Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
26.1.06 11:27

Noggie- moc to s tou praci neprahanej :lol: ,vzdyt uz je skoro patek :lol: :lol: :lol: :lol: Ja vim,me se to keca,co :wink: :lol: :lol:
Na ten Deltim jsem taky koukala,vse by mi vyhovovalo,ale jak rikas,ta vaha.. :? Asi nic moc nenaspekuluju,co se da delat..budu tu cenu muset rozdychat :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
26.1.06 11:36

VARENKO- skvely napad :! :! :! :D :D :D Francouzke brambory JOOO,jdu do toho :D Tak kolem 16 zacnu,at to ma tatka cerstve :D :D :D :D
To je skvele,ze je s manzilkem vse na dobre ceste :D a jak rikas,nic neuspechat :! :D My jsme co se tyka nakupu vetsich veci(technickych)takovi dva stouralove :D my to prvne obhlidnem,pak se snazime o tom,co nejvice precist-klady,zapory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
26.1.06 11:46

**MYSKO: **
Mám taky obrovskou radost :D My jsme šílenci - vidíme, koupíme, hotovo… :lol: Letím k našim s tou tvojí rajskou - taťka/děda už se prý oblizuje :lol: :lol: :lol:

Holčinky, zatím papa a určitě máme pravdu - GABINKA už chrochtinkuje blahem nad svým drobečkem :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
26.1.06 13:14

:-) Holky, vy uz tu vymyslite veceri a ja teprve vstavam, teda pisu vam ted jeste z postylky. :-)
Panejo, kocarky jsou tak drahe??? Ty miminka se pekne prodrazi, co? Ale stoji to za to.
Prisel Danny, tak se jeste jdu chvilku mazlit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
26.1.06 17:58

VARENKO- tak,jak jsi pochodila s omackou? :lol: Ja jsem odpoledne usla…jo to se spalo…celou postel jsem mela pro sebe :lol: :lol: :lol: Trochu jsem poklidila,no jestli se da tomu tak rict…? :lol: Zapla jsem mycku,utrela stul,umyla koupelnu… :lol: :lol: :lol:
zanet- no jo… :lol: vy jste tam trosku posunuti… :lol: :lol: :lol: a hlavne je u vas slunicko :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
26.1.06 18:00

Ahoooj holčinky - tak já jsem nakonec celý den proflákala. Stavila jsem se po 100 letech u našich a zkejsla tam :lol: :lol: :lol: Pak jsem běžela do knihovny a potkala jednu mou dávnou paní učitelku ze ZŠ a klábosily jsme…no a den je fuč 8O :lol: Byl to však prííííma den :wink:
MYSKO:
Kde tě máme :?: Co véča :?: Já se ti těším, až se natáhnu. Už cítím, že když celý den jsem ohnutá, tak večer nic moc :) Zkrátka nám princezna pěkně roste :wink: :P

ZANET:
Ahooojky - jak je :?: Je něco novinkového :?: Myslím na tebe, florinďanko naše :P :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
26.1.06 18:04

VARENKO- tak vecu jksem trosku zaspala :oops: :lol: :lol: Tatka uz je doma,nachystala jsem brambory a usmazim rybi prsty.Musime jeste do Globusu,mame tam nejakou reklamaci,tak se zase po delsi dobe podivam ven :lol: :lol: :lol: Teda ne ,ze by se mi tam az tak chtelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
26.1.06 18:19

MYSKO:
Tak krásně pořiďte, trempíci :D :wink: Já se jdu natáhnout - už už…se nemůžu dočkat :D Dneska dávají Růžovku („Růžovou zahrádku“ :twisted:) - tak se fakt těším :D A co vy chystáte? No, v Globusu to bude určitě na dlouho - tak to pak akorát šupku dupky hupky do manželkého lóóže :lol: :wink:

HOLČINKY - myslím na vás stále a přeji vám krásnoučký večer :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
26.1.06 18:29

Ahojyk holčiny…
jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
26.1.06 18:43

Ahoj holky,
hlásí se vaše upracovaná těhu kamarádka Markéta :D
Nějak jsem to v průběhu týdne nezvládla si sem zaskočit a pokecat s vámi, zítra to budu mít v práci volnější, tak zaskočím a napravím to!
Ani jsem neměla čas si všechno pročíst, jen jsem zaregistrovala jednu věc - Noggie - kde přesně je v Polském Těšíně ten obchoďák??? Vezmu ho útokem :D :twisted: :D Ale moje orientační schopnosti jsou chabé, napiš prosím zhruba, jak se tam od hranic dostanu - jestli je to v centru, nebo tak, popř. ulici, pak už se nějak zorientuju :D Moc se v Těšíně nevyznám, většinou ho spíše projíždíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
26.1.06 19:26

Ahoj Markétko, sama zatím zjišťuju, kde ten skvělý obchod je, zatím se mi dostalo poučení,že se musí jet přes Těšínský přechod, pak se prý jede z kopce no a pod kopcem se zpátky k hranici zatáčí doprava a my prý musíme jet doleva… 8O 8O 8O Moc to tam neznám, snad se doptám. Oficiální název je RAJ DZIECKA (=dětský ráj). Chystám se tam buď teď o víkendu nebo příští sobotu. Snad už nebude tak děsivě mrznout… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
26.1.06 19:50

Ahoj Marti :wink: koukám, že podle metříku už Patrýskovi táhne na třetí roček. No to už je kus chlapa… :D :D :D

Mějte hezký večer, kočendy, já se jdu umýt a pro změnu spát. Čekám na ten příliv energie v druhém trimestru, prozatím bych směle konkurovala zimnímu spánku kdejakého medvěda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
26.1.06 20:51

Berusky, tak ja zatim jen kratce, neb se chystam k doktorce-to zase bude. :roll: S mimiskem se nemuchluji, tedy alespon ne v naruci. Vcera jsem vam psala hned 2×, ale nejak me to nechtelo nechat ten prispevek odeslat (psalo mi to, ze stranka nebyla nalezena..) :cry: No a pak jsem to proste vzdala.
Takze zatim nic. Po kontrole napisu vic.
Zatim pa pa.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
26.1.06 23:53

Noggie, tak ja bych te nerada zklamala, ale u me se nic uzasneho v druhem trimestru neprojevilo a o nejakem prilivu energie nemohla byt ani rec. Jooo, takhle priliv dalsich tehu problemu, tak to zase joooo. A hlavne priliv kg. 6a 7 mesic to byla sila. Porad jsem nejak cekala na to nejkrasnejsi a nejpohodovejsi obdobi tehu a musim bohuzel konstatovat, ze me to minulo obloukem. Pokud beru tehu jen po te fyzicke strance, tak tedy nic moc. No ale ten pocit, ze jsem tehu a cekam to vymodlene miminko, tak ten za to teda stoji!!!!

Zanet, tak bolesti v krku se zlepsily.
Ted netrpelive ocekavam vysledky posledniho snazenicka!!!

Verenko, gratuluji k novemu bydleni a preji hodne stesti do noveho startu. At uz jste jen a jen stastna rodina. :wink: Jo a co jmeno? Uz o nejakem alespon uvazujete.

Misko, tak vy se jdete merit presne na muj termin porodu :lol: Tak at vam to merenicko dopadne lip nez nam.

Jinak drzim palce vsem cekatelkam na //. At uz je to prirozenou cestou ci za pomoci lekaru, vzdyt je to ve vysledku uplne jedno!!!

Tak a jak to vypada u nas? No jsme ok (maly, ale sikovni) a porod se pry jeste tak tyden nechysta, ale nemusi to tak pry byt, tak stejne clovek nevi na cem je. :? Tak treba jeste stihnem dokoncit vse co jsme chteli.
Jinak ja jsem taaaak strasne unavena, bolava..... Dokonce uz do rana ani nesplasknu, takze jsem ted napuchla permanentne. Nejhorsi jsou nohy, ale i v obliceji je to videt. Asi zkusim kavu-ta odvodnuje, tak treba se s jeji pomoci nejake te vody zbavim. A zase nam doktorka oznamila, ze to vypada na kluka, ale ja tomu neverim a doufam v holcicku. Kluka chci taky, ale ja uz jsem se ted zzila s holcickou a mela bych pocit, jako by mi ji sebrali. :oops: To bude prekvapko. 8O

Holky, co mrazy, jeste je u vas tak strasna zima? Ja uz si to nejak neumim predstavit. Tady je jak na jare. Davejte na sebe pozor, hlavne na tom naledi!!!!!

Jo tehu obleceni, tak ten problem jsem resila taky. Opravdu desne modely :evil: , ale na netu se dalo sehnat i lepsi. Bohuzel v tech obchodech to byla bida a pritom ty ceny 8O . :cry: Tak hodne zdaru pri nakupech. :wink:
Ja se jdu chvilku natahnout. Musim vyuzit toho, ze se mi chce spat.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.1.06 08:10

KRÁSNÉ RÁNÍČKO HOLČILINKY MYSKO:
Dobré ráníčko, mamulko - koukám, že už jsi rybka čilá :D :D
Co dnes chystáš hezkého :?:

MARTINKO:
Máš pravdu letí to jako blesk…já už se od minulého měsíce těším na porod :lol: :wink: A už teď tuším, že pak budu vzpomínat na tehu.. :wink: :P Přeji ti krásný den a celý víkendíček.
A propos: počítám s tebou jako hlavní poradkyní, až se naše princezna narodí - jak se znám, budu mít miliony otázek za hodinu :oops: :lol: :wink:

GABINKO:
DRŽ SE - myslíme na tebe všechny a jsme s tebou, statečnice naše :D :P :wink:
Děkuju moc za milounké přáníčko - jsi zlatíčko.
No, jméno už máme - princezna Alexandra :D :wink:

POTVURKO:
Ahoooj - jak se cítíš tehulililnko - co 1.trimestřík, co :?: :twisted: :wink:

MARKETO:
Ahooooj, tulačko naše věrná - no, to jsem ráda, že jsi se nám ozvala :D
Holka - šetři se v té práci…nechceš s tím seknouti :?: :wink: Nechci tě nabádat k nečinnosti, ale můžu ti říct, že co jsem doma - za prvé čas letí jako šílený a taky si to tak nějak mnohem víc užívám a prožívám, opravdu.. :wink: No, ale ty jsi naše šikulka - tak věřím, že jsi v pohodičce :wink: :D

SASULKO, NOGGIE, ZANET - zkrátka vy všechny holčinky - krásný sluníčkový den vám přeju a určitě se tu dneska ještě uvidíme 8O :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová