Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
DAVE
Tak sance je tu vzdy a to i s HA
Ja jsem toho dukazem
v 17 letech miminko(ted ji bude 7let).Az ji skonci menstruace,at si udela tehotensky test,i kdyby byl negativni,tak at to potom z opakuje za tyden znova (jistota).
Z krve se to da poznat,az tak ve 2tydnu tehotenstvi (nevim to presne,ale slysela jsem to)
Kdyby byla,nechate si to?
Jinak vam preju,at vam vyjde to co chcete.
Noggie, já ti nevím, ale mě se povede skoro vždy všechno
Teď se manžílek cpe
Jo je výborná, děkuji, o víkendu vyzkouším tu s tím vaječňákem ![]()
Samozřejmě, že se zítra ozvu, jak mi to u gyndr. dopadlo! No přeci na vás bych holčinky nezapomněla ![]()
NOGGIE:
A ode mě chceš taky kouštíček, co
![]()
DAVE:
VÍTEJ U NÁS
![]()
Procento šance, že partnerka JE tehu a naopak NENI - je myslím v obou variantách stejné. Doporučovala bych jít přímo na krev. Jaký DC (den cyklu), partnerka má?
Držím palce - ať to dopadne dle vašeho přání ![]()
SASULKO:
Ty jsi šikulka šikovná - tak se povedlo, jooo
Teedy parádička. Taky si hezky pošušnějte - doporučuji k tomu kakaíčko
![]()
ZANET:
Jéé, to je klima, panečku - ráno v zimácích a po obědě, aby člověk vyšel v bikinách na zahradu chytat bronz, co
![]()
A koukám, že se ti tuleníčkové období kvapem blííížíííí…
Myslím na tebe a přeji tam k vám do veliké a širé dálky - krásné odpolko
![]()
Varenko, no jo, vsak jsme taky vcera zahajili sezonu
Najedeme na to plnou parou ![]()
Pocasi je fakt super, zrovna jsem se vratila z te zahradky, opravdu skoro na bikyny, ale to bych musela nejdriv shodit ty zimni zasoby ![]()
Z.
ZANET:
Chacha…tak huráááá do toho, ať se práší pod…postýlkou…
![]()
P.S. Jak jsem dnes psala Sasulce: "Neboj - bude hůř…
Dneska jsem se koukala do zrcadla a zjevila se mi ONA - Věstonická Venuše
![]()
Krasny vecer holky,
jsem jak lemra…vypila jsem hektolitry caje,prospala temer cely den..
Ale zitra to snad uz bude lepsi
Dnes jme meli vysvedceni
,mame vyznamenani,ale mame tri 2.Jsme spokojeni a mala taky
![]()
Koupili jsme vcera autosedacku,kojenecne lahvicky..tak na to koukam a mam obrrr radost.....
Varenko, ty jsi cislo
Ona pry ta Venuse byla symbolem krasy, takze bysme se meli snazit, ze jo?
Jinak ja to nejak ted moc neresim, slysela jsem, ze se lip tehotni, kdyz ma clovek trosku zasoby
![]()
A snazit se budeme, o to se neboj, jen aby Danny nemusel moc pracovat, aby pak vecer nebyl unaveny…
Z.
Ahoj holky Dlouho jsem tu nebyla a je to z toho duvodu ze nemam moc sil sem chodit.Jsem tapajici,stale nevim co…dnes to je 10dni od ovulace coz rikaji ze uz by mely byt videt testy a byl stale negativni a menzes taky nikde.Den ode dne jsem vic a vic nafoukla…Je to hruza.
sasulko koukam nakonec ti to vyjde driv vid?? ![]()
noggie diky za zpravu
zdravim vsechny ostatni a doufam ze se mate hezky a briska se kulati
AHOJ HOLČINKYYY ZANET:
- chce to namasírovat lítka, plivnout do dlaní - a „dílko“ se podaří
![]()
Tedy to vaše klíímátko vám fakt závidím - nádhera. To si od rána do večera člověk provětrá celý šatník, co
(takové čtvero roční období hadr, mám pravdu
)
![]()
CINQ:
Krásné odpoledníčko
Je něco nového
Jak se cítíš, těhulinko
Odkud vlastně tady v CR jsi
U nás ráno nádherně sněžilo - všechno bylo bělounké a teď začalo pršet - hrůza. Takže to namrzá - jsem ráda, že už jsem doma ![]()
MYSKO:
Mamulko - víííítej mezi bdělými
Tedy malá je opravdu šikulka šikovná
Určitě jste to krásně oslavili, vid ![]()
A kdy mají prázdniny
A jak se dnes cítíš
Já dneska tedy spala - probrala jsem se ve 3hod a neusnula do 6hod. Naštěstí pak jsem si schrupla do 9hod
Copak máš dnes v plánu ![]()
HAIDULKO:
Ahoooooj - tedy ty nás zanedbáváš
A jaký TT jsi zkoušela
Já doporučuji třeba 1 dražší a pro první ranní moč a máš to téměř stopro
Jsem tedy pěkná nedočkavka - držím MOOOOOC strašně MOOOC všech 8 palečků
a určitě nám dej vědět, ju
![]()
HOLČINKY - já jsem se dnes činila. Ráno jsem se ke svému obřímu údivu spakovala cobydup a šla jsem na cvíčko. Tam bylo příjemně a nádherně jsme se s princeznou protáhly
(Mám pocit, že z ní roste malý šampiónek - u pohybu si děsně rochní
). Když bylo tak milo, tak jsem si zašla do cukrárničky na kááááávičku a dala si hned 2 - co bysme troškařily, že
Pak jsem šla na nákupy a už už jsem v pohodlíčku. Chystám se něco popracovat a budu určitě JUKAT
![]()
SASULKO, GABI, NOGGIE, MARKETO, KELINKO, DARIO, POTVURKO, a všechny holčičinky - mějte nádherné odpoledníčko a přijďte popovídat
![]()
VARENKA
Tak puvodne jsem z Prahy
ale narodila jsem se na Slovensku ![]()
U nas je pocasi v norme,asi 8stupnu
uz by mohlo byt lepe
Od kolika mesicu chodis na cviceni?Je to primo pro tehotne
Ja jezdim na rotopedu doma,ale potrebovala bych trosku vic pohybu a mezi lidi
samotnou me to nebavi ![]()
VArenko- ja jsem teda dnes docela i spala,ale mam tak silenou rymu…,porad to neprechazi.
V planu nemam temer nic,ale musim pripravit nejakou veceri.A udelam asi kur.rizek a brambory.Mala ma dnes svatek,a rizek miluje,tak se snad zavdecim
Ja jsem si k obedu dala krupicku s grankem
,dostala jsem na ni silenou chut ![]()
CINQ:
No já jsem takový celoživotní „sportovec“ a posledních pět let to byla hlavně posilka. Od 4.měsíce jsem chodila na tehu cvičení v PH, které zahrnovalo i vedenou posilku. Ted, co jsem 2 měsíce na venkově, tak chodím sama do posilky. Až se vrátím - zase přidám to tehu-cvíčko.
Vzpomněla jsem si, jak se mi manžílek smál, když jsem mu vyprávěla, že na cvíčku jsou všechny maminky s bříškama a mě tam tenkrát nechtěli málem pustit. Ono, ženy asi chodí později, když už mají bříška, ale já prostě cvičím furt (kromě prvních tří měsíců na počátku tehu - to jsem měla zákaz od lékaře), protože prostě neumím necvičit ![]()
MYSKO:
Jééé, to je legranda - já uvažuju o krupicajdě k véče
No, ta rýma musí být otravná, ale pokud budeš hezky v teplíčku, určitě budeš brzy fit
(Tedy venku teď začalo tak strašně chumelit - to je aprílovka
) Jůů, takže dcerka je Veronika
To je krásňoučké jméno. Tak budete slavit, viď - parádička. Jojo, řízečky má každý rád - to si určitě pošmáknete ![]()
Myško, kalendář mi říká, že příští týden už vstupuju pravou nožkou
do 3.trimestru (knížka hlásá až za 2 týdny), no, ale já už se tam vidím od příštího pondělka
Tak už tě doháním
![]()
VARENKO- to je dobre,gratuluju
![]()
Nevim nevim,jak to s tema rizeckama zvladnu,zacala se mi motat hlava,je mi blbe.Zrovna si pisu s manzelem pres Skype,ze vubec nevim,jak zitra dojdu k Dr.Mam UTZ a EKG a vecer jeste prohlidku.No to bude sila…
MYSKO:
Jsi zlatíčko
No, chtělo by to raději klid, aby to s tebou ještě nešvihlo…Zkus trošku více poléhavat
Zítra by to chtělo vozítko, protože počasí nic moc a ta rýma..nevím nevím. Jéje, tak to nám musíš hned podat zprávičky - co UTZ ![]()
Myško, to je parádička, že jste krásně nakoupili - závistička
A řekni mi - mám opět jednu ze svých supr otázeček
(no, alespoň se holky pobavíte, že může být někdo takový truhlíík jako já
) - to se kupují kojenecké lahvičky, i když budeme kojit? Jako že tam můžeš odstříkat, když jdeš třeba na prochajdu ??? Já právě taky chtěla lahvičku koupit, a pak jsem si říkala, že přece mám přírodní „nádobku“…
![]()