Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
25.1.06 10:04

MYSKO:
No viď - já jsem taky přešťastná - i když trémička je … :oops: :twisted: Jéé, tak to jsi mě uklidnila, protože to fakt pěkně zlobí, mrška…
Tedy Myško - to už klidně za 8 týdnů… - pane jo…to jsem si vůbec neuvědomila - ale jak to, že to tak prolítlo 8O 8O 8O 8O :?: :?: :?:
Jéé, mám chuť na nějaký výborný teplý nápoj - možná si dneska střihnu Café Lattéééé - HOHOHO :D :lol:
P.S. Jéje, málem bych zapomněla - měla bych dnes prohýbat faldíky a taky mě čeká knihovna 8O - jů, to abych sebou hodila a něco začala dělat - možná se umýt, co - to by se hodilo :twisted: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 10:11

VARENKO- ta tremicka je dobre znameni,vsechno pujde od zacatku a vzpomen si na ty zacatky,jake byly krasne..jeste ted pri vzpomince citim to prijemne houpani v zaludku :D
Davej na sebe venku pozor,at neuklouznes!!!!!Ja ted sama moc nevychazim,opravdu to klouze a bojim se,tak vzdycky s tatkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.1.06 10:18

MYSKO:
Jéjé - kéž by :D …já měla vždycky trošinku dětinský problém zvyknout si na „přejezd“ někam, s někým … ale myslím, že tady to půjde rychle :wink: :D
Hlavně věřím, že už vím JAK NA TO :wink: :D - jéjé, já se nadělala zbytečných kopanců, ti řeknu…teď už to vidím :roll: :oops: :lol:
No máš úplnou pravdu - včera jsem chodila se zatajeným dechem. Vůbec mi nevadil mráz jako to, že se nedá vůbec chodit. Víš, tady navíc zamrzla ta břečka co byla, takže neexistuje nikde rovný povrch a furt lítáš do nějakých ďolíků a dokonce i silnice kloužou.. no děs běs…Už se opravdu těším na jaříčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 10:31

Jaro…uz jen pri vysloveni me to hreje… :lol: Maly Martasek asi cvici spartakiadu,pekne me nakopava…Zacetla jsem se do diskuse Jak oslovovat tchyni..,je to docela sranda.Ja ji rikam babi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.1.06 10:42

MYSKO:
Chacha…tak tyhle starosti mě minuly - tchyni jsem viděla 2× a manžel byl tlumočník :oops: :lol: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 10:47

VARENKO- :lol: :lol: :lol: :lol: cha cha cha
Ale ja si myslim,ze vubec o nic neprichazis… :lol: Ja si nekdy rikam,jeste ze je tchyne tak daleko…
Premyslim,cim zazenu hlad :roll: :roll: Copak budes mit dnes k obidku???A nedelej mi moc velke chute :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.1.06 10:55

MYSKO:
No Myško - mezi náma babama - přes 1000km - a je to jen tak tak…(nic proti ALE :roll: 8O :oops: :lol: )
Myško, já jsem měla OBŘÍ snídani - takže to vidím na něco pozdního…Ale dumám dumám…furt koketuju s rajskou (POPRVÉ v životě :oops: :! :oops: :oops: :oops: ) a vlastně když jsem vstala napadlo mě, že se tě musím zeptat, jak se vlastně dělá … :lol: :lol: :lol: Že bych si ji střihla s těstovinkama, víš. Chci v našem novém živůtku začít řádně vařiti - omáčky a tak…(znáš to: Láska prochází…co si budeme povídat :wink: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 11:29

VARENKO- to je dobre :D oni ti chlapi,kdyz maji plne brisko,tak jsou spokojeni.. :lol: jak malo staci ke stesti…,ja to rikam taky :lol: :lol: :lol: :lol:
Rajska,ja nevim na jakou ses zvykla,ja ji delam,jak me ji naucila mamka.
Kousek liboveho hoveziho dat varit,vari se dyl,musi zmeknout.Dam par kulicek 4,Noveho koreni,cely pepr,taky 4 kulicky,bobkovy list a varim az maso bude meke.Do dalsiho kastrulku si dam 2-3 lzice cukru krystal,nebo krupice(ne moucku!)a necham roztopit na karamel,musis michat az zacne malinko hnednout hned podlit vyvarem z masa,uz bez toho koreni-pepre,noveho koreni a bobkoveho listu, ten vyvar tam dej cely.Pridam kousek skorice cele,ale jen kousek a 3 kousky hrebicku.Necham to zavarit,ten karamel se rozpusti,pridam sul a rajcatovy protlak.Toho ptotlaku,zalezi kolik chces mit omacky odhadem a podle chuti.Na zaver rozmicham sladkou smetanu s trochou hladke mouky,poradne rozkvedlat,at nejsou hrudky a lejes do vrouci omacky a michas.Zacne ti hned houstnout,tak podle hustoty poznas kolik.Malem bych zapomela na maso,to nakrajis na platky a vlozis do omacky.Omacku muzes dochutit hovezim bujonem,ten muzes soupnout rovnou s tou skorici atd…
Ja neumim to moc dobre popsat,protoze nevarim podle receptu a presnych davek,ale od oka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 11:31

Jeste me napadlo,nemusis davat tu smetanu s moukou,ale staci zahustit hotovou jiskou,ta se prodava uz hotova.Smetanu das na konec jen par lzicek na zjemneni ale uz bez mouky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.1.06 11:50

MYSKO:
Jéjé - ty jsi zlatíčko :D :D :D :D :D Už si to píšu… No, budu to muset tak 3× ještě prostudovat a produmat, než se do toho pustím plus nakoupit ingredience a myslím, že odpolko padne premiérka :twisted: :lol: Ještě se tě chci zeptat, jaký druh hovězího (já se v tom vůbec nevyznám). :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 11:57

Ja jelikoz to maso temer nekupuju,a nikdy jsem se to poradne nenaucila… :oops: :lol: :oops: ,tak taky trochu tapu…ale koupila jsem ted hovezi zadni-je drazsi nez to predni a peknejsi.Ale muj trik v masne je,ze prijdu a reknu,ze chci maso na to a to a ze chci hlavne lepsi,protoze to budu varit malemu diteti a opravdu to vychazi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 12:00

Opravdu budes mit nejjednodussi,kdyz reknes,ze chces kousek liboveho masicka do rajske,oni ti poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.1.06 12:10

MYSKO:
JOJO..máš pravdu - udělala jsem to takhle s guláškem.
Víš co - už to mám pěkně rozepsané (POLOPATĚ :twisted: :lol: ), prostudované a vyrážím na nákup ingrediencí :lol: Cvíčko necvíčko - dnes je na programu bodem č. 1 RAJSKÁ ala MYŠKA :D :D :D :D :D :D :D
Ještě jednou ti MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC děkuji :D To jsem zvědavá. Kdybych měla v PROCESU vařeníčka nějaký dotázek, tak ti písnu OK :?: :wink: :lol: (Jéjé, doufám, že to s princeznou přežijeme s OBŘÍM úspěchem :twisted: :lol: :lol: :lol: ) - jen ať se tak zaučuje, holka - bude to jednou moooc potřebovat :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 12:13

Drzim ti moooc pesticky,ale ty jsi holka sikovna a urcite to zvladnes!!!! :D :D Pc budu mit zaply,ale kdybych nebyla na emiminu,tak mi jen prozvon,ja hned juknu :D :lol: :D :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.1.06 13:04

MYSKO:
AKCE „R“ právě propukla - už jsem v I.fázi :! :twisted: :twisted: 8O Jen nevím, jestli nemám moc vody, kdy vařím to maso. Dala jsem tak, aby zakrývalo maso - no troška čouhá. Řeknu ti, je to napínavka to vařeníčko :D :D :D
A pro jaký obídek jsi se rozhodla ty :?: :P
P.S. Byla jsem venku a myslela jsem, že nebudu - strašný vítr a klouže to snad 100× více než včera. Síla…nejlíp zůstat doma :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová