Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
764
21.12.05 16:46

mysko jéé,ty bydlíš na proseku?Tam bydlí jeden můj známý.Já bydlím na barrandově.Třeba bysme mohli někdy na kafčo,co říkáš?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
21.12.05 17:02

Haidule, moooc děkuju :) Víš, já jak o tom přemýšlím, tak bych to mimčo mooooc chtěla, i když by to znamenalo jisté komplikace. Ale spíš se obávám, jestli nemám nějakou poruchu cyklu nebo tak, protože se mi nechce věřit, že by to šlo tak snadno… :lol: No a taky přemýšlím, jak to udělat, protože já beru HA, tak jestli mám v pátek začít nové balení, když nevím, jestli třeba nejsem těhu, abych miminku neublížila :( Asi počkám do pátku, pak si udělám testík a když tak zajdu za doktorem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
21.12.05 17:38

maartik HA bych asi normálně brala a strach abys neublížila miminku mít nemusíš,moje kamarádka otěhotněla i když ji brala a zjistili to až v 5tt.A klučina je zdravý a strašně roztomilý(3 roky) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
21.12.05 19:05

Ahoj holcinky,
ja se dnes nemuzu zastavit…porad neco smudlam,a zda se mi ze neni nic hotovo.. :? Uz ale nemuzu.to mam jeste zdobit pernicky :twisted: :roll: Ani jsem nestihla vsechno precist,ale ja to dozenu :D
HAidule-to bychom klido mohly,poklafat u kaficka..Jak se jmenuje znamy?
Moc vas vsechny zdravim :D :lol: :D :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
21.12.05 19:16

Jakpak se má asi Darja …? Určitě ji na vánoce pustí z lázní domů. Doufám, že k nám nakoukne a pochlubí se, že má zdraví ze železa… :wink: :lol:

Varenko ozvi se nám zase, nesmíš sama smutit někde v koutku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
22.12.05 09:02

mysko ten známý je Martin Savara,i když je to spíš bývalý známý,ale moc ráda na něj vzpomínám a říkám si jak se asi má..Měl červené auto,má asi 1,65cm a je vyholený,36let.Popis stačí?? :twisted: :D
Na to kafíčko bych to viděla až po Novém roce,teď určitě ne a asi i ty budeš radši viď.Potom se podrobněji domluvíme jo?Jsem moc ráda že jsem tě objevila!!
Já jsem tedy moc ráda že jsem objevila vás všechny !!!
Pěkný den!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
22.12.05 09:09

HAidule- tak to jmeno ani popis mi nic nerika,ono Prosek je velky.. :lol: To kaficko bych taky videla az „pristi rok“ :lol: :lol: Uz se strasne tesim,na pohadky,bramborovy salat-ten ja miluju a taky ho delam jak pro zavodni jidelnu… :lol: :lol: Jo a letos budu pect prvne kachnu :roll: ,to bude legrace :lol: ,vubec nevim,jak na ni :lol: :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
22.12.05 09:14

mysko úplně stejně jako na kuřže,akorát aby byla fakt měkounká,chce to ji péct tak 2hodiny.Jo a nepodlévat-má sádla až až takže si poradí holka sama :D Jo a je docela dobrá když ji občas poleješ šťávou z pomeranče :wink:
Já se hlavně těším na to,až ráno naběhnu na záchod a ozkouším test,to bude 8O A s tím salátem jsme na tom stejně :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
22.12.05 09:26

HAidule- diky za radu,jak na kachynku :lol: :lol:
Pri testovani ti drzim moc pesticky :! :! :! PRSK PRSK PRSK-prskam na te tehu bacily :D :lol: :D
Maly dnes kope,jak splaseny :D strili mi do klavesnice :lol: :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
22.12.05 14:37

Ahoj holky,
píšu podruhé, poprvé se mi to smazalo po smajlíku, který jsem vložila, takže dnes BEZ smajlíků.

Jsem doma z lázní, uklízím a nemůžu se nabažit našeho malého bytečku a hlavně manžílka, který mi moc chyběl a cítím, že i já jsem mu chyběla.

NOGGIE
Gratuluji k těhu, je to skvělá zpráva teď před vánoci, četla jsem zpětně příspěvky, ale nějak mi uniklo - otěhotněla jsi přirozeně nebo jsi brala nějaký doping? (clostilbegyt, Pregnyl..)

VARENKO
Umím si představit, jak ti teď asi je, jak se cítíš. Prožíváš těžké období. Hýčkej si svůj poklad v bříšku a věř - BUDE LÍP!!!!! Ty sama víš, nebo na tom po čase přijdeš, co vlastně od života chceš, jakou cestou se chceš vydat a co tady musíš splnit.. jsi silná osobnost a já vím, že všechno překonáš a bude to zase o.k.

Ostatní holky moc zdravím.

V lázních jsem hodně poznala - například jsem se seznámila se skvělým klukem, který má roztroušenou sklerozu a bude už nadosmrti v invalidním důchodu. Taky holku, která má 21 let a přežila autonehodu, při které jí umřel přítel a sama bojovala 3 týdny v umělém spánku o život. Nyní mi připadá tak moudrá jako někteří lidé v důchodu, ale sama se v sobě ještě nevyzná a po půl roce strávených ve špitále teď tráví první den doma.
Nějak jsem si uvědomila, že mít miminko není přeci jen v životě to nejdůležitější. Nechávám to osudu. Sice se budeme snažit, možná jednou zkusíme i umělé oplodnění,manžel o to moc stojí a já vlastně taky, ale už to tak neprožívám. Navíc moje sestřenice, která má 37 let, má skvělou práci a manžela a celý život tvrdila, že děti nechce, tak je teď těhotná, protože manžel prostě chtěl a ona si to rozmyslela. Je o 10 let starší než já, tak si uvědomuju, že já mám ještě dost času a chci si užít co se dá.

O svátcích jedeme s manželem do Alp, konečně, minule nám to kvůli práce nevyšlo, takže tady delší dobu nebudu. Ale do vánoc sem ještě určitě nakouknu. Je mi zde moc fajn a moc mě potěšilo, že přesto když jsem tu delší dobu nepřispívala, tak jste na mě holky vzpomínaly a nezapomněly!!! Moc vám děkuju.

Pěkné svátky vám ještě přát nebudu, protože se ještě určitě uvidíme!!!

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
22.12.05 14:44

Dario já mám snad na tebe radar… :wink: :lol: :lol: :lol:
Otěhotnět se mi podařilo přirozenou cestou. Dřív než jsme s gyndr stačili na:,–(it doping, uzrál mi sám od sebe folikul. Manžílek se vyhecoval k nadlidským výkonům… :wink: :lol:

Užij si Alpy! Je tam suprově, byla jsem zatím jen jednou lyžovat na ledovci a bylo to per - fekt - níííí!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
22.12.05 14:44

Dario - to jsem moc ráda, že ses už ozvala! Říkala jsem si, jak dlouho v těch lázních asi budeš. Osudy lidí jsou nevyzpytatelné a člověk si z těch cizích často uvědomí, jak banální se mohou zdát jeho problémy. Jenže každý má nastavenou laťku jinde, a taky žebříček hodnot. No, vidím, že ti lázně pomohly aspoň po psychické stránce. Když tak napiš, co tam s tebou všechno dělali a tak :D Docela mě to zajímá, nidyk jsem v lázních nebyla.

Mysko - kachna, mňam mňam. To si pošmáknete :D

Haidule - taky posílám pár těhu bacilů :D

Noggie - tak co? Už ti rostou prsa? :twisted: A co jiné těhu příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
22.12.05 15:59

Dario- vitej zpatky doma :! :D :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
23.12.05 09:04

Dario,Noggie,Marketo,Haidule, VARENKO a vsecny holky- **vsem vam preju krasne proziti vanocnich svatecku,hlavne ve zdravi a v pohodicce :! :D :! :D

MYSKA**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
23.12.05 11:53

Všem vám přeji moc krásné Vánoce,aby ten večer dopadl podle vašich představ a jelikož se tady zítra asi neukážu tak mi prosím držte palečky ať mi to zítra vyjde,protože je to druhá šance po samovolném potratu,takže by to byl můj nejkrásnější dárek 8O
Mějte se zatím moc a moc krásně a po Vánocích papa
dario vítej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová