Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
27.1.06 14:34

HALOOOOO jsem tady :lol: :evil: :lol:
Uz na to kaslu,o vikendu to s tatkou proberem a hotovo.Jdu si udelat kaficko a budu muset vletet na ty brambory :roll: ,pani to je hodin 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.1.06 14:37

MYSKO:
Moje řeč… :twisted: :lol: :lol: :lol: (jen to kafčo mi došlo … :evil: :cry: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
27.1.06 14:39

Varenko - No jo, můj muž je kutil Tim :D Opravdu v bytě udělá úplně vše, někdy asistuji, takže už zvládám bravurně nejen malování, ale také pokládání plovoucích podlah, olepování hran na budoucím nábytku, spárování obkladů apod. :D Některé věci děláme společně, jsem tzv.pomocný dělník :D - loni v zimě jsem v rámci rekonstrukce nanosila kompletní materiál na novou kuchyňskou linku a taky Ytongy na novou koupelnu, málem jsem u toho vypustila duši, ale co bych v rámci zvelebování bytečku neudělala. Veškerý nábytek si montujeme sami (na míru), tak asistuju, pak mám z toho většinou docela radost, takový pocit zadostiučinění, že je to i mé dílo, ale většinu práce stejně nechávám na svém šikovném muži :D :D To víš, dělání, všechny smutky zahání :D Tak se vrhni na svíčkovou a uvidíš, že tě nervy brzy přejdou (teda pokud se ti to nezačne pálit, nebo něco podobného :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.1.06 14:42

MARKETO:
už robím..robím… :twisted: :lol:
Holka - ty jsi úplná SUPER WO MAN :D :wink: No - už vás vidím, hrdličky - jen tak dál :D :D :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
27.1.06 14:56

Ahoj holciny, dnes je fakt nejaky divny den, jak vidim. Me zas desne boli hlava. No nic, zitra bude lip.
Jo a musim se pochvalit. Vcera jsme byli koupit auto. Danny rika, ze je moje, ale urcite ho budem pouzivat oba. Jsem z neho moc nadsena. Neni nove, ale jako nove. :-)
Gabi, taky na tebe myslim, holky uz tu plasily, ze jsi v porodnici, kdyz ses chvilku neozyvala, ale ja jsem si vcera cetla jeden popis porodu, holka tam mela taky kontrakce vzdycky rano a pak vecer se to uklidnilo a nakonec jeste prenasela.

Varenko, svickovou bych si taky dala, i kdyz hovezi normalne nejim. Taky jsme ji meli na svatbe. Mnam.

Ja si snad jdu vzit nejaky prasek… Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
27.1.06 15:22

Varenko - tak to asi nejsem :D Ale někdy by se mi to hodilo :D Ale to asi všem ženám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.1.06 15:29

HOLČINKY - SVÍČKOVÁ prostě jako SEN :! :D :D :D :D :D
Něco tak mimořádného jste ..... určitě chutnaly…ale nad tou mojí byste se URČOOOOO moooooooooooooc oblízly :D :lol: :P :D :D :D

Hmmmmmmmmmmm.....ňamiiiii........jéjé, hned to musím napsat SASULCE - tentokrát byla tou kulinářskou múzou ona :D :lol: :lol: :lol:

MYSKO a SASULKO: - jen tak dál - jen tak dál…co máme příště na MENUUU :D :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
27.1.06 15:36

Varenko gratuluji ke svíčkové, mňam, škoda že bydlíš trochu z ruky, skočila bych ochutnat :D

Holky, už to balím. Nic se nemá přehánět, a když mám zrovna dneska v práci takový klídek, tak už to zabalím a hurá na víkend :D Tak si ho hezky užijte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
27.1.06 16:10

Gratuluju ke svickove VARENKO !!!!!!!

Napis receptik,ja ji delam taky rada,ale kazdy ji delame jinak,tak vyzkousik receptik SASULY :D Ty se holka ale pekne cinis,z tebe bude hospodynka jedna radost :lol: :lol: :lol:
Ja jsem ted soupla do trouby ty brambory,tak uz se taky tesim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.1.06 18:09

MYSKO a MARKETO:
Jééé…děkujuu holčinky…vy jste hodnéééé :D :P No, škoda, že nemůžete ochutnat :)
Jojo…už se lepším… :wink: Myško, vám taky přeju dobré chutnáníčko a hlavně pohodičkový večer :wink: :D

Holčinky, já se jdu natáhnout…jsem nějaká utahaná…byl to takový zvláštní den - tak zítřejší bude určo fanfárový.

Mějte se moooc krásně a jestli neusnu, tak určitě ještě JUKNU 8O :D

Vzpomínám na vás všechny papa :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.1.06 20:29

Krásný večer, HOLČINKY.
Moc vás všechny zdravím, i když je mi jasné, že tu jsem sama samotinká :D :wink:
Jak jste se dnes měly :?: My byli s manžílkem - bylo to moooooc fajn :D :D :D

Mějte fanfárový suprbupr večer a krásnou dobrou noc :P
Vaše Varenka a mimi

P.S. Hlásím, že přesně přehupem do 7.měsíce - ze dne na den (respektive z noci na noc), narostlo mi pěkně bříško. Teď jsem opravdu tehulka jako řemen :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
29.1.06 08:36

KRÁSNÉ NEDĚLNÍ RÁNÍČKO

MARTINKO:
jééé…já jsem tě zaspala - ty jsi zlatíčko :P . Tak tě alespoň takto pozdravím hned po ránečku a popřeji ti krásňoučkou neděli :D N a fotečku hned mrknu - jsem supr zvědavka - tak už už se nemůžu dočkat :D No víš, já bych fotečku taky vložila, jenomže už několik měsíců nefotíme. Starý foták nám ukradli - byl prostě fantastický a ten nový není tak dobrý. Mám sice v PC spousty foteček, ale všechny jsou „staré“ - takhle zkrátka už vůůůbec nevypadám, i když u mě platí to, že já na každé fotce vypadám TOTALNE jinak - takový chameleon hadr, opravdu :lol:

MYSKO, SASULKO, GABI, ZANET, POTVURKO, MARKETO, KELINKO, NOGGIE, a všechny holčičinky - mějte se fanfárově a těším se tu na vás :D

P.S. Musím vás pobavit, jaký jsem SUPR-EXPERT 8O :roll: :lol: Včera sedíme s manžílkem v cukrárničce a říkám…tak nás čeká Valentýn (vím, že ho vůbec neslaví :) :cry: :lol: ) a taky naše výročí…a tak nějak čekám na reakce a nic…NO, výsledek byl, že já se švihla o měsíc. Žila jsem v očekávání, že pátého února jsou to dva roky od svatby a podržte se - my jsme se brali 5.3.04 - no, co dodat, že :! :! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :twisted: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pak jsem se musela tak řechtat, že to nebralo konce. Představila jsem si sebe, jak příští neděli sedím jako na trvní, čekám příjezd, telefon, dárečky, výletík a ono by nic nepřišlo ..... tedy holčinky, řeknu vám - ta vaše Varenka je FAKT EXPERT :roll: :oops: :? :cry: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
29.1.06 08:47

MARTINKO:
CHACHAAA…tak opravdu bríško jako balónek :lol: :lol: :lol: Ale řeknu ti - jak ti to MOOOOOC slušelo :D :D :D :P Taky bych si přála být taková kóča v 9.měsíci :wink: :P :D :D
Nádherná fotečka :wink: :D
P.S. Jéjé, dávají Pana Tau - tak to se běžím JUKAT 8O :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
29.1.06 19:19

Ahoj holčinky :wink:
Měly jste hezký víkend? Já jsem ho skoro celý prolenošila, nebylo mi dvakrát dobře. Manžílek se mi směje, že asi trpím víkendovými nevolnostmi a měla bych proto imrvére chodit do práce… :roll: :D
Všechny vás moc zdravím a přeju úspěšný týden.
Varenko tyyyyyy jo :! SEDMÝ měsíc 8O To je fofr, přesně si pamatuju na stránečku, kde jsi nám hlásila, že jsi těhulka… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
30.1.06 13:23

Ahoj holkyyyy!!!!
Koukám co jsem tu nebyla tak jste zase toho nějaK MOC NAPSALI 8O
No já mám taky jednu novinu :arrow:
Je vidět jak je všechno nevyzpytatelné-1.1 jsem měla menzes,takže ovu jsme očekávali po 15.1.V pátek jsem se sama rozhodla dojít si raděhi na kontrolu na UTZ protože jsem po samopotratu mělaještě nějaké cysty tak že sitam zajdu zda už je vše v pořádku…No a tam jsem se dozvěděla že mám den max dva před ovu.\Že vajíčko je veliké 1.7 a ovu je při 2-2.2cm!!Tak jsem si koupila ovu test a v sobotu byly // tak jsme hned založili a doufám že už to konečně vyjde!!! :D Takže závěrem…měla jsem ovu až 28DC.Je to fakt fascinující.A my se snažili vždy v polovině cyklu,takhle by jsme se snažioli třeba rok… :?
varenko ahoja :wink: Prý jsi udělala dobrou svíčkajdu jo??Já jí dělám tak,že zeleninku upeču s masem a potom ji jen rozmixuju a zaleju smetanou a ochutím,tak ji má manžel nejradši
noggie Tak co mamulko,zvládá žaludek nebo ne???
zanet mysko gábi a ostatní moc a moc zdravím!!!Napište jak se máte,já nemůžu bohužel moc pročítat jste mjoc aktivní 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová