Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
1.2.06 19:44

SASULA

No a ja jsem myslela jaky jsem tele,kdyz mi to neslo na poprve :( ale zvladla jsem to.....jeste to musim rict priteli,jak jsem sikovna…on totiz rika,ze jsem vubec rada,ze jsi umim zapnout ten internet :D
(na pocitac jsem opravdu tupa :oops: )

VARENKA

Tak jsem uz dojedla,dala jsem si testoviny s kurecim masem,puding a jeste dortik co mi prinesl ted muj pritel,pry si mam uzivat jidla dokud muzu :D

A jak je vubec u vas?Myslim pocasi......uz to tam mate lepsi?Nebo jsou tam porad mrazy?
Ja pojedu ted v unoru navstivit rodinku,uz se tesim. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.2.06 19:48

mysko, trochu si rýpnu s dovolením. Dívala jsem se dnes na letáky co nám přišly z Tesca, Carrefouru, Intersparu a jiných. No myslela jsem na tebe, neměla bys zájem o golfky? Měli je tam už za 7 stovek, co ty na to? Hodně byste ušetřili :lol: (no myslela jsem to jako fór), hned jsem si na vás vzpomněla, jak jsi psala o tchýni a tchánovi :D:D:D:D Na ten film se opravdu podívej, často je to výstižné (často i přehnané, ale chápu :D). Jak tak koukám, máme stejné vztahy se svými drahými „rodiči“. No alespoň vím, že nejsem já ten exot, co se prostě neshodne s tchyní, tchánem a švagrovou. No ale zapřemýšlej, v těch letácích je opravdu hodně kočárků, postýlek a tak, to je fakt výhodné :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nechceš to poslat jako víkendové čtení pro tchýni? To bys mě asi zabila viď. Doufám, že jsem se tě nějak nedotkla, to byla sranda, já si jen tak vzpomněla a tak jen zasnila, že my ještě nemůžem nakupovat, přitom už máme prolezlé ty spešlobchůdky s krásnými kočárky, oblečky atd. :D

Varenko, neboj, kdybych slyšela nějakou tu ránu, držím za tebe minutu ticha :D:D:D:D:D

Holčičky, přeji vám krásný večer, hezky si ho užijte a krásnou dobrou noc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.2.06 19:51

Cinq, no já ti tedy nevím, ale já ten metřík také neumím nastavit, zatím to nepotřebuji,ale vím alespoň, že se pak mám na koho obrátit a že mi určo tady poradíte :D Protože mě by nepomohl ani ten stručný návod od Varenky :D:D:D Já se sice s pc snažím být kamarád a on snad také ke mě, ale angličtina, to není moje hobby, nerozumím ani ťuk a tak je to pak složité :D No ale vidíš, jaká jsi každopádně šikula, ještě jednou gratulace!!!! Hezky si užij večer a pozdravuj malého pupíčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 20:08

SASULKO:
tak to vypadá, že jsem jako měřítko-školitel JASNĚ selhala :oops: :lol: .Ale zkus si nastavit OVU měřítečko :wink: To by se mi tuze líbilo - víš abysme to tu měly hezky vyzdobené :twisted: :D :P Zkus to ještě jednou krok po kroku - to by v tom bylo čertůůůů :twisted: :twisted: :wink: :lol: :lol: :lol:
CINQ:
Tak to sis pošmákla - to je moooc dobře :D Tady je furt stejně a slibují zase po víkednu příval mrazů 8O :? :)

BRUM…BRUM…BRUM…copak se zdá MEDVĚDUM… (Sorry holčinky…ale je to má motlitbička :twisted: :D :lol: :lol: :lol: )

HOLČINKY …co dělá naše GABI :?: 8O :D :D :D

GÁBINKO:
Moooc na tebe vzpomínám a drž se, mamulindo našee :D :D :D
Těšíme se tu na tebe-vás :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 20:16

tak nevim,co se deje,boli me bricho a je mi nejak divne…doufam,ze je vsechno v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
1.2.06 20:38

SASULA

Urcite poradime......ale u me to byla spis nahoda,ze se mi to povedlo :oops:

VARENKA

Tak to tam asi zmrznu…ja zimu tak nerada :(

MYSKA

Boli hodne brisko?Urcite to bude v poradku.......odpocin si trosku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.2.06 20:47

Jdu si zalezt do vany,treba to pomuze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 21:02

MYSKO:
NEBOOOOJ :wink: VŠE je úúúplně v pohodičce :D …Nejsem žádný tehu-profík (zatím jen prvanda :wink: ), ale fakt to mívám taky…někdy bolesti takový, že mám hrůzu rozsvítit nebo jít na záchod. Koupelička ti uvolní svaly - určitě tam máš něco ztuhlého nebo prostě únava, to víš - je to zátěž :wink: Chce to něčím zaměstnat mozeček. Prďte na Tesco a ať ti taťka zahraje loutkový divadlo… :twisted: :D (Zrovna dávali v Náměstíčku :twisted: :wink: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.2.06 21:02

Varenko, to nebylo nic proti tobě, já to ani nezkoušela, ale zdálo se mi to dost složitý, každopádně to taky zkusím, ale zítra asi, dnes už čas asi nebude :D Děkuju a krásný večer!!! A úsměv na rtech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
1.2.06 21:09

HOLKY

preji vam dobrou noc......jdu se koukat trosku na TV a potom do hajan

Tak zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 21:10

SASULKO:
Však vím :D To jen mé staré dobré učitelské vědění říká, že nikoli špatný-nechápající žáček, ale POUZE špatný školitel :wink: :D
Dobrou noc Sasulenko - zítra si určitě vybereš nějaký suprbupr fanfárový metřík - už přemýšlím, co to nejspíš bude. Strašně se těším, tak vyber něco FAKT suprovýho :D (Máš SZ na dobrou noc :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 21:12

CINQ:
CHACHA…hned jsem přemýšlela, jestli taky budeš koukat na Všechnopárty a Ally McBeallovou..a pak mi došlo, že tam u vás budou asi drobet jiné kanálky, co :D :lol: Tak krásnou dobrou noc a ještě jednou gratulacička k suprbupr metříkům :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 21:14

HOLČINKY…tak to vypadá, že tu zůstanu SAMA samotinká KULÍÍK v PLÚTKUU ..... :cry: :cry: :cry: :cry: :) :lol: :lol: :lol:

Tak to vidím na tu spršku a hurráááá do peřinek. :D

BRUM…BRUM…no prosím, už zase..... :lol: :twisted:

Holčinky, KRÁSNOU DOBROU NOC papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.2.06 21:16

Varenko, díky ti moc, teď zkouším ten metřík, akorát tam jsou samé těhumetříky, tak nevím jestli tam bude i něco pro mě :D No jsem antitalent taky na takový věci a ještě k tomu v angličtiě :D

Přeji krásnou dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.2.06 21:20

SASULKO:
ty v tom Kroku č.2 zřejmě klikáš na „Pregnancy“ - kouknu ted na ten site a popisu ti to, neboj. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová