Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
1.2.06 11:33

Cinq- geneticke testy se delaji z krve,toho se bat nemusis. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 11:35

MYSKO:
Tedy já musela být v minulém životě Ital - naložila jsem si takovou kupu - mám pocit, že se vznesu :roll: :oops: :lol: Dobré chutnáníčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
1.2.06 11:36

MYSKA

A delaji se nejake testy jeste potom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 11:37

VARENKO- tobe taky dobrou chut :D Jen si dej…at mala nema hlad :D
Mandarinky mi zachutnaly,asi si dam jeste dve :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 11:43

Cinq- u nas je to takhle:
11-13tt screenning(odber krve-gen.testy)+Ultrazvuk
15-17tt Ultrazvuk
20-22tt odbery na Vrozene vyvojove vady + Ultrazvuk
30-32tt Ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
1.2.06 11:50

MYSKA

Tak ultrazvuk mam kazdy mesic (dokonce mi vzdy daji 3fotky miminka,takze ho mam opravdu od 9mm az do tech 6cm co jsem byla naposled :D )

Dali mi i papirky na mereni moci jednou za tyden,ale mam strach z tech gen.testu.

A taky by me zajimalo od kdy jste zacali kupovat vybavicku?Nejsem poverciva,ale nevim jestli to neni brzo,kbybych uz ted chtela nejakou
tu malickost koupit :D jsem proste nedockava :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 12:00

Cinq- z tech gen.testu strach nemej,rika se,ze nejsou presne,pouze informativni…ja vim,asi kazda jsme se strachovala,jak to asi dopadne,ale jak rikame my s manzelem,co se ma stat,to se stane a my tomu nezabranime.
Hlavu vzhuru :! dobre to dopadne :! :D
S tou vybavickou jsme s VARENKOU na tom stejne :lol: ,nic moc zatim nenakupujeme,manzele jsou povercivi…ale prece jen jsme si udelaly radost a neco malo si uz koupily.. :D ale ja opravdu malo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
1.2.06 12:17

MYSKA

Tak mi s pritelem povercivy nejsme :D jak pises,jestli se ma neco stat,tak se to stane,i kdyz se nic nekoupi.

S prvni dcerou jsem uz mela skoro vse nakoupeno v 6mesici,dokonce i kocar uz jsem si kupovala v 7mesici :)

Kdy to budete kupovat?Kamaradka taky byla poverciva,chtela si to vse nakoupit az v poslednim mesici,nakonec to nedopadlo tak jak chtela,protoze od 7mesice musela byt v nemocnici,takze to za ni nakupovali ostatni a neuzila si to nakupovani,pak ji to mrzelo,pri druhym uz si to nakoupila driv :D

Od kolikateho tydne jste zacali poprve citit kopani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 12:24

Cinq- manzilek rika,at si napisu seznam a az budu v porodnici vse nakoupi :D ,v tomhle mu verim,na nakupu je trpelivejsi nez ja a vim,ze se muzu spolehnout,ze koupi dobre. :D
Prvni kopanecky,kdy jsem si byla uplne jista byly 17.11.ale nevim,ktery to byl tyden.. :oops: :lol: Pamatuju si,ze u dcery mi kopanecky zacaly ve 20tt a presne za dalsich 20tydnu se narodila :D pani,ale to uz je davno.....11let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
1.2.06 12:34

Myska

Pani,ty uz mas velkou dceru :D ja mam taky uz skoro 7letou doma,pamatuju si,ze prvni pohyby jsem citila kolem 19tydne,ale
nekde jsem cetla,ze u druhyho to citis drive,nekdo psal,ze uz snad i v 16tydnu.

Jak se tesi?Ta moje uz se nemuze dockat,porad o tom mluvi a chtela by hrozne holku,jestli to bude kluk,tak asi bude trosku zklamana.Rika,ze
kluci jenom zlobi(to vidi ve skole)

Jaky bylo vysvedceni? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 12:41

Cinq- mala uz se taky tesi,ale to ,ze to ma byt kluk,ji moc nenadchlo :D Taky chce holku,jeste porad veri,ze doktori spletli :lol: :lol: Vysvedceni jeste nemame,jeji trida je na skole v prirode,tak asi az v pondeli.Nechtela jet,tak je u babicky.Porad ji vysvetlujeme,ze kluk bude lepsi,ze ji nebude brat hracky,ted uz pomalu teda sminky :lol: a hadriky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 12:44

VARENKO- doufam,ze jsi nam neuletela :?: :lol: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
1.2.06 12:50

Myska

Vsak oni budou radi i za brachu :D

ted musim koncit.....ale prijdu se na vas jeste podivat,jsem rada,ze muzu s nekym komunikovat v cestine :D

pekny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 12:53

Cinq- tobe taky krasny den :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 12:58

Tady jsem okopirovala od holek z Kvetna 2006,jak na metrik(doufam,ze se nebudou zlobit :wink: )

Kliknu pravým tlačítkem myši na něčí metřík, klikni na vlastnosti a zjištíš adresu, kde si ho udělali. Tam , když ho uděláš tak si ho musíš uložit ve formátu HTML( myslím ), jsou tam 3 formáty a jeden z nich to je, druhej nebo třetí, už si to nepamatuji. Pak to zkopíruj do svého nastavení do podpisu, povol všechny značky a nezampomeň dát ANO pro připojování podpisu, musí to pak fungovat. Taky jsem se s tím docela mordovala. __

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová