Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holcinky, zdravim vas z teplych krajin. Vcera jsem za:,–(ila sazenicky rajcatek a par bylinek do nasi provizoni zahradky a taky nasela michany salat. Uz se tesim, jak to hezky poroste. Ja vim, budete se smat, ale takhle to tu je. Sadi se bud na podzim nebo takhle v lednu, unoru. Pres leto totiz vsechno strasnym horkem a vsim tim destem zahyne. Tady se i jahody sklizeji ted nekdy. Vsechno naruby, ze? ![]()
Sasulko, jsi sikulka s tim metrikem. Moc se ti povedl. Je to takove prehlednejsi, ze?
Marti, ty jsi taky sikulka a mas moc pekneho chlapecka.
Varenko, ty uz zas nakupujes
kdyby te tak videl manzel.
Ja sama bych urcite taky nevydrzela, vzdyt to teseni je na tom snad to nejkrasnejsi, ze?
Gabi, taky na tebe moc myslim, at uz to mas brzo za sebou, kdyz mas takove bolesti. Vykasli se na uklid a pripravy a odpocivej, mas posledni sanci. ![]()
Misko, co je s tebou, doufam, ze jsi v poradku!
Zanet
KRÁSNÉ RÁNÍČKO ZANET:
MOOOOOOOOC tě zdravím a úplně si tě představuju, jak v nějakém hólyvůůůdském snímečku - žena Ž sázející kytinky, zeleninku, sluníčíčíko, manžíleček..dětičičky…
- mám pravdu
![]()
P.S. No máš pravdu - nevím, nevím, co by manžílek povídal pěkněho, kdyby věděl…
![]()
MYSKO, SASULKO, GABI, NOGGIE, POTVURKO, HAIDULE, MARKETO, CINQ, KELINKO, a všechny holčinky - přeji vám krásný páteček a těším se, že se tu uuurčooo uvidíme
(Právě si pošušňávám na snídance…
)
AHOJ A PREJI DOBRE RANKO ![]()
a taky dobrou chut,jestli nekdo snidate
![]()
VARENKA
On manzel o tom nevi,ze neco kupujes?To je opravdu tak povercivy?To ja chci zacit kupovat po tom 20tt ale pritel by uz nakupoval klidne hned ![]()
AHOJ HOLCINKY!!!!!!!!
Mooooc vas vsechny zdravim
Vcera jsem mela jeste den blbec ,tak jsem se ani neozyvala,at vas neotravuju blbou naladou.
Dnes je mi uz lip,uz se tesim na malou,prijede v 18h.
Ma 7.2.svatek,tak jsme ji s tatkou nachystali darecek.Ma dlouhe vlasy po zadek a prala si tu krepovaci zehlicku,tak ji musim jeste zabalit
Je jasne,ze to s tatkou do 7.nevydrzime a dame ji ji jeste dnes
Rano jsem si rozvarila gulas,tak to tady hezky voni
Ale kdyz se divam kolem sebe,je tu jak po vybuchu
.My jsme totiz vcera teprve odstrojovali stromek
Budu to tady muset dat do poradku,ale to nejak zvladnu…Budu chodit za vama nakukovat
Zase to s tou praci nesmim az tak prehanet
![]()
CINQ:
Hezké ránko i tobě ![]()
Jojo - myslím, že ano. A navíc zvyk - muž musí umět a dělat VŠE
(Což není tak špatná výchova…
)
Ahoj holky, mam prosbicku. Jake mate zkusenosti s MamaTestem. Vcera sem ho prubla (ne s ranni moci) a prosvitala tam druha carka (v limitu monza minutku dve po). Stalo se vam nekdy, ze tento test byl falesne pozitivni? Mam doma 14m dvojcatka a tak si myslim, ze na dalsi mimo je cas. Davali jsme si celkem pozor a ja ted nevim co si mam opravdu myslet. Chci si myslet, ze tehotna nejsem!! Mate nekdo negativni zkusenosti s timto testikem? Dekuji za celou nasi pocetnou rodinku!! ![]()
Tajemna- ja te nechci strasit,ale vidim to,ze by vas mohlo byt jeste vice…Pokud jsou tam //,tak je opravdu pozitivni,ale zkus si treba udelat jeste jiny(i kdyz si myslim,ze je to zbytecne,ale pro srovnani)Chapu tvou situaci,a at uz to dopadne jakkoliv,drzim ti pesticky a dej nam urcite vedet.
Tak ja zkusim v pondeli dalsi testik a budu se modlit aby tam ty dve nebyly. Jeste nedavno sem se modlila aby tam ty dve byly. To je fakt ironie.
Diky moc!
Varenko- ty teda jedes s nakupama
To ja asi fakt nic mit nebudu…
![]()
Noggie,Sasulko,Gabco,Cinq,Marty,Haidule- mooooc vas vsechny zdravim a preju krasny patulinek
![]()
ahojky holčinky, přeji vám krásné ráníčko, tedy už dopoledne že jo. Omlouvám se, že jsem vám včera nahnala trochu starostí, že jsem nepsala, bylo mi zle, ale už je to v pohodě, ještě že tak, když bude víkendík že jo, přeci si ho nenecháme zkazit!
Poprvé vás zdravím s metříčkem, doufám, že nám přinese štěstíčko a ty vajíčka opravdu u nás budou a snad se z nich pak vyloupne i něco víc ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Holčinky dávejte na sebe všechny pozor, myslím na vás a užívejte super den, vždyť je pááááááteeeeeek!!!!! Krásný den!!!!! ![]()
Tajemna:
Nejprve tě tu MOOOOOOOOOC vítám
.
Musím však souhlasit s MYSKOU…Každopádně se budu těšit na tvé zprávičky a GRATULUJI ke dvojčátkům.
![]()
MYSKO:
CHACHA…znáš mě - já jak se v něčem rozjedu, tak to bere grády .....
Doufám, že naše princezna nebude žádný obřík, protože věcičky mi přijdou malinké jak na panenku.
![]()
SASULKO:
Mně spadl takový balvan. Fakt jste mě s Myškou včera pěěěkně vystrašily - ženský jedny nezbedný
Ufff…hlavně, že už jste tady.
![]()
Ale musím říct, jakou mám OBRI radost, jak to tu máme pěkně barvevné, co
![]()
Metřík je opravdu geniální
![]()
Nějak se holčinky nemůžu odlepit od židle a to toho musím TOOOLIKOOOO stihnout. Dneska mi přijede mužíček (do zítřka)
- tak budu dělat taky gulášek
![]()
Holky dekuju za privitani, ale musim byt tajemna, protoze na emimi a rodinu chodim normalne pod svym nickem, ale nechci aby nikdo tusil, ze to resim. Pokud budu tak se vam odtajnim.
No sem dost v prdeli bojim se silene buuuu. No ale vim, ze bych to zvladla, ale holkam jeste nebudou ani 2r. chjo chjo.
No musim vydrzet. dneska tu budu mit karadku tak nebudu mit sanci se stavit v lekarne. Tak pristi tyden. Budu vas malicko napinat jo? ![]()
Verenka: tebe znam, uz sem par tvych prispevku cetla, treba hned ty prvni v tehle diskusi. ![]()
VARENKO- tak gulasek uz je hotov
To je fajn,ze budes mit manzilka doma az do zitrka
,krasne si to uzijte,dodelejte princeznicce vlasky a ne,ze to odflaknete
Gulasek mas urcite skvely,tak si nechte chutnat.Ja uz musim jit taky neco delat,ono cas leti a at to stihnu.
Ale me se taaaak nechceeee…no jo,ale musim,aspon protahnu to svoje lenive telo..
![]()
Jo jeste. No ona ta carka fakt nebyla skoroo videt. Jen takovej naznak. Treba to ty testy delaj a to se snazim zjistit, ale nejsem vubec uspesna.
Navic jak rikam nemam ms nemam se ceho chytit. S manzou pouzivame kondom, ale jen na zaver sexu, protoze je to nutnosti a nas to s kondomem moc neba. NO ale na ejakulaci si ho vezmem. ![]()
Tajemna- je pravda,ze se mi parkrat stalo,ze jsem videla slabouliiiliinkou 2 /,a nic z toho nebylo.Ale ja ji tam mozna videla proto,ze jsem ji videt chtela
.A zase na druhou stranu,zjisteni tohoto tehu bylo prave taky tou slabou careckou,ktera se po par dnech promenila v tlustici.Budu na tebe myslet a urcite se ozvi
![]()