Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
JUUUUUUU,Gabco obroooovvvvssskkkaaaa gratulace tobe,Adrienne a novopecenemu tatinkovi!!!!!!!Preju vam at jste moooc zdravi a moooc stastni!!!!!!!!
Urcite az budes mit chvilicku,se nam ozvi
Jeee ja mam radost
![]()
Holky,
posilam vam vzkaz od nasi VARENKY moc moc vas vsechny zdravi
GABCI posila obrovskou gratulaci s pranickem zdravicka a stesticka
![]()
Ma toho dnes hodne,ale vecer nakoukne
![]()
**GABRIELLE
Tak to ti preji vse nej a nej k narozeni MIMINKA
at jste zdravy a spokojeny
drzte se a odpocivej ![]()
MYSKA
Jak se mas?Co mala,uz je ji lepe?Pozdravuj Vrenku taky......
LAURA
Tak to je mi lito,ale ono to vyjde priste
asi to jeste nemelo byt,tak ti preji vse nej do dalsich pokusu
**
No Gabriellko, juchůůůůů, obrr supr gratulace, to je parádička, tak vy už to ženský máte za sebou, no skvělý!!!! Všechno nej, nej, nej!!!! Pěkně ti děkuju, zase jsem to ořvala
Tedy to hormony se mnou mlátí, já řvu jak želva dojetím
Tak ještě jednou, všechno nej!!!!!!
Posílám pozdravy všem, moc moc na vás myslím. Jsem v práci sama, je tu hukot, mám toho strašně moc, tak nestíhám. Omluvte mne holčičky a přeji vám krásný celý den!!!! ![]()
No musím říct, že mám hned lepší náladičku po tom sdělení od Gábinky, hned jim musím večer připít na zdravíčko!!!
Gabi, super zprava. Ty sis holcicku moc prala, ze. Tak vam to vyslo, to je parada
Tak at jste holky zdrave! Prosim, prosim, ja chci videt miminko, ukazes nam fotecky? ![]()
Cing, super, ze prohlidka dopadla dobre, z toho ja bych mela taky vzdycky strach.
Lauro, myslis, ze uz je to tutovka? Meris teplotu? Vsak vis, nekdy to tak je, ze dostanes MS, ale pritom muzes byt stejne tehotna. A kdyz ne, tak nezoufej, vyjde to priste, jsme tu a vsechny drzime pesti!!! ![]()
Sasulko, ty mas same bolistky, chudatko, proc vlastne musis brat ty hormony?
Nam se vcera v USA taky narodilo miminko - Tomasek - Valentynek
Tak to jsou same dobre zpravy. To mam hned dobrou naladu ![]()
Chtěla jsem se s vámi všemi tady rozloučit a říct vám že mi tady s vámi bylo moc nádherně
Bohužel mě nebylo přáno…miminko putovalo opět ven,tak jsem byla včera na operačním sále a dnes mě pustili už domů.Moc mě to bolí
a nemohu se tu bohužel s vámi zdržovat,v podstatě ani nemám proč.Občas se ale na vás zajdupodívat jak vám rostou bříška a jak se máte
Doufám,že nám to do třetice všeho dobrého vyjde a konečně budu moci porodit našeho tvorečka
Mějte se všechny krásně
Haidule
Haidulko, to me moc mrzi, ze to tak dopadlo. Ale prosim, nevzdavej to, vzdyt my tu nejsme same tehule, taky se snazime, kazdy mesic znovu a znovu. Ja vim, vy si ted musite dat nejaky cas pauzu, aby se vsechno hezky zahojilo, ale to utece a za chvilku uz se budete moct snazit. S nama tu muzes byt i kdyz nejsi tehotna, to prece neni zadna podminka. Prijd za nama kdykoliv, my jsme tu vzdycky byly a jsme a budeme pro tebe.
Zanet
HAIDULKA
Je mi to moc lito.....znam to kdyz to nevyjde
my jsme to zkouseli rok a pul a z toho jednou mimodelozni
ale ver ,ze to proste jednou vyjde
a k ,,nam,, muzes chodit porad,my te tu radi uvidime
![]()
ZANET
Ja budu mit strach porad,az do konce tehotenstvi
ja jsem totiz hrozna,vse vidim cerne
![]()
Tak jsem az dnes prisla na to, kam nasi diskuzi vlastne prestehovali. Do „Stejne situace“
To zas nekdo nemel co na praci… ![]()
Ahojte holčičky,
ráno jsem odjela z práce po 2 hodinách-prostě to nešlo.Manža pořád doufá a já upřímně taky,ale sama teď nedokážu rozeznat,kam zařadit ty či ty pocity nebo příznaky.Vždyť je to v těhu podobné jako při MS.Celý den se tak pozoruju,že už ani nedokážu říct,jestli tedy mám chut na to kafe, nebo nemám.Prsa mě bolí,břicho taky, napravo mě píchá tak jako dosud, v kříži taktéž,zlemi je taky-jen ted nevím z čeho víc, unavená jsem taky,ale jak mám určit,co kam patří…Nepočítám,že se ihned po „odchodu vajíčka“ vrátí vše do normálu.Co se BT týče, tak tu jsem měřila sem a tam jen tak,spíš ze zvědavosti a byla pokaždé 36,9-37,3 jak kdy.Neměřila jsem denně a dřív jsem ji nikdy neměřila až ted, když jsem si myslela,že jsem těhu.Dneska byla 36,9-z toho se také nic nevyčte.Je těžké se smířit s něčím takovým poprvé, i když podruhé a podalší je to určitě horší.Nechceme si to připustit. Nehledě každý další pokus bude zahalen strachem,že to dopadne stejně-malého budu muset tak či tak stejně nosit i za měsíc či za dva.Jestli se tak stalo, tak se tak stát asi fakt mělo,třeba by bylo mimi nemocné…Chabá útěcha..Nejhorší je,že jsme prosili mou sestru,aby nás odvezla,ale chtěli si užít s přítelem Valentýna.Samozřejmě to není jejich vina,ale stejněje v nás to kdyby.Tak jí manžel dnes volal, že jsme mohli mít mimíse a díky tomu,že jsem včera malého táhla v náručí celou cestu,tak jsme o něj přišli.Takže mě čekají ještě rodinné trable…Omlouvám se,že si tu tak vylévám duši…
Gabčo moc gratuluju a přeji hodně zdravíčka a štěstíčka oběma.
Hajdulko moc mě to mrzí,ale to ti asi nepomůže, já vím. Dodnes jsem nevěděla a neuměla si představit, jaké to je mít něco tak pomíjivého.Myslela jsem,že se prostě otěhotní a je to. Ono to tak není, na všechno si s manžou říkáme,že všechno má svůj důvod a všecho zlé je k něčemu dobré.Ačkoliv mě za tyto slova ted možná budeš proklínat, mě se to vždycky i když třeba zpětně osvědčilo. Vím,že jakákoliv útěcha je ted nepřijatelná.Mě se od rána chce utéct před celým světem.
Přeji ti hodně štěstíčka
Laura
Ahoj holciny
dala jsem do srpnatek moji fotku briska
tak jestli chcete,muzete se podivat ![]()
Cinq, brisulko mas moc krasne, ale zapomnela sis nekde hlavu
Ty nam nechces ukazat ty svoje kukadla?
![]()
Z.
Berusky, moc dekujeme za prani a gratulace.
Haidulko, pani
… to je mi tak strasne lito. Ja jsem ted fakt jeste rozhozenejsi nez v tehu a tak me to uplne dorazilo.
Vim jake to je prijit o miminko a vim, jake to kdyz to vyjde a verim, ze ty to take poznas. Ver, ze ti to vsechnu tuhle bolest vynahradi. Drzim palce, at se zadari co nejdrive. Budu na tebe moc myslet!!!! Posilam jeden obrovitansky prskanec-miminkovsky-to aby to priste vyslo az do konce.
Gabriela
Haidulko, já si myslím stejně jako Žanet, že není důvod k tomu, abys nás opouštěla. Vždyť nikdo jiný než my s tebou tolik necítí, dokážeme se vcítit do tvých pocitů, náležitě s tebou soucítíme a myslím, že jsme všechny jedna vrba, která umí dobře naslouchat a přeci jen, sdělená bolest = poloviční bolest. Víš, nedus to v sobě zbytečně, musíš se s tím poprat a ty to zvládneš, protože jsi silná ženská, ženské se celý život s něčím perou, vím to. Nemáme to žádná lehké. Víš, nejsou tu jen samé těhulky jak si ty myslíš (a vím, že to, že je jich tu většina, tě bolí), ale jak Žanet, tak ani já nejsem těhotná. My se s manželem snažíme 4 roky a stále nic. V centru to s námi vzdali a tak na tom také psychicky nejsem nejlépe, o to je to také horší, když všude v rodině se rodí jak o závod a ještě k tomu neplánovaně, v práci je další těhuvlna, všichni si na nás ukazují, že my se už snažíme 4 roky, jsme svoji 5 let a jsme nějací divní, že pořád nic. Také to není jednoduché. Víš, četla jsem v poradě u porodníka, že opakovaný potrat relativně nic neznamená. Tak to nevzdávejte, udělejte se pauzičku a pak hupky šupky na snaženíčko-tuleníčko. Musíš věřit a věř, že každá bolest jednou přebolí, ale ne hned, bohužel. Neboj, dočkáte se také, tak jako Žanet a nebo my. Věřím ti, věřím v nás!!!!!!! Nejsi sama, jsme tu všechny pro tebe!!!!!!
Žanet, tak hormony beru proto, že nám bylo řečeno, že podle hormonálního profilu jsem v přechodu jako 50.letá ženská. Že se mi nevytváří vajíčka a tudíš nebudu mít nikdy své mimi. V centru to s námi vzdali. Darované vajíčko jsme ještě nechtěli, nechtěli jsme to tak rychle vzdát. No a moje gyndr. se do toho vložila a že to spolu zkusíme. Tak mi nejprve nahodila cyklus Duphastonem /teď ho beru 3. cyklus/, podařilo se. No a potom mi tento cyklus zkusila dát Clostilbegyt na vyvolání umělé ovulace, podařilo se a já minulý týden měla svojí první ovulaci! No jenomže moje tělo hodně špatně reaguje na hormony a tak to snáším zle, je mi často špatně, mám migrény, zvracím, jsem strašně unavená, pořád se mi hodně motá hlava, jsem nervní a nepříjemná. Ach jo, ale musíme vydržet, co bychom pro mimi neudělali že jo. No minulý týden jsme se tedy měli snažit, jenže ono to není zas tak jednoduché, protože manžílek má špatné spermie a zhoršuje se to. Takže příští měsíc chci zkusit 2. IUI a pak hold v létě asi IVF, ale asi změníme CAR. To je tedy odpověď na tvou otázku, proč beru hormony. Teď už zase beru Duphaston, kdyby se to náhodou minulý týden povedlo, tak aby se to udrželo, no je mi zase divně, ale to musím vydržet
Žanet, držím ti palečky, my to zvládnem obě a budeme mít brzy //, uvidíš a Haidulka se ani nenaděje a bude je tam mít také a za chvilku si budeme sdělovat dojmy z našich porodů
a mimísků ![]()
ZANET
Tu hlavu ti tam dam taky
pristi fotka s hlavou
to fotil totiz pritel a myslel si,ze jenom to brisko
![]()