Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
SASULA
No a ja jsem myslela jaky jsem tele,kdyz mi to neslo na poprve
ale zvladla jsem to.....jeste to musim rict priteli,jak jsem sikovna…on totiz rika,ze jsem vubec rada,ze jsi umim zapnout ten internet ![]()
(na pocitac jsem opravdu tupa
)
VARENKA
Tak jsem uz dojedla,dala jsem si testoviny s kurecim masem,puding a jeste dortik co mi prinesl ted muj pritel,pry si mam uzivat jidla dokud muzu ![]()
A jak je vubec u vas?Myslim pocasi......uz to tam mate lepsi?Nebo jsou tam porad mrazy?
Ja pojedu ted v unoru navstivit rodinku,uz se tesim. ![]()
mysko, trochu si rýpnu s dovolením. Dívala jsem se dnes na letáky co nám přišly z Tesca, Carrefouru, Intersparu a jiných. No myslela jsem na tebe, neměla bys zájem o golfky? Měli je tam už za 7 stovek, co ty na to? Hodně byste ušetřili
(no myslela jsem to jako fór), hned jsem si na vás vzpomněla, jak jsi psala o tchýni a tchánovi ![]()
![]()
![]()
Na ten film se opravdu podívej, často je to výstižné (často i přehnané, ale chápu
). Jak tak koukám, máme stejné vztahy se svými drahými „rodiči“. No alespoň vím, že nejsem já ten exot, co se prostě neshodne s tchyní, tchánem a švagrovou. No ale zapřemýšlej, v těch letácích je opravdu hodně kočárků, postýlek a tak, to je fakt výhodné
Nechceš to poslat jako víkendové čtení pro tchýni? To bys mě asi zabila viď. Doufám, že jsem se tě nějak nedotkla, to byla sranda, já si jen tak vzpomněla a tak jen zasnila, že my ještě nemůžem nakupovat, přitom už máme prolezlé ty spešlobchůdky s krásnými kočárky, oblečky atd. ![]()
Varenko, neboj, kdybych slyšela nějakou tu ránu, držím za tebe minutu ticha ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Holčičky, přeji vám krásný večer, hezky si ho užijte a krásnou dobrou noc!!!
Cinq, no já ti tedy nevím, ale já ten metřík také neumím nastavit, zatím to nepotřebuji,ale vím alespoň, že se pak mám na koho obrátit a že mi určo tady poradíte
Protože mě by nepomohl ani ten stručný návod od Varenky ![]()
![]()
Já se sice s pc snažím být kamarád a on snad také ke mě, ale angličtina, to není moje hobby, nerozumím ani ťuk a tak je to pak složité
No ale vidíš, jaká jsi každopádně šikula, ještě jednou gratulace!!!! Hezky si užij večer a pozdravuj malého pupíčka ![]()
SASULKO:
tak to vypadá, že jsem jako měřítko-školitel JASNĚ selhala
.Ale zkus si nastavit OVU měřítečko
To by se mi tuze líbilo - víš abysme to tu měly hezky vyzdobené
Zkus to ještě jednou krok po kroku - to by v tom bylo čertůůůů
![]()
CINQ:
Tak to sis pošmákla - to je moooc dobře
Tady je furt stejně a slibují zase po víkednu příval mrazů
![]()
BRUM…BRUM…BRUM…copak se zdá MEDVĚDUM… (Sorry holčinky…ale je to má motlitbička
)
HOLČINKY …co dělá naše GABI
![]()
GÁBINKO:
Moooc na tebe vzpomínám a drž se, mamulindo našee
![]()
Těšíme se tu na tebe-vás
![]()
tak nevim,co se deje,boli me bricho a je mi nejak divne…doufam,ze je vsechno v poho…
SASULA
Urcite poradime......ale u me to byla spis nahoda,ze se mi to povedlo ![]()
VARENKA
Tak to tam asi zmrznu…ja zimu tak nerada ![]()
MYSKA
Boli hodne brisko?Urcite to bude v poradku.......odpocin si trosku
MYSKO:
NEBOOOOJ
VŠE je úúúplně v pohodičce
…Nejsem žádný tehu-profík (zatím jen prvanda
), ale fakt to mívám taky…někdy bolesti takový, že mám hrůzu rozsvítit nebo jít na záchod. Koupelička ti uvolní svaly - určitě tam máš něco ztuhlého nebo prostě únava, to víš - je to zátěž
Chce to něčím zaměstnat mozeček. Prďte na Tesco a ať ti taťka zahraje loutkový divadlo…
(Zrovna dávali v Náměstíčku
).
Varenko, to nebylo nic proti tobě, já to ani nezkoušela, ale zdálo se mi to dost složitý, každopádně to taky zkusím, ale zítra asi, dnes už čas asi nebude
Děkuju a krásný večer!!! A úsměv na rtech ![]()
HOLKY
preji vam dobrou noc......jdu se koukat trosku na TV a potom do hajan
Tak zatim papa
SASULKO:
Však vím
To jen mé staré dobré učitelské vědění říká, že nikoli špatný-nechápající žáček, ale POUZE špatný školitel
![]()
Dobrou noc Sasulenko - zítra si určitě vybereš nějaký suprbupr fanfárový metřík - už přemýšlím, co to nejspíš bude. Strašně se těším, tak vyber něco FAKT suprovýho
(Máš SZ na dobrou noc
)
CINQ:
CHACHA…hned jsem přemýšlela, jestli taky budeš koukat na Všechnopárty a Ally McBeallovou..a pak mi došlo, že tam u vás budou asi drobet jiné kanálky, co
Tak krásnou dobrou noc a ještě jednou gratulacička k suprbupr metříkům
![]()
HOLČINKY…tak to vypadá, že tu zůstanu SAMA samotinká KULÍÍK v PLÚTKUU .....
![]()
Tak to vidím na tu spršku a hurráááá do peřinek. ![]()
BRUM…BRUM…no prosím, už zase.....
![]()
Holčinky, KRÁSNOU DOBROU NOC papa ![]()
Varenko, díky ti moc, teď zkouším ten metřík, akorát tam jsou samé těhumetříky, tak nevím jestli tam bude i něco pro mě
No jsem antitalent taky na takový věci a ještě k tomu v angličtiě ![]()
Přeji krásnou dobrou noc
SASULKO:
ty v tom Kroku č.2 zřejmě klikáš na „Pregnancy“ - kouknu ted na ten site a popisu ti to, neboj. ![]()