Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MYSKO:
P.S.2 Máš recht - po špagetkách se váš taťka jen voblízne, počkej
Navíc souhlasím s tím zajuchem - však prácička neutééče
![]()
VARENKO- ja jsem vedela,ze ty jsi sikulka
Tatka uz je doma,tak ho jdu nakrmit…cha cha
![]()
MYSKO:
opravdu - teď jsem šla kolem hrnce - a fakt je to RAJSKÁ ala MYSKA
Huráááá
(Už jsem psala avízo domů, že si zítra pošmáknou - ještě jednou velikéééé DÍKY Myšičko moje
).
Dobré chutnáníčko děti a já se jdu řáááádně natááááhnout…uaháááá
![]()
Jsem rada,ze se ti povedla
,vis kazdy dela jinou,ale my jsme zvykli ji delat takhle a nasi se muzou utlouct.Kdyz budes chtit varit zase neco,tak klidne rekni,zase neco navarime
![]()
Varenko- ja te zase budu otravovat s lososem
chteli bychom si ho udelat,ale nevim jak na to
Je to moc dobra rybka a draha,tak by mi bylo lito to zprznit. ![]()
Gratuluju kuchařince Varence a tímto ji slavnostně zdobíme řádem zlaté vařečky…
…a Myška dostane metál za bohaté kuchařské zkušenosti
![]()
Žanet , holka ty nás napínáš… prsíčka jsou dobrým příznakem, nepíchá tě nááááhodou tak jakože trochu v podbřišku? To by bylo docela nadějné… No, necháme se překvapit
![]()
Gábi ještě stále 2 v 1? Hlas se svým virtuálním kamarádkám
![]()
Já už jdu, holčinky asi spát. Blíží se moja hodina…
Prohnala jsem psisko mrazem, máme totiž suprovní zimní kombinézku s kapuckou, tak ji musíme využívat. Opět se mi dostalo velice vyčítavých pohledů, teď si zalezl k páníčkovi a něco si tam kluci špitají. Asi mě pomlouvaj… ![]()
Jo, mimochodem, musím si postěžovat
Dneska jsem vyrazila s manžílkem do jediného těhu butiku v Karviné. Chtěla jsem koupit nějakou bezva halenku střiženou pod prsama, kterou bych mohla nosit už teď. Tak příííííííííšerné kousky, které tam měli, mě fakt dostaly (samý silon a absolutně nepříjemný materiál). Jediná pletená halenka, která by jakž-takž ušla (= z nejpříšernějších věcí byla nejméně příšerná) stála 1000 Kč. Tak jsme zvedli kotvy a jeli domů. Prodavačka na mě sice ještě vykříkovala, že jsem nějaká náročná a ať si uvědomím, že její butik je v Karviné jediný, tak jsem ji zpražila, že si zajedu do Polska a utratím tam majlant ![]()
Stejně jsem dostala bezva tip od kámošky právě na to Polsko. Prý teď v polském Těšíně otevřeli dvojpatrový obchoďák s věcma pro mimi a těhu módou, tak to tam vezmu útokem. Manžílek ač nerad, souhlasil, že pojede se mnou a ten nákupní maratón absolvuje
![]()
Jejda, už se těším!
Tak dobrou, holčinky…
MYSKO:
Jéjé…já jsem se natáhla a málem jsem usnula
Koukala jsem na Náměstíčko - no, řeknu ti - takovou tchýní… pane jo
![]()
No s losůskem, věřím, ti opravdu poradit dokážu a to hned na 3 způsoby:
Jinak - jestli MOHU DOPORUČITI - vždy čerstvý losos (ten den přivezený - a propos: mají vynikající ústřice - možno podávát a konzumovat „na stojáka“ přímo na místě
) mají v SeaFood krámku vedle restaurace Olympia na Újezdě. Co se týče hypermarketů - doporučuji Tesco (rozhodně pozor na Carrefour!). Hlavně držte ruku tomu prodavači - nechtějte nic od konce, kde je zadní ploutev. Vždy kus uprostřed.
MOOOOC držím palečky. Ale Myško upřímně - jestli ty zvládáš rajskou, svíčkovou atd na styl: JEDNA BÁSEŇ - co potom nějaký losůsek…no nééé
![]()
NOGGIE:
Oooooohhh…děkuji, má paní … řád raději přiložím na erb k vařečkám
![]()
Noggie, s nákupama tě úúúplně chápu. Nejlegračnější je, že tu haldu, co jsem nakoupila nakonec nenosím. Mám rifle a střídám trika - otázka je, jak dlouho to naše princezna snese - no uvidíme
Určitě držím palečky - Poláčci to jistí
![]()
Holčinky - jdu si po tom dnešním SUPER BUPER výkonu natáhnout brčka a pročechrat peří…a pak to vidím na zaklapnutí oček aaaaž do rána- ráníčka
Přeji vám tudíž krááásnou dobrou nocičku
![]()
Holky, ta Gába to určitě dneska rozlouskla - vsaďte se
![]()
Uvidíte, že zítra bude VELKÉ VÍTÁNÍ AMERIČÁNKA
Všem moc krásný večer…
asi jsem zavítala pozdě,což je mi líto.A proto,všem krásné sny…
Potvurko, tady je skoro porad nekdo, klidne pis ![]()
Noggie, v podbrisku pichani nemam
Good luck na nakupy v Polsku! Urcite lepsi nez ta „podnikatelka“ u vas, to je des.
Varenko, Miso, omacku jsem si taky napsala, ale jestli si na ni nekdy troufnu, to se uvidi.
Na lososa mam dobry recept: Kousek masla, trosku oleje (aby se maslo nepalilo), pridat nadroboucko nakrajeny (nebo nastrouhany) cesnek, podle chuti, ja davam hodne. Lososa posypu korenim na ryby, kde je i paprika, hodim do panve, pecu tak 5 minut na kazde strane (nekdy i min, zalezi na tloustce), pak podleju suchym sherry a vymackam stavu z pul az jedne limety a jeste chvilicku necham odparit (2-3 min.). Je to vyborne. Krasne stavnate. Neni nic horsiho nez vysuseny losos. Jinak, ja mam taky rada i syrovy, hlavne na sushi, ale to uz je jina kapitola ![]()
Gabi, ze by uz?
DOBRE RANKO HOLCINKY,
dekuju vam za receptiky a urcite vyzkousim ![]()
Dnes jsem se konecne i vyspala,vstavala jsem v noci jen 3krat
.Ale rano me dostalo,nemohla jsem se ani otocit ani vstat,strasne me boli v zadech.Tatulda mi pomohl,ale je to sila..Boli me ale jen prava strana.Asi jsem blbe lezela…to prejde. ![]()
Vcera jsme se s manzelem domlouvali,ze v sobotu se zajedem podivat na kocarky,mame sice predbezne vybrano,ale at si ho prohlidnem pekne z blizka a ukazou nam,co dela za zazraky
,kdyz za nej chcou tolik..
![]()
MYSKA
DOBRÉ RÁNKO VŠEM , KRÁSKY MYSKO:
Chuděrko-mamulko, ještě že ten váš taťka je takový rambič, viď - představ si mít takového trasoříítku jako včera v Náměstíčku ten varhaník Pantoflíček
Neboj - budeš zase jako rybka
Chce to otevřít okénko - protáhnout hrudní košíček a uvidíš, jak budeš FIT
![]()
Myšičko-Myš, chtělo by to něco dobrého. Hmmm…asi si jdu udělat kafíčíčko (nějak se nemůžu probrat). Já furt říkám, že jsem ti v patách - já jsem přes noc byla jen 2×
![]()
POTVURKO:
Holka, ty jsi jak Myška v 1.trimestru - všechny jsme jí tenkrát pasovali na nočního hlídače emimina
Musíš si dát budika tak … no, řekněme na 16hod - to tu je narváno
![]()
HOLČINKY - je to jasné - Američánek se buď vyklubal nebo klube … Naše očko asi vychrupuje - NOGGIE - vysíláme tě za oušn na výzvědy
SASULKO, MARKETO, NOGGIE, ZANET, GABI, KELINKO, POTVURKO a všechny holčinky - mějte krásňoučký den ![]()
VARENKO- byla jsem nakrmit nasi zelvicku Julcu ![]()
Teda ten v tom Namesticku byl opravdu „rampa“
no tatka taky neni zadny kulturista
cha cha,ale taky ne zadne chrastitko
![]()
S dobrutkami je to u nas ted slabe..kdyz tu mala neni,tak se ani do obchodu nechodi…
Ale k obedu si dam spagety,co zbyly od vcera.Ale co budu varit tatkovi na vecer,to opravdu nevim
![]()
Kdo vi,jak je na tom GABCA taky si myslim,ze se drobek klube na svet ![]()
Varenko,mas predstavu o kocarku???Ja se porad brouzdam po netu…tatka uz sice vybral,ale me porad uzira ta cena ![]()
Gutn taaag, děvčátka ![]()
Hlásím, že nespím, ale fachčím v práci. Dnes se budu snažit dát dokupy ztracená data (i když - kde nic není ani smrt nebere…
)
Ráda bych vyzvěděla, co se odehrává za „oušnem“, ale tak daleko má informační síť bohužel nesahá ![]()
Gábi přiznej se! Že ty už se muchluješ s mimískem
![]()
Myško ohledně kočárků - mě se mooooc líbí Deltim Sport. Holky psaly v nějaké diskuzi, že je naprosto perfektní AŽ na to, že je dost těžký (20 kg). Já jsem nad tím přemýšlela a došla jsem k závěru, že si ho koupím. Budu ho mít jen na projížďky po naší vísce, nemusím ho tahat přes chodníky a z tramvaje do tramvaje nebo metra - to pojedem autem se sedačkou nebo baby-vakem. Kdysi jsem koukala na fotky kočárku, co sis vybrala, byl doooooost dobrej i když jsi myslím psala, že stojí okolo 20 tis. Jestli ti bude vyhovovat po všech stránkách včetně váhy, tak si ho určitě kup! Ať se pak netaháš s nějakou mrchou neskladnou, těžkou…
![]()
MYSKO:
Jéééééééééééééééééééé - vy máte ŽELVIČKU
Héééééé…no to je novinka dne
![]()
Mám pro tebe típ na véču - francouzský brambory - co říkáš, Myško
Není to tak časově náročný - až na to loupaní brambor, to pracovně ujde… ![]()
MYSKO a NOGGIE:
Holky - neděste mě - víte, jak já musím doma taktizovat
Ten můj manžílek nesmí ani vědět, že něco začínám vůbec kupovat. Musím na to pomalinku a chytře, protože jestli se zapřu, tak z toho bude zase rozvod
Jůůůůůůůůů - ale nedalo mi to…napsala jsem teď manžílkovi otázečku, jestli, až budeme v únorečku v Ph, vybereme kočárek a on ho pak koupí
- napsal URČITĚ - HOHOHO
opravdu se blýská na krásné časy. Hold, musíme být chytré, že
(jéje, holkdy - ještě že nemám doma muslima…to by bylo něco.....místo Vlasty bych zřejmě louskala korán
).
Takže s kočárkem prostě půjdeme a vybereme - my vlastně všechno takhle děláme. Tak snad zvolíme něco pěkného..Ale nemám šajnu, takže raďte, děvčátka moje, raďte…
![]()