Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
12.1.06 14:53

:,-(o-maso :lol: :lol: neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
12.1.06 14:57

A jo, já zapomněla na pupík… :D Tak místo pilníku rovnou motorovou pilu… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
12.1.06 14:59

MYSKO:
UUUUUUUUUUUUUUH..........že bych si konečně něco užila 8O :twisted: :twisted:
No, při mým štěstí bude většina spoluvězňů z řad EMIMINOVSKÝCH vetřelkyň :? :( :( :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
12.1.06 15:01
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
12.1.06 15:02

NOGGIE:
No, doufejme, že tam nemají vybudovaná GOTICKÁ okénka… 8) :wink:

MARKÉTO, MINNIE, SASULKO, POTVURKO, HAIDULE, ZANET, DARIO a všechny …POJĎTE mezi nás - VARÉÉÉNKU UŽ ODVÁDĚJÍ...... :cry: :-) (a bílý zoubky jsou v nenávratnu..... :evil: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
12.1.06 15:21

Ja se na chvilku loucim,prisla mala ze skoly,jdeme probrat pololetni hodnoceni a pokecat,co je ve skole noveho. :D :D :D Urcite se jeste prihlasim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
12.1.06 15:57

HOLČINKYYY…já to taky na chvilku balím - musím se jít (ještě naposledy :twisted: ) projít po kraji :D

VEČER JUKNU 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
12.1.06 18:21

Ahojte hočinky, tak jak koukám, tak tu dnes bylo pěkně veselo, vy jste se ale rozšouply :D A jak se vůbec všechny máte? Nějak pořád nemám moc čas a tak vás zanedbávám. U nás nic nového, beru Duphaston a doufám, že zabere a pak půjdu ke své gyndr. a ta mi dá už něco na ovu, tak snad to pomůže a budeme moc vyrábět :lol: Přeji krásná velká bříška a veselá a zdravá miminka :D, krásný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
13.1.06 07:40

Dobre ranko holcinky,
doufam,ze jste se vsechny vyhajaly do ruzova a PATEK 13. vas nemuze ohrozit :! :lol: :D
Sasulo- moc te zdravim,a koukej nas nezanedbavat :lol: :D :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
13.1.06 08:29

hu

Pokud by některá z vás chtěla pokec, zkouším založit na xchatu místnost, která bude pro tyhle debaty stále on-line. Kdo chce najde místnost na Centrum.cz…Xchat…tam se zaregistruje a pak koukne do kategorie Pokec a klábosení a vstoupí do místnosti Těhule na pokec. Těším se na vás.
Jinak jsem 16 týden a termín zatím 29. 6. 2006
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
13.1.06 09:11

Krásné ŠŤASTNÉ RÁNÍČKO HOLČINKYYY

Ta doufám, že jste se všechny vyhajaly do růžova - MARKETO, SASULKO, NOGGIE, MINNIE, HAIDULE, ZANET, POTVURKO, MARTINKO a zkrátka vy všechny.....MYSKA - NECHŤ JE VÁM PŘÍKLÁDKEM :twisted: :twisted: :lol: :lol:
MYSKO:
AHOOOOOOOOJ......no jo jojojo 13.páteček - tak to jsem zvědavá, co nás čeká :twisted: 8O :P A co vy? Doufám, že nefrčíte na Moravěnku už DNES :evil: 8O :cry: :?: Měly bychom tě napojit on-line - nějaký drátek do hlavinky…co říkáš :?: :twisted: :lol: :oops: :lol:

VLCICE:
Krásné ráno - děkujeme za pozváníčko. Za všechny HOLČINKY a jejich svědomitou ukecanost :oops: :lol: :twisted: tě mohu ujistit, že se jistě některá z našich řad zvesela přidá :twisted: :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
13.1.06 09:19

Dobre ranko VARENKO :D
na Moravu jedeme az zitra rano,manzel prijde z prace az kolem 18h.a nema cenu se na cestu vydavat na noc,obvzvlast v takovem pocasi.Prece jen je to 350km.
No kazdopadne by to chtelo nejake on-line pripojeni :lol: :lol: :lol: Prijedeme v pondeli a privezeme si sebou na navstevu moji mamku,tak nam bude veselo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
13.1.06 09:29

Ahoj holky,
tak mám za sebou náročný pracovní týden, nevím, kde mi hlava stají a do toho zítra ta svatba! Moc se na to těším :D Akorát dneska potřebuju odejít z práce tak v jednu, a mám tu práci tak do šesti…
Držte mi palce, ať svatba proběhne v klídku!

Jinak holky pražandy - prosím Vás o radu - příští týden jedu na služebku do Prahy a budu mít tak hodinku dvě volno, tak jsem si říkala, že bych se zašla podívat do nějakého obchodu s těhu módou. Nebudu mít ale čas něco hledat, tak mi prosím poraďte, jestli je něco v okolí Václaváku, kde by byl trochu větší výběr a taky aby tam nebyly jen velikosti od 42 nahoru (a trochu přiměřené ceny)! V Ostravě mají těhu oblečení jen v CaA a tam mi je všechno velké. Mohla bych klidně chodit v pytli a vypadalo by to stejně. Už nevlezu do kostýmku ani kalhot, které jsme měla na jednání, tak jsem si musela předevčírem v tom CaA koupit černé kalhoty. No, jsou fakt nic moc, ale byly jediné, které mi byly dobré - podržte se - velikost 34! Normálně nosím kalhoty 38-40, ale ty těhotenské asi dělají podle nějakých jiných měřítek.

Včera jsem byla poprvé na těhotenském cvičení a plavání. To plavání mě moc nenadchlo - byla mi celou dobu zima. Přišlo mi, že ani nic moc neděláme. Večer jsem z toho byla úplně rozbitá.

No nic, jdu na tu fůru práce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
13.1.06 14:48

ahojky holčinky, prosííííím, neukamenujte mě!!! U nás se nic nového neděje. Minulý cyklus jsem papkala Duphaston a pomohl, dnes jsem začala znovu papkat a tak jsem zvědavá, pak půjdu ke své gyndr. na další poradu :lol: Jinak tedy nic nového, akorát tento týden, to byla síla, v práci od nevidim do nevidim, strašný, tolik práce, nevím, kde mi hlava stojí. Jen co dorazím domů, tam to samý, no strašný, já se tak těším na víkend, už jen 15 minut a padláááá!!!! huráá!!!! No řeknu vám, už chci být těhulinka jako vy a být taky trochu doma! I když já si to asi užiju dost, protože pokud se to povede tak prý budu na rizikovým, protože u mě hrozí díky těm hormonům potraty :(, no ale to se uvidí, nad tím nepřemýšlím, to by se nám taky muselo nejdřív povést to těhu ne? :lol: :lol:

Markétko, přeji ti všechno nej, nej a ať na zítřejší den pak hezky vzpomínáš, je to super den, ale zase nemá cenu se nějak nervovat! Aby sis to moc nepokazila nervíkama. Já to znám. My to už máme 5 let za sebou, ale manžel byl tenkrát tak vyděšenej (i když dělal machra a nepřiznal to), že se mi u oltáře pak málem skácel a já ho musela přidržovat :D Tak mnoho štěstíčka!!! Jinak s tou Prahou ti neporadím, bydlím jinde :(

Mysko, omlouvám se, omlouvám se, že jsem tu tak dlouho nebyla, ale nějak je pořád moooc práce. To víš, máme doma miminko - Aishinku, naší holčičku (fenku Bílého švýcarského ovčáka), takže ta pořád vyžaduje pozornost, teď z práce za ní zase budu uhánět a poběžíme na procházku :D Jak se máš? Co děláš? No slibuji, že se budu snažit víc!!

Ahojky Varen, tak jak je dnes při pátku? Já už se tak těším až skončíme v práci a budu vypuštěna domů :D:D:D Přeji ti super víkend a ať ho užijete všichni tak jak si jen ty budeš přát!!!! Budu na tebe myslet!!!!!

Holčičky, na všechny myslím a přeji vám krásný víkend a pohodový zbytek pátku (ten mám nejraději, kdy už je po práci a předemnou krásný celý víkend :D). Tak mějte se suprově a ahojte brzy!!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
13.1.06 19:01

Ahoj, ahoj. No cumim, kolik toho tu pribylo. Mysko a Varenko, vy jste se teda rozjely… Kolik jste toho vypily? :D :wink:
U nas je zas teplicko, 25 C. Manzel je na vystave, prijede az vecer. Nejak mi to nevadi, aspon se na nej muzu tesit, az vecer prijde. :wink: :D My normalne vsude jezdime spolu, i na vystavy a pracujeme doma, takze jsme skoro porad spolu. Mne to vyhovuje, jemu taky. Ale business se nam trosku zacina rozrustat, takze se brzo budem muset prestehovat nekam jinam.

Zpatky do prace. Dobrou noc. :-) Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová