Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MYSKO:
No ty jsi hvězdička naše - vidíš, jaká jsi čiperka
To chce pořádnou odměnu - hezky se uvelebit, nějaké to dobré papů (párky to jistí
) a už jen lebedit a lebedit.
Taťka tě MILÚÚÚJE - URČITĚ
![]()
Myško, tak jsi mě inspirovala - dnes POPRVÉ (tajně
) - jsem koupila princezně nádherné věcičky. Má to od maminky - první dáreček
Sadu veciček do porodnice, osušku s kapuckou a prindáček s kačenkama, dupačky s kabátkem, košilku a 2 bodýčka, pak dudlíček a botičky
No, nemůžu se na to vinadívat. Je to něco kouzelného. Tak máme dneska se Sashenkou BAJO den
Snad se jí to bude líbiti, že
![]()
S tím vstáváním je to něco, Myško - občas mě to taky popadne a to pak je síla
![]()
A co naše GABINKA - nějak se nám neozývá, co
![]()
VARENKO- to je fajn,ze jste si udelaly s princeznickou radost
,urcite se ji to bude libit
Taky jsem chtela nejakou
u do porodnice,ale nic moc jsem nenasla..ale je pravda,ze jsem nikdy nesla cilene,spis jsem obcas nekam nakoukla.
No kdo vi,jakGabca,treba uz si muchla svuj uzlicek stesticka
![]()
Ahoj holcicky, posilam vam co nejvic slunicka floridskeho, ale jaksi to nefunguje, tak snad vas aspon hreje pomysleni, ze na vas myslim
![]()
Haidule, co to mas za doktorku? Testy az po 12 mesicich
To bych si ji pekne podala. Ale jeste neni vsem nadejim konec, ze?
Noggie, ja myslim, ze s tim tulenim, ze by mohlo ublizit jsou jen chlapske povery. Mimi ma nekolik obalku, ktere ho temer izoluji od sveta. Takze se nic neboj a pekne se tulte
![]()
Varenko, super, zes dopadla u dr. dobre, vidis, jaka jsi sikulka, vlastne jake jste sikulky.
Holky, no ja nevim, nevim… Prsa porad boli, ale uz trosku splaskly, ale dnes jsem vypila jasminovy caj a malem jsem se poblila… Jeste ted se citim trochu divne. Takze jakes takes priznaky by byly
Tak drzte pesti ![]()
(I kdyz je fakt, ze mne skoro kazdy mesic pripada, ze mam nejake priznaky.) ![]()
Holcinky, tak ja se hlasim, ze jsme stale jeste po kupe. Jen nevim kde mi hlava stoji, takze jsem vas nestihla ani precist, ale po chvilkach to dozenu.
V krku mam stale jak v polepsovne, ale aspon to vypada, ze uz to horsi snad nebude (ale radsi to tukam na drevo). Ted padim jeste na nakup a pak uz budu cely den doma, tak doctu co jsem nestihla a jeste se ozvu.
Zatim pa pa.
Gabriela
Ahojda holčinky! ![]()
Všechny vás zdravím ze Sibiře
Dnes už se nám oteplilo
ráno bylo jen -19 : prostě pohodička. Moje vozítko už zase spolupracuje, asi bude mít opravdu tu hranici u -20
![]()
Varenko mooooc gratuluju ke krásným výsledkům, dobře jsi udělala, že jsi princezničku odměnila a nakoupila jí „něco na sebe“
To my ženské máme rády ![]()
Jinak tvůj váhový nárůst 8 kg ti tiše závidím, já už mám 2 kg+ (teda minulý týden, od té doby se kolem váhy přížím po špičkách a se zavřenýma očima). Zdá se mi, že se mi kilíčka hromadí ve vrchní části břicha, mám tam takovou minipneumatičku
Kalhoty přes zadek v pohodě, ale ten pupajs… ![]()
Jsem pevně rozhodnutá, že dnes vyrazím do těhu obchůdku a koupím si halenku střiženou pod prsama - tento tvar bude asi nejmilosrdnější k mým „obláčkům“ ![]()
Jinak metřík se mi změnil na dvojciferný, už mám konečně pocit, že je ze mě „stará těhule“
![]()
Holčiiiiinkyyyy, já stará drbna mám zase novinu!!!
Dario doufám, že na mě nebudeš naštvaná… ![]()
Holčinky, Daria má zavedeny 2 embryjka a teď musí hajat, aby se jim u ní zalíbilo
Byla jsem šmírovat v diskuzi IVF+ISCI, Daria říkala, že se tam přesunula. Jůůůůůů, to je tak supr
![]()
Dario vyyyyyydrž
Strašně moc ti to přejeme a držíme palce ![]()
Krasne,zmrzle dobre ranko holcinky, Zanet- dekujeme,ze na nas myslis se slunickem
Zkus ho jeste poprosit,aby k nam dorazilo rychleji,je tady hrozna zina,mame tady -15,BRRRRR.Pesticky samozrejme drzime
![]()
Gabco- to je dobre,ze se krk nezhorsuje
,tuk,tuk ![]()
Na krk je vyborne kloktat odvar z salveje,ale to nevim,jestli mas,opravdu zabira,teda alespon u nas doma ![]()
VARENKO- jak pak jste se s princeznickou vyhajaly? ![]()
MYSKA
Noggie- ahoooojky,ty nase tehulko
a ted uz dvojciferna
,gratuluju ![]()
S tou DARIOU je to skvela zpravicka
DARIO,myslime na tebe a drzime pesticky ze vsech sil!!!!Hlavne se mooooc opatruj!!!!!!!
HEZOUČKÉ RÁNÍČKO
holčinky mooooc vás zdravím, moooooc jsem se na vás těšila a těším a přeji vám FANFÁROVÝ den
![]()
NOGGIE:
Dobré ráníčko těhulinko
Nejprve ti MUSÍM gratulovati k překulení na 2 CIFRICE
- to už patříš opravdu do naší STARÉ DOBRÉ TEHU-GARDY (neboj se starým železem to nemá ale LAUTR nic společného -
) A také MOOOC děkujeme za přáníčko a gratulace od tebe - však jsem je princezně HNEDKA vyřídila
![]()
NAŠE OČKO ROZMILÉ
: no KDE bysme bez TEBE byly
Řekněme si to upřímně - 100let za opičkama -
![]()
To je ale bombácká novina
Jééééžíííííš, kéž by se to DARIJCE podařilo - HOLKY musíme VŠECHNY drže palce jako HROM, ať se zadaří
Co říkáte - TFUJ TFUJ TFUJ, DARIO
![]()
Noggie, vysílám tě na další výzvědnou AKCI - a sice vypátrej prosím, kdy můžeme čekat výsledíčky
(ALE víš jak - HLAVNĚ NENÁPADNĚ
)
Daria se určitě na nás zlobit nebude
(Já stejně věděla, že to její DÉZERTÉRSTVÍ nebude na dlouho
)
Noggie, no tys mě potěšila
- zrovna jsem si dávala obří kus chlebíku se sýrem, když jsem četla tvou zprávičku
- o to víc bylo soustíčko sladší
Neboj - ty 2kg navíc jsou úplně v pořádku - jsou to především prsa, věř mi. Teď to poletí nahoru do konce 1.trimestru a pak už to půjde pozvolna, uvidíš. Navíc, každá to máme jiné - koukni na MARKÉTU
Ta je o chlup za mnou a hlásila, že má jen 1kg+
- to je teprve ZÁVISTIĆKA
![]()
Noggie, jsem ráda, že už je u vás o proti předešlým dnům takové lahodné klímátko
No vidíš i vozítko si dá nakonec říci
A co HUGH
Holka, stejně by mě ten jeho čumec zajímal - nemá někde na webu své FOTO
Nebo myslíš, že fakt stačí rozevřít bulvár - novinky z UK filmového plátna …
![]()
MYSKO:
Krásné ránčko mamulililinko - jak jsi se dnes vyhajala
![]()
Chtěla jsem ti ještě včera napsat k té
ě do porodnice (ale umřela jsem kolem půl desáté
) - je fakt bájo: jsou v ní dupačky, košilka, kabátek, čepička a brindáček (teď nevím, jestli je s „y“ nebo „i“
- používám to v životě poprvé
). A všechno jako soupravička. Navíc tady na venkově je to za hubičku - v praze bych za ten včerejší celý nákup dala určitě minimálně jednou tolik!!!! Však to znáš
Mám takové choutky jít ještě něco přikoupit. Včera jsem si četla tu knížku, jak pečovat o už narozené miminko a zjistila jsem že budeme potřebovat milion věcí. Že bych třeba - hřebínek, teploměr na vodičku, chrastítko........(připadám si jak Lórenc ve Svěrákově filmu: Na samotě u lesa
).
ZANET:
Ahoooj - mooc tě zdravím. Děkujeme také za gratulacičku - jsi zlatíčko
Holka, ty nás napínáš - kolikátý DC máš
No, z toho co popisuješ - já na tom byla v srpnu némlich stejně a už jsem 24tt
Držím MOOOC palečky, ale nenapínej nás dlouho
![]()
GABINKO:
Pasuji tě na HRDINKU EMIMINKA
Vydrž, tehulinko naše
Počkej ta úleva, až to budete mít s mimís za sebou
![]()
Moc na tebe myslíme a všechny si tu koušeme zběsile nehtíky
![]()
SASULKO, MARKETO, POTVURKO, MYSKO, KELINKO, DARIO - zkrátka VŠECHNY holčinky - těším se na vás a ještě jednou krásný sluníčkový den ![]()
MYSKO:
Ahooooj
CHACHA…koukám, že jsme psaly současně a ještě se stejnou otázečkou
Jak říkám - zalomily jsme to kolem půl desáté a probudily se po sedmé - což je opravdu FAJN
A jak vy s MARTASKEM ![]()
Myško - OBŘÍ gratulace k 30 - holka, ty jsi fakt sprintík - to je fofrajs
Zrovna jsem to pročítala a rodit se může klíďo od 38tt, viď
Takže Myško - to abys co nevidět začala balit tehu-saky-paky
![]()
VARENKO- doubrou chut
Ja uz tady popijim kaficko
Treba se uklidnim…v noci me palila silene zaha,tak jsem tomu spanku moc nedala.Probudila jsem se pekne protivna,jeste ze tatka uz sel do prace…urcite by se stal tercem..
![]()
Ja bych sla s tebou nakupovat
Je to vyhoda,na tech malych mestech,ze se nikde netlacis,v klidku si vse prohlidnes a na zaver te to vyjde jeste levneji
,to potesi
Urcite dej vedet,co jsi hezkeho poridila ![]()
Ja jsem si privezla z Moravy latkve pleny,co mi zbyly po male,tak jsem je dala ted do pracky vyvarit.Jeee to bude legrace,jak mi budou na susaku viset zase pleny,po 11 letech
![]()
VARENKO- deeekuuujiiii za gratulaci
asi to fakt utika…
Dnes v noci jsem si rikala,at uz to je…jak jsem se nemohla spat,poradne se otocit…Radej bych ale vydrzela do toho 40,kdyz stat nabizi to veeeelkeee porodne
![]()
MYSKO:
Snad už to můžu prozradit, ale vypadá to, že kolem 10.ůnora už budeme v novém hnízdečku - v našem NOVÉM šťastňoukém domovečku
(Mám tedy 14.2. poradnu - tak proto se to o těch pár dnů zdrží…) - takže bysme určitě spolu někam vyrazily, co říkáš
No, a taky musíme s HAIDULKOU na tu kávičku
![]()
S tím spánkem si to už dokážu pomalu představit. Už několik týdnů mě v noci probouzí šílená bolest pod levým žebrem (vzhledem k mým NULOVÝM anatomickým znalostem - netuším, co se tam právě nachází za orgán
) a dnes mě to vyloženě budilo ze spánku. Snad je to jen nějaké skřípnutí…nebo, že by princezna byla taková hopsanda a už tak vysoko dokopla
No, i když jestli je po mamince - tak bude mít pěknou páru
![]()
Máš pravdu - porodné mě taky láká
A kdy přesně máš termín, Myško. Podle mě už můžete mít kufřík u postele a klíčky ve startéru od počátku dubínka, viď
Jéje, to je cobydup
![]()
VARENKO- juuuuu,to mam radost
To bude nadherny darecek k Valentynu,co?Opravdu jsi me ted potesila
Na tu kavicku se dovalim,i kdybych si mela jerab objednat
![]()
Ty bolesti mam taky a mela jsem je i pred tehu,absolvovala jsem vsemozna vysetreni a nic.Ted to pricitam spise nadymani a prdikum,vubec mi to nejak nejde,si ulevit…Dr.mi to rikal taky,ze to bude tim,tak se netrap
Koupila jsem si v lekarne SAAB (doufam,ze to pisu dobre
)kapky,jsou na nadymani a muzou se i vtehu,tak si je sem tam dam a zabiraji.
Termin podle posledni MS mam 11.4.
Je fakt,ze uz je to v podstate za par…
8.2. jdu na UTZ na mereni,jestli je maly velikostne jak ma byt,tak uvidime.