Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MYSKO:
Neuletěla
Jen jsem se flákala, ale ted už musím fakt něco začít dělat - sprcha a hurááá na cvíčko
![]()
Ahoj holky,
teda já nestíhám číst, jak rychle píšete ![]()
Varenko - fandím ti s těma barvama do bytečku. My máme všechno do barev - obývák oranžový a modrý, kuchyň žlutou (samotná linka je modrá), ložnici taky žlutou a dětský pokoj zelený. Je to krásné. Rozhodně lepší, než bílé zdi. Fakt vypadá hezky, když se zkombinují dvě barvy (třeba dvě stěny zelené a dvě oranžové). Nemusíte se toho bát, vždycky se to dá nějak přemalovat.
Mysko - Nevím, jestli jsem to pochopila správně - čekáš návštěvu tchýně?? No, to ti nezávidím
Jestli chceš, taky ti poradím nějaké zajímavé a dobré receptíky.
Cinq - myslím, že někde v sekci Testík je přímo diskuze o vkládání těch mětříků - myslím, že je to tam i hezky popsané. Mě to taky trvalo, než se mi ho tam podařilo vložit, už ani nevím, jak jsem to udělala ![]()
Jinak k těm pohybům - já je cítím tak občas, většinou hlavně když jsem nějak rozrušená, a nebo naopak když večer v klidu ležím u televize. V sobotu jsme se s mužem nasmáli. Mimčo bylo napasované na jedné straně břicha a když jsme do něho šťouchli, posunulo se na druhou stranu - bylo to i vidět
Ale zatím je to jinak docela lenoch, ale věřím, že si kopání v následujících měsících ještě užiju…
MARKETO:
jooo, děkujuuu za podporu. To víš - my ne že bysme se toho báli - jsme dost šikovní (hlavně manžílek
), jde o tom, že ho musím přesvědčit, že i když to není naše a budeme tam jen rok, stojí to za to
![]()
Jinak jsem zvědavá, co se vlastně z toho vašeho mimíska vyklube
Pohyby se teď budou pěkně stupňovat, uvidíš - je to fakt legranda. A největší zážitek zatím pro mě byl - ten přechod z podbříšku do prostřed kolem pupíka - jak už opravdu mimi roste.
![]()
Jinak gratuluju mooc k pokojíčku - jste šikulky a fandím vám, že se nebojíte nějakých pověr
![]()
HOLČINKY…musím se zmobilizovat a fakt dneska něco udělati. Letím do městečka a pak na cvíčko a pak na poštu, nákup, takže k večer tu budu JAKO NA KONI
![]()
Varenko - no, já si na 90% myslím, že se z něho vyklube holčička
Můj muž si to myslí už od začátku. Ale nechci říkat ani sobě ani okolí, že budeme mít na stoprocent holku, protože bychom se pak mohli pěkně divit
Pro mimíse máme pracovní jméno
, takže ani nemáme potřebu ho oslovovat budoucím jménem.
Jinak co se týče pověr, tak třeba kočárek dopředu kupovat nebudem. Ale pokojíček, to mi přijde v pohodě. To platí i o nakupování výbavičky - přece to nebudu dělat s novorozeným miminkem!? A dát mému muži seznam, jak to chce udělat Myska, tak to nevím, jak by to dopadlo…
Nechci ho podceňovat, ale radši bych byla u toho nakupování taky…
Ahoj holky!
Sasulko, ty mi uplne mluvis z duse. Ano, verim, ze to dobre dopadne a ze si tu budem spolu psat, az budeme mit mimi v brisku. ![]()
Varenko, tak vcera jsem si dala sklenku sucheho sherry… ta jedna sklenka me pekne dostala
jak si vzdycky za 14 dni odvyknu, tak to pak se mnou dela divy. Ale pak byla vecere a pak jsem sla s pejskem na prochazku, takze jsem si pak vecer dala jeste boruvkove pivo, mnam, ale v 9 uz jsem sla spat ![]()
To musi byt super, citit pohyby, jak se tam mimi protahuje, ze?
Miso, no to ti nezavidim tu tchyni, at to nejak prezijes
Hlavne se nerozciluj.
Marketko, gratuluju k holcicce, to je fakt super. Ja chci taky holcicku!!! ![]()
Cinq, ja myslim, zes s tim metrikem uz byla blizko, jen slo o to tam kousek umazat. Ja jsem delala chybu, ze jsem neklikla na nastaveni tady na teto strance, ale uplne nekde jinde.
Ja vim, jak se citis, jsem tu uz ctyri roky a porad jsem nenasla kamaradku, ani Americanku, natoz pak Cesku. Verim, ze tu nekde jsou (Cesi jsou vsude)
, jen je najit.
Kde bydli tva kamoska na Floride, ve kterem meste? Ja tady znam par holek pres emimino, ale jsou ode me tak 1,5hodiny nejbliz. Ale jeste jsem se s zadnou nesetkala. Tak at nekoho brzo najdeme. ![]()
Zanet
ZANET
Tak to nevim presne kde je,zjistim,jelikoz se sni nestikam,jsem
dobra kamaradka jeji sestry ![]()
Tady jsou taky cesi,ale vsichni tak daleko,nejblizsi je 2hodky ode me.
Kamaradku tady mam jenom jednu a ta je z Kolumbie a jednoho kamarada z Polska,ale ten jede uz domu.
Tak doufam,ze nekoho najdeme brzo ![]()
A opet ten metr
ja jsem se dostala az na konec,ale potom nevim co to tam mam okopirovat,je tam spousta veci.
Tak jsem to zkousela na testiku(ten muj metr)uz by to melo fungovat
ted zkusim tam dat jeste na dceru
Tak holky.....je mi to lito,ale musim se pochvalit ![]()
To je snad poprve,kdy se mnou pocitac komunikoval a ja
neco udelala.
Jak se vam libi metriky?
CINQ: NÁDHERAAAA -
- no ty jsi holka-tehulka šikovná
Metříky jsou opravdu náááádherné
Hned to tu ožilo
![]()
MARKETO:
Tak ti přeji, aby tvé pocity vyšly a byla to holčička
Oni ti naši zlatíčka - at mají mezi nožičkama cokoli
- jsou prostě zlatíčka největší, mám pravdu
![]()
No víš - ono si nevybereš, každý se zdráhá něčeho jiného - někdo kupuje kočárek předem a nezařizuje pokojíček ani výbavičku a naopak. Já myslím, že to záleží na těch dvou partnerech a to je nejlepší
Já jsem naopak šťastná, že má MYŠKA podobně smíšlejícího a cítícího taťuldu, protože my to budeme dělat úplně stejně
![]()
ZANET:
Tak to sis musela pošmáknout, co
No, víš - já byla takový KDYSI DÁVNO
- takový vínečkový gurmán a nevím nevím, jak dopadnu, až si dám „poprvé“ PRVNÍ lok
![]()
Držím palečky na tento měsíc, ale něco mi říká, že bude HOOOODNÉ úspěšný a šťastný - pro nás VŠECHNY
![]()
MYSKO:
Mamulko - že tys nám to zalomila, co
Počkej - ráníčko jsem říkala - až po MÉDÍCH
Jéjé, budeme si muset pořídit nějaký virtuální budik - nebo nám všechno zaspíš, Myšičko Myš
Jooo, dyk vy se chystáte do toho Téééscaaa, viď
Já hlava děravá úplně zapomněla…Tak až dorazíte, tak tu na tebe čekáme
![]()
HOLČINKY - tak mám další lup na stole - dvě krásné čepičky, řetízek na dudlíček s růžovým zajíčkem a hvězdičku s beruškou - nejspíš na postýlku nebo kočárek
![]()
Jinak jsem VŠE zvládla i cvíčko
a už jsem i po véče - jojo - tu NIKDY nevynechám
.
Těším se - mám tu nový časák, tak si počtu…
A co vy ![]()
Varenka
Tak vidis,kdyz se chce tak to jde,co bych pro sve ditko neudelala ![]()
Tak to je hezky,ze uz kupujes,ja uz chci taky
Ale je jeste hodne brzo…no nic,ja jsem totiz nedockava
vzdy chci vsechno najednou,
no,nikdo neni dokonaly ![]()
Tak uz po veceri?taky jsi ji pujdu udelat,i kdyz bych se mela asi vic hlidat,ale jist prece musim,ne?
Ja jsem totiz za cele 3 mesice pribrala uz asi 8 kilo…no,hlavne,ze to jde do briska a prsou
a ne do zadecku ![]()
CINQ:
Tak dobré chutnáníčko
Z kilíček si nic nedělej - je to mooc individuální. Hlavní je, že se cítíš fit
![]()
Cinq, no tedy ty máš krásné metříky, ty jsi ale šikulka, vidíš jak jsi to krásně zvládla, blahopřeji!!!!
Varenko, máš SZ
Tak už máš nakoupené další hadříčky pro maličkou jo, no asi budu závidět, úplně to vidím, jak to máš před sebou na stole, koukáš se na to a nemůžeš se vynadívat, no já bych byla stejná, cítím s tebou a mám z toho také radost, úplně jsem si představovala při tvém popisu věciček jak to vypadá, to bude krásná holčička, celá maminka!!!!
Kde jste ostatní holčičky, přidejte se, dnes tu bylo tak živo, to jsem měla co dělat, abych to všechno stíhala přečíst!!!! Těhulinky, honem sem!!! ![]()
SASULKO:
Nooo viď - furt chodím okolo a ne a ne to zabalit a uložit. Říkejte mi PEŠEK
![]()
Jůů, děkuju za SZ - už na ní zrovna letím ![]()
HOLČINKYYYY - HALOOOOOOO
AHOOOOJKYYYY
tak uz jsem zde ![]()
VARENKO- mas pravdu,jako vzdycky
opet jsem to zalomila v pelisku
DO tesca pojedeme az kolem 22h,manzel jde ted na karate.Musim si vsechno procist,co jste napsaly.
![]()
MYSKO:
Myško, ty sis zvolila nesprávnou přezdívečku - to chtělo něco jako: Medvídek, Šípková Růženka, Halíbelka, apod.
Tedy ten váš taťka valí, ti povím
To jo, ono nejlíp se nakupuje v noci - my většinou šli kolem půlnoci…to byla pohodička
![]()
Já žroutám hroznové víno…dneska opravdu odletím…Kdyby náhodou vyšla zpráva, že cosi bouchlo na noční obloze ze středy na čtvrtek - nebyla to vzducholoď nýbrž má velikost
![]()