Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
SASULKO:
jůůůůů......
manzelska erotýýýýkaaaa .....
chichi…
![]()
tfuj…tfuj… Zázraky se dějí…a tenhle rok je požehnaný
papa Sasulenečko ![]()
HOLČINKYYY - koukám, že i pan farář od naproti už zhasnul lampičku a já tu ještě straším jak bludička Varule
![]()
Tak teď už určitě DOBROU NOC :D ![]()
A propos: Kdyby náááhodou ještě některá z VÁS chtěla poradit s metříky - jsem PLNĚ k dispozici.
Zdravím vás - vaše věrná Ferdice-práce všeho tehu-druhu
![]()
Holčinky - nedá mi to......chichiiii
![]()
- MYSKO: z tebe je úplný James BOND v sukních
Co to máš u jméníčka za NUMERO
(nebo že by nějaká utajená KLONICE
(Já se trhám smíchy
)
tak ted už PAPAPAPAPAPA ![]()
Dobre ranko holcinky!!!!!
Doufam,ze jste se dobre vyhajaly
a ne,jak ja
Vecer mi ta vana pomohla od boleni bricha,ale nalada desna..Jeli jsme do toho Tesca,tamjsem u kazdeho regalu stala,jak me tvrdlo bricho..A doma to pak na me spadlo,vlastne ani nevim co,ale bulela jsem do 1hodiny,kdy jsem pak vysilenim usla.Bylo mi za vseho smutno,vsechno me stvalo…
Rano jsem se vzbudila otekla,a nalada,zase na bodu mrazu
Naplanovala jsem si praci,tak doufam,ze zazenu tu depku ![]()
VARENKO- ja si ani nevsimla ciselka..
Ty jooo,to uz jsem toha tady tolik napismenkovala
![]()
SASULA
teda ty jsi sikulka,ja si ted prijdu uplne blba,ze mi to trvalo tak dlouho ![]()
A metrik je super
Myska
Uz je ti lepe?
VARENKA
Tak vidis to,jak to umis poradit,to jenom ja jsem to nepochopila ![]()
A preju vam vsem dobre rano a pekny den.
Dneska se mi nic moc nechce,jdu totiz odpoledne k zubari,ja to tak nerada ![]()
KRÁSNÉ RÁNÍČKO
MYSKO:
MOOOC tě zdravím
Já mám takový pocit, Myšičko Myš, že tu máš dvojnici - a ta si zvolila tento tajemný kód
![]()
Jojo, fakt s tebou musím souhlasit, že ty hormony mají sílu. To najednou přijde a NIC neuděláš, viď. Zajímavý je, že jak rychle přijdou ty špatný, tak taky rychle odplují a dostaví se ty dobrý.
Pak si připadám trošku jako šílenec
Já proti tomuhle samovolnému přelétávání bojuju od rána. Žel jsem se probudila už v 6:30
a tak jsem si dala už spršku, naložila spodní prádlo do umyvadla (nesnáším ruční praní
), sepsala soupisy do porodnice, pro manžílka a pro dnešek - co koupím princezně
, hodila jsem si mírné cvičeníčko a za chvíli pádím do města…No jedině takhle vidím možnost, jak vyzrát nad mrškama nezbednýma hormónama, jinak to člověka FAKT zblajzne
![]()
A co ty sis zadala za prácičku
![]()
CINQ:
moooc tě zdravím a přeji ti, ať zubař dopadne bájo a nic pranic bolestivého ti nedělá
![]()
p.s. Musíš přispívat častěji - ty tvoje metříky tu jen září …
![]()
SASULKO, NOGGIE, ZANET, GABI, MARKETO, POTVURKO, KELINKO, DARIO a všechny holčičinky - přeju vám sluníčkový den a suprbupr náladičku
![]()
MARTINKO: Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů - no tedy já ZÍRÁM
NÁDHERA NEJVĚTŠÍ
Ještě že tě máme - taková naše TEHU-FashionShow policie
Týýý brďo - koukám na ty nové trendíky
![]()
Ovšem - toho tvého krásného prince jménem Patrik si zamlouvám (než ho holky objeví
) pro naší princeznu
- to bude panečku nápadník
![]()
VARENKA
prave ze me bude delat bolest
bude vrtat.....ale lepsi udelat ted,nez kdyz to bude bolet
.....a pak ten ucet…se nedoplatim opet ![]()
Co jsi nakoupila na holcicku?Urcite maji v obchode spoustu peknych veci
ja bych uz taky nakupovala ![]()
No,nic.Jdu pro dcerku do skoly pro obed a az ji dam zpatky,tak se tu opet zastavim........ ![]()
Jinak,ty moje metriky fakt sviti,asi jsem to prehnala s barvami
![]()
CINQ:
Brrr......no jo…a ještě za tu bolístku cálovat, vid
VYDRŽAŤ
a doporučuji metodu Sasulky (snad se nebude na mě zlobit, že to prásknu
) - po každé návštěvě stomatologa - odměna dárečkem (nemyslím obrázek
) - Chce to něco suprbupr bombáckýho, čím si uděláš radůstku, no nééé
(Hned se ti tam půjde veselejc
)
P.S: NAOPAK - barvičky jsou nádherné - jsi šikulka
(jen tak dál…
)
MARTINKO:
Jupííí - CHACHA - počkej, HOLKY mě sežerou
![]()
Joooo - na TCHYNĚ jsme tu nedávno měly véééélkou debátku
MYSKO:
Zase to s tou prací moc nepřeháněj, mamulko - a pojď k nám popovídat
![]()
MARTY1
Jsem z Lyonu
.....Od Lyonu do Cannes to je asi 4 hodinky.. ![]()
Taky jsem milovala Francii.....ted co tu bydlim,uz to tak moc necitim ![]()
clovek si predstavuje veci lip nez pak jsou…
Kde domov muj?
![]()
Babulky, tak jsem vas prisla jen pozdravit a poprat vam krasny den. Nejak moc nestiham ani cist, tak se moc moc omlouvam. Deji se u nas neskutecne veci. Bohuzel nic prijemneho. Znate to, kdyz to clovek nejmene potrebuje… Takze s manzilkem kmitame jak fretky. Zacinam si prat, abych byla ted teprve tak v 7 mesici tehu a ne tyden pred porodem. Bolesti jsou stale horsi…, ale porad se nejak nemuzu smirit s tim, ze nic nestihnu tak, jak jsem chtela. Aby toho nebylo malo, tak mi nekdo sebral kabelku, takze jsem musela zablokovat vsechny kreditky a platebni karty. Ted uz ji zase mam (ani se me neptejte na podrobnosti
), ale karty mam uz blokle a cekam na nove. Prvni ovsem prijde az 8.2, takze v den meho TP. Alespon nam prisel monitor dechu pro mimi. Ovsem kdyz jsem ho nasla lezet dnes vecer pred domem na chodniku a v desti , tak mi to hnulo zluci. To je tedy sluzba
No proste jedna neprijemnost strida druhou. Dnes odpoledne jdem na kotrolu a monitor, tak uvidime jak to s nama vypada, ale pripravuji se na nejhorsi. Nejak me ty posledni dny zmohly a jen cekam - co se jeste stane. ![]()
Tak se mejte krasne a ja se jdu pokusit alespon na chvilicku usnout.
Gabriela
Ahooooj holčinky!!! ![]()
Jejda vy jste se rozepsaly, už tu pěkně dlouho louskám všechny stránky. Já mám teď práce až nad hlavu, takže se mi nedaří k vám nakouknout v práci.
Marti opravdu moooc hezoučký metřík
Patrísek je FAKT fešáček. Ani se nedivím, že ho Varenka „zabrala“
![]()
Cinq my se asi budeme potkávat v srpňátkách
Já mám Francii taky moc ráda, byla jsem tam rok po maturitě jako au-pair (v Chelles, na předměstí Paříže). Moc ráda na to vzpomínám… ![]()
Myško tys nám slavnostně překročila třicítku - teda třicátý týden, tak to už je fakt za pár
Šašulko moc moc moc držím palečky, jak řekla Varenka - manželská eeeerotyyyyka to jistí…
![]()
Haidule kdepak jsi, hlas výsledky! Moooc dobře si pamatujeme, že ti na folikulometrii našla gyndr pěkněj kopačák
![]()
Gábi drž se, bude líp. Špatné zprávy vždycky vystřídají ty dobré, mimi už se těší na svět, za chvíli budete kompletní rodinka!
Holčinky, mějte se krásně!
NOGGIE
Tak to jse urcite budem potkavat
v srpnatkach i kdyz to mam nejak tak na hranici s cervencem (je to 2.8.)
A jak jsem psala
ja uz tak nadsena z FR nejsem ![]()
Tak jsem zpatky od zubare
.......nebylo to tak zle,ale mohlo to byt lepsi a hlavne kratsi
![]()
Dneska jdem na pizzu
je to nas kazdoctvrtecni ritual…tak jsi dam zase tu nejvetsi at si ostatni mysli,ze jsem nenapapana
![]()
VARENKA
tak co jsi koupila pro mrnouska?
Ja jsem dneska koukala do katalogu pro miminka a uz tam mam zaskrtli nejake veci
po 20tt zacnu nakupovat jak diva
![]()
GABI:
Drž se holka, drž - už se ti to krátí
Ustříhávám pro tebe denně z kalendáře
Myslíme VŠECHNY na tebe
![]()
P.S. CHACHA…nezlob se, že se směju, ale je to fakt pravidlo - když se něco srejdí, nezůstane nikdy u jednoho, vid
![]()
NOGGIE:
Já myslím, že všichni pracanti to můžou ode dneška zapíchnout a ty nám pro státní rozkvět ekonomický budeš úúúúplněěě stačit, tehulinko naše
![]()
Tedy jak tak koukám na tvé měřítečko - to je FOFR neřkuli FIČÁK
Gratuluji k překročení první DESÍTKY
A určitě za námi brzy zaskoč ![]()
MYSKO:
Mamulko, KDEEEE jsi
![]()
SASULKO:
Tedy a UŽ jsem opravdu nervóózníííí - KDEEE tě mám
![]()
MYSKO a SASULKO:
Holky, vy mi dneska dáváte .....
![]()
Holčinky, hlásím, že jsem dovršila základní nákupek - co se týče věciček (DROBNÝCH) pro naši krásku
Tentokrát to byly 2 krásné kabátečky, ještě další bryndáčky a košilky a bodýčka a taky osuška s kapuckou, růůžovoučké bačkůrky a vložky do podprsenky (tedy pro mě
).
Jdu zase JUKNOUT na práci a pak zpět k vám ![]()