Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
25.1.06 17:51

MYSKO:
P.S.2 Máš recht - po špagetkách se váš taťka jen voblízne, počkej :wink: :lol: :lol: Navíc souhlasím s tím zajuchem - však prácička neutééče :wink: :lol: :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 18:15

VARENKO- ja jsem vedela,ze ty jsi sikulka :! :D :! :D Tatka uz je doma,tak ho jdu nakrmit…cha cha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.1.06 18:32

MYSKO:
opravdu - teď jsem šla kolem hrnce - a fakt je to RAJSKÁ ala MYSKA :D :D :D :D :D Huráááá :wink: (Už jsem psala avízo domů, že si zítra pošmáknou - ještě jednou velikéééé DÍKY Myšičko moje :wink: ).
Dobré chutnáníčko děti a já se jdu řáááádně natááááhnout…uaháááá :P :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 18:45

Jsem rada,ze se ti povedla :D :D ,vis kazdy dela jinou,ale my jsme zvykli ji delat takhle a nasi se muzou utlouct.Kdyz budes chtit varit zase neco,tak klidne rekni,zase neco navarime :wink: :lol: :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 18:52

Varenko- ja te zase budu otravovat s lososem :lol: chteli bychom si ho udelat,ale nevim jak na to :? Je to moc dobra rybka a draha,tak by mi bylo lito to zprznit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
25.1.06 20:03

Gratuluju kuchařince Varence a tímto ji slavnostně zdobíme řádem zlaté vařečky… :wink: …a Myška dostane metál za bohaté kuchařské zkušenosti :D :D :D

Žanet , holka ty nás napínáš… prsíčka jsou dobrým příznakem, nepíchá tě nááááhodou tak jakože trochu v podbřišku? To by bylo docela nadějné… No, necháme se překvapit :wink: :wink: :wink:

Gábi ještě stále 2 v 1? Hlas se svým virtuálním kamarádkám :D :D :D

Já už jdu, holčinky asi spát. Blíží se moja hodina… :roll: Prohnala jsem psisko mrazem, máme totiž suprovní zimní kombinézku s kapuckou, tak ji musíme využívat. Opět se mi dostalo velice vyčítavých pohledů, teď si zalezl k páníčkovi a něco si tam kluci špitají. Asi mě pomlouvaj… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
25.1.06 20:14

Jo, mimochodem, musím si postěžovat :wink: Dneska jsem vyrazila s manžílkem do jediného těhu butiku v Karviné. Chtěla jsem koupit nějakou bezva halenku střiženou pod prsama, kterou bych mohla nosit už teď. Tak příííííííííšerné kousky, které tam měli, mě fakt dostaly (samý silon a absolutně nepříjemný materiál). Jediná pletená halenka, která by jakž-takž ušla (= z nejpříšernějších věcí byla nejméně příšerná) stála 1000 Kč. Tak jsme zvedli kotvy a jeli domů. Prodavačka na mě sice ještě vykříkovala, že jsem nějaká náročná a ať si uvědomím, že její butik je v Karviné jediný, tak jsem ji zpražila, že si zajedu do Polska a utratím tam majlant :roll:
Stejně jsem dostala bezva tip od kámošky právě na to Polsko. Prý teď v polském Těšíně otevřeli dvojpatrový obchoďák s věcma pro mimi a těhu módou, tak to tam vezmu útokem. Manžílek ač nerad, souhlasil, že pojede se mnou a ten nákupní maratón absolvuje :wink: :D :D :D
Jejda, už se těším!

Tak dobrou, holčinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.1.06 21:40

MYSKO:
Jéjé…já jsem se natáhla a málem jsem usnula :D Koukala jsem na Náměstíčko - no, řeknu ti - takovou tchýní… pane jo :! 8O :cry: :lol:
No s losůskem, věřím, ti opravdu poradit dokážu a to hned na 3 způsoby:

• buď jednoduše na pánev s olivovým olejem - jen to chce smažit na mírném ohni, plus doporučuju převážnou většinu času smažit s poklicí a až ke konci odkrýt. Hodně záleží na tlouštce. Obecně ale to chce čas, aby i uvnitř byl krásně hotový a přitom nevysušený. Úplně na závěr posolit na obou stranách (ale opatrně - ne moc) a podávat s limetkou, citronem apod.
  • dále je receptík - péct v alobalu. Jednoduše osolený plátek dám na kus alobalu, navrch dám kousek másla a dobře uzavřu druhou půlkou alobalu
  • syrový ala opravdová delikatesa - dáš si na podnos plátek lososa a velkým množstvím soli osolíš - přímo proložíš solí tak, že povrch je téměř bílý (pozor: u všech způsobů solím tou solí, co se drtí) a dáš na 1,5 dne do ledničky. Potom odkrajuješ a vkládáš bez ničeho do pusinky - neznám nic lepšího…

Jinak - jestli MOHU DOPORUČITI - vždy čerstvý losos (ten den přivezený - a propos: mají vynikající ústřice - možno podávát a konzumovat „na stojáka“ přímo na místě :twisted: ) mají v SeaFood krámku vedle restaurace Olympia na Újezdě. Co se týče hypermarketů - doporučuji Tesco (rozhodně pozor na Carrefour!). Hlavně držte ruku tomu prodavači - nechtějte nic od konce, kde je zadní ploutev. Vždy kus uprostřed. :D :D :D MOOOOC držím palečky. Ale Myško upřímně - jestli ty zvládáš rajskou, svíčkovou atd na styl: JEDNA BÁSEŇ - co potom nějaký losůsek…no nééé :twisted: :?: :?: :lol: :lol: :lol:

NOGGIE:
Oooooohhh…děkuji, má paní … řád raději přiložím na erb k vařečkám :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Noggie, s nákupama tě úúúplně chápu. Nejlegračnější je, že tu haldu, co jsem nakoupila nakonec nenosím. Mám rifle a střídám trika - otázka je, jak dlouho to naše princezna snese - no uvidíme :twisted: :lol: Určitě držím palečky - Poláčci to jistí :D :wink: :wink:

Holčinky - jdu si po tom dnešním SUPER BUPER výkonu natáhnout brčka a pročechrat peří…a pak to vidím na zaklapnutí oček aaaaž do rána- ráníčka :lol: :wink: Přeji vám tudíž krááásnou dobrou nocičku :D :D

Holky, ta Gába to určitě dneska rozlouskla - vsaďte se :! :D :D :D :D
Uvidíte, že zítra bude VELKÉ VÍTÁNÍ AMERIČÁNKA :D :twisted: :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
25.1.06 21:51

Všem moc krásný večer…
asi jsem zavítala pozdě,což je mi líto.A proto,všem krásné sny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
26.1.06 01:12

Potvurko, tady je skoro porad nekdo, klidne pis :-)

Noggie, v podbrisku pichani nemam :-) Good luck na nakupy v Polsku! Urcite lepsi nez ta „podnikatelka“ u vas, to je des.

Varenko, Miso, omacku jsem si taky napsala, ale jestli si na ni nekdy troufnu, to se uvidi.
Na lososa mam dobry recept: Kousek masla, trosku oleje (aby se maslo nepalilo), pridat nadroboucko nakrajeny (nebo nastrouhany) cesnek, podle chuti, ja davam hodne. Lososa posypu korenim na ryby, kde je i paprika, hodim do panve, pecu tak 5 minut na kazde strane (nekdy i min, zalezi na tloustce), pak podleju suchym sherry a vymackam stavu z pul az jedne limety a jeste chvilicku necham odparit (2-3 min.). Je to vyborne. Krasne stavnate. Neni nic horsiho nez vysuseny losos. Jinak, ja mam taky rada i syrovy, hlavne na sushi, ale to uz je jina kapitola :-)

Gabi, ze by uz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
26.1.06 08:01

DOBRE RANKO HOLCINKY,

dekuju vam za receptiky a urcite vyzkousim :D
Dnes jsem se konecne i vyspala,vstavala jsem v noci jen 3krat :lol: .Ale rano me dostalo,nemohla jsem se ani otocit ani vstat,strasne me boli v zadech.Tatulda mi pomohl,ale je to sila..Boli me ale jen prava strana.Asi jsem blbe lezela…to prejde. :P
Vcera jsme se s manzelem domlouvali,ze v sobotu se zajedem podivat na kocarky,mame sice predbezne vybrano,ale at si ho prohlidnem pekne z blizka a ukazou nam,co dela za zazraky :lol: :lol: ,kdyz za nej chcou tolik.. :lol: :lol: :lol:

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
26.1.06 10:09

DOBRÉ RÁNKO VŠEM , KRÁSKY MYSKO:
Chuděrko-mamulko, ještě že ten váš taťka je takový rambič, viď - představ si mít takového trasoříítku jako včera v Náměstíčku ten varhaník Pantoflíček :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Neboj - budeš zase jako rybka :D :wink: Chce to otevřít okénko - protáhnout hrudní košíček a uvidíš, jak budeš FIT :twisted: :twisted: :twisted:
Myšičko-Myš, chtělo by to něco dobrého. Hmmm…asi si jdu udělat kafíčíčko (nějak se nemůžu probrat). Já furt říkám, že jsem ti v patách - já jsem přes noc byla jen 2× :twisted: :lol: :lol:

POTVURKO:
Holka, ty jsi jak Myška v 1.trimestru - všechny jsme jí tenkrát pasovali na nočního hlídače emimina :lol: :lol: :lol: :lol: Musíš si dát budika tak … no, řekněme na 16hod - to tu je narváno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

HOLČINKY - je to jasné - Američánek se buď vyklubal nebo klube … Naše očko asi vychrupuje - NOGGIE - vysíláme tě za oušn na výzvědy 8O :D :lol: :lol: SASULKO, MARKETO, NOGGIE, ZANET, GABI, KELINKO, POTVURKO a všechny holčinky - mějte krásňoučký den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
26.1.06 10:48

VARENKO- byla jsem nakrmit nasi zelvicku Julcu :lol:
Teda ten v tom Namesticku byl opravdu „rampa“ :lol: :lol: :lol: no tatka taky neni zadny kulturista :lol: :lol: cha cha,ale taky ne zadne chrastitko :lol: :lol: :lol:
S dobrutkami je to u nas ted slabe..kdyz tu mala neni,tak se ani do obchodu nechodi… :P :lol: Ale k obedu si dam spagety,co zbyly od vcera.Ale co budu varit tatkovi na vecer,to opravdu nevim :roll: :roll:
Kdo vi,jak je na tom GABCA taky si myslim,ze se drobek klube na svet :lol:
Varenko,mas predstavu o kocarku???Ja se porad brouzdam po netu…tatka uz sice vybral,ale me porad uzira ta cena :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
26.1.06 11:12

Gutn taaag, děvčátka :lol:
Hlásím, že nespím, ale fachčím v práci. Dnes se budu snažit dát dokupy ztracená data (i když - kde nic není ani smrt nebere… :roll: )
Ráda bych vyzvěděla, co se odehrává za „oušnem“, ale tak daleko má informační síť bohužel nesahá :wink:
Gábi přiznej se! Že ty už se muchluješ s mimískem :! :! :! :D

Myško ohledně kočárků - mě se mooooc líbí Deltim Sport. Holky psaly v nějaké diskuzi, že je naprosto perfektní AŽ na to, že je dost těžký (20 kg). Já jsem nad tím přemýšlela a došla jsem k závěru, že si ho koupím. Budu ho mít jen na projížďky po naší vísce, nemusím ho tahat přes chodníky a z tramvaje do tramvaje nebo metra - to pojedem autem se sedačkou nebo baby-vakem. Kdysi jsem koukala na fotky kočárku, co sis vybrala, byl doooooost dobrej i když jsi myslím psala, že stojí okolo 20 tis. Jestli ti bude vyhovovat po všech stránkách včetně váhy, tak si ho určitě kup! Ať se pak netaháš s nějakou mrchou neskladnou, těžkou… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
26.1.06 11:24

MYSKO:
Jéééééééééééééééééééé - vy máte ŽELVIČKU 8O 8O 8O :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Héééééé…no to je novinka dne :twisted: :D :D :D
Mám pro tebe típ na véču - francouzský brambory - co říkáš, Myško :wink: Není to tak časově náročný - až na to loupaní brambor, to pracovně ujde… :wink:

MYSKO a NOGGIE:
Holky - neděste mě - víte, jak já musím doma taktizovat :roll: 8O :twisted: Ten můj manžílek nesmí ani vědět, že něco začínám vůbec kupovat. Musím na to pomalinku a chytře, protože jestli se zapřu, tak z toho bude zase rozvod :twisted: :lol: :lol: Jůůůůůůůůů - ale nedalo mi to…napsala jsem teď manžílkovi otázečku, jestli, až budeme v únorečku v Ph, vybereme kočárek a on ho pak koupí :twisted: - napsal URČITĚ - HOHOHO :lol: :lol: :lol: :lol: opravdu se blýská na krásné časy. Hold, musíme být chytré, že :wink: :D (jéje, holkdy - ještě že nemám doma muslima…to by bylo něco.....místo Vlasty bych zřejmě louskala korán 8O :roll: :cry: :lol: ).
Takže s kočárkem prostě půjdeme a vybereme - my vlastně všechno takhle děláme. Tak snad zvolíme něco pěkného..Ale nemám šajnu, takže raďte, děvčátka moje, raďte… :D :D :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová