Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
19.2.06 13:51

Sasulko, tak to je fajn, zes to rekla mamce, urcite se ti ulevilo. Ja jsem zatim mamce nic nerekla, ale nekdy bych docela rada se se vsim sverila a hlavne se ji zeptala, jak to probihalo u ni a tak. Ona prave uz ted mluvi o tom, ze by se rada dozila aspon jednoho vnoucatka. Jak rada bych ji pozvala sem a pak rekla, ze je tu, protoze my delsi dobu nebudeme cestovat (ja tehotna cestovat nechci) Snad se to brzo podari.
Dnes rano taky teplota o neco klesla, ale doufam, ze to bylo kvuli tomu nestandartnimu casu, kdy jsem sla spat. Ja jsem nakonec usnula az kolem pul druhe a pes me probudil jako obvykle v sedm. Ach jo. Ale uz mam kaficko, takze snad bude lip. Dnes dorazi Danny. Musim zajet nakoupit a uvarit a tak… proste svobodenka skoncila :-) Myslela jsem si, jak to bude tezke, ale nakonec jsem si to docela uzila :-)

Gabi, tak dej fotecku treba do Miminek nebo klidne i do Unornatek. Jen nam pak dej vedet. Moc se tesim! Abych pravdu rekla, ja se divim, ze mas vubec na neco jineho cas. Uzivej si broucka maleho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
19.2.06 14:22

Sasulko, jeste jsem na tebe vcera myslela, jak pises, ze vsichni se na vas „divaji“, ze jeste nemate deti. Vis co? Tak tohle se mi stava taky, ale jen v CR. Tady se o tom nikdo ani naaaaznakem nezminil, asi se to povazuje za velice soukrome, mozna az tabu tema. Urcite je to pro me tim jednodussi. Zato v CR si toho uziju dost a dost, takze vim presne o cem mluvis. Ja jim vzdycky rikam, ze uz deti mam, Dannyho :-), pejska a Nicka, to je muj nevlastni syn, ktery zije s nami. Nekdy to pomaha. Ty uz vlastne taky miminko mas - psi :-) Takze i vymluvu. Chce to se obrnit.

Nic, ja konecne valim na ten nakup. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.2.06 14:46

AHOJ HOLCINKY

preji vam nadherne nedelni odpolednicko a nasim americkym holcinkam krasne ranicko :D :D :D
Z kuchynky mi voni masicko na rajskou ala Myska :twisted: a manzilek prede mnou na novem gaucicku usnul jako nemluvne.
Holcinky, musim se vam pochlubit, ze jsme meli dalsi krasny bajecny den. Vite, ja jsem tak stastna za kazdou minutku stesti, ze jeden VELKY den je pro me opravdu obrovsky stestim. A dokonce jsme se i tulinkovali — to to vite…hormonky se zklidnily a to dela sve :D :D :D

GABINKO:
pohlazeni a pusinku od nas vsech pro tebe i malinkou Adrianne. Moc na vas myslim a uz se nemuzu dockat, az budeme mit taky doma malinky uzlicek :D :D :D Hodne zdravicka, stesti a sil :D A ozvete se nam.

ZANET:
tak jsi si vyrazila z kopejtka, co :twisted: :D :D
To je moooc dobre. Dneska ti konci svobodenka??? Je baaajo, ze jsi si to tak krasne uzila. Drzim palecky na tento tyden. MOC MOC MOC. A kdy probehne TT???

SASULENKO:
mooooc na tebe vzpominam. Uz mas SZ :D Moc ti preji, aby ti bylo lepe - to my vsechny!!! A tesim se straaasne moc, az se nam zase ozves.

MYSKO, HAIDULKO, CINQ, KELINKO, MARKETO, TEHULKO, POTVURKO, NOGGIE, LAURO, MAIO, a vsechny holcinky…moc na vas myslim a posilam vam hooodne prazskeho slunicka a zpivajicich ptacku. Zatim papa a urcite se brzy ozvu. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
19.2.06 17:15

Zanet, také i to jim říkám, že my už prostě miminko máme. Také je s ní tolik práce jako s miminkem, je na nás strašně fixovaná, je to sice náročný, ale pěkný. No až na to vstávání, ta naše nás taky nenechá vyspat :D No jo ale co bychom pro ty naše mazlíčky neudělali že jo :D

Zanet, my to zvládnem, obě dvě, to se neboj, uvidíš, že si za chvilku budeme sestavovat nové metříky a vyprávět o těhu nevolnostech :D Tak hodně štěstí a hezky se tulínkujte, jako my, alespoň, že je to hezké že :D

Varenko, já vím, také jsem ti už odepisovala, hned jak jsem na to přišla. Přeji krásný zbytek víkendu.

Mo holčičky, kdepak vás všechny máme? No jo všechny si hezky užíváte víkendíček, tak hezky odpočívejte a těším se brzy na pokec s vámi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
20.2.06 09:05

HOLČINKYYY MOJE
moooc vás zdravím a přeji vám nádherné pondělní ráníčko. Dnes bude snad stejně krásně jako o víkedníčku. Minimálně v PH bylo opravdu téměř jaříčko :D

Jak jste se všechny měly a máte - MYSKO, SASULKO, GABINKO, ZANET, NOGGIE, KELINKO, HAIDULKO, LAURO, MARKETO, CINQ a všechny - moooc moooc na vás vzpomínám :D :wink:

Za chvilinku se nachystám a zajedu se podívat po 100 letech do práce - jsem z toho trošinku nervooozní. :twisted:
Na odpolko se podívám trošku do města, jestli budu moct chodit (ty tlaky se občas značně přihlásí, ale už vím, že to fakt patří k tehu… :? )..uvidíme. Každopádně se asi pustím do ložničky a tím budeme mít byteček více méně krásně zvelebený :D

A co vy holčinky :?:
Odpolko určitě JUKNU, tak se na vás budu těšit. Zatím se mějte moc a moc krásně, sluníčkově a přímo fanfárově. papa Kočinky :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
20.2.06 09:35

Ahoooojkyyy holky,
moc vas vsechny zdravim a zaroven se omlouvam,ze nepisu.Vsechno uz me boli,jsem protivna,tak radeji lezim…Boli me ta stydka kost,a teda poradne…Vcera jsem mela bolesti,tak jsem vycetla,ze to budou asi poslicci,nebylo to moc,dalo se to vydrzet.Hupsla jsem do vany a preslo to. :D
V patek odvezli mamku do nemocnice,chytl ji zlucnik.. :( ,nechali ji tak,tak se pridala jeste slinivka(zanet)…Dnes rano ji berou na operaci,tak jsem nervozni,ale musim verit,ze to vsechno dobre dopadne!!!!!!
Omlouvam se,ze nereaguju jednotlive,musim procist,co jste napsaly,ale az budu vedet,ze je mamka po operaci,tak budu klidnejsi.
Mejte se holky mooooc krasne :D :D :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
20.2.06 15:18

Holky, ahoj! Moje mamka ma taky operovany zlucnik, to je asi nejaka ceska specialita… :-( uz to ma dlouho, aspon 15 let a je docela v pohode. Potize s travenim ma ale porad, prave kvuli slinivce. Tak Miso, at to dobre dopadne, Lauro, tvoje mamka uz je urcite v pohode. Drzim pesti.

Lauro, ja to znam, ze si nekdy pripadas jak hadrar (ted jsem si tak pripadala na te party), ale myslim, ze to vic vadi tobe, ostatnim je to prece jedno, co mas na sobe :-) Nic si z toho nedelej! Cekam na vysledky!!! Kdy budes mit vysledek krve? Az ve stredu? Mozna uz dnes odpoledne, ne? Dej honem vedet.

Sasulko, ty jsi fakt super, ze nas obe tak povzbuzujes. Moc dekuju, obcas to fakt potrebuju. Treba dnes se to docela hodi, uz druhy den mi teplota klesa, pekne nenapadne, pomaloucku a ja to vidim jako spatne znameni. :-( Telo si stejne dela, co chce. Si vezmi minuly mesic me bolely prsa snad uz od ovulace a ted vubec nic. Krome obcasneho pobolivani v podbrisku, ale to muze byt klidne cokoliv… treba i nervy. Ach jo. No nic nenaplacu :-) Musime vydrzet :-)

Varenko, tak tulinkovani? 8O Hm, tak to uz je vazne :-) Moc ti to preju!

Mejte se hezky! Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
20.2.06 17:38

AHOJ HOLKY!!!
Přeji krásný večer!!
Co říkáte hokeji??Já musím pravidelně s manžílkem sledovat :roll: |Ale kolikrát je to to nejlepší co vůbec v té bedně dávají :lol:
Akorát mě ho bylo strašně moc líto když s klukama jeli a zápas s Finskem,měli už dlouho koupené lístky a nakonec to neviděli :? Zasta :? vili je policajti,to je zbrzdilo o hodinu,potom zácpa a potom ještě navíc bloudili hodinu po Turíně,protože tam nikde nebyly směrnice na tu halu.Takže přijeli pozdě,asi na posledních několik minut a to už je dovnitř nepustili… :? hudáčci…alespoň že jsme ten zápas projeli,že je to tolik nemrzelo..
Ale manža mi koupil úžasný dárek :! :! oooobrovskou nutellu,má 3kg :! :! :P To bude ze mě míša kulička :lol: :lol:

varenko Koukám že se ti v novém líbí :wink: A kdeže to přesně je :?: :?:

zanet,sasulko moc moc stěstíčka přeju…tfuj tfuj :wink:

lauro držím pěsti až mě prsty bolí :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
20.2.06 17:45

holky FOTEČKY prosím prosím :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
20.2.06 18:46

ahojky kočičky moje, jakpak se máte? Kdepak se mi couráte? Přeji vám všem super večer, hezky si ho užijte a odpočívejte, vždyť si to všechny zasloužíme!

Laurinko, pořád na tebe myslím, no nemůžu se dočkat na ty tvoje výsledky! Hned jak budeš vědět, musíš nám písknout, jsme zvědavé! No a při představě jak jsi se brouzdala po Praze v tvém parádním oblečení, to mi připomnělo něco podobného co se mi také jednou stalo. No věř, že často si to člověk jen namlouvá, ale když se podíváš na lidi co všechno nosí, myslím, že to ani tak nápadné možná nebylo :D

Zanet, ach ty hormony viď. To je přesně ono. Když si člověk myslí, že už se to povedlo, protože všechny příznaky jsou tu, tak ono zrovna nic, no aby ses nedivila, často to právě ta ženská ani nepozná a ono to tam přeci jen je :D No, nechci dávat zbytečné naděje, protože pak to fakt bolí, když ta mrcha doleze, ale myslím si, že věřit musíme, obě! Já taky věřím a hold když se to zas nepovede, tak se z toho nezblázníme, život jde dál! Však ono se to povede a třeba pak budou rovnou dvě najednou! Ještě před 4 roky mi manžel říkal, že to tedy ať mu z porodnice s dvojčaty domů nechodím :D, teď jak by byl rád i za dvojčata :D My je máme v rodině, takže se těším, hlavní je, aby něco bylo že jo :D Víš, naděje je tu vždycky, je to hodně o psychice, ale to víme obě :D Tak hodně štěstí a nevzdávejme se!

Haidulko, no tedy hokej taky sledujeme, ale řeknu ti, nebýt té olympiády, tak v té telce nic nedávají, takže já sama to pořád přepínám na sport, protože oni tam fakt nic nedávaj. No toho tvýho je mi fakt líto, už kvůli té cestě, určitě byli natěšení. Dobrou chuť k Nutelle, hezky si dávej do nosánku, proč by ne :D

Cinq, tak jsem konečně objevila tu tvou fotečku, tedy holka ty jsi ale pírko, ale to bříško, tedy tak krásné bříško jsem nikdy neviděla, gratuluji!!!! Vám to opravdu strašně sluší, jsi nádherná maminka!!!

Gabrielle, já vím, máš teď záhul, však to postupně všechny také poznáme! Nic si z toho nedělej, hezky se prďolce věnuj a užívej si to!

Varenko, kdepak tě mám? Jakpak se máš? Pojď si k nám odpočinout!!! Takový perný den jsi měla!!!

Mysko, nic si z té operace nedělej, myslím, že je to opravdu běžná operace, ale o své blízké se člověk vždy bojí, to je jasné. Myslím, že už je ale všechno v pohodě a maminka už je zase čiperka! Hlavní je, ať jsi také v pořádku, mysli už také i na sebe, odpočívej a myslím, že to co teď prožíváš už opravdu jsou poslíčci.

Tak co holčičky, pojďte se také přidat k naší Cinq a pochlubte se svými bříšky! Myslím na vás na všechny a brzy se také ozvěte!!!! Jinak u nás nic nového :D, což je také príma ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
20.2.06 23:40

Sasulko, ty fakt vzdycky rozsviis muj den, pokazde kdyz si prectu tvuj prispevek. Jsem rada, ze jsi tak optimisticka, je to az nakazlive. :-) Ted si rikam, ze kdyz mam ten 7. DPO, tak by ten pokles teploty mohl znamenat uhnizdovani, ze? :-D Mas pravdu s tema hormonama, telo mi fakt dela skopiciny :-D
Sasulko, zadna zprava = dobra zprava :)
Dvojcatka bych ti prala! Kdyz uz, tak uz, ze jo? :wink:

Haidulko, mnaaaaam!!!!! :twisted: Ja chci taky Nutellu!!!! To je super darecek, ale ja bych se za chvili neunesla, dost na tom, ze uz ted zobkam, co kde najdu :-)
Ze bych vam taky nekde dala foto…? Ja mam nekde v galerii maminek v zahranici, ale to uz je nekde daaaaleko vzadu :-) No uvidime, jestli da Varenka, tak dam taky. (Varenko, vzdyt to nemusi byt foto soucasne, i male brisko je brisko. :-) Jde spis o tu predstavu, ze si tu piseme s konkretnim clovekem, ktery ma tvar. :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
21.2.06 07:37

ahojky holčinky, jakpak se máme takhle po ránku? Tak už přijďte kočičky mezi nás :D Jinak musím nahlásit, že dnes jsem si dělala test, samozřejmě negativní, cítím od včerejšího večera i bolesti v podbřišku, takže je to jasné. Dokonce jsem si dnes ráno jen tak změřila teplotu a tak nízkou jsem jí nikdy neměla, tak je to jasné, že zase nic. No hold se na nás budou muset tento cyklus podívat v centru a trochu nám pomoct. Až to dostanu, zajdu si zase ke své gyndr., dostanu zase Clostilbegyt, ale dvojnásobné množství, no už se bojím teď co to se mnou udělá a pak půjdu na UTZ. Ještě si zavolám do centra, jestli mne vezmou, pokud budu mít ovulaci na IUI a když bude ovu, tak tam zajedem. Už aby to bylo, alespoň si uděláme výlet a zpátky pojedeme možná ve třech (tedy my určitě pojedem, protože budeme brát i naše mimi - fenku :D:D:D).

Zanet, neboj, my to opravdu zvládneme obě a ani se nenadějeme a budeme mít ty uzlíčky vedle sebe. Jen abychom se opravdu pak nedivily obě. Budeme si pak vyprávět historky o našich dvojčatech :D:D To by byla psina, to ti povím. No můj manžílek už zaujímá takový postoj, že už by se pak nemusel alespoň snažit a měli bychom to najednou a hotovo. No když jsem mu řekla, že bych chtěla 3 děti, tak to s ním málem seklo :D:D No ale dětský pokojík už máme připravený :D:D To jsme magoři co :D

Tak holčičky, kde vás tu mám? Tak šupšup, napište jak je vám, jak jste se měly, jak jste se vyspinkaly a jak vás vaše fotbalistky a fotbalisti kopou :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
21.2.06 12:29

Berusky, jsem porad v jednom kole, tak nic nestiham. Moc na vas ale myslim.
Zanetko, na malou se muzes kouknout v galerce ve fotoalbu „Holky z ddiskuse tehule?“ :wink:
Mejte se pohadkove.
Gabriela s Adrienne privesenou na prsu. :lol:
Vcera jsem valcila s novym metrikem, ale nejak se nezadarilo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.2.06 12:59

gábi to je nááááádhernýýý mimíškoooo :! :! Nádherná princeznička :! :!

nepřihlášená Haidule

• Citovat
  • Upravit
221
21.2.06 13:00

no tedy Gabrielle, ty máš tak krásné miminko, no musím opět gratulovat, je to strašně moc krásný. Jen maminku jsem tam nikde neviděla, pochlub se nám, určitě máš společné fotečky taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová