Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
764
30.1.06 13:27

noggie ptala ses kde jsme se brali…no bylo to tady v Praze na zámku a hostina byla v takové skoro zámeckobarokní restauraci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
30.1.06 19:04

Ahoj, ahoj!
No Haidule, to je super zprava! Budu ti moc drzet pesti! Jsme skoro stejny den cyklu, jen mam pocit, ze to zas nevyslo a uz to vypadalo tak nadejne :-( Testovat zatim nebudu, pockam do stredy na MS. Uz jsem taky uvazovala o tom ovulacnim testu, mozna si ho koupim, za zkousku to stoji.

Gabrielle, jak se mas? Co krk, uz je to lepsi?

Zdravim vas vsechny moc. Potesi vas, ze je tu dnes hnusne a prsavo? :-) 8) :wink:
 Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
30.1.06 21:44

Tak vas vsechny hocinky mooooc zdravime.
Pani vas teda cist… jste strasne upovidane a jeste ty debaty o papanicku. No pekne mi davate zabrat. :lol:

Verenko, svickova. Ty jsi ale sikulka, hned bych si dala dvojitou porci. Pani, tak ty jsi uz v 7 mesici, to tedy leti. 8O Nez se nadejes, tak budes mit princeznu v naruci. :wink: Cukrarnicku, ceske zakusky…mnaaaaam.
S tim datem svatby jsi me pobavila, ale nic si z toho nedelej.Ja jsem zase jednou tvrdila, ze jsme se brali 2.7 a pritom jsme se brali 1.7. No manzilek z toho nebyl moc nadseny (ze si to pletu), ale nakonec se usmal a poradil mi, at se kouknu na prstynek (tam to mame vyryto) :lol: Ja jsem si to asi nejak popletla s mamcinyma narozkama. A to bylo kratce po svatbe. :oops: :oops:

Haidule, tak drzim palce dal! Ale ocekavam jen a jen dobre zpravicky. :wink:

Zanet, krk je uz celkem ok, jen ty kontrakce jsou stale silnejsi a silnejsi. V noci jsem si uzila spoustu „legrace“ - mela jsem silne kontrakce a k tomu mi mrtvely ruce i nohy, tocila se mi hlava, dusila jsem se..... no proste parada. :roll: Takze do stredy jeste musim vydrzet? Ty me pekne napinas. :wink:

Tak a ja jdu zase neco delat.Mejte se krasne.
Gabriela a skytajici cervicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
31.1.06 01:05

Ahoj Gabi, no pani, a to jsem si myslela, jake je tehotenstvi pohodove. Ty nam ho licis v tom nejhorsim svetle :wink: Mas to, cemu se rika poslicci? Nebo mas ty kontrakce porad? To musi byt pekna otrava, co? Ale aspon se muzes tesit, ze to budes mit za sebou. :-)
Ja jsem to stejne nevydrzela a dnes jsem si udelala test. Vubec nic jsem od toho necekala, proste jsem doma mela jeden test, tak jsem neodolala. Samozrejme tam nic nebylo. Takze se netes, ve stredu nahlasim MS a nove snazeni. Budem zacinat 6. mesic. Ach jo. :? :roll:
 Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
31.1.06 12:27

Zanetko, jen se tehu neboj. Ja jsem se na tehu moc tesila, ale priznavam, ze moc velka legrace to zrovna nebyla a to jsem na tom myslim nebyla jeste tak zle. Taky jsem mohla prolezet pulku tehu nekde v nemocnici, zasita a nohama na horu… Tehu je krasne obdobi, jen si clovek nesmi myslet, ze ho nebude nic bolet, pupik nebude zavazet…Spis je to krasne psychicky nez fyzicky. Ja jsem si uzila uplne vsech tehu priznaku a potizi a to dokonale. Holt jsem takovy hamounek a musim mit vsechno-hlavne to po cem houby. :lol: Ale ani na okamzik jsem toho nelitovala a nikdy nebudu. Lidi jsou pro sve deti schopni vydrzet a obetovat mnohem vic, nez par bezesnych noci, a nejakou tu bolest. Nejsem zadna hrdinka, jen mam holt trosku narocnejsi tehu.
Co se tech kontrakci tyka, tak jsou to asi ti poslicci. Neboli to porad. Jsou to proste krece, ktere se dostavuji behem dne (ne kazdy den a ne ve stejnou dobu) v urcitych intervalech. Proste me chytne krec, trva par vterin a zase to prejde. Pomaha mi tepla sprcha, ale nemuzu tam byt vecne, takze to musim holt uz nejak vydrzet. Neni to prijemne, ale da se to prezit. Musim ale priznat, ze porod me docela desi-pokud tohle jsou teprve poslicci, tak potes koste. 8O Treba budu prijemne prekvapena.
No a s tim negativnim testikem-znam tolik holek, ktere meli jeste dlouho po terminu MS negativni testi, ze si myslim, ze jeste neni vse ztraceno. No a i kdyby, tak s pristim cyklem je tu dalsi sance. Vim, jak je to cekani dlouhe a narocne a ze je to tak, ze vcera bylo pozde, ale az se zadari, tak ti ta radost tohle vesechno vyhnahradi. My jsme na tohle miminko cekali rok a pul. Bylo to tezke obdobi, ale stalo to za to. Chce to hodne sil a optimismu, ale ty to jiste zvladnes. Verim, ze se to povede uz co nevidet, tedy pokud uz to neni. :wink: Ze srdce ti to preji.Me pomohl k otehotneni monitor na urceni ovulace (je presnejsi nez ovul. testy), cviceni podle Ludmily Mojzisove a bylinky. Nezkousela jsi zatim nic?
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
31.1.06 14:41

Ahoj holky, kde jste vsechny? Snad jste v tom Cesku nezmrzly…!
Jak vidite podle metriku, dnes zacinam dalsi cyklus :-(
Gabi, ja se tehotenstvi nebojim, jsem na nej psychicky pripravena, ted uz jen aby to bylo. Tos me pobavila… lezet zasita s nohama nahore :-) (hned mam lepsi naladu), ale mas pravdu, tak to prozila moje kamaradka ve Francii. Ta mela kontrakce uz od 4. mesice a musela lezet, ale ted uz ma mimi a donosila ho az do konce, takze vsechno ok. Ty to taky zvladnes, a jsi hrdinka, ne ze ne! Aspon v mych ocich urcite! Moc na tebe myslim, aby to dobre dopadlo.
Mne uplne vbehly slzy do oci, moc hezky jsi mi to napsala o tom snazeni, jak to pak radost vsechno vynahradi. Diky! Ja vim, zvladnem to, doufam, budu verit.
Zatim jsem zkousela jen kontryhel na upravu cyklu, to se myslim povedlo. Mam ho pit dal? O monitoru uz jsem slysela. Prekvapilo me, ze v CR stoji jen 300Kc, tady jsem ho videla snad za $50, to se mi zda docela dost. Kdes ho kupovala ty? Mas pravdu, pro dite jsem schopna vyzkouset snad vsechno.
Jak rikala jedna znama, ktera se moc snazila o mimi a byla uz starsi, takze kazdy mesic neuspechu ji prinesl obrovske zklamani. Rekla mi, ze delala vsechno, ze se snad i na hlavu stavela… :-D no vidis, to jsem jeste nevyzkousela :-)
Diky moc za povzbuzeni! :! Uz je mi lip. :| :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
31.1.06 14:51

AHOOOOOJ HOLČINKYYY GABI:
Mooc tě zdravím naše tehu-hrdinečko :D :D :P Tedy ten mimísek si ale dává na čas, co :?: :wink: No, fakt je, že si kolikrát v životě musíme říkat: Může být i hůř, takže zaplat panbůh, za to jak to je teď, no néé :wink: :lol:
Drž se a já pro změnu držím palečky - o sto šest :D :P
ZANET:
Ahoooooj - ty jsi taky naše hrdinečka - určitě :! :P Gabinka má pravdu - VYDRŽAŤ, říkám já. :wink: Uvidíš, že se zadaří - brzy brzy :D :wink: Co platilo na naší přinceznu v loňském srpnu - po milováníčku jsem zkrátka dala nohy za hlavu a zůstala tak na 10min a pak ještě 5 min ležela. A byly // :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

MYSKO, SASULKO, POTVURKO, NOGGIE, MARKETO, KELINKO, MARTINKO, DARIO a všechny ostatní - přeji vám krásňoučký zbytek dne :D :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
31.1.06 14:53

P.S. Holčinky, nevíte, kde se dá udělat v Praze 3D UTZ :?: Tak mě napadlo, že až budu v PH, tak bych strašně rááda tenhle zázrak vyzkoušela :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
31.1.06 15:14

Ahoj holkyyyy,

moc vas vsechny zdravim :D :D :D
Gabco- drz se,uz to mas za par :D
zanet- jak pisou holky VYDRZAT :! :! :! a hlavne taky se na to moc nesoustredit,psychika dela hodne.Cim vic chces,tim vic to nejde…Varenka zvolila spravny postup :lol: s tema nohama za hlavu,taky jsme to s tatkou tak delali.Nam se taky dlouho nevedlo,hlavne to nevzdavej,ono to opravdu prijde :! :D
Haidule- OOOOBBROOOVSSSKKAAA GRATULACE !!!!!!!! 

VARENKO- [/colo]4D UTZ delaji v Gennetu P7,v Podoli,a Gyncentru Hloubetin.Ale nevim,jak to bude s tim objednanim,chce to hodne do predu,a delaji ho snad jen do urciteho tydne.Ja jsem volala v listopadu a nemeli volno az na Unor,nakonec se mi ozvala maminka,ktera byla objednana a nemohla,tak mi termin prenechala.
Mam cislo do Gyncentra: 266 610 245
Gennet: Kontakt

PRAHA

Klinika u Sv. Klimenta

Kostelní 9

170 00 Praha 7

Telefon: 222 313 000, 222 313 118

Fax: 242 456 722

E-mail: info@gennet.cz

Kde nás najdete - mapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
31.1.06 15:55

MYSKO:
jůůůů - díky moc. Už jsem si to našla na webu a taky zaslala manžílkovi, co on na to :?: :twisted:
(Mám nějakou dneska nas…iraci náladičku. :roll: Furt mi něco vadí, chybí, chci…a zřejmě čekám divy od mužskýho, což je fakt utopie :oops: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
31.1.06 16:04

VARENKO- nic si z toho nedelej,ja uz tady i bulim… :( ze me vsechno boli,vypadam hrozne,nemuzu se ani poradne ohnout..Tatka se sice snazi,ale je do vecera v praci,ja jsem tady sama.V patek sice prijede mala a manz.rodice,ale uz ted mam z toho hruzu,ze budu stat u plotny..proste nic mi neni po chuti.. :evil:
Posilam ti odkaz na ten kocarek,ten cerveny je moc hezky,klikni si pak pro zvetseni.Videla jsem ho v realu,prodavacka nam ho ochotne i predvedla a libi se mi.

http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
31.1.06 16:16

MYSKO:
Máš pravdu - je opravdu krásný. :D :P A to oni už takhle prodávaji v trojtém balení, co :twisted: :wink: To je parádička - to víš, já jsem totální neználek - VŠEHO :roll: :lol: :oops:
P.S. Tak manžílek, řekl, že jestli chci tak určitě na to 4D zajdeme, ale nějak nic moc nezněl (zase nějaké předsudky, strachy apod), tak jsem řekla, že to zatím necháme, ať si to v klidu promyslí…
Pfff…jsem úplně dneska mimo…brr......U mě jsou zase strachy, jestli někdy budeme umět spolu šťastně žít - furt čekám nějak moc lásky, toužení, dychtění, volání, milostných sms, mailů - jak říká moje mamka: Cervená knihovna pro náctileté a já, která bych měla ve 30 stát konečně nohama na zemi!!!!!!! :evil: :roll: :oops: :oops: :cry: :roll: Jsem fakt mimoň :roll: :evil:
Myško, ty mě děsíš - jestli v 3.trimestru budu psych.na tom hůř a pochybovat ještě víc o sobě a manžílkovi, tak to snad abych radši zůstala kůlem v plotě :roll: :cry: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
31.1.06 16:32

VARENKO- ba ne,nechci te strasit :! Jsou to takove chvilky,hormony delaji svoje… :? U me je to i dost tim,ze jsem zvykla,ze mam malou porad nekde kolem sebe a ted to neskutecne ticho…Ovsem,co bych za to zase jindy dala.. :? :lol: Proste si nevyberu…ja myslim,ze az prijde trosku vic slunicka teploucka,tak bude lip,ale k sakru musi byt lip a hotovo :! :! :! :!
Kocarky uz se prodavaji takhle v setech,je to vyhoda,mas to v jednom.Ja uz jsem z kocarku uplne mimo,doma jsem zakazala o tom mluvit,protoze neprobirame nic jineho…A do toho se pridali jeste manz.rodice,ze pry videli v letaku hluboky kocarek za 3000,autosedacku taky za dobrou cenu…zkratka to vsechno spocitali a pry nas to bude stat jen 7000,coz je skvela cena za tak luxusni vyrobky…z hypermarketu..Ja netrvam na na tom,ze by kocar mel stat 20tis.i me je tech penizku lito,ale musi splnovat urcite moje pozadavky..treba to,ze nesmi byt moc tezky,budu ho tahat do 1.patra.Tchyne to ale vyresila,pru si koupim ten VAK na bricho a nemusim tahat nic a s kocarem budu jezdit,jen kdyz pujdu s manzelem…
Nechci byt nevdecna a neocenit jeji snahu,ale......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
31.1.06 16:45

MYSKO:
Určitě MUSI být super-pohodička :twisted:
CHACHA…tady vidíš, jaký já mám „suprbupr“ podmínky na vymejšlení kravin, pocitů a strašáků - děs běs :roll: :oops: :? :?
Jo, tak to bych se (obzvláště v dnešní mé náladičce) paní tchýni s prominutím pěkně poděkovala a pak bych se ji mezi řečí zeptala, jestli by nešla ten VAK vybírat se mnou, že bysme ho jako mohly na ní vyměřit a pak třeba spóólu chodit na proházky…pff…no to by bylo něco na mě :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
31.1.06 17:00

VARENKO- tchyne uz ten vak vybrala :lol: a i zapocitala do te celkove sumy…Pry kdyz to ted vsechno koupime,tak to vyjde na 7tis.Manzel ma na krajicku,aby se nevztekal,spis ho uklidnuju ja,ze oni se rodice jen snazi a tim,ze tomu moc nerozumi,tak je zajima jen cena.Manzel rika,ze to bude jeho prvni a posledni dite,a bude se snazit koupit prakticke veci,a ne vse hodnotit jen podle ceny,Samozrejme taky v ramci moznosti.Jde mi z toho hlava kolem…Volame si s rodicema vzdycky vecer,tak se dnes uplne hrozim,ze zavolaji,co rikam,na ty nabidky v letaku.Presne vim,co reknou,ze zase chceme utracet a si ja vymyslim…a nic mi neni dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová