Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
19.11.05 10:44

Dobré ráníčko Holčinky

Jéé, koukám, že jsem se včera, ostuda, nepřihlásila. Tak se moooc omluvám. :wink:

No, není to krásné ráníčko-probuzeníčko: SNÍŽEK SNÍH 

Je to nádhera, máme bílo a po několika letech (co jsme se odstěhovali z centra Prahy) konečně užívám snížeček.
Měli jsme tak nááádhernou obřííí snídaňku a za chvilku vyrážíme na prochajdu… ZIMNÍ. :D MYSKO:
No, to je BOMBÁCKÝ VOZÍTKO 8O :P :D
Panečku, no to bych taky neváhala. No to budete s mimčem zářit, počkej :P :twisted:
Tedy jak říkám - ten tvůk mužíček je vážně poklad, co :?: :twisted:
Já to zalomila včera večer a probudila se u „Uvolněte se, prosím“.
Ale celou noc jsem divně spala…furt mě píchalo v bříšku na každé straně i v každé poloze. Ráno manžílek říkal, že možná začal mimís boxovat. Nevím, nevím. :lol:

HOLČINKYYYY, taky je u vás sníh :?: :twisted: A co budete VŠECHNY dnes dělat :?: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
19.11.05 12:45

Ahojky holky,
jsem líná psát,ted se konečně ozývám,že žiju :D .Malej ted v noci špatně spí,pořád se budí,tak jsem přes den mrtvá.Včera si manžel přiložil ruku na břicho když se mimčo hýbalo,ale jako na potvoru se mimís přestal hýbat :lol: .Tak snad příště

Myško-kočárek je úžasnej,krásnej,prostě super.Já ale budu vybírat levnější,už mam taky pár vybraných,ted se jen rozhodnout pro jeden.

Holky těhotný-vám ten metřík pěkně postupuje!Nedavno jste oznámily že čekáte mimi a ted už máte 1.trimestr za sebou!!

Dario-je škoda,že jste nešli na vyšetření manžela dřív,nemusela jsi do sebe cpát tolik prášků.Ted už se ale snad bude „něco dít“ a za chvíli uvidíš //

Ostatní zdravim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.11.05 20:02

Ahoj Mysko,
ten kočárek je fakt úžasnej. Já to taky pořád sleduju, i když zatím jsem jen snažilka.Ale ráda si to prohlížím a skoumám který je ten nejlepší. Takže, kdybych čekala mimi neváhala bych ani minutu. Dala bych prachy mamině( jsem taky pověrčivá ) aby mi ho koupila. Je prostě dokonalej, ale i barevně a na tom taky záleží.

A k těm vánocům, já je miluju už jen proto, že máme dvě děti. A díky nim je to opravdu nádhera. Dneska jsme šly do lesa na větvičky.Dělám každý rok ADVENTNÍ VĚNEC. Takže nám tu voní jehličí. Pro nás už vánoce začaly. Cukrovího peču tak 7 druhů. A uklízení? Vždycky si říkám, že to nebudu přehánět. Jenže pak to nevydržim, a všechny tady honim a bláznim.

Mějte se krásně, snažilkám přeju hodně úspěchů. Jenda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.11.05 22:58

priznaky tehotenstvi???

ahoj, jsem tu nova, nejak porad nikde nemuzu jake jsou prvni priznaky tehotenstvi. jeste jsem si neudelala test, chystam se zitra. poradite nekdo? da se to vubec fyzicky poznat? dik

• Citovat
  • Upravit
19
20.11.05 16:20

Ahoj Arino,
Vítám tě. 8) To máš těšký s těma příznakama. Každá to prožívá jinak. Většinou jsi hodně unavená, nepochopitelně podrážděná a může tě bolet břicho jako když to máš dostat. Rozhodně s tím testem to neuspěchej, záleží jakou máš citlivost toho testu. Ale pak napiš, budu ti držet palce. Jak dlouho se snažíte? Je to asi první, vid? Ahoj Jenda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
21.11.05 13:05

AHOOJ HOLČINKYYY

moc vás všechny zdravím. Doufám, že jste se měly všechny prostě BÁJO o tom prodlouženém víkednu a že mnohé z vás už postavily svého PRVNÍHO HUHULÁHA. :lol: :twisted:

Utíkám na obídek, neb mi kručí v břiše = určitě ještě dnes JUKNU.

MYSKO, KELINKO, DARIO, MARKETO, MINNIE, NOGGIE, JENO, a všechny ostatní. MOOOC vás zdravím. :wink:

Vánoce, vánoce, přicházejí.....TRALALA TRALALA, zpívejme přáteléééééé :D :lol: 8) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.11.05 14:02

Čaute holčinky,
zase na chviličku nakoukávám. Doufám, že se máte všichni krásně a miminkám se dobře daří. :lol: 8)
My jsme byli minulý týden v Brně a podrobném UTZ a ....... budeme mít Markétku!!! :P :wink: Tak nějak jsem to cítila, ale přece jenom. :oops: Měla by mít všechno v pořádku, srdíčko, ledviny, játra atd. Byla to nádhera!!! :P Sice byla pořád skrčená, museli jsme se jít na chvilku i procházet, aby byla trošku vidět, ale je prostě nádherná. Malinký nosánek, ouška, ách jo, už aby byla venku a já si ji mohla pochovat!!! :oops: 8)

• Citovat
  • Upravit
876
21.11.05 15:02

Ahoj holky,
u nás je taky tak krásná zima. :D

Tehulko - máš vybrané hezké jméno :D Gratuluji k holčičce. Ve kterém jsi týdnu? (ať vím, kdy to máme čekat my). Podle mého muže budeme mít taky holčičku. Já nevím a je mi to jedno, tak uvidíme!

Mysko - Moc hezký kočárek. Já bych chtěla oranžový nebo zelený a určitě podstatně levnější (tak kolem 6.tis). Peníze sice máme, ale zase se mi nechcou rozhazovat.

Dario - tak aspoň už víte, kde je problém. Ale toto jde docela řešit umělým oplodněním, takže držím palce, ať to vyjde co nejdřív! Prý se dá rychlos spermijek zlepšit vitamínama (selen, zinek), přestat kouřit a moc nepít alkohol. Co se týče té naší svatby, budeme mít cca 25 lidí, u nás ve městě se oddává na Zámečku, takže moc hezké a hostinu ještě nevíme přesně. Tento týden se musíme rozhodnout. Moc se těším! Bude to taková klasická svatba.

Varenko - moc tě zdravím! Taky se těším na Vánoce :D

Arino - s těmi příznaky je to různé. Já jsem neměla žádné, až když jsem to měla potvrzené testem, tak mi začaly růst prsa a měnily se mi chutě. Testovala jsem týden po vynechání MS (což teda vím zpětně podle UTZ - protože MS jsem mívala nepravidelně). Určitě se vyplatí pár dnů počkat. V den očekávané MS ti ještě může test vyjít negativní, i když třeba těhotná jsi. Přeji hodně štěstí a // !

Ostatní holky - moc Vás zdravím. Užívejte zimy a těšte se na Vánoce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
21.11.05 18:18

HOLČINKYYYY,
vy jste určitě zapadaly sněhem, no néééé :twisted: :D :lol: :lol:

MARKETO:
mooc tě taky zdravím.
To vypadá ná krásnou příjemňoučkou svatbičku, vid :?: :P
Na víkend už kupuju vánoční věnec a taky teplý oblečeníčko na procházky. :twisted:

TEHULE:
Uuuuuuuuuh.....gratulujemeee :P :D Musela to být náádhera :twisted: Já ti záááávidííím - padá na mě nějaký strach. Ve středu jdu na UTZ po sto letech a pak kr.testy na všechny ty věci: HIV 8O , vrozené vady…brrrr…modlím se modlím urputně, aby vše bylo OK.
Ozvi se nám častěji, ju :twisted: :wink:

Holčinky, letím letím už domů na něco dobrého k papkání. Na nákupy už dnes fakt nemám síly. Uff, asi se k tomu nikdy nedokopu :evil: :oops: .
Přeji vám krásný večer. Vzpomínám na vás
vaše Varenka a človíček :P 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
21.11.05 19:01

Svatba

Ahoj Markétko,
kdypak budete mít svatbu? Už máte vybraný termín? Vdávala jsem se teď 20.8.2005, takže mám ještě živé vzpomínky a když si na to vzpomenu byla to nádhera. Často si prohlížím fotečky.
Sice jsme spolu s manželem chodili předtím už 10 let, ale stejně ta svatba, to bylo super.
Takže držím pěstičky ať vám svatba dobře dopadne a máte ji nádhernou minimálně jako já s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
22.11.05 11:33

Ahoooooooooj holčinky!!

MARKÉTKO
Ty se máš - svatba, pro mě to byl jeden z nejkrásnějších dnů v životě :lol:
O umělém oplodnění už mluvíme častěji a určitě co nejdříve něco podniknem, teď jedu do lázní :? :) Někdy není dobré pořád jen čekat a věřit a nic více nedělat..
Ale pozitivní náladičku mám pořád a ještě jednou díky za nápad s papírkem :! :P

VARENKO
To je super, že je snížek, co? My jsme včera cestovali - to bylo dobrodružství jako v thrilleru :twisted: Ale dobře to dopadlo - dojeli jsme :)

TEHULKO
ty se máš, já ti úplně závidím, ale samo že hrozně moc přeju, musí to být nádherný pocit. Nás to teprve čekám a už teď se nemůžu dočkat.

Pěkný zasněžený den,
všem zde ne/přítomným!!!

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.11.05 12:59

Čaute holčinky,
tak už i u nás na Jižní Moravě sněží! Je to krása, ale jenom když je člověk v teplíčku. :D
Markéto,
na podrobný UTZ se jezdí co nejdřív po 20 tt. My jsme byli ve 21 tt a malá už měla 24 cm!!! 8) Byla to fakt krása, konečně vidět drobečka, co se v tobě hýbe. :wink: :lol:

• Citovat
  • Upravit
472
22.11.05 13:10

Ahoj těhulko,jsem ráda že jsi se zase ozvala?Který jsi teď týden?My jdeme zítra ne velký ultrazvuk,tak se už těšim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.11.05 13:22

Ahoj Kelinko,
my jsme teď ve 22 tt. Hrozně rychle to letí. Asi od příštího týdne půjdu na neschopenku, jsem nachlazená, tak to vzdám a budu si užívat zbytku těhu. Dělám na úřadu práce a denně na mě kýchá min. 50 lidí a to ještě kolikrát jakých!! :roll: :evil:
UTZ si určitě užijete, jdete i s tatínkem? Manžílek byl a myslím, že byl dojatý víc jak já… :lol:

• Citovat
  • Upravit
1160
22.11.05 16:22

HOLČINKYY

moc vás zdravím a hlavně vítám všechny nové tehulinky i snažilenky :D .

Mám jen chvilinku, tak vás chci pozdravit a pobavit svým čerstvým zážitkem.
Chci využít závanu energie a tak v tyto dny dělám všechny resty :! :twisted:

ALE:
před chvílí jsem byla v jednom HOGO-FOGO obchodě pro těhulky = je to totiž jediný, o kterém vím v centru Prahy (MYSKO, pomoooooc - kde nakupovat :?: 8O :cry:).
O cenách mluvit nemůžu, protože byste všechny omdlely - stejnou kůru jsem totiž prodělala já 8O 8O :lol: .
K mému zděšení jsem zjistila, že existuje pro těhulky i velikost 36, což už mě trošku odradilo, ale skvělá a milá paní prodavačka mi dodala odvahu.
Mezitím, co jsem zoufale zkoušela všechny možné kalhoty a ne a ne si žádné vybrat (cena 5,000Kč už mi připadala jako výhodná koupě 8O ) , jsem za tu dobu poznala dvě „kolegyně“ tehulky s nádhernými bříšky a nožičkami jako brčko. Čili odešla jsem s tím, že se večer vrátím s manžílkem (což asi opravdu uděláme) a hlavně s pocitem, že už nyní před 5.měsícem jsem rodná sesra OBRYNĚ STÁNI :! :cry: :cry: :oops: :lol:
Ach joooo…v 9.měsíci budu nejspíš trhat rekordy o nej-nej XXXXXXXXXXXXXXXXL tehulku. :oops: :lol:

No, asi trošku přeháním - však jsem vám psala, že jako netehu jsem se ve vel. 36 citíla giganticky, ale teď… :?: :twisted: :roll:

Holčinky, až toho mého sejčkování budete mít tak akoráát - KŘIČTEEEEE , ok :twisted: :oops: :wink:

MYSKO - takže s ohledem na tvůj kočárek. Buď úplně klidná, pohybuješ se v naprosto levných vodách :lol: :lol: :! 8O :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová