Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
876
1.2.06 09:12

Ahoj holky,
tak už nám začíná únor, ten čas ale letí. Přesně za čtyři měsíce se má narodit náš mimísek. Už se fakt strašně těšíme, čím víc se to blíží :D O víkendu jsme postavili dětský pokoj, tak jsem si naskládala do skříňky ty maličké oblečky a rozplývali jsme se nad tím, jaké to bude, až s námi mimčo bude :D

V pondělí jsem byla na kontrole, tak mi Dr.zase řekl, že si myslí, že to bude asi holčička. Mám pocit, že jsem to i na tom UTZ viděla, že je to holka, tak uvidíme, co se z toho ještě vyklube :D

No nic, hurá do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 09:16

MYSKO:
Na víkend doporučuju krůtí masíčko - to je moooc zdravé. :wink:
Taky jsem zrovna přemýšlela, co uklohním pro nás dvě :twisted: :twisted: - tento týden se s kulinářskou fantazií pěkně flákám :lol:
HOLČINKY , jééé to vám musím povědět - včera v noci tak ležím, už mám zhasnuto a čekám, až na mě přijde spánek spravedlivých .....čekám.....čekám......čekám......(to jste napnutý, CO :?: :?: :?: :twisted: :P :lol: :lol: :lol: ).......no zkrátka čekám.....a pak..... ŤONK a u pupíku cítím takový měkoučko-špičatý HRBOLEK - to vám bylo tak LEGRAĆNÍ a dojemný, že jsem se začala strašně smát a říkala jsem princezně, ať si tu nožičku pěkně protáááhne, když se jí to tak líbí :P :D :D :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: A jak jsem byla taková šťastňounká, usnula jsem jako do vody hozená, fakt :P :D
No bylo to MOOOOOC krásný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 09:33

VARENKO- to se zda nekdy az neuveritelne,co?Verim,ze se ti pak krasne usinalo :D Ja mam pocit,ze tam nekdy maly boxuje,nadskakuje mi i deka :lol: :lol:
Kruti je sice vyborne,ale budou tady od patku do pondeli,tak jeste neco.Napadlo me,ze v patek udelam dobry gulasek,prijedou az na veceri.V sobotu upecu sekanou(tu umim lip nez tchyne,teda bylo mi to receno :lol: ) a v nedeli asi to kruti…,no uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 09:57

MYSKO:
No, mně zatím nadskakuje tak akorát noční košile (při dobré vůli a růžových brejličkách :lol: :lol: ), ale taky se dočkám, vid :wink: :D
Jooo, to jsi vymyslala bájo: gulášek, sekaná, krůtí a hlavně vše vydrží ještě do druhého dne i jako „jednohubka“, kdyby někdo dostal chut nebo náhlý hlad s chlebíkem a tak…No vidíš, jsi šikulka :wink: :D
Počkej, já to nějak popletla a myslela, že zase přijede maminka a ona to bude tchyně a pan tchán…těě pic 8O :roll: :lol: No, tak to teď hezky oddychuj a nabírej svatou trpělivost :D (Máš můj obdiv - to by bylo nad mé NELIDSKÉ síly :twisted: ) :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 10:21

VARENKO- tech kopancu si jeste uzijes :lol: :lol: :lol: :lol:
Jeste tady nejsou a ja uz jsem vztekla.. :evil: :lol: ale treba to nebude tak horke… :lol: musim se nejak uklidnovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 10:27

MYSKO:
Já se právě snažila přesvědčit manžílka o tom, abychom nechali byteček vymalovat do barev … :roll: … uffff...... :lol:
Jo, Myško - chápu tě, chápu - nejlíp by bylo se vypakovat a udělat si Wellness víkendík v supr hotýlku - chacha :lol: (Ať si to užijou sami…s VAKEM :! :! No zkrátka TO asi nepůjde, což :?: ). Já nepochybuju Myško, že bys to nezvládla v pohodičce a tobě vlastním optimismem :wink: :twisted: Uvidíš, že v neděli večer se budeš usmívat nad tím, jak jsi dobrá :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 10:30

Varenko- ja chci taky novy bytecek a s barevny… :( :! :( A uz vis kde bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 10:40

MYSKO:
VINOHRADY (5min od Riegerových :,-(ů - v klidné uličce :D :D :D - ložnice a dětský pokojíček do velkého zeleného dvora :D :D :D :P ).
Manžílek se ohledně barev cuká…říká, že to stejně máme jen na rok, ale já si myslím, že i ten rok se nám musí žít jako doma…to víš, musím OPATRNĚ (ne jako dřív - kdybych se ZASEKLA a ničeho nedosáhla…jojo, trpělivost - má slabá stránka :roll: :oops: :lol: ).
Takže Myško - masíruj lítka a vyberte super kárku - SADY volají :twisted: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 10:46

VARENKO- juuu tak to je paradicka..to se princeznicka bude mit :lol: :lol: :lol: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
1.2.06 11:11

Ahoj vsichni a dekuju za privitani a taky vam vsem
gratuluju k miminku :D Jak se mate dneska?

ten metr mi tam nejde dat,nejak to neposloucha,kdybyste mohli
jeste poradit,tak rady prijmam,jsem hrozna :oops:

ZANET

Bydlim v Lyonu,je to asi 3 hodky od tve kamosky,je to skoda,
ze bydli tak daleko,uz dlouho tu hledam nekoho z CR.

Tak ty jsi na Floride?Tam zije moje kamaradka taky,ma asi 4leteho
chlapecka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 11:18

MYSKO: :D Myslím, že se bude mít jako PRINCEZNA :D :P (Však si to zaslouží, zlatíčko naše :P ).Už vařím obídek a ujídám :oops: :lol:

CINQ:
Jůů, tak ty žiješ v Londýně. To jsem nevěděla. :wink:
Ten metřík musíme dneska zvládnout. Myslím, že tam už je fígl v té poslední tečce - to okopčení té správné tabulky a obsahu a vložení tady v Nastavení emimina. Napiš, kam jsi došla v těch postupech.

Holčinky, zkuste prosím některá poraditi :twisted: :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 11:23

VARENKO- copak mas k obidku dobreho??Ja uz mam taky hlad :lol:
Cinq- hezke poledne :lol: S tim metrikem ti nepomuzu,ja jsem IT telatko :oops: :lol: ,me to delal manzel :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
1.2.06 11:25

Ahoj

Oprava,ziju ve Francii v Lyonu (napsala jsi v Londyne)nevadi :D

Stim metrikem jsem dosla az na konec,ale jak jsem to okopirovala,
tak se mi to tady neobjevilo,zkousela jsem to tady a snad jsi to
videla jak to dopadlo :( ale jak jsem psala,jsem tupa na pocitac :(
Dneska prijede pritel ze sluzebky a snad poradi.

Jsem cetla,ze jse stehujete?My taky ted budeme menit byt,
driv nez se narodi prcek(doufam,ze to stihnem)
Taky chci vymalovat byt barevne a tento je barevny.

Jeste bych se chtela zeptat,v pondeli jdu na geneticke testy,
mam trosku strach,jak to delaji?To se dela jenom z krve nebo i jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 11:27

MYSKO:
testovinky, syr a tunak - PRIMITIVUM DELIKATESUM :twisted: :lol: A co ty jsi nakonec zvolila :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 11:32

VARENKO- vyborny napad :! :! :! jdu do toho :lol: :lol: ja se ted cpu mandarinkou,teda dvema :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová