Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
27.1.06 08:14

DOBRE RANKO HOLCINKY,

mas pravdu VARENKO ,uz jsem vzhuru,ale jestli cila,o tom by se dalo polemizovat… :lol: :lol: :lol: Jdu rychle vypravit tatku do prace a hned prijdu za vami :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
27.1.06 08:54

Tak tatku jsem vypravila :lol:
GABCO- drz se,at je mimisek hezky dopeceny :D :lol:
MARKETO- zdravime te,ty nase tehu udernice :lol: moc to s tou praci neprehanej a opatruj se :! Porad nemuzu nikde najit fotecky ze svatby :?: :! :?:
MARTY - ahooojky,nejak nam to utika.. :lol: :D ,uz se ale taky tesim na porod.
NOGGIE- me se 2 trimestr zamlouval,bylo mi urcite o 100% lip,nez v prvnim,alespon dusevne. :D :D VARENKO- vcera jsme si v tom Globusu pobyli :roll: ,to byla doba,nez to vyridili :? Prijeli jsme a ja jsem padla do postele…Dnes chci vyprat povleceni a udelat ty Francouzske brambory :lol: :lol: .Zitrrano kolem 10h,chceme vyrazit oblihdnout ten kocar,nejakou skrinku,ale jdem jen na kukandu,tak jsem zvedava.
A co mas v planu dnes ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.1.06 09:01

MYSKO:
Tak ať si krásně pošmáknete :D :wink: Jojo, já to říkám taky - jakmile člověk v leze do těhle hypermarketů - je to děs běs - aby si na to jeden vzal pomalu dovču, co :?: :twisted:
Já mam dnes FOFR :twisted: :lol: - chci nakoupit, pak do Baby-maketku (včera jsem to nestihla), chystám se na SVICKOVOU 8O 8O :D - tentokrát ala Sasulka :lol: :wink: (holčinky, vy mě ale zásobujete :lol: :lol: :lol: :lol: ), musím popracovat a nevím nevím, jestli stíhám to cvíčko…no, úplný FIČÁK. 8O :lol: Teď momentálně zkrášluji svou maličkost a snažím se probudit 8O :wink: :lol:

Holčinky - chci vám říct - nelezte na diskuzi „Něco pro zasmání“ - já jsem se těšila, jak pookřeju…a málem jsem začala vzteky nadávat a bralo mě…no asi 10 čertů :roll: :? :) (Myšlenka byla asi dobrá, ale…no říkám, možná mi tehu ubralo na smyslu pro humor :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.1.06 09:06

P.S: Tak budu držet palečky, ať máte šťastný výběr a určitě Myško musíš poreferovat a dodat nějaké suprbupr tipy :twisted: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
27.1.06 09:10

VARENKO- ted jsem tak vztekla a nasr… :! Bydlime v pronajmu,zadna hitparada,ani financne a ani co se bytu tyka.Manzel ted potkal tu nasi najemnici a rekla,ze chce zvysit najem :evil: :evil: :evil: :evil: Ted ji platime 11tis.,elektrinu a plyn si platime zvlast,je to 1000,a chce po nas jeste o tisic vic,me asi omejou.Byt je ve stavu,rekla bych spatnem,vse drzi jen silou vule,nebo silou manzela…Ach jo,ze my mame tech starosti malo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
27.1.06 09:21

Ahoj holky,
tak dneska to mám trochu volnější, tak se můžu trochu zapojit do diskuze :D

Varenko - no, s prací seknout nemůžu ani nechci. Jsem neposedný člověk a když jsem doma déle než dva dny, už jsem z toho nervózní. Budu pracovat i po narození mimíse, ze začátku jen pár hodin týdně, později tak cca 2 dny v týdnu. Ale budu mít všechno potřebné doma, takže budeme s mimískem pracovat spolu (to děláme už teď :D ). Samozřejmě pokud bych to nějak nezlvádala, tak toho nechám. Miminko je přednější než práce. Na druhou stranu nechci úplně vypadnou z pracovního víru…

Mysko - fotky ze svatby jsi nikde nemohla najít, protože my je ještě nemáme! 8O Tím, že jsem byla minulý týden pryč a můj muž až do pondělka pracoval každý den tak do osmi, devíti do večera, nemohli jsme si je jít vybrat. Nakonec jsme to zvládli ve středu - vybírali jsme ze skoro 600 fotek! Vybrali jsme asi 120, dneska si je jdu vyzvednout, tak se moc těším :D

Noggie - Tak snad to najdu, až tam zamířím. Jen nevím kdy. Kdybys tam jela tento víkend, tak napiš, jestli to stojí zato. Já se tam dřív než za týden nedostanu. Jinak k tomu přílivu energie v 2.trimestru - u mě to přišlo skoro ze dne na den :D Opravdu se tak od 13tt cítím opravdu dobře (jako před těhu), a to jsem v prvním trimestru myslela, že se asi uložím do zimního spánku a budu spát nonstop. Tak snad u tebe k té změně taky dojde!

Ostatní holky, moc vás zdravím a přeju hezký slunečný pátek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.1.06 09:24

MYSKO: Ňáký prapodivný ráníčko, viď … (mě zase sžírají mé „červy“ :evil: ). Předpokládám, že máte 3+1, viď - takže teď vás to přijde na 13tis? No, chápu, Myško - 4 lidi a vše leží finančně na taťkovi…co říct. :? Tady cokoli vyzní blbě…tak nevím - leda, že my asi neumíme vybírat - ty astronomický částky, který už 2 roky platíme různým majitelům by vydaly na roční pobyt na Kanárech v pěti-hvězdách 8O :evil: :lol: :oops: :wink: (o dluzích raději pomlčím…však víš :wink: ). Myško, chce to kafíčko, co říkáš :twisted: Jééé, škoda, že ti ééééterkem nemůžu poslat muffin - včera jsem ho poprvé pekla s pravýma kouskama čokoládkových hrudek (ZANET a GABI - jistě též ocení :D :lol: :wink: ) ----ještě jsem neochutnala, ale vypadají báááááječně :wink: :D Tak co takhle něco slaďounkého do bříška, co :?: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
27.1.06 12:45

Tak to jsem ráda, že nebydlím v Praze 8O
My platíme za byt podstatně méně a víc by mi ani nepřišlo adekvátní.

Kdepak se holky dneska flákáte? Zrovna když mám čas, tak tady nikdo není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.1.06 13:02

MARKETO:
Neboj - jsem tu :twisted: Přilítla jsem z města (no, přiklouzala… :evil: :roll: - fakt se těším na jaro), naobědvala a teď musím udělat kus práce a pak se pouštím do svíčkové - překvápko pro manžílka 8O :lol: :wink:
Jojo, ceny v PH děs běs - kdo nezažil, neuvěří…já to řikám furt.. :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
27.1.06 13:30

Hmm, svíčková - to je moje nejoblíbenější jídlo :D Měli jsme ji i na svatbě. Je to jedno z mála jídel, které dokážu jíst až do prasknutí :D
Jinak se už taky teda těším na jaro, zimu mám sice ráda, ale stačí mi ty dva měsíce, ne půl roku… Už se nemůžu dočkat, až se budu vyhřívat na prvním jarním sluníčku na balkóně, nebo na letní grilování… Hmm, už aby to bylo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.1.06 13:33

MARKETO:
jojo…máš pravdu…a co teprve až budeme u těch kytiček a sluníčka držet naše zlatíčka :D (jéjé…já při pátku chytla básnickou slinu :lol: )
Dám vědět, jak to se svíčkovou dopadlo ..... :D
A co chystáš na víkend - nějaké plány :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
27.1.06 13:34

Ahoj holky,
dnes asi moc nepokecam,jsem neskutecne nasr… :evil: :evil: :evil:
a snazim se najit neco noveho.Chteli bychom zustat na Proseku,kvuli male,ale kdyz to nepujde,tak se nada nic delat.Mam hlavu,jak patraci balon :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.1.06 14:03

MYSKO:
Chtělo by to nějakou vzpruhu, co :twisted: (Ale je něco ve vzduchu - já mám taky jakéhosi vzteka a přitom ani jeden důvod proč - to je horší :wink: :lol: ).
Myslíš, že je to tak vážný - přímo na stěhování :?: Pfff…zrovna jste malovali, co - to je pech, ti řeknu :evil: Baba jedna, vid :? Jojo…ale třeba to chce nějaký dobrý nápojík, zanadávat si a po víkendu to s taťkou probrat znovu, co říkáš :)
P.S. Když tak se ze zcela SOBECKÝCH důvodů přimlouvám za Vinohrady - ať to máme k sobě co by jeden kamenem … :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
27.1.06 14:12

Varenko - na víkend nechystám nic extra. Můj muž dneska vyrábí nábytek do dětského pokoje, takže mu ještě večer pomůžu a zítra se asi vrhnu na sestříhání a zpracování videa ze svatby a ukládání pidi věciček do nových skříněk :D Taky musím uklidit bordel v bytě (nechápu, kde se to pořád bere - mám pocit, že doma skoro vůbec nejsme, ale jen co uklidím, můžu začít znovu).

Mysko - přeji pevné nervy s paní bytnou! Určitě se ti když tak podaří sehnat něco přijatelnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.1.06 14:29

MARKETO:
jééééé - to máte bombáckej program (že já si nevzala Pištu Hufnádla … :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :lol: :lol: :lol: )

MYSKO:
Ozvi se - mamčulko - jsem taky na nervy…ovšem jak říkám - důvod NULA :lol: :oops: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová