Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
1.2.06 21:48

SASULKO:
jůůůůů...... :twisted: :twisted: manzelska erotýýýýkaaaa ..... :oops: :P :lol: :twisted: :P :P :P :P :D chichi… :twisted: :D :D :D
tfuj…tfuj… Zázraky se dějí…a tenhle rok je požehnaný :wink: :D papa Sasulenečko :wink:

HOLČINKYYY - koukám, že i pan farář od naproti už zhasnul lampičku a já tu ještě straším jak bludička Varule :oops: :lol:

Tak teď už určitě DOBROU NOC :D :P

A propos: Kdyby náááhodou ještě některá z VÁS chtěla poradit s metříky - jsem PLNĚ k dispozici.
Zdravím vás - vaše věrná Ferdice-práce všeho tehu-druhu :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 21:52

Holčinky - nedá mi to......chichiiii :lol: :lol: :lol: :lol:

- MYSKO: z tebe je úplný James BOND v sukních :lol: :lol: :lol: :lol: Co to máš u jméníčka za NUMERO :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (nebo že by nějaká utajená KLONICE :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Já se trhám smíchy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

tak ted už PAPAPAPAPAPA :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
2.2.06 08:51

Dobre ranko holcinky!!!!!

Doufam,ze jste se dobre vyhajaly :D a ne,jak ja :( Vecer mi ta vana pomohla od boleni bricha,ale nalada desna..Jeli jsme do toho Tesca,tamjsem u kazdeho regalu stala,jak me tvrdlo bricho..A doma to pak na me spadlo,vlastne ani nevim co,ale bulela jsem do 1hodiny,kdy jsem pak vysilenim usla.Bylo mi za vseho smutno,vsechno me stvalo… :( :evil: Rano jsem se vzbudila otekla,a nalada,zase na bodu mrazu :? :( Naplanovala jsem si praci,tak doufam,ze zazenu tu depku :!
VARENKO- ja si ani nevsimla ciselka.. :lol: :lol: Ty jooo,to uz jsem toha tady tolik napismenkovala :?: :lol: :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.2.06 09:01

SASULA

teda ty jsi sikulka,ja si ted prijdu uplne blba,ze mi to trvalo tak dlouho :oops:
A metrik je super

Myska

Uz je ti lepe?

VARENKA

Tak vidis to,jak to umis poradit,to jenom ja jsem to nepochopila :oops:

A preju vam vsem dobre rano a pekny den.
Dneska se mi nic moc nechce,jdu totiz odpoledne k zubari,ja to tak nerada :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.2.06 10:50

KRÁSNÉ RÁNÍČKO

MYSKO:
MOOOC tě zdravím :D Já mám takový pocit, Myšičko Myš, že tu máš dvojnici - a ta si zvolila tento tajemný kód 8O :wink: :twisted: :lol:
Jojo, fakt s tebou musím souhlasit, že ty hormony mají sílu. To najednou přijde a NIC neuděláš, viď. Zajímavý je, že jak rychle přijdou ty špatný, tak taky rychle odplují a dostaví se ty dobrý. :twisted: :wink: Pak si připadám trošku jako šílenec :lol: :oops: Já proti tomuhle samovolnému přelétávání bojuju od rána. Žel jsem se probudila už v 6:30 8O a tak jsem si dala už spršku, naložila spodní prádlo do umyvadla (nesnáším ruční praní :evil: :evil: :? ), sepsala soupisy do porodnice, pro manžílka a pro dnešek - co koupím princezně :P :D, hodila jsem si mírné cvičeníčko a za chvíli pádím do města…No jedině takhle vidím možnost, jak vyzrát nad mrškama nezbednýma hormónama, jinak to člověka FAKT zblajzne :lol: :roll: :lol:
A co ty sis zadala za prácičku :?: :?: :twisted:

CINQ:
moooc tě zdravím a přeji ti, ať zubař dopadne bájo a nic pranic bolestivého ti nedělá :wink: :D
p.s. Musíš přispívat častěji - ty tvoje metříky tu jen září … :P :D

SASULKO, NOGGIE, ZANET, GABI, MARKETO, POTVURKO, KELINKO, DARIO a všechny holčičinky - přeju vám sluníčkový den a suprbupr náladičku :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.2.06 11:03

MARTINKO: Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů - no tedy já ZÍRÁM 8O 8O 8O :D :D :D :D :D :D NÁDHERA NEJVĚTŠÍ 

Ještě že tě máme - taková naše TEHU-FashionShow policie :D :wink: :lol: Týýý brďo - koukám na ty nové trendíky 8O :D :lol: :D
Ovšem - toho tvého krásného prince jménem Patrik si zamlouvám (než ho holky objeví :twisted: :lol: :wink: ) pro naší princeznu :wink: - to bude panečku nápadník :! :D :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.2.06 11:05

VARENKA

prave ze me bude delat bolest :cry: bude vrtat.....ale lepsi udelat ted,nez kdyz to bude bolet :( .....a pak ten ucet…se nedoplatim opet :?

Co jsi nakoupila na holcicku?Urcite maji v obchode spoustu peknych veci :D ja bych uz taky nakupovala :)

No,nic.Jdu pro dcerku do skoly pro obed a az ji dam zpatky,tak se tu opet zastavim........ :wink:

Jinak,ty moje metriky fakt sviti,asi jsem to prehnala s barvami :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.2.06 11:07

MARTY1

Teda ten metrik je fakt super :! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.2.06 11:08

CINQ:
Brrr......no jo…a ještě za tu bolístku cálovat, vid :evil: :wink: VYDRŽAŤ :D a doporučuji metodu Sasulky (snad se nebude na mě zlobit, že to prásknu :lol: :wink: ) - po každé návštěvě stomatologa - odměna dárečkem (nemyslím obrázek :lol: ) - Chce to něco suprbupr bombáckýho, čím si uděláš radůstku, no nééé :D (Hned se ti tam půjde veselejc :wink: :lol: )
P.S: NAOPAK - barvičky jsou nádherné - jsi šikulka :D :wink: (jen tak dál… :lol: :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.2.06 11:25

MARTINKO:
Jupííí - CHACHA - počkej, HOLKY mě sežerou :twisted: :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Joooo - na TCHYNĚ jsme tu nedávno měly véééélkou debátku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: MYSKO:
Zase to s tou prací moc nepřeháněj, mamulko - a pojď k nám popovídat :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.2.06 11:28

MARTY1

Jsem z Lyonu :D .....Od Lyonu do Cannes to je asi 4 hodinky.. :D

Taky jsem milovala Francii.....ted co tu bydlim,uz to tak moc necitim :(
clovek si predstavuje veci lip nez pak jsou…

Kde domov muj? :cry: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
2.2.06 12:40

Babulky, tak jsem vas prisla jen pozdravit a poprat vam krasny den. Nejak moc nestiham ani cist, tak se moc moc omlouvam. Deji se u nas neskutecne veci. Bohuzel nic prijemneho. Znate to, kdyz to clovek nejmene potrebuje… Takze s manzilkem kmitame jak fretky. Zacinam si prat, abych byla ted teprve tak v 7 mesici tehu a ne tyden pred porodem. Bolesti jsou stale horsi…, ale porad se nejak nemuzu smirit s tim, ze nic nestihnu tak, jak jsem chtela. Aby toho nebylo malo, tak mi nekdo sebral kabelku, takze jsem musela zablokovat vsechny kreditky a platebni karty. Ted uz ji zase mam (ani se me neptejte na podrobnosti :cry: ), ale karty mam uz blokle a cekam na nove. Prvni ovsem prijde az 8.2, takze v den meho TP. Alespon nam prisel monitor dechu pro mimi. Ovsem kdyz jsem ho nasla lezet dnes vecer pred domem na chodniku a v desti , tak mi to hnulo zluci. To je tedy sluzba :evil: No proste jedna neprijemnost strida druhou. Dnes odpoledne jdem na kotrolu a monitor, tak uvidime jak to s nama vypada, ale pripravuji se na nejhorsi. Nejak me ty posledni dny zmohly a jen cekam - co se jeste stane. :roll:
Tak se mejte krasne a ja se jdu pokusit alespon na chvilicku usnout.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
2.2.06 17:00

Ahooooj holčinky!!! :wink:
Jejda vy jste se rozepsaly, už tu pěkně dlouho louskám všechny stránky. Já mám teď práce až nad hlavu, takže se mi nedaří k vám nakouknout v práci.
Marti opravdu moooc hezoučký metřík :lol: Patrísek je FAKT fešáček. Ani se nedivím, že ho Varenka „zabrala“ :lol: :lol:
Cinq my se asi budeme potkávat v srpňátkách :lol: Já mám Francii taky moc ráda, byla jsem tam rok po maturitě jako au-pair (v Chelles, na předměstí Paříže). Moc ráda na to vzpomínám… :wink:
Myško tys nám slavnostně překročila třicítku - teda třicátý týden, tak to už je fakt za pár :! :lol: Šašulko moc moc moc držím palečky, jak řekla Varenka - manželská eeeerotyyyyka to jistí… :oops: :lol: :lol: :lol:
Haidule kdepak jsi, hlas výsledky! Moooc dobře si pamatujeme, že ti na folikulometrii našla gyndr pěkněj kopačák :wink: :wink:
Gábi drž se, bude líp. Špatné zprávy vždycky vystřídají ty dobré, mimi už se těší na svět, za chvíli budete kompletní rodinka!

Holčinky, mějte se krásně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.2.06 17:16

NOGGIE

Tak to jse urcite budem potkavat :D :D v srpnatkach i kdyz to mam nejak tak na hranici s cervencem (je to 2.8.)
A jak jsem psala :) ja uz tak nadsena z FR nejsem :?

Tak jsem zpatky od zubare :D .......nebylo to tak zle,ale mohlo to byt lepsi a hlavne kratsi :! :! :D

Dneska jdem na pizzu :D je to nas kazdoctvrtecni ritual…tak jsi dam zase tu nejvetsi at si ostatni mysli,ze jsem nenapapana :D :D

VARENKA

tak co jsi koupila pro mrnouska?
Ja jsem dneska koukala do katalogu pro miminka a uz tam mam zaskrtli nejake veci :D :D po 20tt zacnu nakupovat jak diva :D :D :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.2.06 17:24

GABI:
Drž se holka, drž - už se ti to krátí :D Ustříhávám pro tebe denně z kalendáře :lol: :D :P Myslíme VŠECHNY na tebe :D :P
P.S. CHACHA…nezlob se, že se směju, ale je to fakt pravidlo - když se něco srejdí, nezůstane nikdy u jednoho, vid :wink: :lol: :? :lol:

NOGGIE:
Já myslím, že všichni pracanti to můžou ode dneška zapíchnout a ty nám pro státní rozkvět ekonomický budeš úúúúplněěě stačit, tehulinko naše :D :lol: :wink:
Tedy jak tak koukám na tvé měřítečko - to je FOFR neřkuli FIČÁK :lol: :! :twisted: :D Gratuluji k překročení první DESÍTKY :D :P A určitě za námi brzy zaskoč :D
MYSKO:
Mamulko, KDEEEE jsi :?: :?: :cry: :?:

SASULKO:
Tedy a UŽ jsem opravdu nervóózníííí - KDEEE tě mám :?: :?: :?: :cry: :?:

MYSKO a SASULKO:
Holky, vy mi dneska dáváte ..... :twisted: :? :lol: :lol:

Holčinky, hlásím, že jsem dovršila základní nákupek - co se týče věciček (DROBNÝCH) pro naši krásku :D Tentokrát to byly 2 krásné kabátečky, ještě další bryndáčky a košilky a bodýčka a taky osuška s kapuckou, růůžovoučké bačkůrky a vložky do podprsenky (tedy pro mě :twisted: :lol: ).

Jdu zase JUKNOUT na práci a pak zpět k vám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová