Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Potvurko- spise jak se vede tobe
My uz toho o tech nasich naladach a hormonech napsaly.......
![]()
MYSKO:
No, to je něco…
Tedy - právě jsem si představila obličej a reakce mé drahé polovičky, kdyby nám rodiče o večerech volali, radili, vybírali a KUPOVALI ------ myslím, že bysme už dávno byli rozvedený
To máte opravdu svatozáře
![]()
Na druhou stranu, podívej na náš extrém - já TAJNĚ
kupuju věcičky na malou a je mi tak líto, že se o to nemůžu podělit s manžílkem, do toho mi vadí 1000 jiných věcí a do toho ho miluju - to je kombinace, co
![]()
Nevybereš si - hlavně, že vy tři-čtyři jste takoví skvělí medvídci a máte se rádi
Votevřte láááhvinku (pro tebe nějaké to mlííčíííčko
) a kruťte hlavinkama a pak se tomu zasmějte
Co taky jinýho, viď
![]()
P.S. Mně dneska FAKT šibe - nejradši bych hnula zeměkoulí, aby se na chvíli VOtáčela VObráceně
![]()
Tak u mě zatím klid.Včera jsem skončila v práci a teď už bude jen doma.Tedy sháníme byteček,tak to moc klidu není,chjo…
POTVURKO:
Jéééé…vítej
Tak ty už budeš doma
No to je parádička - GRATULACE obří
![]()
A jak se cítíš, tehulilinko
Co I.trimestřík
![]()
P.S. My s Myškou tady dneska válíme - nevím, která víc
(Myško neboj - na mě nemáš = mimoň-blboň)
![]()
VARENKO- mas pravdu,taky to tak s tatuldou delame…Ted sel k zubari,bozatko moje…Dnes to vidim na tulinkovani,at me ta silena nalada prejde…
![]()
Potvurko- to je fajn,ze uz jsi doma,hlavne na sebe davej pozor
O bytecku mi ani nemluv,nebo rozcilim znovu.....
Uz jsem to tady psala..par stran do zadu…
MYSKO:
Vždyť říkám - správńácký MEDVÍDCI
![]()
P.S. Jééžíííš.....ty mi děláš choutky…tulinkovaní je na tyhle „bezva“ náladičky nejlepší. Jojo, to já si o tom tak leda nechám zdát
![]()
Holčiny, to už jsme 3 bytečkový, no řekněte
Že by se k nám někdo přidal …
![]()
Ahojky vsichni,jsem tu poprve dneska,ale chodim se sem
na vas koukat uz dlouho.
Mohla bych se k vam pridat?
Jinak preji pekny vecer vsem. ![]()
CINQ: URČITĚ
Vítej mezi nás.
A povídej - miminečko mimi …
![]()
HOLČINKY , musím se vám pochlubit - dostala jsem balíček od svého kamaráda a napsal mi RUČO dopis
- to je co
- v dnešní době
![]()
Povím vám, holčinky - to je nad všechny chmury - připadám si jak v 18.století - HOHOHO
![]()
Varena
Diky za privitani ![]()
Neco malo o me,je mi 24let a studuju(jazyk).
Jsem na zacatku 4mesice a uz mam skoro 7letou slecnu doma…
Cetla jsem tady snad vsechny prispevky,gratuluji ti k miminku,mi jsme se o druhe snazily pres rok a pul(doktor nam nedaval sance,prvni tehotenstvi bylo mimodelozne,vzali mi jeden vajecnik a do toho line spermie od pritele)a nakonec kdyz uz jsem rezignovala,tak jsem
zjistila,ze jsem tehotna ![]()
CINQ:
Obří GRATULACE
Tak to je nádhera
Tak šupky-dupky na net a těším se na nějaký fanfárový metřík
![]()
No vidíš - tady já říkám, že se doktůrkům nemá tak zcela věřit - „víra tvá…atd“ - je to nádhera. Mám radost
A co byste si přáli - holčičku nebo kluka ![]()
A propos: HOLČINKY - kde se schovávate
- dneska mi ta pusa jede a vy nikde…
![]()
Asi je to trapny.....ale ja nevim,jak se tam dava ten metr ![]()
mozna muzes poradit ![]()
Vsichni chteji holku,jelikoz dcera je k nezaplaceni uz od narozeni
(vzdy spala celou noc,krmeni bylo jednou v noci) ale me je to jedno,
hlavne at je to zdravy ![]()
taky myslim,ze ne vzdy se ma doktorum verit…
Ty cekas holku nebo kluka?
CINQ:
My budeme mít princeznu Alexandru
![]()
S metříkem to tak složité není, věř mi - vycházím z toho, že KDYŽ jsem to po druhé zvládla JÁ…
Zadej si adresu, která je nad měřítkem - třeba co mám já nebo Potvůrka atd. (tu nad nebo pod měřítkem = glitter.com je pokud vim bez meřítka, jen textík..) To bude krok č.1 - musím to udělat taky a pak poradit dál…už si to nepamatuju
![]()
CINQ:
Krok č. 2:
pro TickerFactory.com klikneš na Pregnancy - zvolíš typ měřítka, které se ti líbí - pak (NEXT) zvolíš TICKER čili bodík/obrázek, který ti bude určovat den - klikneš dál (NEXT) a zadáš TP, dnešní datum a místní čas - (NEXT) a vyjede ti vše, jak bude vypadat…kurzorem pojedeš dolů a znázorní se ti 3 tabulky, z nichž jednu okopčíš a uložíš tady na emiminu v rubrice „Nastavení“…ted musím zjistit, která tab.je potřeba…to bude Krok č. 3 ![]()