Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
876
22.11.05 17:06

Ahoj holky,
Tak vás zdravím po náročném pracovním dni.

Varenko - tak ty už nakupuješ těhu oblečení? A máš už nějaké bříško. Já minimální - něco se rýsuje, ale spíš by se to dalo považovat za špeky :D . Nicméně jsem od začátku těhotenství nepřibrala vůbec nic, takže zatím nic moc neřeším a chodím stále ve stejném oblečení. Jinak co se týče cen, tak vám tu Prahu moc nezávidím. U nás na Ostravsku je asi levněji (i když po těuh módě jsem se ještě nedívala)

Jinak co se týče naší svatby, tak bude 14.1. Včera jsem si byla vybrat šaty a jsou fakt nádherné, moc se těším, až je budu mít na sobě :D Jinak ještě půlku věcí ohledně svatby nemáme zařízenou, takže trošku fofr. Jsem pořád v práci a o víkendech je zas všude zavřeno. Tak nevím, kdy to všechno zařídím. Dneska jsem se byla ptát u fotografa a přítomná paní fotografka mi málem vynadala, že máme svatbu v lednu, že to se nedá nic fotit, že to je hnus a že musíme přít do ateliéru (což já v žádném případě nechci) a pak na mě vybalila poměrně vysoké ceny. Tak jsem řekla naschle a šla jsem. Tak doufám, že najdu někoho ochotného a schopného nafotit svatbu i v zimě.

No nic. Už to v práci dneska balím. Mějte se hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
22.11.05 17:07

Ahoj holky,
moooc vas vsechny zdravim :! :D :lol: VARENKO- kde jsi byla v tom obchode?Ja jsem byla na Petrskem namesti-Madam CHIC,je to Praha 1,maji tam hezke kousky a cenove se daji unest :lol: Sije jim to nejaka navrharka.
Zitra mame obe UTZ,uz se tesis co?Ja taky.Ja jdu na 15h.do Genetu na Prahu 7.Mohly bychom se domluvit a zajit na kaficko a nejakou dobrutku,co rikas??Nemyslim zrovna zitra,ale jak budes mit cas.
Nam odesel pocitac,tak uz mame rodinny darek k Vanocum :lol:
Ja jsem vam asi nenapsala muj zazitek s Emilem z Vyvolenych.Byli jsme v nedeli na zimni botky a potkali jsme Emila,jak nataci soty kdo vypadne priste.Odchytili nas,tak malou tocili,jak se ji podepisuje a me se ptali,kdo vypadne priste.Dnes by to melo byt,pokud me teda nevystrihnou :lol: ,ze zabiram celou obrazovku…
Zatim se mejte,jdu nachystat manzilkovi uzenou polivecku a snad jeste vecer mrknu.Manzel totiz jak koupil ten novy PC,tak tam porad neco instaluje…a nechce me pustit :twisted:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
22.11.05 17:25

MARKETO:
chacha…no ty jsi teda měla taky zážitek :! :lol: Řeknu, že by mě nepřekvapila tahle reakce před 16 lety, ale dneska :?: :twisted: Katastrooofa…babizna :twisted:
No, fakt mě to rozesmálo, ale chápu, že tobě v tu chvíli asi moc do smíchu nebylo, viď :?: :wink:
Váha: ZÁVIDÍM 8O :P :wink: Pro mě donedávna bylo vážení se spojeno s velkou dramatickou chvílí, na kterou jsem se musela psych.den předem připravovat. :twisted: a teprve za plné podpory manžílka jsem položila své vnady na přístroj :! :lol: V tehu jsem to vyřešila tak, že se zatím nevážím :! :oops: Nemám odvahu 8O :oops: :cry:
Ale termín svatbičky máte krásný. :P Moc se nehoň a více odpočívej, ok :?: :wink:

MYSKO:
kouknu na stránky - díky moc za tip. :wink:
Ze zítřka se trošku klepu. Jdu na Bulovku, tak snad nechytnu svou fanynku pí.dr. :twisted: :lol: .
Minule tam totiž byla taky a po dlouhé době (nechápu, že si mě mohla pamatovat 8O :! ), řekla: No…tak se nám to přece jen nějak chytlo, co :?: (ale řekla to, jako by právě vyhlásili, že se zavádějí pracovní soboty 8O :evil: ) - ba ne, zase nejspíš přeháním.
Budu na tebe Myško moc myslet. Já na to vlítnu: v 10:45am. Pojedu sama, protože manžílek to tentokrát skutečně nezvládá kvůli práci.
Přeji nám oběma, ať jsou dítka jako buci - zdravá a chrábrá :twisted:
Tak už máte vánoční dáreček, jůůů :idea: :D No, jako bych viděla svého manžílka, když instaluje :lol:
Myško, s tím kafíčkem a něčím dobrounkým :wink: URČITĚ počítám. Takže nechávám to na tobě, jak se ti to hodí, protože ty jsi „busy“ maminka, že :?: :wink:
Jééé, tak to se na tebe budeme KOUKAT 8O 8O :D :P
Tedy, tak ty proslavíš nás emiminky :twisted: :wink: - hoho, SLÁVA NÁM :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
22.11.05 18:54

Ahojte holčiny, tak jsem slíbila, že se ozvu, tak teď je konečně něco nového. Byla jsem dnes u mé gyndr., abych jí poreferovala jak jsem nepochodila v centru, když mi řekli, že při tak vysoké hladině hormonů jsem v přechodu a své mimi mít nebudu a nedá se s tím nic dělat (jedině darované vajčko), což se nám ještě tedy opravdu nechtělo a že léky na to nejsou, tím jsem v centru skončila. No nedoufala jsem opravdu, že mi gyndr. nějak moc pomůže. Světe div se, pomohla mi víc než v té Plzni. Řekla mi, že se jí ten ortel také zdá divný, že to zbytečně rychle uzavřeli a že zkusíme pro to udělat co bude možné. Nesouhlasila s tím, že by se to lékama nedalo urovnat, prý za zkoušku nic nedáme. Tak mi předepsala Duphaston, dala mi vyvolávačku, protože už mě zase mrcha ne a ne dohnat a teď budu čekat na mršku a pak začnu brát ty prášky. Řekla mi, že to vyzkoušíme na 3 měsíce a pak pokud se mi srovná cyklus a nebo neotěhotním sama, tak mi dá něco dalšího na podporu ovulace a tak, prý se nemusím bát, že to zvládneme, tak jsem celá zase plná eufórie a zase začínám hodně věřit. Můžete mi říct na co vlastně je Duphaston a jestli vám některé pomohl?
Tak vám všem přeji hodně štěstí k brzkému těhulkovství, těm kterým se to podařilo tak hezké kulacení bříšek a nově příchozí zdravím a jsem ráda, že přišly mezi nás! Mějte krásný den! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
23.11.05 08:22

Ahojky holcinky,
no to byla vcera rana,zabrala jsem jim tam temer celou obrazovku… :lol: :oops: :lol: :oops: Na nasi telce 16:9 jsem byla jeste jednou takova,ale aspon jsme se pobavili :lol: :lol: :lol: :lol:

VARENKO- moc na tebe myslim,drzim pesticky :! Hned se ozvi a podej zpravu :! :! :! Z te Dr.si nic nedelej,na te Bulovce jsou vsichni nejaci ......Ten muj Dr.ma ordinaci v Hloubetine a chodi i na Bulovku,tak jsem se prestehovala za nim do Hloubetina,je fajn a prostredi je taky hezke.Tak na Bulovku uz nechodim.

SASULO- to je SUPER :! ,ze jsi nasla Dr.ktera nebere jeden nazor za finalni a chce delat dalsi kroky.Z celeho srdce ti drzim pesticky :! :! :!

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.11.05 09:55

Ahoj hočinky!

Myško , saaafra já si ty příspěvky četla až dnes ráno a včera jsem se na vyvolené nedívala, tak jsi mi unikla…!!! :lol: :D

Sasulko , já to věděla, že to nebude tak horké :! :! :! 8) :D Duphaston se myslím bere na podporu ovulace a na prokrvení sliznice, aby se mimís pěkně uhnízdil. Straaaaašně moooooooooc držím palce!!! :wink: Slíbíme si, že budeme těhulky spolu jo :?: :wink: :wink:

Varenko , ty jedna váhová stresovatelko… :wink: :D - úplně tě mám před očima : 30 kg i se zimníma botama a bříško ve 4. měsíci asi jako já, když se jen tak mimochodem naprásknu při obědě… :wink:
Jestli jsi měla před otěhotněním vel. 36 (což já měla naposled asi tak v 5. třídě ZŠ) tak se maximálně dostaneš na 38 - a to je ještě pořád velikost pro supržížalkoidí kočky 8)

Všem přeju hezký den!

Nepřihlášená NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
324
23.11.05 09:57

Ahoj holčinky!!! :)

To máme dneska nádherný slunečný den! :D Jasná obloha, ale je pěkný mrazík, v noci u nás bylo -13!!! :twisted: :D Tak už nám začala zima, přijdou VÁNOCE a MIKULÁŠ a budou se rozdělovat dárečky, takže snažilky třeba nám nadělí // :lol: :lol: :lol:

VARENKO
S tou váhou to vážně neřeš. A když to na tebe přijde, tak si vzpomeň za začátek svého těhu, jak jsi statečně bojovala, abys mimíska udržela a jak jsi statečná! Vážně jsi to zvládla úplně skvěle, obdivuji tě. 8) 8) 8)
Já tak ani nemám strach z přibírání, no tak to zase po těhu shodím :D :? spíše mám takové sobecké obavy, že nezvládnu klid od sportu :evil: a jenom ležet :evil: :twisted: a pohybovat se minimálně, zrovna já, kterou pohyb živil. :wink: Ale taky to beru jako takovou malou daň za miminko, ono za to určitě stojí, až bude na světě, tak se zase ke sportu vrátím. :wink:

MYSKO
Tak ty jsi mediální hvězda?!!! :) :D :lol: Mrzí mě, že jsem včera vyvolené propásla. Přečetla jsem si pozdě tvůj příspěvek, já jsem včera na internetu vlastně ani nebyla, možná ráno. A jaké to bylo, měla jsi trému? :wink:

MARKETKO
Ty jsi taky z Ostravska? Já bydlím kousek od Č. Těšína. A kde budete mít tu svatbu? A jak dlouho jste spolu? Jsem moc zvědavá. :) :D My jsme se brali po 6 letech chození, v den výročí začátku chození, které jsme poctivě každý rok slavili, jsme se zasnoubili, řekli jsme si, že sedmé výročí už slavit nebudeme (jsem pověrčivá tak trochu) a do půl roku byla svatba. :D
A mohla bys mi ještě doporučit nějakou knížku o pozitivním myšlení, o podvědomí? mě to moc zajímá a jedu do lázní, tam bude knihovna, budu mít hodně volného času, tak budu číst. :? 8)

SASULO
Konečně dobré zprávy, já bych to taky neviděla tak černě, vždycky je nějaká šance! Musíme bojovat a pomocí pozitivního myšlení nakonec vyhrajeme! :wink: A ber to tak: ostatní těhulky už budou brzy maminky a nás to teprve čeká, ten nádherný okamžik, když objevíš //, pak každý ultrazvuk, rostoucí bříško..taky se dočkáme.

Mějte krásný sluníčkový den! :lol: :lol: :lol:
Daria :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
23.11.05 10:08

DARIO- tremu jsem nemela,ja jsem ukecana od mala,hrala jsem dlouha leta divadlo,nataceli jsme pohadku tenkrat jeste do Studia Kamarad a jeste film,zadny trhak :lol: :lol: -o skole,a diky te me ukecanosti jsem byla temer ve vsech zaberech.. :lol: :oops: :lol: :oops: Jooo ale tremu jsem mela,kdyz jsem sla na prvni rande s mym manzilkem :! :lol: :oops: :lol: :lol: To mi nepomohly ani zkusenosti :lol: :lol: :lol:

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
23.11.05 10:17

Ahoj Dario,
doporučuji vběhnout do knihkupectví, najít si regál s „duchovní“ literaturou a intuitivně si nějakou knížku vybrat. Mně to zafungovalo vždycky a pokaždé jsem si domů přinesla hotové poklady.

Jinak kdyby jsi chtěla jít na jistotu, tak vzhledem ke tvojí propojenosti psychiky a fyziky (on ji má každý propojenou, ale tebe to aktuálně trápí) bych doporučila Louise Hayovou - Miluj svůj život, nakladatelství Radost.

Měj se, hezký pobyt v lázních,

Bebet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
23.11.05 15:21

HOLČINKYYYYYYYYY

AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ

Mooc a moooc vás zdravím.

Tak nejprve výsledky UTZ:

• mimísek JE TAM 8O :lol:
  • srdíčko jako zvon
  • nožičkama kope
  • ručičkama pláce
  • oblíčejček - KRASAVEČEK po MAMINCE :twisted: :lol:

Jááááááááák jsem šťastná, holčinky. Já zase měla vítr - ani byste nevěřily.

MYSKO a KELINKO
vy obě jdete taky dneska - určitě se ozvěte. Od rána na vás myslím :P
NOGGIE:
jééé, jak se máš :?: Napiš novinky - jak trávíš předvánoční čas :P
Vy jste na mě holčinky tak shovívavé . Jsem prdlá, viď :twisted: :oops:
Ba ne, při otěhotnění jsem měla vel. 40 (musela jsem se dát do kupy zdravotně, aby vůbec tělíčko mohlo fungovat a mělo normální výšku a nebyla jak z Dachau :! , víš).
ALE: dnes jsem sehnala HROMADUUUUUUU NÁDHERNÉHO OBLEČENÍ včetně spodního prádla. (Když jsem vracela manžílkovi kreditku, málem jsem se propadla na 2.polokouli :oops: :oops: :oops: ).
Ale dnes mám vážně šťastňounký den. Tak to víš - hned se cítím líp a těším se ÚPLNĚ na vše vše všcičko. Jo hold - prdlá baba :oops: :lol:
DARIO:
strašlivě mooooc ti děkuji za tvou krásnou podporu. Ani nevíš, jak moc mi pomáháš (a vy všechny tady). Vím, že jsem kolikrát na odstřel a vy jste ke mě tak hodné a chápající…Tak mooooooooooc mi to dodává optimismus, že jednou ty mé problémy s jídlem a váhou z psych.stránky zvládnu úplně a do puntíku :P :wink: :D Děkuju. :wink:
Moc ráda bych tě ujistila, že se vůbec nemusíš bát toho, že by jsi se úplně vzdala cvíčka. Pochopitelně musíš být zdravá a tvé mimi taky. Dnes jdu poprvé na tehulkovské cvičeníčko (je tam i gravit-jóga) a pokud mi to lékař nezakáže, ráda bych i přibrala individuální tréninky. Samozřejmě vše v mezích a s velkou mírou a jenom když se mi bude chtít. Opravdu se mi přivalila energie (zvlášť po tom pekelném nákupu tehu-oblečení :twisted: ) a cítím, že to cvíčko je něco nového teď a svěžího. Ale to víš, je to spíše dýchání, protahování a tak… 8)
Dario, a kdy odjiždíš do těch lázní :?:
Já se tak strašně těším na Mikuldu i vánoce, jůůů. Hlavně aby byl snížek, trhy, pohoda. :P

MYSKO:
netrpělivě čekáme na skvělé zprávičky :wink: :D
Představ si, že jsem si dala včera véču a umřela jsem. (ale ještě jsem si dala malý kousek ovocné páje v půl desáté v noci :! :! :oops: ). Ale tebe jsem dočista propásla. Chápeš to :?: :cry: Tak jsem se těšila. Manžílek mě probral právě před tou půl desátou a to jsem si jen pomlsala a šla do sprchy… :evil:
Jo, taky jsem včera jela do toho obchůdku na Petrském námku, ale nic mi nepadlo. :? Ale dneska: ve Vodičkově 6 v Dětský pasáži tam je obchod :! :twisted: Myško já snad zruinovala celé naše rodinné jmění…mám hrůzu až přijde výpis z účtu. Vidím to tak na DVA Ježíšky :! :! 8O :oops:
Teď jsem zapomněla, jak se to jmenuje, ale ty to určitě znáš. Fakt bomba. I sexy spodní prádýlko. HOHO, třeba bude po sto letech i sexíček, že by :?: :twisted: :oops: :lol: SASULO:
Parááádička. Mám takovou radost :! :twisted: No vidíš - vše je o lidech. Jen se nedat. Tvá skvělá lékařka ti dodala sílu a to už půlka úspěchu :twisted: Já myslím, že na Silvestra zavřeme očka a budeme ti přát ..... hejno čápíku nad střechou. A to si piš, že přiletí :twisted: :wink: :lol:

KELINKO, MINNIE, MARKETO, TEHULE a všechny mooooooooooooc vás zdravím a přeji vám stejně šťastňounký den.
HOLČINKY, nechystáte se do matičky PRAHY před vánocemi :?: Atmosféra, trhy, strom …a minimálně dvě vaše kamarádky těhulky - Myška a já na vánoční punč :?: :twisted: Co vy na to :?: :lol: (Myško, doufám, že se mnou souhlasíš :?: :twisted: :wink: )

Vaše Varenka a človíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
23.11.05 15:25

Opravy:

Holčinky - moc se omlouvám - až teď čtu, co jsem zkomponovala :! :oops:

1. ručičkama plácá
2. NOGGIE , promiň mi - "normální váhu (ne výšku :oops: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
23.11.05 15:37

Ahoj holky, jsem stala nakukovatelka. Drive jsem i psala, jako Alusa. Mam dve jmena, protoze mi jednou neslo prihlasit se a zapomela jsem heslo. No a jednou jsem na pocitaci prihlasena tak a jednou tak. Aniz bych se hlasila:-)
Strasne vam vsem fandim, gratuluji k mimcum a vzdycky se tesim, jak se zase nekdo ohlasi, ze bude mit mimco.
No ale jinak nemam, co bych psala.
Az ted. Mezi 16-17:00 mam volat pro vysledky krevnich testu.
Budu tu trosku mluvit jinak nez ostatni. No ja mam rocni miminko - slavili jsme minuly tyden. Dalsiho sourozence jsme planovali nejdrive za rok. Pokud jsem tehotna, selhala antikoncepce. Kdyz se mi udelaly dve carky, prijela akorat kamaradka z Anglie a ja ji privitala hysterickym placem, ze jsem tehotna. Asi se cely vchod bavil.
Pripadam si trochu hloupe. Ale ja jsem fakt unavena, nevyspala. Vitek v noci radi. Dneska v noci jsem kojila 9× a nejmin kojivam 4×. Na jare se stehujeme.................. . Ne ze bych si nevazila tehotenstvi, sama chci tri deti.
No ale nejak jsem to za ten tyden rozdychala a jak to napsat. Rozumnejsi bude, kdyz bych nemela jeste druhe dite. Ale zase na druhou stranu mi asi i bude lito, kdyz nebudu.
Ale tu hodku cekat nevydrzim. Tak jsem vam to aspon napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
23.11.05 17:12

Ahojte holčičky, jak se vede vám všem? Vidím že dobře, tak to je mooooc fajn!

Mysko, tak také jsem tě neviděla a je mi to líto, sice jsem telku zaplou měla, ale byla jsem právě na fóru a hlavně, máme doma naše miminko - Aishinku (fenečku) a tak pořád spolu lítáme, takže všechno vidím po kouskách a dohromady vlastně nic. Prosím tě já mít problémy jako ty s váhou, to ti tedy řeknu. Já za posledních pár měsíců vlivem také hodně hormonama ztloustla o 10 kilo, mám z toho depku, ale co můžu dělat a hlavně, všichni na mě pak čučí, že jsem tak přibrala a tak, to jsou otázky, to ti tedy řeknu, ale já to už nějak neřeším, no a co, hlavně, když se zadaří a budu těhu jako třeba ty, takže ty se tím vůbec nezabývej a ještě k tomu, když vůbec nemáš čím!!

Noggie, beru tě za slovo a půjdem do toho našeho slavního těhulkovství spolu ju?!! Tak ti přeji super snaženíčko a klííídek, který také potřebuju :D

Dario, máš pravdu, člověk to musí brát v klídku, ale to je těžké, určitě to sama víš, ale snažím se, i to se cení no ne? Máš také pravdu v tom, že všechny ostatní už to mají za sebou a mě to nejhezčí právě čeká a tak se také mooooooc těším a budu si to užívat.

Varenko, posílám moooooc a mooooooooc gratulací k super UTZ a jsem ráda, že se tak mimísek předvedl v plné kráse!! Napsala jsem si na papírek jak tu už bylo zmiňováno minulý týden že chci otěhotnět a mám ho týden a už se trochu zvýšila zase naděje a tak věřím, že se všechno v dobré obrátí, děkuji ti za povzbuzení!!

Aladinko, nic si z toho nedělej, že máš jiné pocity jako my, já tě právě obdivuji v tom, že jsi to dokázala tak bez obalu napsat a že si na nic nehraješ, jsi upřímná a to je dobře. Gratuluji k mimískovi, tedy to už není mimísek, ale pěkný macek viď, i když trochu zlobivej, když nespinká, ale ber to tak, že hlavní je, že je zdravej, to je nejdůležitější a toto je jen přechodné období i když se ti to zatím nezdá, ale za nějakou dobu to přejde. No a co ty výsledky? Jak ti dopadly? Každopádně nevěš hlavu a postav se k tomu přímo a zvládneš to. Přeji ti tedy ať to vyjde tak jak si ty přeješ!!

Takže všem těhulkám přeji pohodové těhu, krásná miminka a bříška a samosebou taky krásný maminky! Snažilkám přeji brzké přesunutí do těhulek a ať už se konečně všichni kulatíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
23.11.05 18:07

**Ahoj holcinky,

mame pindika-je to kluk!!! ** Jinak vypada vse v poradku,nechala jsem si poslat fotecku mailem,tak jestli mi prijde,tak ji dam do galerky. :D VARENKO-gratuluju :! :! :! :! :!
Holky jdu zavolat babickam a pak se hned ozvu :! :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
23.11.05 18:46

Tak pani doktorka se zdrzela u komplikovaneho porodu. Dozvim se to az zitra.
No cim pozdeji, tim vic se asi budu tesit. Ale fakt mam i strach. A i Vitka jsem si chtela rozmazlovat chvili:-) Ale kdybych nahodou tehotna nebyla, bude me to zase mrzet. Tak si pak snad vyberu. Proste oboji bude dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová