Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
25.1.06 13:38

MYSKO:
Masíčko se stále vaří - ale zatím spíše tvrdne než, aby měklo :? :cry: No, věřím, že se dílo podaří :twisted: :twisted: :twisted: Teď jsem si dala talíř zeleniny a je mi … pěkně na blinkání 8O :? Ufff…vypadá to, že princezna VEGAN určitě nebude :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.1.06 14:12

Maso hotovo, už dělám omáčku, ale skořice a hřebiček tam plavou 8O :lol: :lol: :lol: To je NERVÁK :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 14:19

Ja jsem ted hledala nejake papiry…a nenasla…
Varenko,vody dej tolik,kolik chces mit omacky a dolivej,skorici a hrebicek pak vytahni,a pridej ten masox a nech [povarit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
25.1.06 14:56

Tak holčičky moje milé, jsem doslova a do písmenka nasr… Před hodinkou jsem vám sem psala takový dlouhý příspěvek a teď koukám, on prostě nedolezl. Zhroutila se nám v práci síť, vypadl internet a právě v době, kdy jsem to posílala, ach jo. Jak já jsem naštvaná. Teď to zapojí když mám konec pracovní doby…

No obdivovala jsem vaše vaření a je dobře jak tu hezky vaříte, dostala jsem také chuť, pošlete mi také, já mám rajskou tak ráda!!! Jinak já jí vařím stejně, akorát tam místo toho karamelu dávám strouhaný perník (podle receptu tchýně), myslím ale, že ten karamel tomu dodá ten správný šmak a tak to příště vyzkouším, díky za tip! No a co ty Varenko, jak se povedlo, jestli už je ovšem dílo dokonáno? Určo výborně. Počkej, ty teď naučíš princeznu na teplá dobroučká jídelka a ona si pak navykne, chacha :D

Připojuji se ke gratulantům Noggie!! Tak ty už jsi nám tak pokročila dopředu, tedy ty snad ani nejdeš, ale skáčeš kupředu, no tedy!! Všechno nej Noggie a hezky si užívej těhu :wink: Darijko, pokud nás čteš, přeji všechno nej, nej, nej, hlavně ať se tím malým broučkům u tebe líbí a za chvilku jsou z nich pořádné //, budu držet všechno co mám, aby to vyšlo, myslíme na tebe tady všechny!!! No a co ty Gabrielko? Jakpak se máš ty? No už se brzy dočkáš a budeš mít ten voňavoučký uzlíček v ruce a konečně se obě uvidíte, to bude setkáníčko, tak ať už se dočkáte a máte to obě za sebou! Pak se nám hlavně ozvi, až budeš mít trochu čásek :lol:

No a i všem ostatním přeji pohodové těhulkovství, hezky si to holčinky užívejte a šetřete se, vždyť je to tak krásné období!! Myslím na vás na všechny!!!

No jinak mne dnes v poledne dostihla mrška (4. den po dobrání Duphastonu) a tak jsem hned volala své gyndr., jsem objednaná na zítra odpoledne a na:,–(í mi Clostilbegyt, tak už se těším. Chtěla bych, pokud ovu bude, zkusit IUI, i když nám v centru řekli, že nemáme šanci díky špatnému spermiogramu, ale uvidíme!! Tak holčičky, já se s vámi loučím, jdu domů, hezky si užijte krásný den, odpočívejte a hlavně mi venku nezmrzněte!!!

Varenko, omlouvám se, ale nešel v práci internet, tak jsem se nemohla ozvat, až teď, ozvu se k večeru, teď nebudu doma!!! Dobrou chuť!!! Pozdravuj princezničku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.1.06 15:29

Ženské, já mám nervy v kýblu z té pitomé práce… Zas se mi tu něco docela slušně podělalo, řešila jsem s jednou dodavatelskou firmou problém přes telefon a tak výýýýborně mi poradili, že se mi ztratily data. Mě snad picne. Chytla jsem takového nerva, že mě začíná bolet břicho. Krucinál mám já tohle zapotřebí??? :twisted: :twisted: :twisted:
Tak, už je mi líp… :roll:

Šaši moc držím palce, když mrška přišla, tak to je napůl vyhráno. Pěkně zobej lentilky-clostilbegytky a to by bylo aby to nebylo!!!

Varenko-kuchařinko hlas výsledky své práce! Jsme všechny zvědavé :D :D :D

nepřihlášená NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
1337
25.1.06 16:05

Sasulo- drzim pesticky,musis verit!!!!!!!
Noggie- nerozciluj se…ja vim,to na se..,ale kasli na to,at se mimis nenervuje :D VARENKO- tak jak to vypada?? :D Ja jsem se dnes s obedem moc neparala,mela jsem knedlik s vajickem,dala jsem si na to syr,trosku tatarky a polila sladkokyselou chilli omackou :lol: :lol: :roll: :roll: :D :D takovy spravny mis mas,ale posmakla jsem si :lol: Tatuldovi jdu udelat spagety,oprancim mu k tomu drubezi lansmid,rajcatovy protlak a co cestou potkam a posypu syrem. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.1.06 16:11

MYSKO: a SASULKO:
poslušně hlásím, že dílko se podařilo - chuťově opravdu výborná - omáčka, masíčko, chuť - jen esteticky to má malinký zádrhel.
Bude to moukou - mám v omáčce mikroskopické bílé ťupky - to jediné kazí dojem a ten správný požitek. Co myslíš, Myško - dá se s tím ještě něco robit :?: :?: Ráda bych to zanesla našim - mamka je marod a tak aby si pošmákli, víš :wink: :D Každopádně ti STRÁŠNĚ MOOOOOOOC děkuju za kulinářko-kuchařskou výpomoc - je to parádička. Přístě už to hravě zvládnu. Naštěstí budeme letos v mém venkovském sídle malovat, takže ty červené cákance na zdi nevadí :lol: :lol: :lol: Taky byla švanda - furt jsem se nemohla dočkat a tak jsem nejdřív zbodla všechny připravené těstoviny. Pak jsem vyndala měkké masíčko a začala ho rovněž ochutnávat a nakonec omáčka. Takže ve finále jsem si dala jen malou porcičku, ale i když to bylo takto na etapy - bylo to ňam.

Sasulenečko AHOOOOOOOOJ - tedy mooc tě lituju. To je šílený, když se to vymaže - mně se to stalo 100×. - to je fakty děs běs.
Já se teď půjdu trošku natáhnout (to váření vydalo za celé fitness, vám řeknu holčinky 8O :lol: :oops: ) a pak musím ještě popracovat a určtiě také písnu. :wink: :D :D :D Těším se moc. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.1.06 16:15

NOGGIE:
Ahoooj tehulinko - NEDEJ SE :twisted: :twisted: Myška má pravdu - žádné nervíky (pokud možno :wink: ). Bude to dobré, uvidíš :wink: :D Dneska jsem perlila, viď - ještě že tu máme takové vše-zkušené mamulky jako je Myška s Sasulkou. Jojo, lepším se lepším. Za chvíli mě vyhlásí Ženou venkova :twisted: :twisted: :lol: :lol: 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
25.1.06 16:16

Holky, u nas je zase krasne floridske slunicko. Ja vim, uz jsem s tim otravna :-) 8) Ale to byste neverily, jak mam vzdycky radost, kdyz aspon zacne prset :-)
Jinak hlasim 9DC, prsa porad boli, uz mi zacinaji byt male podprsenky, ale jsem rada, protoze ty nejmensi velikosti se dost blbe kupuji :-) Ted si aspon budu moct vybrat. Kez by to tak zustalo. I Danny je nadseny :-D
Delate mi tu chute, ja jsem nevedela, ze se rajska dela s karamelem. Zajimave. Ale myslela jsem, ze se karamel nesmi michat, jinak zkrystalizuje, ale to je asi jen do dezertu. Priznam se, ze rajskou jsem jeste nevarila. Dobre, ze ne, protoze ja bych urcite zacala cibulkou a cerstvyma rajcatama :-)
Mejte se, jdu zpatky pracovat. Gabi, jak krk?

Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.1.06 16:24

ZANET:
Ahojky :D Počkej - mně se tím vařeníčkem nejspíš rozvařil mozeček (tedy ten vlastní :lol: ) - 9DC????? To jako, že už máš dávno po termínu MS a běžíš na nový cyklus???? Hele, ty naše floridská vílo - a co TESTÍKA - že bysme si konečně minimálně jedny nehty ušetřily, co říkáš :?: :twisted: :twisted: :P :lol: :lol: :lol: :lol:
P.S. Tak jsem ti nedávno koukala v neděli na nějaký novinkový pořad - a hlavní dokument byl o tom, že jako na té vaší Flóóófiděě, jóó - že prej je tam jako nejvíc žralokůůůů :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Tak ti nevím Zanet - jestli ten náš místní rýbníkáč (s pulcem Josífkem a hastrmankou Mášou) přece jen nezvítězí, co :?: :twisted: :lol: :lol:

GABI:
Holka - to jsou NERVY - pomalu jak s tím VAŘENÍM :lol: :wink: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ozvi se nám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 16:29

VARENKO- to mam radost,ze se ti povedla :D Da se to odstranit,prelijes omacku pres huste sitko a kdyz jeste zustanou,tak sup s ni do mixeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.1.06 16:43

MYSKO:
Jůůůů - ty jsi GENIÁLNÍ Myško - hned jdu přelejvat (mixér bych si musela půjčit od bábrlinky :oops: :lol: :lol: ). Dám zprávu, jak to dopadlo…
Copak děláš :?: :?: :twisted: Venku je vážně nevlídno…furt to fučí a fučí…ještě že jsme doma, viď - hihi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 17:01

Delala jsem ty spagety,az tatulda prijde at to mam hotovo :lol: kdyz dnes teda zase :oops: nic neudelala… :lol: Neco malinko…ale to ani nestoji za rec.Ale co zitra je taky den…prace neni zajic,neutece :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
25.1.06 17:35

To jsem spletla, myslela jsem 9. DPO (po ovulaci), takze jeste 6 dni a testuju! Mozna 5 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.1.06 17:50

MYSKO:
tak se myslím zadařilo - určitě je to lepší! Ještě jsem to tedy nakonec přibarvila protlakem navíc - tak snad na světle ty „mikroby“ nebudou - pokud to nikdo nebude zkoumat jako já a bude spíše dlabat, že :twisted: :lol: :lol: :lol: UFFF…to byl křest, co :?: Děkuji ti, má věrná ochránkyně :D :D
P.S. CHACHA…našla jsem doma něco jako mixér a když jsem to spustila, nemusím ti psát, jak to zprvu vypadalo..Červená karkule hadr :lol: :lol: :lol: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová