Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
18.12.05 18:20

Haidule , drzim moc pesti, aby ti to vyslo. Kolikaty mesic se snazite? My ted ctvrty. Ale vlastne se tento mesic moc nesnazime, mame desne fofry, tak ani neni moc cas a nalada a taky energie. Zitra brzo rano odletame do CR. Tak doufam, ze ovulace pocka do vanoc :-) to uz by mel byt vetsi klid.
To o zivotnosti spermii jsem vedela, prvni mesice jsme to tak delali a byla jsem zklamana, ze to nevyslo, ale ted uz je mi to jedno. Kdyz se povede, tak super, kdyz ne, tak nevadi.

Ja jsem vcera hlidala dve male deti a byla jsem z toho uplne hotova. Vubec nechapu, jak ty matky, co maji dve male deti muzou udelat jeste neco jineho. Ja jsem nemela cas jit ani na zachod. Cas jo, ale strach, ze mezitim neco vyvedou, nekde spadnou apod. Danny z toho byl taky dost na nervy. On uz dve deti ma, takze si tim prosel a vi, co se vsechno muze stat a jak rychle. Takze nevim nevim… jestli si to nerozmysli. Taky uz ma svuj vek. Navic jsem je stejne neuhlidala. Mala spadla a natloukla si nos a to jsem se otocila na toho druheho jen tak na 10 sekund, nez jsem ho vytahla z postylky. Ach jo. Byla jsem z toho dobre vyklepana…
Nic, jdu balit :-) Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
19.12.05 07:30

Varenečko naše zlatá, všechny na tebe myslíme a držíme palečky, jsme s tebou!!!

Držím ti palečky a myslím na tebe! Vím jaké to je, mě se stalo něco podobného před 3/4 rokem, bylo to kvůli něčemu jinému, ale také došlo k odloučení a pro mě to znamenalo konec života, fakt, prostě to bylo z čista jasna, vyvrcholilo to tím, že se prostě manžel zasekl a bylo to, žádná budoucnost nic takového. Takže rozvod a vypořádání majetku, vypořádali jsme si tedy u notáře majetek a já se pořád snažila o dohodu a promlouvat mu do duše, nic nezabralo. Nakonec jsem šla na to ženskou taktikou a tím ho přilákala zpět. Zkoušela jsem snad všechno, po dobrým, po zlým, nic nezabralo. Pak jsem si ale řekla, že to vyhraju jen v tom případě, že se budu chovat hezky. To jsem totiž někde četla od psychologa, když dojde k něčemu takovému, chovejte se tak jak chcete, aby se druhý choval k vám. Tak jsem to vyzkoušela a ono to zafungovalo, ne sice hned, ale dopadlo to dobře. Ono také záleží, každý to má jinak a záleží, jak v současné době to chceš řešit, jestli připouštíš, že by nějaká společná budoucnost mohla být. Oni totiž všichni chlapi to berou horkou hlavou a prostě rovnou pálí mosty, ale pak se rychle vrátí. Nakonec to dopadlo jak to dopadlo a je nám líp než kdy jindy. Nějak se pročistil vzduch a vážíme si sebe víc! Uvidíš sama, ale každopádně ať to dopadne jak chce, ať je ti už jen líp a líp :wink: Mysli na svého mimíska a věřte si navzájem, ty ho nedáš a on tebe také ne :wink: Varenko, přesně vím jak ti v současné době je, ale neboj, je to období, které bude za chvilku za vámi a bude zase líp, slibuju!!! Tak hrdě na ten svět a hezky si užij to těhulkovství, vždyť je to krásný!!!! Myslím na tebe!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
19.12.05 07:35

Holčičky, děkuji vám strašně moc za podporu!!! O víkendu proběhlo snaženíčko a bylo fakt moooc super a tak doufám, že bude super mimísek, i když na to tak nemyslím, máme teď totiž nervíky, protože dnes jedem do Prahy pro mou sestru se švagrem, kteří přilétají po 5 letech z USA a tak pro ně jedem. Přijeli na Vánoce, tak jsme natěšení, ale moc jsme nenaspali a víkend také nic moc, nervy pracují. A z čeho? No z cesty, je tu fůra sněhu (Karlovarsko) a do Prahy to není blízko, strašně se bojím, protože zrovna silnice do Prahy je ta nejhorší, samé vyjeté koleje, no strašný, cesta smrti, už jsme tam jeli před 3/4 rokem a zapřísahala jsem se tenkrát, že už autem do Prahy nejedu, protože to jsme jeli ze smyku do smyku. No a je tu konec roku a zase tam musíme a zase máme to nejhorší počasí jak jen může být. Už to vidím, že se budem celou cestu s manžílkem hádat, pro mě pojede strašně rychle a on je nervní už od včera /no já taky/, takže bude zase chytlavej, ach jo, už aby byla středa. Jinak jsem si nakoupila vitamínky a jím od soboty Duphaston a tak doufám, že nám to vyjde, no uvidíme, když ne teď tak jindy ne :lol: Mějte se moc hezky a užívejte si předvánoční čas, hezky opatrujte svá miminka a pohlaďte je za mne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.12.05 10:42

Mé milounké HOLČINKYY

Nejprve vám všem chci poděkovat za vaši velikou převelikananáskou podporu, která mi strašně pomáhá a vím, že ji budu mooooc potřebovat. Jste zlatíčka - jako vždycky (vždyť už tolikrát jste mě podržely :wink: ).

Ale tady vás je…vždy't já se nestačím ani divit, kolik to máme nových tehulinek i skorotehulinek :P :D

Tak to vezmu hezky popořádku: :twisted:

SASULKO:
Moc a moc tě zdravím a nejprve ti chci popřát překrásný adventní čas. :D Myslím na tebe, že jste na té cestě do Prahy a mooooc vám přeji a držím palečky, aby vše proběhlo hladce a vy jste se v pořádku vrátili domů. Bude to určitě veeeelikéé shledání a radost :P :wink: .
Strašně moc bych ti chtěla poděkovat za tvůj příběh - to, co jsi popisovala je přesně u nás a teprve nejspíše bude.
Váš „konec“ byl opravdu happy-endem a zároveň krásným začátkem :cry: :D :D :D a mám z toho strašnou radost - pro mě je to nyní jako zázrak, který skutečně musí požehnat a přinést ten náš dědulka-očko…nahoře na náma. :wink:
Bohužel se bojím, že náš příběh se už ve štěstí jen těžko přemění. Je pravda, že jsem vždy o mém muži psala a mluvila hezky (proto je to nyní hodně nepochopitelné - především pro moje rodiče) - nebyla to lež…jen to špatné se snaží člověk řešit a zapomínat a netrápit tím své okolí, jestli mi rozumíš.
Ale před 2 měsíci jsem už nevydržela a svěřila se rodičům…
Nyní s mužem nekomunikujeme a já vím, že jestli to oba vezmeme za špatný konec, bude to horor na živo. Já jsem člověk příliš čestný a poctivý (někdý si říkám, že spíše hoodně blboučký :oops: ) a jediným mým přáním je, abychom byli k sobě slušní a hodní, ale nevím, nevím, jak moc je to reálné.
Jsem už bez peněz a tak vím, že dnes nebo zítra už musím zakročit - co bude, těžko říct. Je tisíce věcí, které můžou ohrozit můj klid z jeho strany, ale musím to vybojovat. Je toho hodně, co bych musela napsat, aby jsi ty i vy všechny holčinky dostaly objektivní pohled, ale nemyslím, že by to bylo moudré…je to tisíce problémů, slov, emocí…už sama se v tom trochu ztrácím. Jen stále ve mě občas překypuje pocit - „sakra, tohle přece nemůže být pravda…takhle to přece nemůže skončit…“.
Bohužel můj muž nedělá nic - nebojuje o mě, nemluví, nepřijede…a tak chápu, že ta láska a my s mimískem pro něj asi tak významní nebudeme.
Navíc i kdybychom nakrásně to zkusili znovu…nejsem si jistá, že o to ještě stojím a pak jsou tu mí rodiče, kteří po tom všem už mu prostě nevěří a hlavně mají o mě neskutečný strach a už by mu mě/nás prostě nesvěřili.
No…je to opravdu na osudu. Uvidíme, co bude dál.
Stále myslím na NOGGIE a tebe…a tak MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC věřím, že i ty za chvilenku najdeš pod vánočním stromečkem //.
Ještě jednou ti z celého srdce děkuju a moc na tebe myslím a přeji vám oběma (či třem :wink: ) hlavně hodně LÁSKY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.12.05 10:54

HAIDULE:
Jééééé…to jsem ráda, že jsi mezi náma a věřím, že ten tvůj krásný metřík se už hoodně brzy přemění v ten tehulko-miminkovský :P :D :wink: .
Moc i tobě za vše děkuji - mluvíš mi z duše.
Celý svůj život věřím v osud. A když teď noce ani rána nedospím a stále si opakuji „PROČ to musí být???“…vím nebo spíše chci věřit, že to všechno má nějaký hlubší význam do budoucna. Je to osud a co mi dává sílu je to, co jsi zmínila - možná si jednou hodně oddechnu, že jsme se rozešli. Kdo ví..Musím věřit, že i mě čeká alespoň jednou v životě nějaké štěstíčko.
Přeji ti krásné předvánoční dny…plné chumeleníčka, světýlka a hlavně pohody a lásky. :P :D

ZANET: MOOOOOOOOOOOOOC díky i za tvou velikou podporu. Víš, jsem člověk, který hodně věcí vycítí i dokonce umí předvídat a vše se do puntíku stane. Už 100× jsem si říkala, že si jednoho dne otevřu krám a budu po zbytek života koukat do koule :twisted: :lol: :lol: (většinou mě to ale štve…co bych za to dala „nevědět“…netušit).
Když je mi v životě těžko, říkám si, že by mohlo být i hůř a to mám hnedle trošku síly navíc. :wink:
Myslím, že máš pravdu v tom, že kdyby vše bylo od začátku v pořádku, necítila bych všechny ty věci apod. …no, uvidíme.
Podle toho, co jsi psala, musíš dnes sedět v letadýlku do Prahy - domů, mám pravdu :?: :P To je parááádička :D Určitě se mooc těšíš. Tady je pravá zima :D Přeji ti hlavně šťastný přílet a cestu domů a především překrásné prožití vánoc - tady jsou přece pohádkové, no nééé :?: :twisted: :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.12.05 11:16

SARYKU:
Krásný zimňoučkový den. :D MOOOOOOOOOOC ti děkuji za tvá slova. Opravdu děkuji pánu bohu za to, že mám rodiče. Ti mi po druhé v životě pomáhají a vím, že je samotné to stojí strašně sil…Obdivuju je a do smrti jim budu vděčná.
Chci ti pogratulovat ke krásnému metříku - je prostě BÁJEČNÝ a KOUZELNÝ . Mám z vás s mimískem velikanánáskou radost. Přeji ti hodně zdravíčka, lásky, pohody a hlavně hodně pohlazeníčka vám oboum. :wink: :D
NOGGIE:
Dnes ráno asi ve 4hod jsem na tebe myslela :D Říkala jsem si, jaký je to zázrak a jak je to krásné a jak život přináší zlé ale hlavně dobré. Tvoje tehu je mojí radostí velikou a moc na tebe vzpomínám. Jsem tak ráda - je to fakt tak krásné :cry: :D :D
Máš pravdu. Není to vůbec legrace, ale jak pomalu zjišťuju všechny fakta - především ohledně zabezpečení jsem odešla možná (bohužel) „minutu pod dvanácté“ a jestli to půjde tou horší cestou, budu muset soudně hodně bojovat, abych zabezpečila sebe a mimi. NO, je to moc smutné, než abych se rozepisovala dál…
Ty jsi dostala ten nejkrásnější vánoční dárek a moooc si ho užívej a laskej sebe i své bříško. Je to prostě pohádka. Jsem šťastná, že jsi šťastná :D - my všechny tady. :wink:

KELINKO:
Mooooc tě zdravím a ještě víííc ti děkuji. Za tvá slova, pomoc i trpělivost, s kterou mi ty i vy všechny pomáháte. Moc si toho vážím a i když to možná tak nepřipadá, jste mojí velikánskou oporou a radostí - opravdu.
A jak tobě se daří :?: Jsou vánoce, viď - je to nádhera. U nás tady stále chumelí a chumelí a mě to dělá radost. Furt koukám z okna, nebo jdu ven - tady jsou moc krásné procházky. Kolikrát už jsem si na tebe vzpomněla :wink: :D
Přeji ti překrásné dny a moooc na tebe vzpomínám.

MYSKO:

Kdepak tě máme :?: No, neříkej, že z toho vašeho taťky se klube druhý Bill Gates :! :twisted: :lol: :lol: :wink:
Vzpomínám na tebe a říkám si, jak je asi v Praze…
Musím si zase zvyknout žít na venkově, ale narodila jsem se tu, tak snad to nebude tak těžké :wink:

HOLČINKYYYYY, abyste neřekly, že ta vaše průšvihářka Varenka má jen špatné zprávy - mám pro vás i jednu dobrou. Právě jsem volala svému pražskému doktůrkovi a výsledky TRIPLETESTU jsou v pořádku :D HURÁÁÁÁÁ 

A ještě vám musím prozradit, že se dnes objednám k místní mé dávné lékařce na UTZ, abych viděla to mé veliké štěstíčko v bříšku a konečně vám mohla prozradit, co to vlastně BUDEEE ...... :wink: :D
Tak vás budu chvílku napínat, juu :?: :twisted:

Tak se prozatím moooooooooc loučím… MARKETO, DARIO, TEHULE a všechny holčinky .....moc na vás myslím a koukejte se ozvat…ať mi pomůžete trošinku zředit ty zprávičky o ty NEJ NEJ šťastné a usměvavé, ok :?: :twisted: :D

zatím papa Vaše věrná Varenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.12.05 12:31

Bože, Varenko já brečím jak želva… :cry: Moc ti přeju, aby všechno dobře dopadlo… (i když „dobře“ může někdy znamenat třeba i jen bezproblémový rozchod)
Moc ti děkuju za gratulace a podporu. Neznáme se, ale myslím, že jsi moooc fajn… :wink:
 NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
459
19.12.05 12:54

Ahoj Varenko, jsem úplně na měko. Přeji ti hodně a hodně síly, abys to vyřešila ve svůj a mimiškův prospěch. A ať se vám daří co nejlépe to jde. Vím, že je to teď těžké rozhodovat již za dva, ale i přesto si myslím zaplaťpánbůh za toho malého tvorečka, který tě hřeje u srdíčka.
Držím ti moc palečky ať se to rychle a co nejvíce bezbolestně vyřeší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
19.12.05 13:03

holkyyy já se tak moc těším až budu taky těhulka!!! Je mi tady mezi vámi strašně moc fajn!!!V šem vám přeju krásné Vánoce!!
varenko Osud si každý z nás sám vybere než se vinkarnuje do nového života,takže neplakej a najdi si novou podstatu štěstíčka,vím že to dokážeš.Já osobně jsem taky neměla život lehký a dneska kdybych někomu řekla,že jsem se psychicky zhroutila tak tomu nikdo neuvěří.Je to minulost,vše,co se stalo ba i před děti minutama je minulost a neměla by ses za tím ohlížet nebo něčeho litovat.Pokud máš kolem sebe dobré lidi, pochopí a odpustí..
zanetko Díky moc za podporu,snažíme se druhý měsíc a v podstatě to je po potratu(v srpnu),takže se na miminko strašně moc těším a hlavně taky proto,protože nám miminko přinese novou jiskru do našeho společného života,teď akorát kupujeme chalupu,abych tam mohla s miminkem trávit chvilky v přírodě(manža má vždy v sezoně hodně práce-podniká),tak už už aby to tu bylo,aby maličko povyrostlo a mohla bych tam s ním příští rok v létě být.
Teorií o spermiích je hodně,hlavně někdo tvrdí že snažit se máš obden,někdo zase že pár dní před tím by sex neměl být…My to udělali kompromisem:den před ovulací a den po :)
já už chci mimískoooo!!!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
19.12.05 13:07

holky Můžete mi prosím poradit?? Mám takové zvláštní pocity a občas mě docela bolí celý podbřišek,ale je to taková pichlavá bolest,třeba když si prudce sednu nebo když ležím na zádech a směju se tak to bolí..Stalo se to některé z vás??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.12.05 14:17

ANO Haidule!!! Přesně takhle jsem se cítila celý minulý a předminulý týden a od pátku vím, že mám // :lol: :lol: :lol:
Držím palce!

Noggie

• Citovat
  • Upravit
764
19.12.05 14:25

noggie co,co máš????? 8O 8O Těhu???Pokud se mé očka neklamou podle toho co kdo napsal????Jéééé,to snad není možné!!!!Já se už nemůžu dočkat…!!!!! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
19.12.05 14:45

Haidule čekala jsem že mi poroste hrudník nebo budu blejt jak Alík ale kromě toho píchání a tlačení v podbřišku jsem nic necítila. No a v pátek jsem si udělala test a řeknu ti, tak krásné dvě čárky jsem už dloooouho neviděla… :wink: Připadaly mi velice dokonalé a roztomilé… :lol:
Takže ještě jednou - DRŽÍM PALCE :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.12.05 16:45

Ahoj holčinky, jsem tu jen na skok.

Haidule, ano, ano, já taky měla a občas ještě mám bodavé boleníčko v podbřišku. I když se třeba prudčeji zvednu z křesla a to si na prudké pohyby dávám pozor. A od pátku už mi začíná být těžko, uf. Hlavně ráno. Tak si dám jablíčko bez slupky a je mi trošku líp. Ale dneska musím říct, že jsem byla i rozdýchávat na WC, no tak si pořád říkám, že je to dobré znamení, že se ten můj mimíneček dobře klube :D

Varenko,
moc děkuju za milá slovíčka :D Je od tebe moc hezké, že takhle pamatuješ na každou z nás, vážně to moooooc potěší :D
Já jsem se taky minulý rok v létě psychicky zhroutila z partnerských vztahů (to by vydalo min. na 3 strany A4, nebo hodinovou debatu), do toho je moje maminka po těžké mozkové mrtvici a v r. 2000 na Vánoce :cry: mi na ni málem umřela :cry: ale teď se naštěstí všechno v dobré obrátilo a je mi dobře (maminka sice už není, jaká bývala, ale přežila to a žije si relativně dobře - má hodného partnera,jsem za něj šťastná), takže věř, že všechno bude dobré, nejlepší a úžasné :D a k výsledkům TRIPLETESTU moc gratuluju!!!!!!!!!! :D :D :D

Holčinky, ještě musím něco málo pracovat, tak končím. Mějte krásný předvánoční zasněžený večer :D

ŠARYK

• Citovat
  • Upravit
1667
19.12.05 17:38

Myško ten 3D ultrazvuk je supr!!! (obrázky v nové fotogalerii) Ty se máš, že bydlíš v Praze. Mě se zdá, že u nás v Ostravě ho nemají… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová