Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
6.2.06 20:09

DAVE

Tak sance je tu vzdy a to i s HA :! Ja jsem toho dukazem :D :D v 17 letech miminko(ted ji bude 7let).Az ji skonci menstruace,at si udela tehotensky test,i kdyby byl negativni,tak at to potom z opakuje za tyden znova (jistota).
Z krve se to da poznat,az tak ve 2tydnu tehotenstvi (nevim to presne,ale slysela jsem to)

Kdyby byla,nechate si to?

Jinak vam preju,at vam vyjde to co chcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
6.2.06 20:32

Noggie, já ti nevím, ale mě se povede skoro vždy všechno :D Teď se manžílek cpe :D Jo je výborná, děkuji, o víkendu vyzkouším tu s tím vaječňákem :wink:

Samozřejmě, že se zítra ozvu, jak mi to u gyndr. dopadlo! No přeci na vás bych holčinky nezapomněla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.2.06 20:45

NOGGIE:
A ode mě chceš taky kouštíček, co :?: :?: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

DAVE:
VÍTEJ U NÁS :D :wink:
Procento šance, že partnerka JE tehu a naopak NENI - je myslím v obou variantách stejné. Doporučovala bych jít přímo na krev. Jaký DC (den cyklu), partnerka má?
Držím palce - ať to dopadne dle vašeho přání :wink:

SASULKO:
Ty jsi šikulka šikovná - tak se povedlo, jooo :wink: :D Teedy parádička. Taky si hezky pošušnějte - doporučuji k tomu kakaíčko :D :D

ZANET:
Jéé, to je klima, panečku - ráno v zimácích a po obědě, aby člověk vyšel v bikinách na zahradu chytat bronz, co :?: :twisted: :lol:
A koukám, že se ti tuleníčkové období kvapem blííížíííí… :wink: :D :twisted: Myslím na tebe a přeji tam k vám do veliké a širé dálky - krásné odpolko :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
6.2.06 21:04

Varenko, no jo, vsak jsme taky vcera zahajili sezonu :-) :oops: :D Najedeme na to plnou parou :-D
Pocasi je fakt super, zrovna jsem se vratila z te zahradky, opravdu skoro na bikyny, ale to bych musela nejdriv shodit ty zimni zasoby :-)

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.2.06 21:25

ZANET:
Chacha…tak huráááá do toho, ať se práší pod…postýlkou… :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
P.S. Jak jsem dnes psala Sasulce: "Neboj - bude hůř… :lol: Dneska jsem se koukala do zrcadla a zjevila se mi ONA - Věstonická Venuše 8O 8O :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
6.2.06 21:40

Krasny vecer holky,
jsem jak lemra…vypila jsem hektolitry caje,prospala temer cely den.. :? Ale zitra to snad uz bude lepsi :) Dnes jme meli vysvedceni :lol: ,mame vyznamenani,ale mame tri 2.Jsme spokojeni a mala taky :D :D :D
Koupili jsme vcera autosedacku,kojenecne lahvicky..tak na to koukam a mam obrrr radost.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
6.2.06 21:43

Varenko, ty jsi cislo :-) Ona pry ta Venuse byla symbolem krasy, takze bysme se meli snazit, ze jo? :-) Jinak ja to nejak ted moc neresim, slysela jsem, ze se lip tehotni, kdyz ma clovek trosku zasoby :-) :-D
A snazit se budeme, o to se neboj, jen aby Danny nemusel moc pracovat, aby pak vecer nebyl unaveny… ;-) Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
7.2.06 06:39

Ahoj holky Dlouho jsem tu nebyla a je to z toho duvodu ze nemam moc sil sem chodit.Jsem tapajici,stale nevim co…dnes to je 10dni od ovulace coz rikaji ze uz by mely byt videt testy a byl stale negativni a menzes taky nikde.Den ode dne jsem vic a vic nafoukla…Je to hruza.
sasulko koukam nakonec ti to vyjde driv vid?? :wink:
noggie diky za zpravu
zdravim vsechny ostatni a doufam ze se mate hezky a briska se kulati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.2.06 08:57

**Dobre ranko vsem :D

Jak se mate dneska :?: :D **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.2.06 13:33

AHOJ HOLČINKYYY ZANET: :lol: :twisted: - chce to namasírovat lítka, plivnout do dlaní - a „dílko“ se podaří :twisted: :wink: :D
Tedy to vaše klíímátko vám fakt závidím - nádhera. To si od rána do večera člověk provětrá celý šatník, co :?: (takové čtvero roční období hadr, mám pravdu :?: :twisted: ) :twisted: :lol: :lol: :lol:
CINQ:
Krásné odpoledníčko :D Je něco nového :?: Jak se cítíš, těhulinko :?: Odkud vlastně tady v CR jsi :?: U nás ráno nádherně sněžilo - všechno bylo bělounké a teď začalo pršet - hrůza. Takže to namrzá - jsem ráda, že už jsem doma :D

MYSKO:
Mamulko - víííítej mezi bdělými :twisted: :D :lol: Tedy malá je opravdu šikulka šikovná :P :D Určitě jste to krásně oslavili, vid :wink:
A kdy mají prázdniny :?: A jak se dnes cítíš :?: Já dneska tedy spala - probrala jsem se ve 3hod a neusnula do 6hod. Naštěstí pak jsem si schrupla do 9hod :wink: Copak máš dnes v plánu :?:

HAIDULKO:
Ahoooooj - tedy ty nás zanedbáváš :wink: :twisted: A jaký TT jsi zkoušela :?: Já doporučuji třeba 1 dražší a pro první ranní moč a máš to téměř stopro :wink: Jsem tedy pěkná nedočkavka - držím MOOOOOC strašně MOOOC všech 8 palečků :twisted: a určitě nám dej vědět, ju :?: :wink: :D

HOLČINKY - já jsem se dnes činila. Ráno jsem se ke svému obřímu údivu spakovala cobydup a šla jsem na cvíčko. Tam bylo příjemně a nádherně jsme se s princeznou protáhly :twisted: :P (Mám pocit, že z ní roste malý šampiónek - u pohybu si děsně rochní :twisted: :lol: ). Když bylo tak milo, tak jsem si zašla do cukrárničky na kááááávičku a dala si hned 2 - co bysme troškařily, že :wink: :lol: Pak jsem šla na nákupy a už už jsem v pohodlíčku. Chystám se něco popracovat a budu určitě JUKAT :wink: :twisted:

SASULKO, GABI, NOGGIE, MARKETO, KELINKO, DARIO, POTVURKO, a všechny holčičinky - mějte nádherné odpoledníčko a přijďte popovídat :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.2.06 13:40

VARENKA

Tak puvodne jsem z Prahy :D ale narodila jsem se na Slovensku :D

U nas je pocasi v norme,asi 8stupnu :? uz by mohlo byt lepe :D Od kolika mesicu chodis na cviceni?Je to primo pro tehotne :?: Ja jezdim na rotopedu doma,ale potrebovala bych trosku vic pohybu a mezi lidi :D samotnou me to nebavi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
7.2.06 13:42

VArenko- ja jsem teda dnes docela i spala,ale mam tak silenou rymu…,porad to neprechazi.
V planu nemam temer nic,ale musim pripravit nejakou veceri.A udelam asi kur.rizek a brambory.Mala ma dnes svatek,a rizek miluje,tak se snad zavdecim :lol: Ja jsem si k obedu dala krupicku s grankem :lol: ,dostala jsem na ni silenou chut :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.2.06 13:58

CINQ:
No já jsem takový celoživotní „sportovec“ a posledních pět let to byla hlavně posilka. Od 4.měsíce jsem chodila na tehu cvičení v PH, které zahrnovalo i vedenou posilku. Ted, co jsem 2 měsíce na venkově, tak chodím sama do posilky. Až se vrátím - zase přidám to tehu-cvíčko.
Vzpomněla jsem si, jak se mi manžílek smál, když jsem mu vyprávěla, že na cvíčku jsou všechny maminky s bříškama a mě tam tenkrát nechtěli málem pustit. Ono, ženy asi chodí později, když už mají bříška, ale já prostě cvičím furt (kromě prvních tří měsíců na počátku tehu - to jsem měla zákaz od lékaře), protože prostě neumím necvičit :lol:

MYSKO:
Jééé, to je legranda - já uvažuju o krupicajdě k véče :lol: No, ta rýma musí být otravná, ale pokud budeš hezky v teplíčku, určitě budeš brzy fit :wink: (Tedy venku teď začalo tak strašně chumelit - to je aprílovka :! 8O ) Jůů, takže dcerka je Veronika :D :D To je krásňoučké jméno. Tak budete slavit, viď - parádička. Jojo, řízečky má každý rád - to si určitě pošmáknete :D
Myško, kalendář mi říká, že příští týden už vstupuju pravou nožkou :! :twisted: do 3.trimestru (knížka hlásá až za 2 týdny), no, ale já už se tam vidím od příštího pondělka :twisted: :wink: Tak už tě doháním :lol: :lol: :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
7.2.06 14:06

VARENKO- to je dobre,gratuluju :! :D :! :D
Nevim nevim,jak to s tema rizeckama zvladnu,zacala se mi motat hlava,je mi blbe.Zrovna si pisu s manzelem pres Skype,ze vubec nevim,jak zitra dojdu k Dr.Mam UTZ a EKG a vecer jeste prohlidku.No to bude sila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.2.06 14:11

MYSKO:
Jsi zlatíčko :wink: No, chtělo by to raději klid, aby to s tebou ještě nešvihlo…Zkus trošku více poléhavat :wink: Zítra by to chtělo vozítko, protože počasí nic moc a ta rýma..nevím nevím. Jéje, tak to nám musíš hned podat zprávičky - co UTZ :P
Myško, to je parádička, že jste krásně nakoupili - závistička :cry: :D A řekni mi - mám opět jednu ze svých supr otázeček :oops: (no, alespoň se holky pobavíte, že může být někdo takový truhlíík jako já :wink: ) - to se kupují kojenecké lahvičky, i když budeme kojit? Jako že tam můžeš odstříkat, když jdeš třeba na prochajdu ??? Já právě taky chtěla lahvičku koupit, a pak jsem si říkala, že přece mám přírodní „nádobku“… :twisted: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová