Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
24.1.06 16:20

MYSKO:
No ty jsi hvězdička naše - vidíš, jaká jsi čiperka :P :wink: :D To chce pořádnou odměnu - hezky se uvelebit, nějaké to dobré papů (párky to jistí :twisted: :lol: ) a už jen lebedit a lebedit.
Taťka tě MILÚÚÚJE - URČITĚ :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :wink: :D :D :D
Myško, tak jsi mě inspirovala - dnes POPRVÉ (tajně :roll: :lol: ) - jsem koupila princezně nádherné věcičky. Má to od maminky - první dáreček :P :D :cry: :D :D Sadu veciček do porodnice, osušku s kapuckou a prindáček s kačenkama, dupačky s kabátkem, košilku a 2 bodýčka, pak dudlíček a botičky :P :P :P :P :cry: :P :D :D :D :D :D No, nemůžu se na to vinadívat. Je to něco kouzelného. Tak máme dneska se Sashenkou BAJO den :D Snad se jí to bude líbiti, že :?: :wink: :twisted:
S tím vstáváním je to něco, Myško - občas mě to taky popadne a to pak je síla :? :lol:

A co naše GABINKA - nějak se nám neozývá, co :?: :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
24.1.06 16:31

VARENKO- to je fajn,ze jste si udelaly s princeznickou radost :D ,urcite se ji to bude libit :! :D Taky jsem chtela nejakou :,-(u do porodnice,ale nic moc jsem nenasla..ale je pravda,ze jsem nikdy nesla cilene,spis jsem obcas nekam nakoukla.
No kdo vi,jakGabca,treba uz si muchla svuj uzlicek stesticka :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
24.1.06 17:16

Ahoj holcicky, posilam vam co nejvic slunicka floridskeho, ale jaksi to nefunguje, tak snad vas aspon hreje pomysleni, ze na vas myslim :-) :D

Haidule, co to mas za doktorku? Testy az po 12 mesicich :?: :?: :! To bych si ji pekne podala. Ale jeste neni vsem nadejim konec, ze?

Noggie, ja myslim, ze s tim tulenim, ze by mohlo ublizit jsou jen chlapske povery. Mimi ma nekolik obalku, ktere ho temer izoluji od sveta. Takze se nic neboj a pekne se tulte :) 8)

Varenko, super, zes dopadla u dr. dobre, vidis, jaka jsi sikulka, vlastne jake jste sikulky.

Holky, no ja nevim, nevim… Prsa porad boli, ale uz trosku splaskly, ale dnes jsem vypila jasminovy caj a malem jsem se poblila… Jeste ted se citim trochu divne. Takze jakes takes priznaky by byly ;-) :-) Tak drzte pesti :-)
(I kdyz je fakt, ze mne skoro kazdy mesic pripada, ze mam nejake priznaky.) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
24.1.06 21:48

Holcinky, tak ja se hlasim, ze jsme stale jeste po kupe. Jen nevim kde mi hlava stoji, takze jsem vas nestihla ani precist, ale po chvilkach to dozenu.
V krku mam stale jak v polepsovne, ale aspon to vypada, ze uz to horsi snad nebude (ale radsi to tukam na drevo). Ted padim jeste na nakup a pak uz budu cely den doma, tak doctu co jsem nestihla a jeste se ozvu.
Zatim pa pa.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
25.1.06 08:24

Ahojda holčinky! :wink:
Všechny vás zdravím ze Sibiře 8O Dnes už se nám oteplilo 8) ráno bylo jen -19 : prostě pohodička. Moje vozítko už zase spolupracuje, asi bude mít opravdu tu hranici u -20 :D :D :D
Varenko mooooc gratuluju ke krásným výsledkům, dobře jsi udělala, že jsi princezničku odměnila a nakoupila jí „něco na sebe“ :D To my ženské máme rády :!
Jinak tvůj váhový nárůst 8 kg ti tiše závidím, já už mám 2 kg+ (teda minulý týden, od té doby se kolem váhy přížím po špičkách a se zavřenýma očima). Zdá se mi, že se mi kilíčka hromadí ve vrchní části břicha, mám tam takovou minipneumatičku 8O 8O 8O Kalhoty přes zadek v pohodě, ale ten pupajs… :roll:
Jsem pevně rozhodnutá, že dnes vyrazím do těhu obchůdku a koupím si halenku střiženou pod prsama - tento tvar bude asi nejmilosrdnější k mým „obláčkům“ :roll:
Jinak metřík se mi změnil na dvojciferný, už mám konečně pocit, že je ze mě „stará těhule“ :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
25.1.06 08:32

Holčiiiiinkyyyy, já stará drbna mám zase novinu!!!
Dario doufám, že na mě nebudeš naštvaná… :?

Holčinky, Daria má zavedeny 2 embryjka a teď musí hajat, aby se jim u ní zalíbilo :! :! :! Byla jsem šmírovat v diskuzi IVF+ISCI, Daria říkala, že se tam přesunula. Jůůůůůů, to je tak supr :! :! :! :D :D :D

Dario vyyyyyydrž :! Strašně moc ti to přejeme a držíme palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 08:45

Krasne,zmrzle dobre ranko holcinky, Zanet- dekujeme,ze na nas myslis se slunickem :D Zkus ho jeste poprosit,aby k nam dorazilo rychleji,je tady hrozna zina,mame tady -15,BRRRRR.Pesticky samozrejme drzime :! :! :! :D :D :D
Gabco- to je dobre,ze se krk nezhorsuje :! :! :! ,tuk,tuk :D
Na krk je vyborne kloktat odvar z salveje,ale to nevim,jestli mas,opravdu zabira,teda alespon u nas doma :lol:
VARENKO-
jak pak jste se s princeznickou vyhajaly? :D

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 08:50

Noggie- ahoooojky,ty nase tehulko :D a ted uz dvojciferna :lol: :lol: ,gratuluju :D
S tou DARIOU je to skvela zpravicka :! :D :! :D DARIO,myslime na tebe a drzime pesticky ze vsech sil!!!!Hlavne se mooooc opatruj!!!!!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.1.06 09:00

HEZOUČKÉ RÁNÍČKO
holčinky mooooc vás zdravím, moooooc jsem se na vás těšila a těším a přeji vám FANFÁROVÝ den :D :D :D

NOGGIE:
Dobré ráníčko těhulinko :D :twisted: :D Nejprve ti MUSÍM gratulovati k překulení na 2 CIFRICE :P :P - to už patříš opravdu do naší STARÉ DOBRÉ TEHU-GARDY (neboj se starým železem to nemá ale LAUTR nic společného - :lol: :lol: :wink: :lol: :lol: ) A také MOOOC děkujeme za přáníčko a gratulace od tebe - však jsem je princezně HNEDKA vyřídila :P :lol: :D
NAŠE OČKO ROZMILÉ :twisted: : no KDE bysme bez TEBE byly :?: :?: :?: Řekněme si to upřímně - 100let za opičkama - 8O :lol:
To je ale bombácká novina :! Jééééžíííííš, kéž by se to DARIJCE podařilo - HOLKY musíme VŠECHNY drže palce jako HROM, ať se zadaří :! :! :D :D :D :D Co říkáte - TFUJ TFUJ TFUJ, DARIO :twisted: :P :P
Noggie, vysílám tě na další výzvědnou AKCI - a sice vypátrej prosím, kdy můžeme čekat výsledíčky :?: 8O :D (ALE víš jak - HLAVNĚ NENÁPADNĚ :twisted: :twisted: :lol: :wink: )
Daria se určitě na nás zlobit nebude :wink: :D (Já stejně věděla, že to její DÉZERTÉRSTVÍ nebude na dlouho :twisted: :twisted: :twisted: :P )
Noggie, no tys mě potěšila :D :twisted: - zrovna jsem si dávala obří kus chlebíku se sýrem, když jsem četla tvou zprávičku :lol: :oops: :lol: - o to víc bylo soustíčko sladší :D :lol: Neboj - ty 2kg navíc jsou úplně v pořádku - jsou to především prsa, věř mi. Teď to poletí nahoru do konce 1.trimestru a pak už to půjde pozvolna, uvidíš. Navíc, každá to máme jiné - koukni na MARKÉTU :wink: :D Ta je o chlup za mnou a hlásila, že má jen 1kg+ 8O 8O - to je teprve ZÁVISTIĆKA :lol: :lol: :lol:
Noggie, jsem ráda, že už je u vás o proti předešlým dnům takové lahodné klímátko :P :lol: :lol: :lol: :twisted: No vidíš i vozítko si dá nakonec říci :wink: A co HUGH :?: Holka, stejně by mě ten jeho čumec zajímal - nemá někde na webu své FOTO :twisted: :D Nebo myslíš, že fakt stačí rozevřít bulvár - novinky z UK filmového plátna … :?: :twisted: :lol:
MYSKO:
Krásné ránčko mamulililinko - jak jsi se dnes vyhajala :?: :D
Chtěla jsem ti ještě včera napsat k té :,-(ě do porodnice (ale umřela jsem kolem půl desáté 8O :oops: :lol: ) - je fakt bájo: jsou v ní dupačky, košilka, kabátek, čepička a brindáček (teď nevím, jestli je s „y“ nebo „i“ :oops: :oops: :lol: - používám to v životě poprvé :twisted: :oops: :lol: :wink: ). A všechno jako soupravička. Navíc tady na venkově je to za hubičku - v praze bych za ten včerejší celý nákup dala určitě minimálně jednou tolik!!!! Však to znáš :roll: :wink: Mám takové choutky jít ještě něco přikoupit. Včera jsem si četla tu knížku, jak pečovat o už narozené miminko a zjistila jsem že budeme potřebovat milion věcí. Že bych třeba - hřebínek, teploměr na vodičku, chrastítko........(připadám si jak Lórenc ve Svěrákově filmu: Na samotě u lesa :lol: :lol: :lol: ).

ZANET:
Ahoooj - mooc tě zdravím. Děkujeme také za gratulacičku - jsi zlatíčko :wink: Holka, ty nás napínáš - kolikátý DC máš :?: :?: No, z toho co popisuješ - já na tom byla v srpnu némlich stejně a už jsem 24tt :twisted: :twisted: :wink: Držím MOOOC palečky, ale nenapínej nás dlouho :wink: :twisted:
GABINKO:
Pasuji tě na HRDINKU EMIMINKA :P :D :D :D Vydrž, tehulinko naše :D Počkej ta úleva, až to budete mít s mimís za sebou :D :D
Moc na tebe myslíme a všechny si tu koušeme zběsile nehtíky :P :twisted: :lol:

SASULKO, MARKETO, POTVURKO, MYSKO, KELINKO, DARIO - zkrátka VŠECHNY holčinky - těším se na vás a ještě jednou krásný sluníčkový den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.1.06 09:08

MYSKO:
Ahooooj :D :D :D CHACHA…koukám, že jsme psaly současně a ještě se stejnou otázečkou :lol: :lol: Jak říkám - zalomily jsme to kolem půl desáté a probudily se po sedmé - což je opravdu FAJN :wink: :D A jak vy s MARTASKEM :?:
Myško - OBŘÍ gratulace k 30 - holka, ty jsi fakt sprintík - to je fofrajs :D :D Zrovna jsem to pročítala a rodit se může klíďo od 38tt, viď 8O :wink: Takže Myško - to abys co nevidět začala balit tehu-saky-paky :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 09:16

VARENKO- doubrou chut :lol: Ja uz tady popijim kaficko :D :lol: Treba se uklidnim…v noci me palila silene zaha,tak jsem tomu spanku moc nedala.Probudila jsem se pekne protivna,jeste ze tatka uz sel do prace…urcite by se stal tercem.. :oops: :lol: :D
Ja bych sla s tebou nakupovat :D :( :lol: Je to vyhoda,na tech malych mestech,ze se nikde netlacis,v klidku si vse prohlidnes a na zaver te to vyjde jeste levneji :D ,to potesi :lol: Urcite dej vedet,co jsi hezkeho poridila :D
Ja jsem si privezla z Moravy latkve pleny,co mi zbyly po male,tak jsem je dala ted do pracky vyvarit.Jeee to bude legrace,jak mi budou na susaku viset zase pleny,po 11 letech :roll: :lol: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 09:19

VARENKO- deeekuuujiiii za gratulaci :lol: asi to fakt utika… :lol: Dnes v noci jsem si rikala,at uz to je…jak jsem se nemohla spat,poradne se otocit…Radej bych ale vydrzela do toho 40,kdyz stat nabizi to veeeelkeee porodne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.1.06 09:36

MYSKO:
Snad už to můžu prozradit, ale vypadá to, že kolem 10.ůnora už budeme v novém hnízdečku - v našem NOVÉM šťastňoukém domovečku :D :D (Mám tedy 14.2. poradnu - tak proto se to o těch pár dnů zdrží…) - takže bysme určitě spolu někam vyrazily, co říkáš :?: :?: :P No, a taky musíme s HAIDULKOU na tu kávičku :D :wink:
S tím spánkem si to už dokážu pomalu představit. Už několik týdnů mě v noci probouzí šílená bolest pod levým žebrem (vzhledem k mým NULOVÝM anatomickým znalostem - netuším, co se tam právě nachází za orgán :oops: :roll: :oops: ) a dnes mě to vyloženě budilo ze spánku. Snad je to jen nějaké skřípnutí…nebo, že by princezna byla taková hopsanda a už tak vysoko dokopla :?: 8O :lol: No, i když jestli je po mamince - tak bude mít pěknou páru :twisted: :lol:
Máš pravdu - porodné mě taky láká 8O :D A kdy přesně máš termín, Myško. Podle mě už můžete mít kufřík u postele a klíčky ve startéru od počátku dubínka, viď :?: :?: :P Jéje, to je cobydup 8O :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 09:44

VARENKO- juuuuu,to mam radost :! :D :! :D To bude nadherny darecek k Valentynu,co?Opravdu jsi me ted potesila :D :lol: :D :lol: :D Na tu kavicku se dovalim,i kdybych si mela jerab objednat :lol: :lol: :lol:
Ty bolesti mam taky a mela jsem je i pred tehu,absolvovala jsem vsemozna vysetreni a nic.Ted to pricitam spise nadymani a prdikum,vubec mi to nejak nejde,si ulevit…Dr.mi to rikal taky,ze to bude tim,tak se netrap :lol: Koupila jsem si v lekarne SAAB (doufam,ze to pisu dobre :lol: )kapky,jsou na nadymani a muzou se i vtehu,tak si je sem tam dam a zabiraji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
25.1.06 09:46

Termin podle posledni MS mam 11.4. :D Je fakt,ze uz je to v podstate za par… :lol: :lol: :lol: 8.2. jdu na UTZ na mereni,jestli je maly velikostne jak ma byt,tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová