Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
HAIDULE
KAzdymu,to je pravda
ted ti totiz vylezli taky
ty jsi ale kopa,musim se tomu porad smat
![]()
Jo a pekny metrik
![]()
Haidule, super metrik
Jeste jsem nevidela, ze by ho mel nekdo ve tretim tydnu! Jsi jednicka
![]()
HAIDULKO:
![]()
No, jestli tady někdo valí kukadla - tak jsem to já
Tedy - NO TO JE ZPRÁVIČKAAAA . A ta telepatie - dneska od rána jsem na tebe myslela
Jéééžííííš, ale víš co - raději s tou SUPER-OBŘÍ GRATULACIČKOU počkáme do zítřka, ju
Jéééžíííš, to snad štěstím neusnu - no fakt
![]()
ZANET:
Ahooooj
Tak co počasíčko
Tady tedy dnes byla úúúplná hrůůůza. Cestou domů jsem čvachtala, že to muselo být slyšet v sousední vesničce
A je něco nového
Co zahrádka ![]()
TEHULKO: **
VÍIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITEEEEEEJ** - ty tulačko naše - jéžíííš, já nemůžu věřit, že to tak uteklo - 34tt
A vybraly jste opravdu krásné jméno - MARKETKA - nádhera. Takže holčička
Tedy - to budou samé princezničky
Mám strašnou radost, že jsi mezi nás zase přišla. A jak se cítíš - co nového - povídej, povídej
![]()
MYSKO:
Mamuuuulko - kdepak tě máme
Jak pak se cítíš
Co náladička - dobrý
A co taťka - určitě s náma souhlasí, vid
MOOOC na tebe myslím - vše bude suprbupr sluníčkovo-fanfárovské a já s princeznou ti přejeme NÁDHERNOU dobrou noc
![]()
SASULENKO:
Ještě jednou krásný večer a krásnou dobrou noc
TFUJ TFUJ TFUJ - prskáme všechny „HAIDULKOVSKE“
TEHU-BACILKY
![]()
GABI:
Ty naše hrdinečko-největší - tak COOOOO
Doufám, že manžílek má instrukce a napíše nám, AŽ TO TU BUDEEE
![]()
HOLČINKYY = já už jsem doma a jdu se právě natáhnouti na postýlečku a čučet na telku. Venku jsem se probrodila břéčou tak, že botky včetně ponožek můžu nejspíš odložit do popelnice ..
![]()
Zatím se mějte náááramně a já ještě určo JUKNU, než půjdeme se Sashenkou spát ![]()
P.S: Holčinky - jdu na vás OPET s „Varenkovským“
dotázkem. Podle mého měřítka, tzn. 26tt - jsem v 7. nebo 6. měsíci
Naši mi furt tvrdí, že jsem o měsíc míň, než já furt tvrdím - takže v 6.
Já jsem z toho úplně popletenec…
![]()
Ahojky holky..jsem trochu zmatená a tak vás prosím o radu.....místo očekávaného MS se dostavilo jen špinění…břicho mě nebolí (obvykle hrozně první den), již druhý týden mě šíleně v průběhu celého dne pálí žáha (poprvé v životě) a nic na to nezabírá........no asi jsem paranoidní (ale po téměř dvou letech snažení a dvou zatím neúspěšných inseminacích už mě napadá cokoliv…) .....ještě jedna divná věc chodím kvůli plánování další inseminace na pravidelné prohlídky..tentokrát v půlce - před ovulací neviděla doktorka folikul a po ní prasklý také ne (rozmezí dvou dní)…je možné že už bych byla těhotná a ona to ještě neviděla??? Od kdy je těhotenství na UTZ vidět…díky
ZUZAJDO:
Nejprve tě tu mezi náma MOOOOC vítám
![]()
Co se týče UTZ - je to dost individuální a myslím, že hodně záleží také na schopnosti lékaře „vidět“
Já mám zkušenost, že v 5tt mi dr.řekla, že NIC (měla jsem //) a v 6tt už byla princezna vidět na UTZ
Dále - tvoje příznaky můžou mluvit v prospěch jak MS tak TEHU - to je opravdu těžké říct. Rozhodně bych ráno vyzkoušela kvalitní TT (mé doporučení je 1 trošinku dražší, ale tím více spolehlivý) a pokud se objeví jen slaboulinká čárka - ihned bych šla na krev, kde stoprocentně zjistí pravdu podle HcG. Držím MOOOC MOOOC palečky
Určitě nám dej brzy vědět ![]()
Ahojky Varenko…a všechny další …
moc díky za uvítání už mi z toho po těch dvou letech trochu hrabe.....tak se stébla chytám…no testík určitě vyzkouším a dám vědět. Už bych si mimíska moc přála. Moje švagrová ví jak na tom jsem a dost nešetrně mi sdělila ve čtvrtek že čekají třetí mimčo (mají dvouletou princeznu a šestnáctiletou puberťačku…a touží po klukovi)…no my s manžílkem jim to přejem ale byla jsem z toho docela hotová…Snažím se odreagovat jak se dá…pracuju, dálkově dodělávám poslední rok VŠ, trochu podnikám, ale myšlenky stočit jinam než na mimčo se mi stejně moc nedaří…
Pak každé milé slovo tady potěší…tak zatím hzký večer a já dám vědět…
ZUZAJDA
Vitam te tu mezi nama
![]()
MYSKA
Teda brisko je super
taky uz chci takovy
a ta autosedacka je moc krasna
to mas v
e s kocarkem?
VARENKA
Tak jsis aspon po ceste zacvachtala
![]()
HAIDULKO
Doufam,ze ti to zitra vyjde
drzim palecky ![]()
Holky preji vam krasny vecer a dobrou noc ![]()
Cinq- dekuju
Autosedacka je zvlast,vubec nepatri ke kocarku.Rozhodli jsme se,ze si koupime zvlast hluboky a pak sportak.Hluboky mame vybrany Peg Perego,v bezove barve,jak je sedacka ![]()
HOLKY je tady diskuze a je tam odkaz:
http://www.spotrebitel.cz/…e/archive/5/
Je tam upozorneni na vadne a nebezpecne veci,i pro miminka atd.
Tak kdyz tak se mrknete.
Vim,ze to sem nepatri,ale je to zajimave ![]()
AHOJ HOLČINKYYY
Přeji vám krásný den a hodně sluníčka na oblůzce i v srdíčku
![]()
HAIDULKO a ZUZAJDO:
Přeji vám nádherené ráníčko a těším se na vaše zprávičky - doufám, že tu dnes budou veliké oslavičky
![]()
MYSKO:
Krásné ráníčíčíčko i tobě
Jakpak se máš
Gratuluju k nové lištičce s Martáskem
- krásně se ty naše zlatíčka doplňují, vid
Jůůů a koukala jsem do fotogalérky a řeknu ti - mooooooooc ti to tam sluší - a úplně nový účes, vid
Nádherná mamulka
Jůů, a ta autosedačka - závistička opravdu
No, MOOOC krásné - všecičko
![]()
CINQ, SASULKO, ZANET, GABINKO, MARKETO, TEHULKO, KELINKO, DARIO, POTVURKO a všechny holčinky - já se jdu dát do kupajzny a pak popracuju. Těším se na tu na vás - všechny ![]()
AHOJ HOLKY
vsem preji krasne rano
a jeste krasnejsi den ![]()
Tak co se chystate delat dneska?Ja jsem se rozhodla zustat cely den doma
nejdu do skoly
ucit se muzu doma ![]()
JO a jeste......HAIDULKO a ZUZAJDO taky uz se tesim na novinky
myslim na vas ![]()
CINQ:
Krásné ráníčko
Jooo, máš recht
Jéje a ty studuješ
- promiň, nějak mi to uniklo…
A co vlastně studuješ ![]()
Krasne ranko holcinky,
doufam,ze jste se vyhajaly do ruzova
My jsme se s manzilkem v noci stridali ve smrkani
,ta ryma nas pekne zlobi
Jeste ze uz bude vikend,aspon to budeme moct vytulinkovat
![]()
Haidule- mooooc gratuluju
![]()
Holky diky za pochvalu fotecek
![]()
Jdu soupnout pracku,a povysavat,moc se mi nechce,ale musim…sviti mi k tomu krasne slunicko,tak mi to pujde od ruky
![]()