Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Varenko, na Pregnancy jsem právě byla a tam je pak nastavení termínu porodu a tak, takže to zatím ještě neee ![]()
SASULKO: Krok č. 1 - najedeš na site: www.tickerfactory.com. Na úvodní stránce klikneš na první položku a sice „Trying to Connceive“ ![]()
SASULKO:
Právě ta 1.položka (Trying to Conceive) je pro stanoveni DC a OVU.
Krok č. 2 - zvolíš si metřík a klikneš na NEXT. Pak zvolíš tzv.ticker čili bodík/obrázek, který ti bude určovat daný DEN a klikneš zase NEXT.
(Sasulko - první krok je kliknout na úvodní stránce na tu první položku: Trying to Conceive a jseš tam…Pak následuje Krok č.2 viz nahoře). ![]()
tak teď jsem právě zkoušela všechny tyhle témata, ale teď nevím, co to znamená ty dvě možnosti, nevíš, kterou tam mám vrazit?
no já jsem právě nevěděla v tom kroku 2, jak jsi psala že mám vlézt do toho prvního menu, tak tam jsou 2 podtémata a nevěděla jsem, kterou mám dát, tak jsem dala tu první
, no a teď už to mám nějak konfigurovat…
SASULKO:
Promíííííň - tys myslela 2 možnosti na druhé stránce-už chápu…promin.
Vybereš 1.možnost čili RULER/SLIDER.
SASULKO:
no vidíš- - ženská intuice je nade vše. Zvolila jsi správně. Takže ted musíme srovnat krok, abysme šly obě paralelně. Půjdu s tebou, ok
Zvolili jsme RULER/SLIDER a otevřela se nám stránka s měřítky. Tam si zvol, jaký se ti nejvíce líbí…já počkáááám
![]()
jé tak já jsem to už uložila, dodělala jsem to než jsi se ozvala podle kroků, které jsi poslala na str. 141…no uložila jsem to v nastavení, tak to zkusím ještě jednou, asi se při odesílání této odpovědi musí zaškrtnout připojení podpisu že ![]()
jééé, Varenko, tak už to tam mááááám!!!! Děkuji ti za jasné vysvětlení!!!!! Mám tam vajíčka, tak doufám, že je budu mít i ve skutečnosti u sebe v pelíšku a v úterý se na UTZ uvidí, třeba se to pak i povede ![]()
SASULKO:
k nejhezčímu měřítku klikneš a zmáčkneš NEXT .
Jsi tam ? POkud ANO, opět si zvolíš obrázek - nejhezčí odlikneš a zmáčkneš NEXT .
V poho
![]()
SASULKO:
NO TO JE GÓL…CHACHA........ a to že prý „učený z nebe…“ jojo - ty jsi přesná výjímka…Tedy na tobě by všichni učitelé zkrachovali. Vždyt tebe holka není čemu nikdy učit
GRATULACEEEEE OBŘÍÍ - nádhera Sasulko. Krásně jsi si zvolila a myslím, že TENHLE metřík ti přinese VELIKÉ štěstíčko
![]()
P.S: Jen v nastavení umaž dole to „url“a bude bombička ![]()
Varenko, ale vždyť já už tu jsem takovou dobu a čekám na tebe a chlubím se se svým měřítkem, už to mááám a jen a jen díky tobě!!!! Děkuji ti mooc. Budu muset jít, manžílek už vylezl ze sprchy a jdeme hajinkat a snažit se!!!!Krásnou dobrou noc a strašně mooooc ti děkuji za pomoc, jsi fajn kamarádka!!!!!! Pohlaď za mne berušku v bříšku!!!!!
no vidíš to Varenko, pochválila jsi (děkuji mooc) a hned jsi mne přechválila, zapomněla jsem připojit podpis a tedy i metřík…Děkuji ti ještě jednou moc, tamto url vymažu zítra, manža už je netrpělivý…Díkyyyyyyyyy Varenko a opatrujte se nám!!!!