Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
31.1.06 18:37

CINQ:
Krok č.3 - zvolíš (doufám) první tabulku bbCode a okopíruješ jí od značky „img“ a zbytek - toto vložíš v „Nastavení“ do kolonky „PODPIS“ a odešleš.
To by mělo být vše…
Zkus to a uvidíme - držím palečky :P :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
31.1.06 20:15

Varenka

Tak jsem to nasla,dala jsem to tam a ted uvidim jestli
jsem to udelala spravne.....ale jak se znam,tak ne :(
ja a pocitac si totiz nerozumime :( on me nema rad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
31.1.06 21:02

Cinq- vitej mezi nas :! :D :! :D Gratuluju k mimisku :D
Chystala jsem tatuldovi vecu a pak jsme se tulinkovali… :oops: :lol: :D ,tak ze me ta nervoza trochu opadla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
31.1.06 21:19

**MYSKO: ** :cry: :cry: :cry: :cry: …bůůůů…já ci takiiii......bůůů…béééé… :cry::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CINQ:
Jsi sikulka - určitě to vychytáme. Zkus vymazat tu počáteční část, aby to začínalo jen „img“…Doufám, že jsem zvolila tu správnou tabulku..
To se podaří, neboj :wink: Když tak holčinky pomůžou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
31.1.06 21:31

VARENKO- ja uz nechci slovo KOCAREK ani slyset :evil: :evil:
Asi zadny nekoupim,a jak jsi rikala ty poridim VAK a at si s tim chodi tchyne ,tchan a muzou se stridat s manzilkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
31.1.06 21:41

MYSKO:
Máš recht :! - a rovnou bych jim stanovila „VAKOVÝ HARMONOGRAM“ - na nástěnku bych přišpendlila rozpis: paní tchýně, pán tchán, manžílek (toho si šetři - to víš, za rodiče občas nemůžeme :twisted: :lol: ) OD - DO:D A je to :! :lol: :twisted: :wink: Chacha…a my dvě budeme přitom chodit na kafčo, no nééé :twisted: :lol: :lol: :lol: To bude MATEŘSKÁ, panečku :twisted: :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
31.1.06 21:59

Ahoj, no vy tu dnes zas jedete, holky :-D

Ahoj Cinq, ja jsem s metrikem taky zapasila, ale nakonec jsem to vychytala. To uz dotahnes do konce, neboj. Jak dlouho bydlis ve Francii a ve kterem meste? Mam kamaradku v Marseille, pred vanoci se ji narodil chlapecek - Vincent. Ja bydlim na Floride, trosku z ruky. Ale aspon je tu hezky.

Jo a holky, jsem se rozhodla, ze kdyz ted muzu, tak tu mrchu oslavim. Hned si pujdu neco dobrouckeho nalit. :-D Zeby suche sherry? Nevim, nevim, ja bych nejradsi od kazdeho trosku, ja se totiz vzdycky pulku cyklu hlidam a nepiju vubec nic, proste spravna budouci maminka :-)
Jdu na to. Liqueeeeeere :-D Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.2.06 08:15

Ahojky holčinky, přeji vám všem krásný středeční den!

Zanet, jak tak koukám, tak jsme na tom stejně, já to dělám úplně stejně, když už tedy přijde zase ta mrška, tak jí tedy oslavím a dám si alespoň do frňáku no a po ovu se zase hlídám, protože co kdyby :D No je to pořád dokola viď, však neboj, ono se nám to už brzy povede, uvidíš, hlavně musíme věřit!!!

Varenko, přeji krásné ráníčko, doufám, že jste se hezky holky vyspinkaly a budete mít super den! Doufám, že už máš včerejší chmury za sebou a bude jen a jen dobře, kup si něco hezkého a nebo dobrého a bude fanfárově!!

Cinq, vítám tě těhulinko, tak to ti také musím pogratulovat k těhulkovství, to si to určitě patřičně užíváš, tak ještě jednou hooodně moc gratulací a zdravíčko, štěstíčko a ať vám miminečko dělá jen a jen radůstky, stejné jako tvoje holčička :D

Mysko, také ti musím popřát vše nej, nej a nej, vždyť ty už jsi holka ve 30tt, no tedy, toto ale rychle utíká. Pamatuji si, když jsem sem nakukovala v srpnu, kdy jsme začali běh po CAR a měli první IUI, hned jsem si plánovala těhu a měla jsem už všechno vypočítané jak bude a kdy budu mít termín. V té době ještě tady žádná nebyla těhotná a nebo o tom ještě nevěděla. NO a jak to rychle uteklo! Je to krásné, ale ten čas letí, za chvilku budeš mít také uzlíček v ruce! Tak ať to uběhne super a hezky si to užívej. Já se jen musím smát o tom, jak píšeš o těch kočárcích a tchýni…něco mi to připomíná :D Jak tak koukám, tak jsme na tom všechny podobně. No předevčírem jsem viděla film Příšerná tchýně, doporučuji, to bylo výstižné!

NO přeji všem, prostě všem nádherný super den a vykašlete se na tu práci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 08:20

DOBRE RANKO HOLCINKYYY!!!!!

Jak pak jste se vyhajaly?Ja jsem docela spala,na WC jsem sla jen 2× :lol: Soupla jsem pradlo do pracky a premyslim,jestli se zacnu premlouvat,abych zajela do Tesca,mam tam nejake vyrizovani…,nebo pockam az na manzela :? :lol:
zanet- tak jak sis vcera posmakla na Liqueeeere?Ja bych si taky dala neco dobreho..... :wink:
VARENKO- hupsky z postylky ven a pojd si povidat :lol: :D :lol: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 08:26

Sasulo- dekuju ti za gratulaci :! :D :! :D
Abych rekla pravdu,vubec jsem si toho nevsimla… :oops: :lol: :oops: :D Tak rychle to utika.....Nekdy si rikam,uz at to mam za sebou,a z toho zase,ze si to jeste uziju,prolenosim :lol: ,pak uz to nepujde :P
A hned zaukoluju manzela,at pujci ten film :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 08:45

DOBRÉ RÁNKO HOLČINKY

ZANET:
Děláte s Sasulkou dobře - já to říkám furt - všechno má důvod k oslavám :wink: :twisted: :lol: Přeji ti krásné spaníčko a těšíme se tu na tebe.

SASULKO:
Ahoooj - děkuju za ranní zprávičku i přáníčko - určitě to dnes bude lepší :P :D Tobě také přeju sluníčkový den :wink: :P :D
MYSKO:
Krásné ráníčko. Tak jsi se nám vyhajala do růůůžovoučka, co :?: :wink: :twisted: :D To je moooc dobře :wink: :P U nás svítí sluníčko, tak přemýšlím, jak naložím s dnešním dnem - co ty Myško - nějaké nápady :?:
Tesco bych nechala s manžílkem - třeba ti u toho nákupu zvolí nějaký dáreček :twisted: :P nebo pak zajdete do kina :twisted: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.2.06 08:54

ahojky holčinky, tak brzy a tak čilo? Já se teď začetla do deníčků právě narozených miminek, ach jo, četla jsem to tak dlouho a hezky si u toho pobrečela :P To je tak krásný, za chvilku tady všechny budete také vyprávět své zážitky, tak rychle to utíká, i když se vám to asi tak moc nezdá že jo :D Za chvilku už budete mít ten váš voňavoučkej uzlíček u sebe! No však my ostatní, co ještě nejsme těhu taky, tomu věřím :wink:

Přeji vám všem nádherňoučký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 08:55

VARENKO- asi mas pravdu,Tesco necham az na tatuldu :lol: Darecek by nebyl spatny,ale to kino by nejspis neslo :lol: Nevydrzim dlouho sedet a jsem si jista,ze bych usla :oops: :lol: :D U nas do kina chodi jen manzel s malou…Na me to pusobi,jako uspavadlo a muze to byt sebezajimavejsi film :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 09:00

SASULKO:
To bude, viď - těším se strááášlivě na to, až my těhulky-mamulky budeme tady povídat o tom, jak utřít zlatíčkům pokakanou prďolku a vy těhulky budete vyprávět o trimestříčcích, náladičkách, nevolnůstkách a hlavně radostech z tehu … :D :D :P Jéjé, teď mi to přijde jako nedostižná dálka, ale vždycky se mrknu na měřítko Myšky a pochopím, že to fakt letí :twisted: :P

MYSKO:
CHACHA…tak to potom doporučím Večerníček - Méďové (nejlépe v leže :twisted: :wink: ). To se teď rozplývám každý večer :lol: :D Jsou tak roztomilí… :P :D
P.S. Něco bych podnikla, ale pořádně nevím co 8O :? :lol: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 09:07

Varenko- medvidci by mi sly a v leze…no pani,uplna pohodicka… :lol: :lol: :lol: :lol:
Taky premyslim,co delat,ale u nas je sedivo,zima..Uz at je jaro :! :! :!
Co dnes budu varit,o tom nemam ani paru…,nic me nenapada.Myslim ,ze si toho vareni uziju pres vikend… :? Taky jsem premyslela,co jim uvarim,kdyz oni se snazi jist zdrave,aby to nebylo moc tucne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová