Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
5.2.06 11:04

KRÁSNÉ RÁNKO HOLČIČINKY ZANET:
Jůů, připomněla jsi mi letní bouřky na chalupě, kterou jsme celý život měli a já tam prožila náádherné dětství. No, úplně tohle miluju - když je léto a zrovna prší a přitom je docela teplo, ale není vedro, takže člověk může zalézt pod deku s knížkou… :D :P
Přeji ti nááádhernou neděličku a přijď si s náma popovídat :D

MYSKO, SASULKO, GABI, NOGGIE, POTVURKO, HAIDULE, MARKETO, KELINKO, DARIO, Tajemna a zkrátka - vy VŠECHNY - přeji vám nádhernou neděličku.
Já se chystám ven - asi za hoďku - tak už se těším. Ráno u nás bylo- 20 stupínků - to je kláda, co 8O :twisted:

Tak se mějte zatím fanfárově a já určitě JUKNU 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.2.06 11:49

hoj holky

Tak sem vcera nevydrzela a udelala jsem si TT z ranni moce. HCG a v limitu nega 2-5mins po limitu vylezla druha uplne jasne viditelna. Dneska rano sem teda opet nevydrzela a zkusila sem Baby test a ten na konci limitu vysel takovej naznak, ale bylo to fakt blbe videt, ale byla tak. Po limitu vylezla jasne a je videt, ale min jak na HCG. Co si myslite? Asi to opravdu vypada, ze nas bude zachvili o jednoho vic ze? No tak me sny, ze bych chtela letni miminko sou ta tam. Nechci se rouhat. Hlavne aby vsechno dobre dopadlo. Mam stale strach tomu uverit. Manzovi sem jeste nic nerekla dokat to nebude 100%. :(

• Citovat
  • Upravit
1160
5.2.06 16:03

TAJEMNA:
Moc tě zdravím. :D Tak to opravdu vypadá na další ratolest. Já myslím, že je to skvělá zprávička - opravdu - a zkrátka to přišlo trošku nečekaně a neplánovaně. Zítra bych si udělala nějaký TT, ale třeba krapet dražší (oni přece jen mi přijdou kvalitnější) a budeš mít jistotu. A nebo rovnou na krev…Já bych se opravdu radovala - uvidíš, že nakonec budete mít z toho všichni veliké veselíčko :twisted: :wink: Držím palečky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
5.2.06 16:32

Ahoj holky.Na chviličku jsem k vám nakoukla z čekatelek.Tajemná,moc veliká gratulace!Podle mě budete mít určitě mimíska a to je ta nejkrásnější zpráva!Já bych to asi nevydržela manžovi neříct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
5.2.06 18:41

Tajemna, no já ti nevím, ale já si myslím, že je to opravdu nadějné a že asi budete mít Vánoce ve větším kruhu rodinném :P Víš, myslím, že nejdůležitější je to zdraví a to ostatní, to nějak přijde samo. Myslím, že tedy pokud těhulka jsi, tak by sis to měla hezky užít a být ráda, že se to tak vůbec stalo, má to možná své opodstatnění. Určitě budete oba mooc rádi!!!

Varenko, máš SZ, jakpak se máš, copak děláš?

Holčinky, kdepak všechny jste? Jakpak se máte? Tak už nám zase končí víkend, ach jo, no ale ono to zase rychle uteče!

Přeji vám všem krásný zbytek víkendu a hezky si užijte večer!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
5.2.06 19:35

Tak a po bource a desti zbyly jen louze na zahrade. My je tu mame skoro vzdycky, kdyz trochu zaprsi, jsme totiz jen 6m nad hladinou more a hladina spodni vody je kousek pod zemi. Ted uz zas krasne sviti slunicko a vzduch je nadherne cisty, proste parada. Cely den se zatim jen flakam, brouzdam po emiminu a lenosim.

Dnes jsem si cetla, jak holky po treti potratily, to je hruza, vubec si to nedovedu predstavit. A taky spoustu pribehu o tom, jak se otehotnet nedari… Proto si myslim, Tajemna, ze byt tehotna je ten nejvetsi zazrak na celem svete. Jak rikaji holky, bud rada a uzivej si to jak to jen jde. Manzelovi to klidne rekni az budes mit vysledky z krve. Do te doby urcite vymyslis nejaky originalni zpusob, jak mu to oznamit, aby se z toho nesvalil :-)

Hezky zbytek nedele! Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sun
130
5.2.06 19:42

tajemna - ted uz je to stejnak jedno :)

No tak sem to manzovi rekla a nic moc teda. Na krev se jen tak nedostanu, protoze mi nekdo musi pohlidat. Na prochazky moc mrzne a je to celkem dalka. Achjo ale rikat sem to nemela, ale tak mi bylo nejak divne, ze to predtim tajim, ale mela sem tajit dal! Manzel odjel nastvany a rikal at snim radsi ani nemluvim. Ze to mam nechat odlezet. Navic teda je nastvany na me. A to hodne. Porad mluvi a co ja. Ja si chci holky uzit, takhle je okradem o cas ktery by sme jim mohlid at a misto toho ho budem davat miminu. A tak..nic moc peknyho. Neni mi z toho moc dobre. Udelam vsechno co po me asi bude chtit. :( Taky mi rekl ze v 50 ze me bude stara tlusta hnusna baba, protoze sem ted chtela zacit schazovat kila a misto toho nebude zas nic. Achjo takhle sem to nechtela. :( Copak, ale zato muzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
5.2.06 19:46

Sun, je mi z toho, co píšeš, docela smutno. Chlapi někdy reagují trochu „divně“, než bychom čekali a hlavně dávají najevo vinu nám! Jako bychom za to mohly jenom my ženský:-(.
Uvidíš, že se mu to uleží v hlavě, stejně tak Tobě a na nějaké řešení přijdete. Držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
5.2.06 19:57

ahojky zanet, no tak se vám to tam zase hezky pročistilo a alespoň se vám lépe dýchá viď, tak si hezky užívejte sluníčka, u nás pořád tak mrzne :D

Sun, nevím, co bych ti na to, co jsi napsala poradila a jak bych měla reagovat, ale napíšu to jak to prostě cítím já. Víš, chce to to opravdu asi odležet, ale manžel se na tebe nemá co hněvat, myslím, že při „tom“ jste byli přeci oba dva a tak to spíš já chápu jako to, že myslí hlavně na sebe, na své pohodlí. Vždyť jde hlavně o tvé tělo, o tvé pocity, tvé těhotenství, porod. Manžel se na tom všem zas tak tolik nepodílí. Není pravdou, že by s tím teď měl on problémy a tak je uražený. Máš s tím starosti i ty. Můj názor je ten, že pokud zrovna netrpíte jo nouzí a máte co do pusy a standard, tak není nic moc co řešit, ale vždy záleží na obou. Nelze toho druhého znásilňovat na svou stranu, všichni máme svá práva, svá přání, své touhy. Radila bych to promyslet, ale záleží opravdu na vás obou. Chce to probrat pro a proti a trošku čas na uležení této nové informace, ale věř mi, že tvůj manžel se nemá na tebe proč zlobit, já bych to brala jako křivdu vůči sobě. Promiň, že to píšu přímo tak jak mi zobák narostl. Beru to možná i z jiné stránky a to té, že třeby já s manželem prahneme po miminku 4 roky a zatím bezvýsledně a tak by pro nás vaše situace byla darem. Možná to by také stálo za připomínku, až se o tom s manželem budete bavit, připomenout mu, že to není zas taková samozřejmost mít miminko a mít to zdraví, je to otázka priorit. Na závěr bych však chtěla podotknout, že pokud se na něčem s manželem oba společně svobodně dohodnete, je to jen vaše rozhodnutí a nikomu po něm nic není! Přeji hodně štěstí, zdraví a ať si vše vyjasníte a je zase dobře!!!! Myslím na tebe a věř, že ti tu všechny strašně rády pomůžeme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sun
130
5.2.06 20:06

kuk

Sasula: dyt on to vi, ze to neni zadna samozrejma vec. My mame holky po hormonalni stimulaci cekaly jsme na ne skorem 3roky. Jeho segra cekala na mimi 10let, takze proste je to zazrak. ALe proste ted se mu nehodi do kramu. No chudy zrovna nejsme a spatne se namame byt je velky. Necham to ulezet ozvu se vam!!! Ted odjel nachvili uvidime, az prijede, jak se bude tvarit. Navic nic neni jiste. MAm zasebou jeden zamlkly potrat jeste pred holkama a problemy se stitnou zlazou. Jako ja verim, ze se toho moc nezmeni. Ona uz chtel vyrazit na dovo, ale to se trema detma fakt nebude moc mozne a proste tesili jsme se, ze uz holky konecne nekdo pohlida a budem moc ven/zabavou. Na jednu stranu ho chapu, ale na druhou stranu je to KRIVDA!!! Ja zato prece nemuzu. Muj nazor je co se ma stat se stane!!! No bohaty nejsme, ale podle me takova velka zmena to nebude a kdyz budu chtit bude to stat minimum. Navic nemame hlidani a babicka se boji hlidat dvojcata a ted kdyz budou tri? No asi uz se fakt nikam nedostanem. :( Ja maminku nemam vlastne ani tatinak. Nemam ani doboru kamaradku a vlastne ani moc nikomu neverim ohledne deti. Radsi sem snima sama, protoze ja je ohlidam nejlip. :) Materskou si uzivam a holky sou pohodarky. No tak uvidimee… ozvu se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
5.2.06 20:21

Ahoj holcinky,
jeee tady je novinek :D Ja jsem nestihla jeste vsechno procist,protoze kdyz odjeli,tak jsem usla…Ted musim jeste male udelat vlasy :lol: a pak urcite prijdu :lol: :D :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
5.2.06 20:51

sun, tak to jsem nevěděla, že jste také měli takové peripetie s holčičkami. No a teď najednou se to podaří a člověk na to ani nemyslel, nedoufal..no prostě příroda to vždy zařídí tak, že se pak všichni divíme. Sun, myslím, že to opravdu musí uzrát a dojdete určitě k tomu nejlepšímu východisku. No myslím ale, že v životě je vždy něco za něco a tak je možná, že se tomu stalo tak proto, že to rostě má tak být a budete všichni ještě víc šťastnější, no kdo ví, to poznáte ale vy sami a jen vy víte, co opravdu chcete. Přeji vám šťastnou ruku při výběru a ať už je zase dobře!

Holčičky, kde se všude touláte? Já právě vylezla z vany a za chvilku si už půjdu asi zchrupnout. Mějte se tu fajn, krásnou dobrou noc a super sny!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
6.2.06 05:59

Ahoj holcinky,

zase nemuzu spat,vstavala jsem 3.30 :evil: Ale bude to tim,ze na me vlezla nejka viroza,mam plny nos,skrabe me v krku :evil: :evil: :evil: Tak to dnes vidim tak,ze vypravim malou do skoly a hupsnu zpet do postylky.Doufam,ze to vylezim,dam si cajik a paralen,protoze je mi opravdu zle.Jsme chyceni vsichni,manzel,mala se zatim jeste drzi,ikdyz uz taky kycha.Myslim,ze tdovezli z Moravy,tchyne rikala,ze jim neslo ve vlaku zavrit okno,tak uz jak prijeli,zacali kychat a meli rymu.Vecer volali (tchanovci) a pry je to taky zkolilo a lezi. :evil:
Kdyz mi bude lip,urcite za vama prijdu :D ,zatim se mejte vsechny moooc hezky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.2.06 09:20

Ahoj Holky **Jak jste se meli o vikendu?

Dneska rano jsem byla na genetickych testech,doufam,ze to bude vse v poradku,vysledky budu vedet pristi utery.

Preji vam pekny den :D**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sun
130
6.2.06 09:29

test

cau holky, tak mam zpravy. Nakonec s manzel sme se jeste zasmali a rano mi dojel pro Clearblue a ten je jasne negativni. Tomu ja verim a i kdyz sem si myslela, ze mi to bude lito, tak neni. Sem rada. Bude lepsi doba na miminko. :D Ono mi to neutece a ja si to lip uzijuuuu!!!! Sem rada a litost vubec nepocituju. Spis naopak dost se mi ulevilo i kdyz cervicek asi hlodat bude. Co to melo znamenat 3testy pozitiv 1negativ, ale ten jeden je 100%. Tak pacek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová