Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
22.1.06 18:59

Tak to verim, ze vasi byli radi.
S tou kolou to moc neprehanej, ta se prece tehotnym nedoporucuje.
Mne ty prsa taky divne boli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
22.1.06 19:18

holky,hned se ozvu,mala mi vola,ze dojeli v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
22.1.06 20:09

Tak uz jsem tady :D Nevim,co se dnes deje,ty myslenky,co me pronasleduji jsou strasne…Je mi smutno,bojim se a nevim ceho…,ty hormony delaji divy.Mala je uplne stastna,ji teda vubec smutno neni.. :lol: Babicka rikala,ze uz radi :lol:
Holky tady mrzne,az prasti,je tady -13stupnu
ZANET,jak to vypada u vas,mate taky takovou kosu :?: :lol: :?:
POTVURKO,to je fajn,ze jste oznamili novinku :D urcite meli rodice radost :D
VARENKO,kdepak se nam schovavas :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
22.1.06 20:24

myško,měli…A nakonec jsem zjistila,že mám u našich už kompletní výbavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
22.1.06 20:38

Potvurko-tak to super :D To my zatim nemame temer nic :lol: par kousku,no pytel :lol: jsme privezli z Moravy,co jsem mela po male.Nejak si s tim nedelam hlavu…nechceme nic kupovat,uz jednou se to nevyplatilo.Manzel rikal,ze vse poridi,jak se mimis narodi,jak budu v porodnici.Mam si pry napsat seznamek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
22.1.06 20:41

Já mám 1/3 po neteři a zbytek jsou nové věci,nepoužité…

Sama jsem se zařekla,že do 5.měsíce nebudeme dělat nic,ani svytbu.Přeci jen tu to riziko je velké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
22.1.06 20:47

Potvurko, tak s tou vybavou se teda mas, aspon nemusis silet a behat po obchodech a muzes si krasne uzivat a odpocivat. Na paleni zahy zkus mleko, to pomaha taky. Jinak ja colu piji taky, ale bez kofeinovou. :wink:

Zanet, fakt me to nebavi!!!!, ale ja tak nejak musim, jinak bych mela spatny pocit.
No a co se WA tyka, tak se nam tu opravdu libi, protoze to tu hodne pripomina CR-treba jako nekde na VYsocine. V Seattle jsme bydleli prvniho pul roku, ted bydlime v Bellevue (spis na rozhrani Bellevue a Redmondu-tam je Microsoft, kde pracuje manzel) a libi se nam tu teda mnohem vic nez v Seattle. JInak se rika, ze WA je idealni misto pro rodinny zivot. Pro me je to dost tezke porovnavat, neb zatim nemam USA nijek procestovane a tak nemuzu srovnavat.

Tesim se na vysledky posledniho snazenicka. :wink:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.1.06 21:45

Mysko, nesmut, bude lip, mala ti zas prijede. Pokud teda na te Morave nezmrzne. Dnes jsem mluvila s mamkou, rikala, ze je u nich -17C (my jsme skoro u Slovesnkych hranic) a naledi a vitr… no nic moc. U nas kosa neni… naopak je az moc horko +24C. Tak si vzpomen, az budes nekde mrznout, treba te to pomysleni trosku zahreje.

Gabi, me zehleni naopak bavi :-) Diky, mysli na me za 9 -10 dni, budu rada, treba to pomuze :-)

Uz to dnes balim, mam dost. Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
23.1.06 10:01

Dobre ranko holcinky,
spise poradne zmrzle.. :lol: jeste,ze dnes nikam nemusim… :lol:
Zanet- diky alespon za tu predstavu… :lol: :lol: :lol: na Morave dnes maji -23,my tady v Praze -15,hruza…brrrrr.Opravdu ti to teploucko zavidim.. :D
Holky,kdepak jste???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
23.1.06 10:06

KRÁSNÉ RÁNÍČKO HOLČINKY

věřím, že jste prožily BÁJO víkendík a že ani mrazy ani vedra (zdravím naše „malé Američanky“ :wink: :D ) nás nezlákají k zahálce na emiminu :D
(Ufff…budu si muset dát kávičku…nějak mi zamrzají myšlééénky :lol: :oops: :wink: )

MYSKO:
To je nezvyk, mamulko, viď - já mám tohle taky. Minule, když manžílek odjedl, mně taky bylo nějak ouvej :wink:
Ale uvidíš, že zítra to bude lepší - a hlavně, že je malá spokojená a nemusí do školy :twisted: :D
A jak se cítíš???? Co Martasek ???? :P
Mně furt nevycházejí počty. Já končím 6.měsíc a všude se říká, že tehu je 9 měs. - ale v knížce je měřítko na 40tt, což by mi i TP vycházel (jinak bych musela rodit v dubnu 8O - no nebyla bych proti - nepřijde ti to tehu nějaké dlouhé :oops: :) )
A co chystáš na dnešek :?:

Holčičky, jdu si udělat tu kávu - jsem nějak pondělíčkově mimo :twisted: :lol:
A hneed se k vám vrátím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
23.1.06 10:20

VARENKO- mooooc te zdravim apreju hlavne teple ranko :lol:
Citim se docela dobre,Martasek se ozyva,tak doufam,ze je vse,jak ma byt :D
Tehotenstvi by melo opravdu trvat 40tydnu,od posledni MS.Chvilemi se mi zda,ze tehu je nekonecne…hlavne vecer a v noci,kdy se otacim ,jak balvan… :lol: :lol: :lol: Dnes ani nevim,co budu delat,samozrejme jako vzdy se chystam uklidit,ale to premlouvani se,me stoji tolik sil,ze na uklid uz nezbyvaji :oops: :lol: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
23.1.06 10:25

MYSKO:
Ahoooooj, mamulenko (jééé, teď mi hrají oblíbenou romantickou píseňku od Kryštofa :P ).
No, vid - takže 10 měsíců!!! :) Jojo, musíme VYDRŹAŤ :D
S tím úklidem jsme na tom ÚPLNĚ stejně :! :twisted: Já tady od rána přešlapuju a oddaluju seč to jde…a navíc jsem zjistila, že nemám mlíčko do kávičky ------ uffffiiiiiffiiiifff :cry: Možná se překonám a zajdu na něj do cukrárny na námku :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
23.1.06 10:41

Brrrr,to jsi odvazna,ja nevystrcim ani nos… :lol: Ale je pravda,ze kdyby slo o mlicko…hmmm,ja mam totiz obrovskou spotrebu :lol: Ted jsem si zrovna udelala granko. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
23.1.06 10:50

MYSKO:
Jó, škoda, že tu nejsi (a nebo já v PH :twisted: ) - viděla bych to na kakao nebo kávičku s nějakým super čerstvým koláčkem, co říkáš :?: :lol:
P.S: Tak s tím úklidem to vidím černě ..... :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
23.1.06 10:54

Jeeee Varenko,to by bylo suprovni.. :D skoda,ze jsme tak daleko..ale ja doufam,ze uz brzy budes v Ph a konecne si nacpem spolu briska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová