Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
23.1.06 17:11

Jeee,holky ja jsem usla...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
23.1.06 17:31

MYSKO: CHACHA - no vždyť to povídám… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
23.1.06 17:41

Haidule- zdravim :lol: konecne ses taky ozvala.. :lol: Na kafco myslim,jen v techto mrazech a naledi nevystrcim ani nos :oops: :lol: Ja doufam,ze to brzy polevi,mas predstau,nebo tip,kam bychom zasly?Ozvi se,ju :D
VARENKO- ty si sikovna cerecka,uklidila jsi :D :lol: To ja jsem sebou placla do postylky a usla jsem.Probudil me az tel.kdyz se soused nemohl dozvonit za dverma :lol: :lol: :lol:
Taky jsem se ted protahla kolem spajsky a ejhle v rozku se na me smaly vlasske orisky a pribrala jsem sebou i kousek cokolady :oops: :oops: :lol: :lol: S veceri to u nas dnes taky nebude vesele,bude polivka z pytliku :oops: Mala mi ted volala,pry co varim tatkovi k veceri,tak se smala,kdyz jsem ji rekla,ze polivku z pytliku,pry to bude tatka nadseny…,tak uvidime… :lol: Nedelam to casto,tak at si nestezuje a hotovo :! :lol: :lol:
Gabi- doufam,ze se ti dobre haja,jen odpocivej a naber sily,za par dnu uz bude drobecek na svete :D :D :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
23.1.06 17:42

Holky, ještě není 6 hodin a teplota už opět klesla na -20 :roll: Pokud tady v noci všichni zmrznem, tak na mě vzpomínejte v dobrém :wink: měla jsem vás ráda… :lol: Že já se nenarodila na Bahamách… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
23.1.06 17:48

Noggie- :lol: :lol: :lol: ,s tim mrazem je to opravdu silene.Zachumlej se do postylky nejlepe s manzilkem.Zivocisne teplo je nejlepsi :! :lol: :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
23.1.06 17:55

A propoooo, holčinky, když už probíráme to živočišné teplo… :oops: Mám takový soukromý dotázek. Jak to bylo u vás v začátcích těhu s tuleníčkem? Manžílek má jakési drobné zábrany, prý si připadá, no ehmmm ehmmm jakože tím ohrožuje miminko… :oops: :oops: :oops: (kulantně řečeno). Je pravda, že se mnou zatím moc srandy nebylo, v osm večer jsem zařezávala statečně pod peřinou, ale poslední týden se FAKT lepším :! třeba včera jsem vydržela AŽ do půl desáté 8O 8O 8O No to už je docela úspěch, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
23.1.06 18:04

NOGGIE:
Chce to JUKNOUT na Včelí medvídky 8O - tam měli super recept = v listopádku zaklapli a probudili se kolem dubínka - dobrý néé :twisted: :lol: )

MYSKO:
Chacha…neboj, však on to váš taťka přežije - myslím, že si to vynahradíte živočišným teplíčkem, co :?: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Jééžííš, už jsem si chtěla dát půstík a vidím to na chlebík se sýrem a rajčátkem 8O :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
23.1.06 20:30

Tak holky u nas to s veceri dopadlo skvele,tatka me vyzvedl a jeli jsme se najist zdrave :lol: :lol: :lol: do KFC :lol: :lol: :lol: Pak jsme jukli do Tesca a meli bodycka za 50,–kc,tak jsem si 4 koupila :D Mam radost,nas prvni nakup :lol:
Noggie- s tulenickem to ze zacatku bylo uplne minusove :lol: ne ze bychom se az tak bali(ale to taky),jenze nez se tatka stihl naveceret a osprchovat,ja mela pulnoc…Ja spavala uz od 19h.A hlavne se nejak vytratila i chut,nemela jsem ani pomysleni…Ted uz je to lepsi,i chut se pomalu vraci… :lol: Dokonce mam i erotise sny 8O :lol: ,zrovna vcera,ale to jsem ve snu manzelovi zahla :oops: :oops: a mela jsem z toho depku,teda ve snu :lol: Ale to je dobra znamka,ze nezustanu co se sexu tyka studena navzdy… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
23.1.06 20:32

Ahoj holky…

přidávám se s troškou do mlýna…Na tulení mi chybí chuť.Z práce chodím unavená a tak se nemůžu donutit.Jen doufám,že se to zlepší… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
23.1.06 20:39

Potvurko- urcite se to zlepsi,pockej,jen aby pak manzilek stihal… :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
23.1.06 21:21

ještě zatím přítel…uvidíme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
23.1.06 21:41

Potvurko- to je fuk,jestli manzel,nebo pritel,hlavne,ze se mate radi :! :D :! :D
Marty- zdravim :D to me nestras :lol: ja doufam,ze se vratim do normalu :lol: co bych si pocala 8O :oops: :lol: a co by delal tatka…aby mi neutekl za mladsi :lol: :lol: :lol: cha cha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
24.1.06 13:01

Ahojky holky,
tak se hlásim po delší době,já jsem ted strašně líná :oops: a ani na počítač nemam náladu,nevim jak bych si nejlíp sedla,hned mě bolej záda.
Jinak až na tu lenost se mam dobře.
Novým těhulkám gratuluji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
24.1.06 13:25

AHOJ HOLČINKYYY

teď se mi VŠE vymazalo … :cry: :cry: :evil: :x :cry:

TAKŽE pěkně nanovo:
**KELINKO: **
Vítej tehulililnko. :D :D To mám OBŘÍ radost, že jsi se ozvala. :wink: :P Nestraš s tou lenorou - takže nás to nemine, myslíš :?: :?: Hrůza - to bylo pro mě nejmučivější v 1.trimestříku…brr…
Každopádně - VYDRŹAT a držím palečky, ať ta mrška jedna lenivá si dá pokoj a tobě narostla křidélka Redbullová :lol: :lol: :lol:

MYSKO, POTVURKO, MARTINKO
Holčinky - SKVĚLÉ témátko :P :P :twisted: :D 8O :twisted:
Já mám to nejnymfomanyčtější (uff :twisted: ) obdobíčko - jen ten cílový objekt je … jaksi 100km daleko :evil: :cry: :? :cry: :lol: :lol: :lol:
No, JEHO škoda, že :?: :twisted:

MARTINKO:
děkujeme za pozdrávek i přáníčko a tobě a Patrískovi to NEJ NEJ na každičký den :D :D :wink:

MYSKO:
Jak pak se dnes máš, mamulko :?: Co si měla dobrounkého k obídku :?: Já za chvíli vyrážím na tu kávičku do cukrajdy - včera jsem to zbaběle vzdala - otevřela jsem okno a čumec mi málem přimrz za pochodu :twisted: :lol: :lol:

POTVURKO:
My měli první 3 měsíce ZAKAZ tuleníčka (špinila jsem a dokonce jednou slabě krvácela - pak jsme se málem rozváděli - a teď žijeme jako námořníci - ale ta CHUŤ…hmmmmmmmm. Neboj v 2.trimestru si užiješ SLASTI :twisted: :D :D )

GABINKO:
Tehulilnko - tak CO :?: :?: :?: Holka, já jsem z tebe už úplně na nervíky každý den :wink: A jak se cítíš ohledně krku :?: Doufám, že ted hezky spinkáš a cítíš se jakžtakž fit :twisted: :D Myslím na tebe.

HOLČINKY, tak jsme dnes ráno byly v poradně. Všechny zbylé výsledky jsou v kupě a v pořádku - JUCHU, tlak taky. Váha - přírůstek 8kg. Ale cítím se fakt fit, tak nevím jestli je to hodně :) :?: (Myško, jsem ti v patách :! :! :! :twisted: :lol: - Řekni to tomu svýmu dietolognímu dr. - ať nevyhrožuje nebo mu taky vyhlásím STOPSTAV :! :! :twisted: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Holčinky, razím ven a těším se na vás odpolko :twisted: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
24.1.06 15:54

AHOOOOJ holky :D :lol:
zijete,neprimrzly jste? :lol: :lol: :lol: VARENKO- tak dnes jsem byla za sikovnou ja :lol: :lol: :lol: uklidila jsem obyvak,prevlekla periny,vysala…a to uz staci… :lol: :lol: :lol: cha chaRano jsem vstavala zase,jak duchodce :roll: v 4.38,a ne a ne usnout,tak jsem vstala.DES…
Dnesni jidelnicek je hoooodne chudy…,rano jsem mela granko a piskoty a do ted jsem zblajzla 3 cokoladove pudingy :oops: :oops: :lol: :lol: a nevarim nic…nasla jsem v lednici parky :lol: jeee,ten muj tatka me musi milovat,kdyz to snese…ale slibila jsem si,ze o vikendu uvarim :lol: :oops: ,no mozna neco maleho i zitra… :lol: Kdyz mala neni doma,vubec se mi nechce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová