Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
221
1.2.06 21:23

Varenko, na Pregnancy jsem právě byla a tam je pak nastavení termínu porodu a tak, takže to zatím ještě neee :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 21:24

SASULKO: Krok č. 1 - najedeš na site: www.tickerfactory.com. Na úvodní stránce klikneš na první položku a sice „Trying to Connceive“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 21:26

SASULKO:
Právě ta 1.položka (Trying to Conceive) je pro stanoveni DC a OVU.

Krok č. 2 - zvolíš si metřík a klikneš na NEXT. Pak zvolíš tzv.ticker čili bodík/obrázek, který ti bude určovat daný DEN a klikneš zase NEXT.

(Sasulko - první krok je kliknout na úvodní stránce na tu první položku: Trying to Conceive a jseš tam…Pak následuje Krok č.2 viz nahoře). :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.2.06 21:26

tak teď jsem právě zkoušela všechny tyhle témata, ale teď nevím, co to znamená ty dvě možnosti, nevíš, kterou tam mám vrazit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 21:32

SASULKO:
Už máš Krok č. 2 :?: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.2.06 21:33

no já jsem právě nevěděla v tom kroku 2, jak jsi psala že mám vlézt do toho prvního menu, tak tam jsou 2 podtémata a nevěděla jsem, kterou mám dát, tak jsem dala tu první :D, no a teď už to mám nějak konfigurovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 21:33

SASULKO:
Promíííííň - tys myslela 2 možnosti na druhé stránce-už chápu…promin.
Vybereš 1.možnost čili RULER/SLIDER.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 21:35

SASULKO:
no vidíš- - ženská intuice je nade vše. Zvolila jsi správně. Takže ted musíme srovnat krok, abysme šly obě paralelně. Půjdu s tebou, ok :?: :wink: Zvolili jsme RULER/SLIDER a otevřela se nám stránka s měřítky. Tam si zvol, jaký se ti nejvíce líbí…já počkáááám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.2.06 21:36

tak zkouška, už jsem to zkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.2.06 21:37

jé tak já jsem to už uložila, dodělala jsem to než jsi se ozvala podle kroků, které jsi poslala na str. 141…no uložila jsem to v nastavení, tak to zkusím ještě jednou, asi se při odesílání této odpovědi musí zaškrtnout připojení podpisu že :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.2.06 21:38

jééé, Varenko, tak už to tam mááááám!!!! Děkuji ti za jasné vysvětlení!!!!! Mám tam vajíčka, tak doufám, že je budu mít i ve skutečnosti u sebe v pelíšku a v úterý se na UTZ uvidí, třeba se to pak i povede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 21:39

SASULKO:
k nejhezčímu měřítku klikneš a zmáčkneš NEXT .
Jsi tam ? POkud ANO, opět si zvolíš obrázek - nejhezčí odlikneš a zmáčkneš NEXT .
V poho :?: :idea: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 21:42

SASULKO:
NO TO JE GÓL…CHACHA........ a to že prý „učený z nebe…“ jojo - ty jsi přesná výjímka…Tedy na tobě by všichni učitelé zkrachovali. Vždyt tebe holka není čemu nikdy učit :lol: :lol: :lol: :lol: GRATULACEEEEE OBŘÍÍ - nádhera Sasulko. Krásně jsi si zvolila a myslím, že TENHLE metřík ti přinese VELIKÉ štěstíčko :P :D :D :D
P.S: Jen v nastavení umaž dole to „url“a bude bombička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.2.06 21:43

Varenko, ale vždyť já už tu jsem takovou dobu a čekám na tebe a chlubím se se svým měřítkem, už to mááám a jen a jen díky tobě!!!! Děkuji ti mooc. Budu muset jít, manžílek už vylezl ze sprchy a jdeme hajinkat a snažit se!!!!Krásnou dobrou noc a strašně mooooc ti děkuji za pomoc, jsi fajn kamarádka!!!!!! Pohlaď za mne berušku v bříšku!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.2.06 21:45

no vidíš to Varenko, pochválila jsi (děkuji mooc) a hned jsi mne přechválila, zapomněla jsem připojit podpis a tedy i metřík…Děkuji ti ještě jednou moc, tamto url vymažu zítra, manža už je netrpělivý…Díkyyyyyyyyy Varenko a opatrujte se nám!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová