Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
221
7.2.06 18:42

ahojky holčinky, tak jak jsem slíbila, tak činím. Byla jsem dnes u své gyndr. vyloupl se nám velký folikůlek, tak máme nakázané snaženíčko - tuleníčko :D Pak jsme rovnou jeli na velký nákup do Teska a přijeli až teď, teď pro změnu zase dělám večeři - pizzu, tak se ozvu později. Tak jen abyste věděli! Manžílek mi koupil ten velký míč na cvičení, tak jsem ráda a budu cvičit! :D Mějte krásný večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
7.2.06 19:35

Tak Šašulko - PRSK PRSK PRSK těhu bacily! Žádný flákání a s chutí do toho!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
8.2.06 01:01

Sasulko, drzim pesti, aby to vyslo!!!!! :-)

Haidule, ty mas ten metrik pekne matouci. Jak to vypada? Ja osobne nafoukla byvam spis pred MS, ale uz jsem cetla, ze „nafouknuti“ muze byt i priznak tehotenstvi. Tak taky drzim pesti! :-)

Cinq, ja jsem se taky narodila na Slovensku, muj tatka byl Slovak, ale jinak jsem z Moravy! Mas vybrane hezke jmena, teda ta Ema se mi libi moc, Augustyna az zas tak ne :-)

Vy porad Gabriela, Gabriel… kde mame tu nasi Gabrielle? Snad uz se ji ulevilo od te hnusne nemoci.

Varenko, Miso, holky, vy jste me teda dostaly s tou lahvickou, to je fakt bomba. Ze vam to rekne, jestli je piti dost teple a jestli to neni horke. To je super. Co vsechno lidi nevymysli, ze? Tu lahvicku urcite chci!!!! :-D

Noggie, nas pejsek taky posledni dobou vic blije :oops: Nevim, proc. Oni nekdy asi potrebuji ten zaludek trochu procistit. Snad se to brzo spravi.

S tim snehem taky neblaznete, vzdyt to budou zaplavy, az se to zacne rozpoustet. To pocasi vam teda nezavidim. Nejdriv snih, pak mrazy, ted zas snih… uz aby byl se zimou konec, ze? Tak holky nezmrznete! Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
8.2.06 01:56

Holky, mate nekde v albech svoje fotecky? Rada bych videla, jak vypadaji me virtualni kamaradky :-) Me muzete najit nekde davnejc v maminach ze zahranici.

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
8.2.06 02:19

Ahoj Zanet :D Nemůžeš spát?Jen k vám nakukuji z čekatelek a zaujala mě další bdící duše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
8.2.06 02:20

Babulky, tak se hlasim, ze jeste prezivam. Chytla jsem nejakou chripku, tak valcim jak se da. Ozvu se pozdeji, tad si jdu lehnout, je mi pekne zle.
Gabriela
(koukam, ze tu asi brzo pribude par jmenovcu :o))) Ja to jmeno jako dite k smrti nenavidela a stydela se za nej-nebylo moc caste a ja si pripadala jako exot.. Ted jsem rada, ze ho mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.2.06 08:16

KRÁSNÉ RÁNÍČÍČKO :twisted:

HOLČINKY - přeju vám fanfárový den a těším se, s jakými novinkami, drbíky a zprávičkami oblažíte dnešní debátku :D :D :twisted:

CINQ:
Krásné ránko. CHACHAAA..ještě mě napadlo: CO takhle OVIDIUS a KLEOPATRA :?: :twisted: - To abyste jim před baráčkem začali budovat pyramííídu, aby měli jednou, kam hlavu složit … :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NOGGIE:
MOOOC tě zdravím - přeju mazlíčkovkovi brzké uzdraveníčko. Mám pocit, že tu zimu zvířátka nějak těžce nesou - stejně jako lidi :wink: A jak se cítíš těhulili :?: :P

MYSKO:
Mamulko - jak ti dnes je :?: Přeji ti, ať dnešní vyšetření HRAVOUNCE zvládneš a Martásek ti z obrazovky ručinkama pěkně zamává :D :D :D :P A přijd popovídat, ok :?: :twisted: :D

GABI:
Holka - stále na tebe myslím. A co TP - není to dnes :?: :?: :?: MOOOC ti přeju, ať tě chřipajzna brzy pustí a už už se ti ulevilo a mimísek byl u tebe v náručí :D :D :D Krásné ráníčko (za pár hodin´) - tam k vám :twisted:

ZANET:
Už se nám to blíží, co :?: :twisted: Jéje - ale věř mi - únor to jistí :P :D :D Držíme palečky - MOC MOC - já i princezna :D :D (No řekni - při takovém počtu - to by v tom byl čertík, nonééé :?: :twisted: :lol: )

HANKO:
Ty noční tulačko :twisted: Vítáme tě. Přijď popovídat častěji - většinou jsme tady - ovšem za dne bíííílééééhooo - lalala :twisted: :lol: :lol: :wink:

SASULENKO:
Tak máme s princeznou pěstičky úplně placaté - tfuj tfuj tfujík - držíme i nadále … nepolevujeme :D :D :D :D :P

HAIDULE, POTVURKO, KELINKO, DARIO, a všechny všechny - krásný den.

Já se jdu přišmrcnout, do koupelky a huráááá do práce :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.2.06 08:47

HAIDULKO:
Právě na tebe myslím - JAK to vypadá :?: :?: Skutečně nafouklé bříško může tehu naznačovat. Co TT :?: :?: OZVI se nám - strašně moc palečků držíme :D :D :D Krásný den URČITĚ přijď popovídat. :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
8.2.06 09:22

ahojky holčinky, jakpak se nám vede při novém dni?

Tak musím se ještě pochlubit, že jsem si včera udělala hezký den a nechala jsem si uděla gelové nehty, už jsem po nich dlouho toužila :D No a pak ještě ta gynda, no pořád to cítím, tak bude snad tuleníčko i dnes, i když uvidíme, snažíme se seč můžeme už pár dní, takže nám dochází síly, tedy spíš manžílkovi :D

Noggie, ta bábovka je fakt super, já jí snědla ještě horkou, ale pak jsem jí chutnala ještě druhý den, jen kousek a to byla ještě suprovější, no prostě skvělá! Chválím a doporučuji!!!

Holčičky přeji vám krásný celý den a dávejte na sebe pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
8.2.06 09:35

Verenko, trefila jsi hrebicek na hlavicku. Opravdu dnes mam TP. Jdu se na to vyspat :o)))
Vam preji krasny den.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.2.06 09:50

SASULKO:
AHOOOOOOJ - :D :D - neboj - jeden něco vydrží - a o TOBĚ, pokud vím, to platí dvojnásob :D (U manžílka to spraví dobré papůůů :twisted: ). Držím palečky jako divá :D

GABINKO:
Budu na tebe myslet celičký den a hlavně noc - držím všech osm palečků jako blázen a tfuj tfuj - jsme v myšlenkách všechny s tebou :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
8.2.06 10:39

AHoj holky,
chvilku mi trvalo, než jsem zase prolítla všechny příspěvky, vy jste spisovatelky :D

Varenko - jak to tak sleduju, tak s tebe bude brzy mistryně kuchařka :D Nějak jsem to asi nepostřehla, ale ty už nepracuješ? Já si taky pořád slibuju, co všechno budu vařit a jak se budu starat o domácnost, a taky cvičit :D A pak přijdu o půl šesté z práce a udělám něco narychlo, nepořádek přehlížím a rotoped stojí zaprášený v koutě :D Ale zas si říkám, že se přece musím šetřit, když jsem těhotná, že… :D

Noggie - no, byli jsme v tom hotelu Golebiewski. Objevili jsme ho loni úplně náhodou a fakt nás nadchl. Vzhledem k mému neustálému hladu mě především nadchly snídaně a obědy formou švédských stolů :twisted: :D Aquapark taky super, akorát jsem si netroufla na klouzačky, to by se mimísovi nemuselo líbit (jindy bych na nich asi řádila jako malé dítě).

Jinak Vás všechny moc zdravím, nakouknu zítra (dneska jedu pryč).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.2.06 11:04

MARKETO:
Ahooooj plavčice naše :D :D Tedy vy mi děláte pěkný chutě, holčinky, na ten váš hotýlek 8O :twisted:
A v jakém že je to městě :?:
Já pracuju, ale z domova. Až budu zpět v PH, tak plánuju zajít vždycky na hodku nebo dvě do officu, více ne. :wink: Jde o to, že my s manžílkem vlastně pracujeme 24hodin denně, protože je to naše a na to se prostě nedá nemyslet a nedělat. Jojo :wink: No, ale poslední dva měsíce mám opravdu radost, že jsem se pustila do „svých“ věcí - právě to vařeníčko (Jůůů, děkuju za pochvalenku :D :D :D ), cvičeníčko a tak prostě…Uvidíme, jestli mi to vydrží :roll: :oops: :lol: Určitě za náma přihupsej co nejdříve - těším se :D :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
8.2.06 11:05

AHOJ HOLKY

Preji vam pekne rano :D (nebo uz poledne) :oops: skoro celou noc jsem nemohla spat :cry: vubec nevim proc (teda vim,ale nechci na to myslet)

GABRIEL

Preji ti lehky a rychli porod :D kdyby to uz prislo :D a tvoje jmeno je moc pekne (proto ho mame na seznamu :D

VARENKA

No,tak tyhle jmena,to uz by ho dorazilo uplne :D :D ale on chtel jeste Miriam a ja na to,ze to rovnou muzem mit doma Robina Hooda (nevim jestli je to napsane dobre)

Preji vam vsem pekny den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.2.06 11:32

CINQ:
CHACHAAA … taky dobrá trefa :lol: :lol: :lol: :lol:
Jojo - přemýšlím, čím bysme to ještě vyšperkovaly :lol: :oops: :lol:
Co takhle pro chlapečka: ROMULUS :?: :?: :?:
Jo, ale teď mě napadlo nááádherné jméno pro holčičku, fakt: SOPHIE :D :D :D Co ty na to :?: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová