovy,abych nevidela tu kuchyn.. :oops: v obyvaku mam povesenou novou zaclonu a to slunicko,no nadhera…jen neotvirat… :lol: kuchyn.S tim briskem,me je teda poradnej kus.. :lol:
Dala jsem si rozmrazit kur.kytky a udelam je dnes pecene se slehackou a syrem a k tomu brambory,je potreba se za ty dva dny taky poradne najist :lol: :lol: :lol:

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.11.05 11:40

MYSKO:
dle mééého (čistě varenkovského) cítění: HOHO…není kam spěchat :! :twisted: Pěkně si dej nožky na divánek, kochej se obýváčkem, a ono to přijde SAMO… :lol: :twisted: To je jasnočka :twisted: :lol:
Jéééééžííííš, Myško, ty mi ale děláš chutě 8O :D :P Takový dobrůtky - to by bylo asi moje životní (pokud ne - doživotní :oops: :lol: ) dílko :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.11.05 11:43

P.S. MYSKO:
to že jsi KUS :wink: - s tím souhlasím - viděla jsem přece tvé náramné foto :! :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
28.11.05 11:46

VARENKO- tak to by jsi 100%zvladla :! :! :! :lol: :lol: :lol:
Do pekacku,nebo zapekaci misy dej kureci stehna,osol opepri,zalij tekutou slehackou,posypej na platky nakrajenym cesnekem a dej pect.Az to bude ruzove-to poznas,zasypej tvrdym syrem tak,aby kure neslo videt a dej jeste zapect,at syr chyti kurcicku.K tomu brambory,muzes i ryzi,nebo jen zeleninu.Nemuzes na tom nic zkazit. :D

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
28.11.05 11:50

VARENKO-ty me bavis :lol: :lol: :lol: od srdce jsem se zasmala.Muj manzilek by ti na to rekl,KUS,ale pekne nadychany.. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová