Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to verim, ze vasi byli radi.
S tou kolou to moc neprehanej, ta se prece tehotnym nedoporucuje.
Mne ty prsa taky divne boli…
Tak uz jsem tady
Nevim,co se dnes deje,ty myslenky,co me pronasleduji jsou strasne…Je mi smutno,bojim se a nevim ceho…,ty hormony delaji divy.Mala je uplne stastna,ji teda vubec smutno neni..
Babicka rikala,ze uz radi ![]()
Holky tady mrzne,az prasti,je tady -13stupnu
ZANET,jak to vypada u vas,mate taky takovou kosu
![]()
POTVURKO,to je fajn,ze jste oznamili novinku
urcite meli rodice radost ![]()
VARENKO,kdepak se nam schovavas
![]()
myško,měli…A nakonec jsem zjistila,že mám u našich už kompletní výbavu.
Potvurko-tak to super
To my zatim nemame temer nic
par kousku,no pytel
jsme privezli z Moravy,co jsem mela po male.Nejak si s tim nedelam hlavu…nechceme nic kupovat,uz jednou se to nevyplatilo.Manzel rikal,ze vse poridi,jak se mimis narodi,jak budu v porodnici.Mam si pry napsat seznamek ![]()
Já mám 1/3 po neteři a zbytek jsou nové věci,nepoužité…
Sama jsem se zařekla,že do 5.měsíce nebudeme dělat nic,ani svytbu.Přeci jen tu to riziko je velké…
Potvurko, tak s tou vybavou se teda mas, aspon nemusis silet a behat po obchodech a muzes si krasne uzivat a odpocivat. Na paleni zahy zkus mleko, to pomaha taky. Jinak ja colu piji taky, ale bez kofeinovou. ![]()
Zanet, fakt me to nebavi!!!!, ale ja tak nejak musim, jinak bych mela spatny pocit.
No a co se WA tyka, tak se nam tu opravdu libi, protoze to tu hodne pripomina CR-treba jako nekde na VYsocine. V Seattle jsme bydleli prvniho pul roku, ted bydlime v Bellevue (spis na rozhrani Bellevue a Redmondu-tam je Microsoft, kde pracuje manzel) a libi se nam tu teda mnohem vic nez v Seattle. JInak se rika, ze WA je idealni misto pro rodinny zivot. Pro me je to dost tezke porovnavat, neb zatim nemam USA nijek procestovane a tak nemuzu srovnavat.
Tesim se na vysledky posledniho snazenicka. ![]()
Gabriela
Mysko, nesmut, bude lip, mala ti zas prijede. Pokud teda na te Morave nezmrzne. Dnes jsem mluvila s mamkou, rikala, ze je u nich -17C (my jsme skoro u Slovesnkych hranic) a naledi a vitr… no nic moc. U nas kosa neni… naopak je az moc horko +24C. Tak si vzpomen, az budes nekde mrznout, treba te to pomysleni trosku zahreje.
Gabi, me zehleni naopak bavi
Diky, mysli na me za 9 -10 dni, budu rada, treba to pomuze ![]()
Uz to dnes balim, mam dost. Z.
Dobre ranko holcinky,
spise poradne zmrzle..
jeste,ze dnes nikam nemusim… ![]()
Zanet- diky alespon za tu predstavu…
na Morave dnes maji -23,my tady v Praze -15,hruza…brrrrr.Opravdu ti to teploucko zavidim.. ![]()
Holky,kdepak jste???????
KRÁSNÉ RÁNÍČKO HOLČINKY
věřím, že jste prožily BÁJO víkendík a že ani mrazy ani vedra (zdravím naše „malé Američanky“
) nás nezlákají k zahálce na emiminu ![]()
(Ufff…budu si muset dát kávičku…nějak mi zamrzají myšlééénky
)
MYSKO:
To je nezvyk, mamulko, viď - já mám tohle taky. Minule, když manžílek odjedl, mně taky bylo nějak ouvej ![]()
Ale uvidíš, že zítra to bude lepší - a hlavně, že je malá spokojená a nemusí do školy
![]()
A jak se cítíš???? Co Martasek ???? ![]()
Mně furt nevycházejí počty. Já končím 6.měsíc a všude se říká, že tehu je 9 měs. - ale v knížce je měřítko na 40tt, což by mi i TP vycházel (jinak bych musela rodit v dubnu
- no nebyla bych proti - nepřijde ti to tehu nějaké dlouhé
)
A co chystáš na dnešek ![]()
Holčičky, jdu si udělat tu kávu - jsem nějak pondělíčkově mimo
![]()
A hneed se k vám vrátím…
VARENKO- mooooc te zdravim apreju hlavne teple ranko ![]()
Citim se docela dobre,Martasek se ozyva,tak doufam,ze je vse,jak ma byt ![]()
Tehotenstvi by melo opravdu trvat 40tydnu,od posledni MS.Chvilemi se mi zda,ze tehu je nekonecne…hlavne vecer a v noci,kdy se otacim ,jak balvan…
Dnes ani nevim,co budu delat,samozrejme jako vzdy se chystam uklidit,ale to premlouvani se,me stoji tolik sil,ze na uklid uz nezbyvaji
![]()
MYSKO:
Ahoooooj, mamulenko (jééé, teď mi hrají oblíbenou romantickou píseňku od Kryštofa
).
No, vid - takže 10 měsíců!!!
Jojo, musíme VYDRŹAŤ ![]()
S tím úklidem jsme na tom ÚPLNĚ stejně
Já tady od rána přešlapuju a oddaluju seč to jde…a navíc jsem zjistila, že nemám mlíčko do kávičky ------ uffffiiiiiffiiiifff
Možná se překonám a zajdu na něj do cukrárny na námku
![]()
Brrrr,to jsi odvazna,ja nevystrcim ani nos…
Ale je pravda,ze kdyby slo o mlicko…hmmm,ja mam totiz obrovskou spotrebu
Ted jsem si zrovna udelala granko. ![]()
MYSKO:
Jó, škoda, že tu nejsi (a nebo já v PH
) - viděla bych to na kakao nebo kávičku s nějakým super čerstvým koláčkem, co říkáš
![]()
P.S: Tak s tím úklidem to vidím černě .....
![]()
Jeeee Varenko,to by bylo suprovni..
skoda,ze jsme tak daleko..ale ja doufam,ze uz brzy budes v Ph a konecne si nacpem spolu briska
![]()