Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
11.2.06 14:29

Ahojte

Ahojte holky,
jsem tu nová, můžu se přidat? Psala jsem dotázek do jiné diskuse, jestli můžu být těhotná, když jsem měla sexík asi dva dny po menses, která měla zpoždění skoro 14 dnů.. A prý jo, tak teď trnu a jsem napnutá, jestli to vyjde, nebo. Bolí mě prsa tak, že nemůžu ani spát, občas mě píchne v podbříšku a hlavně jsem šíííleně unavená, tak si říkám, že to třeba vyjde.. Testík si můžu udělat poprvé na Valentýna, to by byl pěkný dáreček, co? :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.2.06 15:53

Ahoj holky, myslíte si, že je možné abych otěhotněla už 14 dní před PM,která naprosto řádně proběhla a trvala 5 dní i přesto, že mi UZ už po 4× souhlasí +-2 dny s tou PM? Zajímalo by mne zda jsem otěhotněla už před nebo po a jestli tedy mé těhotenství může být o něco starší než mám v průkazce. Zase si ale říkám, že by doktor měl poznat že jsem třeba o 3 až 4 týdny déle těhotná, hlavně podle rozměrů mimíka. Díky moc za vaše názory

• Citovat
  • Upravit
764
12.2.06 17:03

ahoj holky!!!
Všem vám přeju nádhernou neděli :! :!
marinko Všechno je možné :wink: Já například měla ovu až 28DC a měla jsem ji mít podle všech možných propočtů okolo 17DC :arrow: Každopádně přeji hodně štěstí a nezapomeň se vnitřně těšit :! Ale pozor,opatrně aby eventuelně nebylo obrovské zklamání kdyby to nevyšlo,moc dobře to znám…

Leilo držím všech 20 palců aby ti to vyšlo!!!I když ono už to v podstatě vyšlo viď :?: :wink:

kde jste kdo :?: :?: Je tu dneska někdo nebo se neordinuje :?: :?: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.2.06 21:01

Ahoj Haidule! Sama jsem moc zvědavá, jak to dopadne.. Máš pravdu, člověk se může vnitřně těšit, ale musí to brát tak, že když to nevyjde, tak se nic neděje. Příležitostí ještě bude spousta, teď by to byla spíš náhoda a obrovské štěstíčko! V každém případě dám vědět, jak do dopadlo, možná si testík udělám už zítra ráno, jestli to nevydržím do úterka :D Měj se moc fajn a přeji vydařený start do dalšího týdne..

• Citovat
  • Upravit
633
13.2.06 07:27

Zdravim vas vsechny a hlasim, ze jsme do toho prastili. Nas mimisek je ale velky srandista a tak si uzivam kontrakci uz od nedele 7am. V 6am mi odesla hlenova zatka a o hodinu pozdeji zacly kontrakce po 5 minutach a od asi 8am jsou uz co 2-3 minuty (obcas i co minutu). Problem je ale v tom, ze se neotviram a ani mi neodtekla plodova voda. Podle monitoru mam velice silne kontrakce po 2-3 minutach (rozhodne bych se s tim monitorem neprela, jen se ta intenzita stupnuje), ale ne a ne se otevrit vic nez na 1cm. Ted je tu skoro pul 11pm a ja jsem porad doma. Uz toho mam ale opravdu plne zuby. Je to vazne husty a jestli brzo neporodim, tak se asi zblaznim.Mozna jsem hysterka, ale ja uz mam za ten den vazne dost. :oops: :oops: :oops:
Tak se mejte krasne a ja se ozvu az to budem mit za sebou, jestli to preziju.
Gabriela a cvrcek, ktery se evidentne rozhodl, ze se pobytu u maminky jen tak nevzda. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.06 07:37

Tak nevím, na čem jsem.. Už jsem to nevydržela a protože se mi zdál velmi intenzivní sen, že jsem těhotná, udělala jsem si testík už dnes, dva dny před očekávanou menstruací a po 10 minutách se mi na něm ukázal slabý druhý proužek, který je ale spíš tmavý, než růžový. Nikdy se mi ale na testě neukázal, tak jsem teď dost zmatená.. Že bych byla těhotná a protože jsem si test dělala tak brzo, tak se ta čárka ještě neukázala dost jasně? Nemůžu myslet na nic jiného!! Jinak prsa mě pořád pobolívají - některý den hodně, jindy vůbec, pobolívá mě i v podbříšku a pořád mám tu divnou chuť v puse..

• Citovat
  • Upravit
16743
13.2.06 07:45

Martinko přesně takhle vypadali moje testy v den a jeden den po očekávané MS. Můžeš se na ně podívat-jsiou v galerii u čekatelek na // No a včera už jsem měla pořádný tlustice(ty tam jsou taky) takže vydrž a udělej test za 2 enbo 3 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.06 08:07

Gábi drž se! Všechny na tebe myslíme :! :! :! Přeju ať to máš co nejrychleji za sebou :wink:

nepřihlášená NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
221
13.2.06 08:09

ahojky holčičky, tak zase píšu po víkendu z práce. Gábinko, držím palečky, ať už to oba máte brzy za sebou, neboj, už to snad tak dlouho trvat nebude! Gábi, moooc ti děkujeme za to, že i v tvé těžké chvíli jsi na nás myslela a napsala! Skláním se a máš můj obdiv. Díky ti za informace a držím opravdu všechno co mám, ať už máš co nejdřív mrňouska u sebe a máte to oba za sebou! Myslím na tebe a jsme všechny s tebou!

Holčičky, já nemohla přijít včera sem k vám, měli jsme návštěvu a já nebyla celý den na pc, mám vám od Varenky vzkázat, že se dnes ozve, také se nemohla ozvat, nebylo jí nejlépe. Ale ona vám paka napíše!

Děkuji vám také za těhuprskance, no uvidíme, snad to pomůže a za týden budu hlásit pozitivní testík, no a pokud ne, tak budu mít alespoň důvod proč v dalším cyklu znásilňovat manžílka :lol: :lol:

Holčičky mějte se tu fajn a všem novým příchozím snažilkám přeji brzy pozitivní testíky a pořádné // :lol:

Přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.06 08:15

Ahoj holky,

tak máme pondělí a já jsem si i bez testu, který by ještě pravděpodobně stejně nic nepotvrdil, zcela jistá, že jsem těhu.Přidaly se další příznaky a vzhledem k 1.těhu to nejde zaměnit s ničím.Denně je mi zle, kávu,kterou jsem milovala, nemůžu ani cítit,bolí mě prsa a dokonce nějak změnily tvar, píchání v podbřišku ani nemluvím a únavu zvládám tak tak díky 20.měs.raubířovi,co máme doma.Chutě se mi střídají každou hodinu,takže mám strach i vařit-než dovařím to,co chci, tak už mám chut na něco jiného.A co se nálady týče-lituji už teď manžu,jak jsem nervní-snad to se mnou vydrží :roll: a hlavně se snažím,aby to zvládl malej,i když ten jako by tušil-když přijde v noci,nechá mi celou postel a jde se tulit k tátovi, tlačí mě před ledničku,abych se napila,krmí mě svojí večeří,nezlobí mě ale nechává mě odpočívat a hraje si sám.Zkrátka najednou je ještě zlatější-to je výraz-než dosud.Teď si jen přejeme,aby se tam pořádně uhnízdilo a pevně se drželo.

Marinko a Moniko přesně takhle jsem to měla při 1.těhu. Udělala jsem test pár dní po MS a byly tam,taky sice žádné dálnice,ale já to tak či tak věděla a chtěla si to jen potvrdit.Doktoři ale stejně počítají TP podle poslední MS.Stále jsem na to poukazovala a mimi na UZV bylo vždy větší a odpovídalo tomu datu,co jsem říkala já.Tak mě doktorka posílala od 32tt pomalu co týden na UZV-já byla ráda-aspon jsem fazolku viděla,ale stejně se vše drželo TP podle nich.Tak došlo k tomu,že se malej jednoho dne přestal hýbat,tak jsme volali dokt.a jeli.Zjistili,že mu chvílema netkluče srdíčko a ráno vyvolali porod, narodil se se šnůrkou na krku podle nich týden před TP, přesto byla plodovka úplně zkažená, malej měl dlouhatánský nehtíky i hodně vlásků a nemohli mi už udělat ani odběr pupečníkové krve,jak to bylo všechno pozdě.Nicméně měl jako jediné dítko toho dne ze 24dětí samé 10 :P .Rodila mě moje doktorka,takže díky bohu za to,protože být to někdo jiný,tak nevím,jak by to dopadlo,když jsem byla ještě před TP. Zkrátka jsem měla úplně regulérní MS a už jsem byla v tom.Moje známá MS měla pořád a když jí nedostala,tak už mimi odpovídalo 6.měs.tt-ona byla silná,takže nic nepozorovala. Říkala jsem si pak,jestli bych to v tomot případě raději nezatajila a neřekla poslední MS tu předposlední,když bych si byla jistá,že už bych byla těhu.Teď sama čekám,zda dostanu MS i přes to,že by se těhu potvrdilo-pak nevím co bych dělala, být celou dobu těhu s tím,že sám člověk ví,že TP neodpovídá, je celkem stresující.Ale asi to případně pořádně proberu s dokt.-snad po předchozích zkuš.dá radši na jistotu než na výpočty,které mají doktoři v knížkách.

Hajdule hodně štěstíčka a zdravého cvrčka :D

laura

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.2.06 09:02

LAURO: a o kolik ti ukazoval UZ více týdnů než dle PM? Mně se to většinou shoduje, tak nevím jestli jsem si to s tím, že jsem déle těhotná jen nevsugerovala. A počítali ti teda termín porodu dle UZ když se lišil od PM nebo dle PM? A o kolik dle PM jsi teda dříve porodila? Dík moc

• Citovat
  • Upravit
1765
13.2.06 09:54

GABRIELLE

Drzim ti palecky a at uz to mas za sebou :D :D jsi opravdu statecna,ze nam jsem jeste pises v tomto stavu a ze na nas myslis :wink: :D :D
At je miminko v poradku a ty taky :wink: :D

MARINKA C

Urcite bych si test udelala jeste jednou,ale az tak za 2-3dny :D

SASULA
Jsme te tak oprskali :D :D ze to proste musi vyjit :wink: drzim palecky at to vyjde :D

LAURA

Tak s tema naladama jsme na tom asi stejne :( muj pritel musi mit velkou trpelivost byt ted se mnou :D jsem hrozna :oops: ale to bylo i u prvniho tehotenstvi :D jinak jsem mooooc hodna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.06 12:51

Leilo, kde je prosím ta galerie? Ještě se na těchto stránkách nevyznám a nemůžu ji najít :D

Jinak děkuju všem za odpovědti. Je pravda, že je na test asi ještě moc brzo, musím holt ještě pár dnů vydržet, ať je to jisté, ale jsou to teda muka, už bycch to chtěla vědět!! :P Zkusím vydržet a udělat si test až v pátek a pak se ozvu, jestli už je to jasnější.. Držte mi palečky!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.2.06 14:20

Moniko,

měla jsem to štěstí, že to bylo jen tak kolem2 týdnů,ale doktorka to brala na vědomí a právě proto mě opravdu hlídala-byla jsem na UZV hodně často-problém byl spíš v tom,že v nemocnici to nechtěli akceptovat a řídili se striktně podle tabulek.Narodil se podle nich 14dní před TP a přitom měl 52cm a 3500g,plně vyvinutý a naprosto zdravý-žádný inkubátor…Ale nebýt toho,že se přestal hýbat,a oni mi porod vyvolávali,tak nevím.Každopádně si příště budu určitě pořádně hlídat pohyby na konci těhu-malej byl dost živej,takže mě pak zarazilo,že se nehýbal,což bylo tím,že si omotal šňůru kolem krčku.A to jsem se snažila před porodem všelijak si pomávat-uklízila jsem,vytírala jsem,pila jsem maliník,atd.Ale podle nich to nakonec před TP nebylo-oni berou 14dní před a 14dní po pořád jako v TP.Nicméně porod mi vyvolávali-vlastně vyvolávala mi ho až moje doktorka,která mě v nemocnici převzala na svou zodpovědnost.Myslím,že se to děje často,že jsou mamči těhu dřív než po MS.Důležité jsou ty údaje z UZV až na konci těhu-v průběhu se to mění a jednou mi to vycházelo dokonce o měsíc,ale pak se to srovnalo na ty 2-3týdny.Já mám štěstí,že mám dobrou doktorku.Neměj strach-všechny mamči,co to tak měly a které znám,porodily zdravé děti, oni s tím doktoři počítají,ale musejí se řídit podle těch tabulek.Neboj se, ten 1-2týdny i díky tomu,že ani pro ně nejsou 2týdny směrodatné, nebude až tak tragický rozdíl.Kdyžtak si o tom promluv s doktorkou a uvidíš,co ti poví.Hodně štěstí.
 Laura

• Citovat
  • Upravit
1765
13.2.06 19:12

HOLKY :D kdepak jste dneska :?: :( doufam,ze jste vsechny v poradku a briska taky :D preji vam pekny vecer :wink:

Zitra jsi jdu pro vysledky(gen.test)tak na me trosku myslete,at jsou v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová