Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
18.1.06 10:24

MYSKO:
To je tak vždycky, viď - když něco - tak to nestačí.....No, jestli najdeš chvilku a chuť poreferovat a zanadávat si - jsem jedno UCHO :wink:
Tak to je dobře, že si to s maminkou užíváte - ale že musí být na tebe pyšná, co :?: To já té své snad ještě nic neuvařila :oops: :oops: :! 8O :? :oops: No, budu to muset někdy napraviti :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
19.1.06 02:06

Ahoj holky, zdravim z Floridy a posilam vam trosku naseho slunicka. :D
Muzu vam uprimne rict, ze jsem ted rada, ze sem chodim, kdyz mate takovy pozitivni vliv na otehotneni :D :D
Potvurko, super zprava! Gratuluju! Tak to bude zarijove mimi? A uz mas i jmeno? :) Ty to zenes. Jak vis, ze to bude holcicka? Kez by se povedla i nam.

Marketko, gratuluju ke svatbe. To je super, ze jste si ji tak uzili. Jo, svatby se hodne podcenuji hlavne v dnesni dobe, ale fakt to ma neco do sebe. Takove oficialni odevzdavani a prijimani. Davalas nekam fotky do nejake galerie?

Varenko, jsem rada, ze to u vas ted funguje s manzelem. To je dobre. (My mame zrovna ted tichou domacnost, ale to jsou jen chvilky, jinak nam to docela klape. Ono nekdy neni az zas tak spatne se na chvilku na sebe zlobit a pak se hezky udobrit.) :-)

Sasulko, at vam to v CARU vyjde, budu drzet pesti :!

Gabino, ahoj, tebe uz jsem dnes nekde videla :lol:

Dobrou noc, jdu odpocivat. Hezky den zitra. Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
19.1.06 08:18

Dobre ranko holcinky,
vcera jsem byla u Dr.na kontrole,vse zatim vypada v poradku :D ,ale mam prisny zakaz pribirat :oops: :lol: :lol: :lol: :oops: :lol: :lol: Nabrala jsem od zacatku 10kg a Dr.vyhlasil STOPSTAV…
Gabrielle- dekujem a klidne pojd za nama :D ses vitana :! :D
Sasulo- toho Apolinare si dost chvali,na pohodli nehled,to nejhezci a nejprijemnejsi budes mit doma s mimiskem v brisku :! :D :! Drzim pesticky a PRSK PRSK PRSK posilam ti obrovskou davku tehu bacilu :! :! :!
Zanet- toho slunicka by to chtelo poslat vic :! :lol: :! :lol:
Varenko- doufam,ze jsi se vyhajala do ruzova,no jeste aby ne,kdyz mas nove polezenicko :lol: :lol: ,to se vam v nove postylce musi holky pekne hajat, co? :D :D :D

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.1.06 08:52

MYSKO:
Krásné ráníčko - tak to je parádička, že jste s MARTASKEM v pořádku a fit :P :D No, ale ty jsi mě vyděsila 8O 8O :o - ty máš nějakého dietologního doktůrka. Jsi o šest týdnů přede mnou a já dosud (váženo před 14dny) přibrala 6kg (podle mých výpočtů, protože se u dr.vážím najedená, napitá, oblečená a tam vychází 7-8kg). Tak nevím Myško, mě přijde 10kg úplně normální v tvém týdnu. Vždyť ti zbývá - 11 týdnů a to tak 4-5kg ještě přijde, což je úplně ideální přírůstek…To jsem blázen, ti řeknu 8O :wink: :idea: :idea: Tak nevím, holka - jestli to není tím, že ten tvůj doktůrek asi nebyl nikdy tehu, co říkáš :?: :! :! :! :twisted: :lol:
P.S. Dnes jsem vstávala v 6hod 8O :cry: :cry: Ufifuf…pokusím se ještě zabrat :lol:
Hajá se nám opravdu náááádherně :P :D A jak se máte, Myško - co maminka - je u vás spokojená - aby nebyla, viď :wink: :D
ZANET:
Ahooooooj. Děkujeme za sluníčko - užili jsme si ho trošku v zimním duchu, ale od včéra sype a sype - sněhu po kolena. :lol: :lol:
TFUJ…TFUJ…prskám tehu-bacilky :P :D

Holčinky - krásný den vám všem a nebojteee - víkendíček je tu cobydup :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
19.1.06 09:16

VARENKO- asi mas pravdu s tim Dr.,on asi opravdu jeste nebyl tehu :lol: :lol: :lol: ,to jeste nevi,co ho ceka :lol: :lol: :lol:
Ja si spise myslim,ze jeste pred tehu jsem mela lehkou( :?: :lol: :?: :lol: )nadvahu…a aby me nemuseli do porodnice tahat jerabem.On pan Dr.bude zrejme sporinek,hlida zbytecne vydaje ze statni kasy :lol: :lol: :lol:
Mamca docela v poho,to vis,ven se moc neda,hlavne se boji ma oba kycelni klouby umele a uz ji jeden 2 vypadl…Tak si lebedime doma :D Dnes jsem vsem slibila rajskou omacku(vymohli ji na me…),tak budu muset do masny na masiko.Doma zadne jine,nez ryby a kureci nemame(tatka to neji)ale ja jsem dostala docela chut nakousek dobreho hoveziho..
Hezky si Varenko s princeznickou odpocinte a urcite nakouknete :D
Ja si ted precetla v denicku od Missorky KDO ME NAUCIL MILOVAT,a bulim,jak zelva.....moc hezky napsane :!
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
19.1.06 09:43

Juu, hlocinky dekuji za privitani i pozvani. Moc rada bych se pridala, ale kdyz ono je to semnou trosku zlozitejsi. Ziji v USA a tudiz je mezi nama 9h casovy posun. Jednoduse receno, kdyz vy spinkate, tak mi jsme vzhuru. Ted v tehu je to teda jinak, neb ja jsem vzhuru takrka nonstop. Trapi me siiiilena nespavost, ale registruji, ze tu nejsem zdaleka jedina.
Zanet, asi jsi o me cetla v diskusi „otec cizinec“ (ted doufam, ze jsem to uplne nepopletla) a ptala jsem se na moznost dvojiho obcanstvi pro nase baby. :lol: Kazdopane budu moc rada nakukovat a v casech nespavosti i psat.
My uz to mame opravdu za par (diky Bohu - ten posledni trimest tedy nic moc, no ten prvni prozvraceny taky ne :lol: ). Moc vam preji to stejne, pohodovy zbytek tehu, zdrava a stastna miminka a snazilkam brzo ty vytouzene //. To cekani na mimisky je nekdy pekne na palici, ale stoji to za to. Taky jsme se nacekali o miminko prisli…, ale nakonec to i u nas melo stastny konec (tedy skoro konec a snad stastny-momentalne bojujem s tim, ze je nase mimi moc male) a ten jiste ceka i na vsechny z vas. :wink:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
19.1.06 09:54

Gabrielle- tak to je dalka.....USA :lol: :lol: Kazdopadne ti preju,co nejvice prospanych noci,i kdyz vim,ze ke konci je to spise jen zbozne prani :lol: a kdyz to opravdu nepujde,prijd za nama poklafat :lol: :D :lol: Miminko se urcite jeste „dopece“a vylodi se pekny uzlicek,neboj :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
19.1.06 10:03

Mysko, no uvidime. Zatim musim behat po spouste vysetreni, tak mam pocit, ze tim honenim spis zhubnem, nez priberem. I kdyz teda ja bych to potrebovala jako sul. Nechapu, jak to, ze mimi je tak malicke, ze ani do tabulek nezapadne a maminka je jak vepr pred porazkou. :oops: Asi jsem pekna krkavci matka uz ted a nechavm si to vsechno jen a jen pro sebe. :lol:

Pani, ja kdyz vidim ten metrik, tak se uplne desim. Fakt se to tak strasne blizi. 8O Jeste nemam ani dobalene veci do porodnice a o vikendu budem teprve delat pokojicek a jeste mi ani neprisly zavesy…jeste musim udelat tolik veci. :roll: Vubec nejsem pripravena, ale budu vubec nekdy 100% pripravena na tak velikanskou zmenu, zodpovednost…?

Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
19.1.06 10:18

Gabrielle- z toho,ze nemas jeste vse pripraveno,tak jak by sis predstavovala,si nic nedelej,vsechno se zvladne,hlavne zdravi :D
Zmena to bude velika,ale nadherna uvidis. :D
Zrovna ted to probirame s manzelem,ze ty city k tomu malemu tvoreckovi kdyz je jeste v brisku,jsou zvlastni,alespon u me.Furu veci si neumim predstavit…mame temer 11letou dceru a je to uz dost velky odstup,takze vsechno pro me bude taktez nove.Hlavne se bojim toho,abych se umela podelit o city a lasku se vsemi a rovnym dilem.Prepadaji me takove stavy,kdy se zacinam obvinovat,zda nejsem sobec,ze k tomu malemu drobeckovi zatim neumim vyjadrit ten spravny cit,jak bych chtela.Neznamena to,ze se netesim,tesim starasne moc,mimis byl chteny a vytouzeny,ale asi ty hormony dokazi udelat pekny chaos v hlave…
Neboj,musime verit,ze vsechno zvladnem :! :lol: :! :lol:
Jsme prece holky sikovne :! :! :! :D :D :D :lol: :lol: :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
19.1.06 11:17

Mysko, napsala jsi to moc hezky. My deti zatim nemame zadne, takze s delenim lasky to u nas bude zatim snadne (i kdyz nasi dva ctyrnozi mazlicci si taky vyzadaji sve :lol: :lol: ). Jsem presvedcena, ze to zvladnem. Vzdyt ono nam vlstne ted uz ani nic jineho nezbude. :lol:
Ale strach ten teda mam a poradny.Mam opravdu bohate zkusenosti s detmi, ale zadnou s vlastnim, takze otazka -jaka budu mama je zatim velka neznama.
Ze spanku toho asi dnes zase moc nebude (je tu ted ctvrt na tri v noci), takze se jdu alespon kouknout, kde poridit tomu nasemu nedochudceti monitor dechu. Puvodne jsem ho nechtela, ale vzhledem k tomu, ze ma byt to nase male - male :lol: , tak se to doporucuje a manzel rozhodl, ze je to tudiz nutnost. Se budem divit, az se nam narodi 4kg cvalik 14 dnu po terminu. :lol:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
19.1.06 14:58

Ahoj holky a ahoj Gabrielle, jsem rada, ze ses k nam pridala (ale urcite nakoukni taky do denicku Mamin v zahranici: https://www.emimino.cz/modules.php?…). To je stejne sranda, jak se vzdycky maminy boji, ze je jejich dite moc male nebo moc velke… Ja myslim, ze to bude v pohode. Muzes byt rada, nekdy byva mimi moc velke a pak jsou problemy ho dostat ven. :-) Verim, ze se mu podari jeste v tom poslednim mesici nabrat trosku vahy, aby bylo podle tabulek. Drzim pesti.
A vite, co to bude? A jak se ti libi ve Washingtonu? Ja jsem tam jednou byla, mne se tam libilo moc, ale pry tam hodne prsi.

Varenko, diky za ty tehu bacily. Mam 3. den po ovulaci, takze za 12 dni se uvidi :-)

Hezky den.
Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
19.1.06 20:14

Zanet, tak prvene drzim palce, aby se za 12 dni videlo co se videt chce a poradne tluste. :wink: Ja do denicku maminek zijicich v zahranici nakukuji, ale neprispivam. Zalozila ho ostane moje dobra kamaradka Evca z CA :lol: . Ja ani tak neprahnu po velkem miminku. Jsem za mensi rada, nejsem zadna vazba a aspon se bude lip rodit. To spis doktori me trosku desi tim, ze me porad napojuji na nejake pristroje a zkoumaji jestli je mimi OK… Sice mi porad zduraznuji, ze je to jen prevence…, ale clovek uz tak ma o to sve ditko strach, ne tak kdyz se deje kolem neco ne uplne standartniho. No s pohlavi je to u nas zajimave. Na UTZ nam pohlavi rekli, ale pak zase nejak zmenili nazor, tak ted vlastne nevime jiste, ale uz brzo se to dozvime. Ja verim tomu prvnimu UTZ (asi pro to, ze chci. Sice bych chtela oboji, takze je to fuk, ale prece jen jsem si na tu myslenku, ze to bude prave tohle ditko= holka/kluk zvykla), ale kdo vi. Zatim ale neprozradim, ostatne ani nevim co bych mela rict. :roll:
Kazdopadne to bude bud holcicka Adrienne [Ejdryjen) a nebo kluk Justin[Dzastyn]. U holcicky jsme se rozhodli, ze u prijmeni vypustime koncovku „ova“.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
19.1.06 20:52

Ahoj holčinky! :wink:
Máte se všechny?
Ahoj Gábi vítej mezi námi…

Holky, dneska jsem byla na druhém UTZ. Srdíčko už bije, dokonce byly vidět i nějaké náznaky ručiček a nožiček. Docela pěkně sebou ten mrňous házel. Strašně mě to dojalo, bulela jsem tam jako želva. Můj Hugh se jenom smál a gratuloval mi k oficiálnímu potvrzení. Dostala jsem i „těhu řidičák“, vysáli mi asi litr krve a pozvali zase za 3 týdny na šíjový screening. :D
Musím vám napsat, jak jsem se tam nasmála : už jsem seděla po vyšetření na sesterně a najednou tam vtrhla jedna holka tak trošku jednodušší už na první pohled. Gyndr tam něco hledal v počítači a ona na něho, že se ho musí na něco zeptat a spustila. Prý antikoncepci už nechce, vůbec jí nevyhovuje a že by raději tělísko, ale (karvinsko-ostravsky): „musite mi to tam pořadně umistit bo až to bydymy robiť (= budeme dělat) s mojim chlopem, tak ať ho to něpicha! Bo on už jednu babu s těliskem měl a strašně ho to přy tym bolelo a pichalo…“ :lol: :lol: :lol:
Já byla mrtvá smíchy, doktor to vydržel a ani mu necukalo koutkem. FAKT mazec… :roll: :roll: :roll:

Mějte se moc hezky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.1.06 21:38

Ahojky všem… vidím,že tady nikdo není a to mě mrzí…ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.1.06 21:44

POTVURKO:
Ale je.....ahojky tehulilinko. :D Jak se cítíš :?: A co je nového :?:
NOGGIE:
To bylo fakt - DOBRÝ :lol: :lol: :lol: :lol:
P.S: OBŘÍ GRATULACIČKA (ale že se Hughík nakonec vybarvil, viď - je to PAŠÁK - to se musí nechat :D :D :D :P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová