Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
14.11.05 13:28

ahoj holky,

tak uz asi doufam, patrim mezi vas :) pred tydnem se mi mela dostavit MS a nic. a tak jsem skoupila vsechny lekarny a udelala 4 testy a vsechny mi hned ukazaly, ze budeme mit doufam, miminko. ale chci se zeptat..zjistila jsem, ze bych mela byt cca ve 4 tydnu myslite si, ze uz doktorka neco na ULT pozna? jdu tam totiz tuto stredu
Diky moc Lucka

• Citovat
  • Upravit
876
14.11.05 13:53

Noggie - to je dobře, že se tvoje tělo dává dokupy a ovu zase probíhá. Tyhle věci asi jsou dost o psychice. S tím papírkem to určitě zkus, mě to vyšlo :D

Lucko - gratuluji k těhotenství! :D Na UTZ doktor uvidí něco asi až v 6.týdnu, ale u někoho prý i dříve. Každopádně ti vezmou krev a z té se to potvrdí. Držím palce, ať všechno dobře vyjde! :D

Dario - věřím tomu taky a držím palce, ať to vyjde. Jen se chci zeptat (jsem zvědavá), do kdy jsi tam napsala, že chceš otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
14.11.05 14:04

Luci , tak mooooc gratuluju :! :! :! - to ale bude na tom světě miminek… :wink:

Holky, máte někde ve fotogaleriích sva bříška/miminka/sebe? Ráda bych se podívala na své „virtuální“ kamarádky… :D Jednou jsem myslím, narazila na fotečku Myšky ve svatebním, ale jinak jsem hrozné tele, co se týče vyhledávání a co nenajdu náhodou, to je pro mě ztraceno… :roll: 8O :lol:

NOGGIE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.11.05 15:20

Ahoj holky,

MARKETKO: napsala jsem do konce roku . A tak to taky chci :D Ráda bych měla dítko příští rok, bude mi 28 let, v té době už jsem chtěla mít 2 děti a pořád čekám na to první :(

NOGGIE: Nějaké svoje fotky mám v galerii Nových snažilek, kam taky pořád ještě patřím.

Mějte se,
Daria

• Citovat
  • Upravit
876
14.11.05 15:32

Daria - držím palce! :D

Holky, mě nejde ta fotogalerie vůbec zobrazit. Ještě tak před týdnem to šlo, ale teď se mi to vůbec nenačte. Vám jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.11.05 19:15

HOLČINKYYYYYYYYYYYY AHOOOOOOOJ

Moc vás zdravím a omlouvám se zase za to zanedbáváníčko :! :oops: :cry: , ale věřím, že mi průběžně odpouštíte. :wink: Je to skutečně pravda, že na vás myslím každý den :! , ale já nevím, co se děje, dny jedou snad 3× rychleji než normálně 8O . Dnes kupříkladu jsem dorazila do práce v 10hod (ráno mi ujel vlak před očima 8O - pondělíčko pondělí :! :evil: :lol: ) a až teď jsem se zastavila. Ani jsem neměla čas se najíst. :? Prostě FIČÁK. Ale vy to jistě znáte. :wink:

SASULO:
Pozorně jsem si přečetla tvůj příspěvek. Nejprve musím přiznat, že mě překvapil závěr lékařů ohledně přechodu - ale přičítám to mé obecné neznalosti některých věcí. Nicméně - skvěle to poznamenala myslím Markéta - jak chtějí lékaři vysvětlit, že žena před sedmdesátkou nedávno porodila dítě (a dle aktuální článku se prý chystá na další :! 8O :twisted: :? ). Za druhé, Sasulo, prostě nevěřím, nevěřím a nevěřím, že nemáš-nemáte šanci. Nevěřím. Holky ti výborně radí zkusit Prahu. Já myslím, že poté se vykašlat na „vše“, !zapomenout", začít žít bez frustrace a beznaděje a Pán Bůh rozhodne.
Cokoli můžeme v těle ztratit (miminko, zdraví, zdravý rozum) pokud nevěříme sobě. Organismus nám hodně tvrdě vrátí naši nedůvěru a to, že ho raději cpeme pod „kudlu“ našich lékařů. Odpusť prosím, že píšu tak trochu tvrdě - napatří to v žádném případě tobě, ale skutečnostem, které se dějí na straně lékařů.
Sasulo, doporučuji ti - ponořit se k sobě, do sebe, promluvit a pocítit sebe, své vnitřní já, každý orgán, mluvit s vnitřkem těla a dojít až k duši. Dokaž tělu, že mu věříš. PROSÍM, jdi ven a koukni do nočního nebe, poci´ť vše a řekni mu: Věřím ti! Jen a jen tobě věřím! Vím, že mi pomůžeš. SASULO, pamatuj, že organismus tě nikdy nezklame, pokud ty mu nepřestaneš věřit.
Odpusť ještě jednou, že nejspíš zním, jako „moudro samo“ :oops: , hrozně mě štve, že tak mladý organismus plný života, takto někdo udupe a vyřkne doživotní ortel. Strašně mooooc ti držím palečky a i když nikdo kolem tebe nevěří (z lékařů),já prostě věřím, že to tohle je jen mezi tebou, tvým organismum a Pánem Bohem. Myslím na tebe.

HOLČINKY, raději rozdělím příspěvek, aby mi probůh nezmizel. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.11.05 19:33

DARIO: a MARKETO:
Holčinky, ještě jednou vám moc děkuji za vaši pomoc ohledně toho mého jídelního dotazu. Moc jste mi pomohly :D Strašně moc.

Strašně fandím tvé metůdce, Markéto. Je to nádherná věc a je spojená právě s psychikou a vírou a to jak víte, je i mé políčko :D . Jéééžííííš, strašně moooc ti přeji, Dario, aby vše toto napomohlo a tvůj cíl tohoto roku byl splněn do puntíku. :wink: :D
(Třeba jako vánoční dáreček pro sebe i nás všechny :wink: :D :P )

Dario, tedy závidím závidím, vždyť ty holka mě předběhneš úplně! ohohoh, Merlot, Portugal,…joo, jéééžíííš, to je nááádheraaaa :wink: :D

Markéto, jak pak se cítíš tehulililinko naše :?: Já tento týden vkračuji slavnostním krokem do 2.trimestru. Tak jsem zvědavá na ten příval energie, který všude slibují :wink: :lol: Příští týden jdu na UTZ, tak snad tam ten náš mimís stále je 8O :D . Já furt žádné bříško nevidím, i když manžílek dnes řekl, že už je pěkňoučké. Tak nevím. S těmi FOTO bysme to mohly rozjet, co říkáš :?: Jen já osobně si na to musím vzít den volna :lol: (a nejdřív něco vyfotit :lol: :oops: ).

MYSKO:
MOOOOOOOOOOOC tě zdravím. Jste stále na Moravě :?: Účes se myslím povedl - šmrncovní, moderní a zase něco fungl nového. Taky jsem se překonala a v sobotu jsme pro mě nakoupili oblečení. Člověk by tomu nevěřil, ale hned se jinak cítím, jinak se mi pracuje…fakt nový člověk. :D :lol: A co únavička :?: A co mimísek - furt tě tak prohání :?: :twisted:

Holčinky, budu zase pokračovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
14.11.05 19:41

Ahoj holcinky,
ted jsme dorazili,tak jsem hned zapla PC :D jeste jsem nestihla vse procist…

VARENKO- tak je z teda uplne nova kocanda jo?? :D to je fajn.No a co ta fotecka do galerky????Na Morave bylo fajn,jen jsem unavena,tak to vidim,ze brzy zalezu do postylky :lol: Mimisek se nejak neozyva,nevim co se deje,snad je vse v poho!
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.11.05 19:41

NOGGIE:
Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů…no, panečku tomu říkám poloviční neli větší vítězství, no nééé :?: :D :D :D
To znamená, že tvé tělíčko, VÍ co má dělat a UMÍ to dělat. HOOOOOOOOODNĚ mooooc ti doporučuji (holčinky i ty Noggie mi prosím odpusťte za tyhle babský rady, ale když já jim tak věřím)......vykašlat se na Hughíka (no, i přesto, že se člověk do ordinace nejspíš vydá už pro ten estetický zážitek :lol: :oops: :lol: :wink: ) a prostě žííííííííííííííííííít, užííííííííííííívat, a máme další dáreček pod stromeček na kandidátce. :! :twisted: :D Nikdo mě nepřesvědčí o opaku :! :twisted: :P

LUCKO:
Vítej - rozhoooodně jsi správně mezi náma. A hlavně GRATULACE OBŘÍ. :D
Markéta má úplnou pravdu. První UTZ může být i v patém měsíci, ale je to moooc individuální. Každopadně krev je rozhodující. Lékař ti zřejme vezme krev 2× po nějaké době, aby viděl, že HcG roste o sto šest neboli jedna radost :D :D :wink: VÍTEJ. :D

MINNIE:
tulačko naše, kde tě máme :?: :wink: :D Jak se cítíš a jak se máš :?: To víš, jsem stále zvědavka :! :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.11.05 19:45

MYSKO:
Jůůů, to je fajn, že jsi tu. :wink: :lol: Napsala jsem Markétě a Darie, že bychom to s těmi foto mohly rozjet, ovšem musím začít nejdřív u sebe a něco vyfotit. :! :twisted: Pak přijde BOD č.2 - dát to do galerky. :! 8O :? Na to mi, předpokládám, bouchnou všechny doposud fungující mozkové závitky :oops: :lol:
Jsem ráda, že jsi si Moravěnku užila. Mimísek je URČITĚ nastopro v pořádku. :D To víš, zalomil to brzy, aby tě k ránu mohl pěkně prohnat. Musíte si to nějak sjednotit, kamarádi :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.11.05 19:51

JENDO:
Vítej mooc mezi náma. :D Jsi opravdu maminečka-profesionálka = o to víc jsem ráda, že jsi k nám zavítala :wink: :D Myslím, že holky mají pravdu. Vše je na pohodičce a víře, že to přijde raz dva. :P
A i když to nebude třeba TAAK hned, dobře…potom.......................že by další naše kandidátka na vánoční dáreček pod stromeček :?: , co :?: :twisted: :wink: Držím palečky a určitě nám dej vědět, ok :?: :wink:

Holčinky, stále sedím v práci, protože jsem vám chtěla napsat a být chvilinku s váma. Doma většinou po příjezdu padnu a bumbác je se mnou amen. Jooo, mám pro vás novinku. Dnes jsem si do svého CD archívu udělala další přírůstky: Křemílek a Vochomůrka, Rákosníček, Pejsek a kočička a taky Chytrá horákyně. :lol: :twisted: :oops: :lol: To se mi to bude usínat..... :lol:

Přeji vám krásnou dobrou noc a zítr URČITĚ juknu 8O .papa
Vaše Varenka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.11.05 20:03

P.S.
KELINKO:
Pozdrav tobě je přece automatický, víš to :?: :twisted: :wink:
Ale to neznamená, že se nám neoooozveš, těhulilinko naše :twisted: :lol: Myslím na tebe a píííísni, ok :?: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
14.11.05 23:09

Ahojky,
tak jsem tu.Sice skoro už nevidim,ale to neva.
Varenko-gratuluji ke vkročení do 2.trimestru.Utíká to,co.Mě to teď utíká strašně rychle a za chvíli přijde doba,kdy se budu opět bát porodu :oops: ,ale na to mam opravdu ještě chvíli čas.Ptala jsi se jak je na tom malej se spanim v pokojíku.No-bídně.Budil se v 7hod(jinak spí do 9).Po pár probdělých nocí jsme ho vrátili do ložnice.Bylo mi ho i líto,jak viděl postýlku,tak brečel že chce do ní.Problém byl i v tom,že hned za hlavními dveřmi máme bednu,kde se zapíná světlo na společný chodbě.No a jak někdo rozsvítí,tak to udělá takovou ránu,že to budí i mě.Jasně že se nám to v bytě ozývá,což mi dřív nevadilo,měli jsme zavřený dveře do ložnice.No,koukám,že to píšu chaoticky,ale snad to pochopíte.Dneska jsem byla za domovnicí,jestli by s tim spínačem nešlo něco udělat,tak mi slíbila že se pokusí.Tak uvidíme.
Myško-vítej zpátky!!!Mimčo je nějaký lenivý,co.Asi je taky ze všeho unavený :)
Tak jdu spinkat,mějte se krásně,kdo nakoukne ještě ted,tomu přeji dobrou noc a kdo nakoukne až zítra,tomu přeji krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.11.05 09:05

Ahoj hollkyyyy :D :!

Tady se to zase krásně rozjelo!! :D

Varenko, jak jsi tu, hned je tady veseleji :lol: Napsala jsi to moc krásně, já teď taky moooc věřím Vesmíru, a obracím se k němu, včera jsem dočetla takovou hezkou knížku o věcech jako je podvědomí a tak..a cítila jsem se taková „osvícená“ - a v tom okamžiku přišla pošta a dostala jsem pozvánku do lázní :! :! :! Věřím, že mi to Vesmír nebo nějaká síla nahoře poslala, a termín nástupu mě doslova šokoval (příjemně :D )

24.11. a jedu do těch Klimkovic, manžílek to má cca 60 km, tak bude za mnou jezdit.

Mám ze sebe takový dobrý pocit, že jako dělám hodně pro svůj cíl. Myslím, že mě holky chápete.

ještě budu pokračovat..

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.11.05 09:08

jé já jsem zase anonymní - to jsem já, DARIA :P

jak už jsem psala výše, hodně věřím přírodě, a zítra je úplněk a já bych ráda vyzkoušela očistný půst. Už jsem to zkoušela x - krát, ale nikdy jsem nevydržela. Zkoušela jsem vlastně spíše ovocné dny - jedla jsem jenom ovoce a trochu ořechy :D ale cítila jsem se nafouklá.

Otázka dnešního dne :lol: :lol: :lol: zní: CO SI MYSLÍTE O ČIŠTĚNÍ ORGANISMU PŘI ÚPLŇKU?? Máte nějaké zkušenosti? Rady, tipy - sem s nimi :lol:

Já jsem teď totiž zase zobala nějaké hormonky (Clostilbegyt) a tak se chci pročistit, taky od toho vínečka :lol: :lol: :lol:

Zdravím všechny,
Daria :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová