Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
5.12.05 11:26

AQhojky,dodnes mám schovaný první těhotenský test na kterém ani není barevný slabý proužek,ale jen v místě kde má být to bylo jaksi vyrýsované,takže se zečni radovat.K tomu cvičení v posilovně bych měla námitky,myslím,že ten začátek těhotenství je období nejvyšší citlivosti plodu na vnější i vnitřní vlivy.Tak bych nic nepřeháněla a spíš odpočívala.Vždt na cvičení budeš mít času spoustu.Těhotenství je dlouhé a krásné.Měj se a opatruj.

Salecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
5.12.05 12:05

Myško-ten Bejlís je fakt dobrej.Když jsem ho dělala,tak manžel nevydržel a ten den,co se má odležet byl pořád v míse se lžící :lol: :lol: :lol: .Musela jsem ho od toho odhánět.A ta fotka z UTZ fakt stála 100kč,jo? 8O To je síla.

Markétko-tak vy jste taky oslavovali,jo?!Nás bylo 20lidí,dělala jsem i večeři (hranolky,kuř.řízky se šunkou a sýrem,obloha)tak jsem byla po sobotě fakt utahaná.Ale bylo to pěkný a většina odcházela „společensky unavená“ :wink: :D :lol: .Mě čekají 30.narozeniny v únoru,to se zase ožeru :lol:

Varenko-chaloooo,kdepa si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
5.12.05 12:13

Kelinko- uz me to preslo,ale ja jsem byla opravdu zla,kdyz mi misto fotky dali kus papiru z kopirky…a jeste za takovou cenu. :evil: Manzel jen koukal a kdyz videl,jak se certim,tak se zacal smat… :lol: co uz zbyvalo.Ted si nechavam fotecky posilat mailem,je to prece jen kvalitnejsi a stoji 50kc.
Na ten Bejlis se moooc tesim,ja tyhle sladke lepidla miluju,mala uz se taky pta jestli neco takoveho udelam :lol: Tak to nesmim prehnat s tim rumem :lol: Je ja bych sla taky na oslavu :lol: Manzilkovi bude 30 23.4. a ja mam termin ted podle UZV 14.4. tak slavit buderm asi vse najednou..

MYSKA

Ta VARENKA na nas pekne kasle :evil: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
5.12.05 12:50

Mysko - u nás ta fotka taky stojí 100,– Kč. Není to málo, ale zase to stojí za to! Např. ten 3D ultrazvuk u nás stojí 700,–! To už je docela hodně. Asi na něho ani nechci jít, počkám si na mimíska, až vyleze, teď mi stačí na obyčejném utz.

Kelinko - my jsme měli asi 14 lidí. Byla to docela sranda, akorát mi v pozdějších hodinách začlo vadit, že jsou všichni opilí a já ne - všichni dělali „bordel“ tančili, zpívali a já jsem na to nějak neměla náladu. Díky mé přecitlivělosti mi pak bylo hůř a hůř, tak jsem šla asi ve dvě spát. Nevím proč, ale co jsem těhotná, tak jsem šíleně přecitlivělá. Brečím kvůli každé blbosti. No doufám, že mě to přejde. Jinak - já budu slavit narozeniny za dva týdny :D - 22. Máme to s mým mužem pěkně pokupě :D Chtěli jsme i miminko prosinčátko, ale nějak jsme to nestihli - tak to bude červňátko a bude slavit s babičkama (obě mají narozeniny v době, kdy máme TP)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
5.12.05 13:30

HOLČINKYYY AHOOOOOJ

Tak už jsem KÓÓNEČNĚ u vás..... :P :twisted: Přeji vám všem nejprve nááádherný mikulášský den a hlavně večer - HOOOOOOOO…UUUUUHHHHHH 8O :lol: :twisted:

KELINKO:
gratulace k mužíčkovým třicetinám - to je fakt supr výročíčko a jak je vidět řááádně a náááramně jste ho oslavili :P :wink:
A jak se máš mamulko :?: Už pečeš na vánoce :?: - já začala včera a dnes musím nakoupit další ingredience…jde mi to nějak pomalu :? :lol:

MYSKO: :D AHOOOOOOOOOOOJ. To jste Myško kabrňáci - gratulujuuu k vymalováníčku - máte to za sebou, viď :D :wink:
K těm fotkám - no někdy je to vážně moderna výjev, to máš pravdu :lol: . Jedna paní mi ukazovala v krámku, kam chodím každé ráno pro snídani, mimi na UTZ v 7.měsíci její dcery. Řeknu ti, ta dnešní technológie je něco - barevné foto a mimi jak živé. 8O :P
My měli zase víkend ala Itálie, takže jsem dneska z toho nějak mimo…ani se nebudu rozepisovat. :oops: :? NO, ale držíme si neutuchající víru, že se již BRZY 8O :idea: jednoho dne „zžijeme“ :?: 8O :oops: :) Jsme něco…uchuch…snad už bude dobře. :wink:
Myško - Rybičko, už jsi zdravá :?: :twisted: A co předvánoční přípravy? Já se nejvíce děsím dárků… 8O vůbec nevím, do jakých vod zabřednout :? :lol:

MARKETO:
Ahooooooj. Tak vy jste taky flamendrovali :?: :twisted: S těma naládama se nijak netrap. Je to určitě spojené s tehu…No, a to víš, když si nemůžeš ani dát pořádně do nosu (glo, glo glo… :twisted: :wink: ), tak to ta pařbička se pak docela vleče, mám pravdu :?: :wink:
To my jsme „řádili“ :lol: u včerejšího adventního koncertu a při té příležitosti i poslali příspěveček…a to mě potěšilo a těší i dneska (čučím na to už 15 let a letos poprvé :oops: ..jsem se rozhoupala taky něco přispět :oops: :roll: :lol: )

Holčinky, já pro dnešek už prchám - na cvíčko, nákupy a pak mě čeká OBŘÍ, ale vážně OBŘÍ hromádka nevyžehléného prádýlka 8O :cry: :wink:

Holčinečkyyy, přeju vám náááádherného Mikuláše - doufám, že už pěkně pilujete říííkááánky a nebojte.....uhlí naštěstí podražilo, takže to vidím na nějaké suprbupr dobrůtky za okýnkem :P :lol: :D

Myslím na vás..papapapa Vaše Váárenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
5.12.05 16:14

Diky za palecky. Dnes jsem si delala test. Nic. MS taky nic. Priznaky taky nic. 33DC (normalne 28, minuly mesic 23), teplota porad relativne vysoka. Nezbyva nez cekat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
5.12.05 16:18

Zanet- ja jsem taky na zacatku mela test negativni…pak jsem tam tu druhou carku videla jen ja :lol: a za par dnu uz i manzel :lol: :lol: :lol: Tak drzim pesticky a ozvi se :D

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
5.12.05 17:47

Mysko, moc diky. Moc tomu neverim, je to spis rozhozeny cyklus, ale nastesti nadeje umira posledni. To je sranda, jak pises, ze nejdriv jsi videla carku jen ty. :-) Hodne stesti tobe i tvemu miminku. A vsem ostatnim taky.

Dam vedet, co se z toho vyvrbi :-) Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.12.05 13:29

Ahoj holčinky,
všechny zdravím!!! :wink: Moc teď nepřispívám, protože celkem není co, musím teď 10 dní ČEKAT (asi do té doby zešedivím… :lol: ).
Holčinky, je nějaká šance otěhotnět, když jsme se tulili pár hodin před ovu? :oops: Manžílek byl celý víkend tak příšerně nemocný, že byl rád, že dýchá a reaguje na světlo, jinak pořád spal, spal, polykal léky a spal.
Takže nevím, jestli se mohlo zadařit nebo je to bez šance… Ptám se proto, že na ovu testu psali, že jakmile se objeví // má se zkoušet AŽ za 24 hodin a to už byl můj drahý polomrtvý. Já jsem ale na pravé straně v pátek večer cítila velký tlak a ráno už nic, takže si myslím, že naducaný folikul prasknul v noci.

Zanet moc ti držím palečky :wink: :lol:
Dario , jakpak se máš v lázních? Relaxuješ?
**Varenko, Myško, Kelinko, Šašulko, Markétko a vůbec všechny - móóóóóóóóc pozdravuju, ať se vám všem daří!

nepřihlášená NOGGIE**

• Citovat
  • Upravit
6847
6.12.05 19:50

Noggie, par hodin pred ovu??? Vzdyt to je ta nejlepsi doba na tuleni. Spermie ziji asi 72 hodin, takze klidne 1, 2, nekdy i tri dny pred ovu je to v pohode. Lepsi nez budit nemocneho partnera. Ono totiz pokud ma partner horecku, tak se myslim snizuje pohyblivost spermii. Takze bud v klidu.

Porad nic.

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.12.05 11:35

Ahoj holky,
zdraví vás nepřihlášená Marketa182
Mám teď takový pitomý týden - jeden problém v práci za druhým a do toho mi zkolaboval počítač… Ach jo. Musela jsem se už dneska mimískovi v bříšku omluvit, že to věčné nadávání a vztekání opravdu není na něho a slíbit, že už brzy budou Vánoce, tak budu v klidu a v pohodě. No, už aby byly! Ke všem těm problémům mi moc nepřispívá moje přecitlivělá nálada. Všechno mě rozhodí víc, než obvykle a všechno mě rozbrečí. No je to se mnou sranda…
Ale co, na druhou stranu ten sníh venku je krásný (i když nám kvůli němu od včereješka nejde elektřina). Už se těším na víkend.
No nic, tak jsem se vypovídala, tak jdu zase pracovat :) Měkte se hezky.

nepřihlášená Marketa182

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.12.05 12:06

Jejda Zanet díky za podporu. Jsem fakt zmatená, podle ovu testu měla být ta správná doba v sobotu večer ale podle toho bolení si myslím, že to proběhlo v pátek v noci - fakt už nevím (už končím s pozorováním a testováním se, přísahám :wink: ) Market taky mám v poslední době nějakou krizovku, mám pocit, že jsem zažila lepší časy :wink: Nevím, jak jinde, ale u nás je počasí pitomé, sněží a hned zas prší, všude jsou potoky vody a rozbředlý sníh, takže nic moc… :?
Držte se, holčiny.
 NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.12.05 12:07

Já jsem fakt nemehlo! Všechno tučně jsem samo nechtěla… :lol: :wink:
 NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.12.05 13:27

Noggie - já teda s těmi ovulačními testy moc dobré zkušenosti nemám, protože jsem nikdy nedokázala odhadnout, kdy bude ovulace a kdy mám teda začít testovat, takže se mi to nikdy nepovedlo, aby tam byly //. Ale z počátku jsem měla strach, jestli u mě ovulace vůbec probíhá a dr. mi poradil, ať měřím bazální teplotu, že se to podle toho pozná. Takže pokud se chceš ještě sledovat, tak měř tu bazální teplotu. Podle toho budeš úplně přesně vědět, kdy máš očekávat MS. Mě to sice k otěhotnění nepomohlo (k tomu mi pomohlo, až když jsem se vykašlala na veškeré sledování), ale aspoň jsem měla klid, protože jsem věděla, že ovulace probíhá a že tělo pracuje. Ty poslední čtyři měsíce, kdy už jsem se moc nesledovala, tak to jsem třeba změřila teplotu jen občas, třeba jednou za pět dní, abych věděla, jestli už je po ovu (už jsem měla vysledované, jaké teploty jsou po ovu a jaké před). Každopádně mi to přijde snažší a levnější, než ovulační testy.

Nepřihlášená Markéta182

• Citovat
  • Upravit
6847
7.12.05 13:32

Souhlasim. A taky je dobre, ze presne vis, kdy prijde MS. Proste to vidis na teplote. A ja mam docela dobre zkusenosti se zapisovanim na fertility.com. Tam ti dokonce reknou, kdys mela ovulaci, i kdyz se zpozdenim. Nejlepsi je merit si teplotu tak 2-3 mesice a pak uz budes vedet, jake jsou teploty pred O a po. Drzim pesti, Noggie. S tim nepozorovanim se, to se tem tehulkam lehko rika, ze? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová