Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jeee Haidulko u vás „hrozí“ že bude miminek víc?
To je náhodou supr aspoň bude veselo…
![]()
U mě zatím všechno dobrý, včera jsem byla na screeningu, gyndr hledal na obličejíčku (teda ne na mém
) nějaké nosní kůstky nebo co, prý se podle toho poznají už nějaké genetické vady. Naštěstí všechno co chtěl našel, tak se mi moooooc ulevilo. Malý šmudla už má krásně vyvinuté kostičky, dokonce jsme mohli spočítat prstíčky, protože nám mával
Bylo to moc hezké.
Už jsi byla u doktora? Jestli ne, tak ještě chvíli vydrž, za týden za dva by už mohlo být vidět srdíčko
Sasulko **jakpak to vypadá u vás? Strašně moc bychom všechny chtěly aby to taky u tebe klaplo
Holky, pojďte všechny hromadně poslat nějakou ooooobr dávku těhubacilů…
Já začnu : PRSK PRSK PRSK PRSK PRSK
Mějte se, holčinky, zítra se asi nestavím, slavíme manžílkovu třicítku v jedné restauraci, tak to vidím do pozdních nočních hodin ![]()
Papa. NOGGIE**
ahojky holčičky,
no já už jdu spinkat, ale ještě vás chci pozdravit a popřát vám krásnou dobru noc, vám všem!!!! Musím samozřejmě popřát hezky potichoučku všechno nej naším novým těhulinkám, tak ať nic nezakřikneme, tfuj, tfuj, tfuj, hodně štěstíčka, zdravíčka a ať už máte za chvíli pořádné cvalíky vedle sebe!!!
No jinak u nás nic moc nového. Dnes jsme znovu tulínkovali, tak uvidíme
No vypadalo by to mooc nadějně, jen kdybych neměla od útera problémy se spodkem. V pondělí jsme byli s manžílkem v bazéně a od té doby mám problémy. Dnes to bylo úplně nejhorší a nakonec mi pomohl alespoň trochu vaginální čípek, který se však v těhu nedoporučuje, no ale těhu stejně ještě nejsem a i kdyby se to povedlo, tak stejně ještě nemáme společný oběh, tak myslím, že by se nic moc nestalo. Teď hlavně potřebuji být fit. Takže se ještě na večer hezky namažu a doufám, že mi bude zítra ráno už dobře, protože je to fakt úmorný, musela bych v pondělí pak na gyndu, už zase, já už tam jsem snad jako doma ![]()
![]()
![]()
No a jak se máte vy všechny? No je páteční večer, tak určitě perfektně, víkendíček před námi a tak si to hezky holčinky užívejte a zítra se sem na chviliku alespoň mrkněte
Přeji krásný víkend ![]()
PS: mooc prosím o poprskání těhubacílkem
Díky holčinky ![]()
Ahojky holcinky, tak predne prskam tehu bacilky-dokud jeste muzu. Sasulko, jsou sice z dalky, ale ja prskam zodpovedne a po vetru, tak snad doleti a ani jim to nebude dlouho trvat. Ppppppppppppppppppppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrssssssssssssssssssssskkkkkkkkkkkkkkkk. Tak a vzhledem k memu tehu prskanci je vam asi jasne, ze jsem stale jeste tehulka a ne maminka. Nasemu drobeckovi se proste nechce ven. Pokud ale neporodim o vikendu, tak jdu v po k doktorce a obednaji me na vyvolani. Momentalne zase po dnesnim vysetreni krvacim a narikam. Kazdopadne uz se otviram, tak snad se nam podari toho cvrcka behem vikendu vyhnat. Dnes si dam poradne horkou vanu, ale az prijde manzilek domu-ma totiz starch, aby se mi neco nestalo, kdyz neni nikdo doma.
Vsem novym tehulkam gratuluji. Berusky mejte vsechny moc krasny vikend a nezmrznete mi tam.
Zanetko, me se ten metrik moc libi. Ja ted jak prenasim, tak si pripadam jak slepice (snaset-prenaset..), tak mi pripada moc vystizny.
Jen mi vrta hlavou, jestli jsi tehulka nebo ne?!! Nejak jsem to nepochopila
Pokud ano, tak obrovitanska gratulace a pkud ne, tak jeste jeden tehu prskanec specialne pro tebe. Pppppppppppppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsssssssssssssssssssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Az doleti, budes pekne oslintana. ![]()
Verenko, tobe preji vice tech uspesnych dnu, nez tech jako byl ten dnesni. ![]()
Mysko, ta sedacka je moc hezka .. ![]()
Noggie, super vysledky, moc gratuluji a jen tak dale.
Gabriela
krásné ráno a víkend všem!!
Tohle je asi moje jediná zastávka tady přes víkend jelikož dnes ráno jedeme slavitprababičku.bude jí 95let
Ta nás jednou všechny přežije
No a zítra jdeme prácovat manžovi do firmy,je potřeba tam něco udělat
gábi Tak poroď v pořádkuno jo,líbí se mu u tebe
Ale že vzkazuju že venku je lépe ![]()
sasulko PRSK PRSK PRSK PRSK
Ať to vyjde
Já se na ty dvě čárky musím pořát koukat,jsou moc krásný
![]()
noggie no,v srpnu,co jsem potratila,tak tam bily dva,z toho jeden odešel a druhý zůstal,přičemž jsem kvůli tomu měla ještě nějaký čas cystu ale naštěstí se to dalo do pořádku
Na UTZ jsem ještě nebyla,ale vždy až tam půjdu tak si budu brát fotečku a seskládám si takový památníček vývoje miminka(velikost,pocity…) ![]()
varenko hoj
Neboj,dávám na sebe pozor.Abych pravdu řekla tak si všecny pocity užívám,protože jsem moc šťastná že o vyšlo,fakt to byla vymodlená náhoda
Děkuju za podporu fakt moc a nejen tobě.Takovéhle forum je fakt skvělá věc ![]()
zanet tak co???
![]()
KRÁSNÉ RÁNKO HOLČINKY
vypadá to, že barvičky mi na Mozzille nepůjdou, tak budu muset vydržet BEZ, dokud mi manžílek neopraví PC…
![]()
NOGGIE:
MOOOOOOOOOOC tě zdravím a úplně jsem ti včera zapomněla, já hlava děravá, poděkovat za to vysvětleníčko měsíců
Zkrátka se smiřuju s tím, že jsou 2 interpretace, mám pravdu
JOJO…
Take - abych zase nezapomnela - OBRRIIIIIIIIII gratulace k vstupu do 2.trimestříku - NAAAADHERAAAAAAAAAA - ty tedy letíš jako blesk
Teď uvidíš, ten závan té rebullkovské energie - to bude .. FIČÁÁÁK
![]()
MYSKO:
mamulko - ty jsi nám usnula zimním spánkem, nééé
![]()
Tuky tuk - i když se to nezdá, za chvíli je tu jaříčko
![]()
Jak se máš - něco novinkového u vás v medvědím domečku
![]()
SASULKO:
Krásné ráníčko i tobě ![]()
Děkujuu za zprávičku - už se na tebe chystám taky
![]()
JOOOO a připojuju se k naší MASE - a prskáááááááám…
PRSSSSSSSSKKKKKKKKKKKKKKKKKK - PPRRRSSSSSSSSSSKKKKKKKKKK ........................PRSK PRSK PRSK -
no řekni, vždyt tím vaším doupátkem už musí cloumat úplná tehu-epidéémie ![]()
HOLČINKY - VŠECHNY: Moc vás ještě jednou zdravím a přeji krásný den.
Já už jsem po snídaňce, chystám se chvíli lenošit, pak zabalit dáreček pro synovce (měl svátek) a odpolko jdu na návštvu k našim - přijede má ségra s rodinkou - tak bude veselíčko veselí. Jo, teď mě napadá, že ještě cestou koupím zákusky..jojo - v mé cukrárničce a dám si tam nejspíš kááááviiiiičkkkuuuuuuu
Kdo by odolal - LAVAZZA - hmmmmmm
![]()
P.S: jéééžíííš, holčinky - jak já se těším do PH - na MÉ kavárničky s MOU kávičkou - namiiiii
![]()
Ahoj holky ![]()
VARENKO ty jsi to tak hezky popsala že jsem úplně na tu kávičku a zákusky dostala chuť…Dneska jdu taky za maminkou, přijel brácha z Plzně, tak tam bude taky určitě hafo dobrot…
![]()
Jinak ještě k testíku- tak dneska ráno jsem si dělala další a už tam teda prosvítala druhá do limitu a po něm trochu ztmavla-takže žádná tlustice to není, ale každopádně je nejsilnější ze všech co jsem zatím měla-a ukázala se včas (teda naznačila že se ukáže
). Akorát se pořád nemůžu zbavit strachu, že pořád ještě přijde MS. O jedno mimčo jsme loni v červenci přišli, tak mám teď pořád z něčeho strach… ![]()
LEILO:
Myslím, že už můžu pomalinku potichounku OPRAVDU GRATULOOOOVAAAAT
Je to opravdu jasnočka - teď jenom, jak sama říkáš, aby se mimi udrželo, ale to už je na přírodě, pánu bohu a mimi samotném. Chce to takhle brát a nijak se nenervíkovat a DOBŘE to dopadne - víš, že platí - staré dobré emiminovské známé - VYDRŽAŤ
![]()
Doporučila bych ti jít na krev a lékař ti přesně potvrdí
Ale i tak si myslím, že to máš v kapse - PANEČKUUUU - nemůžu uvěřit, že se tak nááádherně rozrůzstáme -
HOLČINKYYYY - co jsem vám říkala - tenhle měsíc je P0ŽEHNANÝ
![]()
Krasne dobre rano holcinky
![]()
Doufam,ze jste se vyhajali do ruzova
Vcera jsem mela den blbec,tak jsem uklizela a byla jsem vztekla..
Tak se omlouvam,ze jsem nepismenkovala ![]()
V Dubnatech 2006 se narodil Jitulinde chlapecek
![]()
Nastvali me v cera v uctarne
,jsem na nemocenske,listek na penize jsem odevzdala 1. a penize mi neprisly
Volala jsem ucetni,pry kdyz jsem ho odevzdala 1.tak to je pozde
.Nevim,kolikateho bych ho mela odevzdat,kdyz Dr.mi ho vystavi az posledni prac.den v mesici,driv mi ho Dr.nevyda
A uz vubec si nedovedu predstavit,jak to delaji ti,kteri to posilaji postou
,to asi berou penize o mesic pozdeji…No nebudu se rozcilovat…Vsechny vas holky zdravim a jdu si precist,co jste napsaly ![]()
VARENKO- dekuju ti za SZ
.Jak pokracuji pripravy na stehovani?
Prisla mi dobirkou ta hezoucka deka,jak jsem ti psala,ale je jeste stale na poste
,pocitala jsem,ze budu mit korunky na ucte…
.Tak musim pockat do pondeli…az mi tatka neco nadeli
![]()
MYSKO:
Krásné ráníčko - CHACHAAA.......koukám, že mi se v těch náladičkách dobře strefujeme - já včera myslím byla na nejlepší cestě se zahrabat
![]()
S lístky na peníze to mám tak, že si je vyzvedávám u dr. před 20.každého měsíce (ted půjdu už v úterý neb odjíždím už v tu středičku
) a posílám to tak, aby to do 25. došlo do práce (zatím jsem to dělala poštou). A peníze chodí zpětně (tedy zatím přešly jednou). To znamená, že na konci února (po 20.) mi přijdou za leden.
Myslím, že je blbost, že ti to dr. dává k 1.
Promluv s ním a případně práskni do stolu
To je co, furt aby člověk něco nebo někoho hlídal. Já se musím v úterý přeptat, jak to udělám dál s doktory (stejně budu potřebovat někoho najít v PH pro malou) a taky jak to je s nástupem na MD…no nemám to ráda, tohle vyřizování… ![]()
Stěhováníčko jde míííílovýýými kroky. Je už vymalováno (všude barvy barvy barvičky - juppííí), dnes od 6hod firma dělá generální dezinfekční hloubkový úklid všeho (manžílek upozornil, že připlatí za dvojnásobný úklid, neb má TUTO NEJ ženu
). Manžílek už má skoro sbaleno, za chvílí vyráží do IKEY a na odpoledne jsou pozvaní stěhováci a dnes už bude v našem novém domovečku spát a zítra rozestavovat, pokládat koberce apod.
To je FIČÁK - podezřívám ho, že má pantauovskou buřinku
![]()
Já teď letím do spršky a musím stejně do města, neb jsem při tom svém DNU D zapomněla koupit spoustu věcí.. ![]()
MYSKO:
Ufff…tak už jsem zpět z nákupu. A co vaříte dnes dobrého ![]()
Já jsem hodila do trouby kuřecí stehýnka a uvařím rejžičku a bude to ![]()
Myško, chci se tě zeptat - už několik dní mě trápí velký tlaky v tříslech a jako zvnějšku pod podbříšku (jakoby tlak na kosti nebo vazy - není to určitě nic vnitřního jako infekce nebo tak, ani křeče) - nedokážu to popsat. Prostě při chůzi nebo zvedání nohou je to fakt dost nepříjemné. Tlak,jakoby zkrácený sval a taky jako by mi do „ní“ dal zvnějšku někdo pěstí, jestli mi rozumíš.. Sasulka, mi našla článek, kde lékař popisuje, že určitě bolesti právě v těhle oblastech můžou být způsobené tím, jak děloha roste - že tam zasahují vlákna oblého svalu dělohy.
Nevím, jestli už takhle bude pořád- do porodu
, protože je to fakt dost nepříjemný a jsem z toho pak značně nervozní. Nestalo se ti něco třeba podobného - v těchto tehu-týdnech co mám já ![]()
Jo..taky jsem „nadobro“ odložila své džínsy - vydržely mi měsíc, ale byly super…Nějak zběsile kynu
![]()
Ju, a děkuju moc předem za radičku
![]()
AHOJ HOLKY
![]()
Jak se vede dneska
My jsme ted prijeli ze supermarketu
byl totalne plny
jako vzdy ![]()
SASULKO
Taky na tebe prskam tehotenske bacilky
prsssssk prssssk ![]()
doufam,ze stoho,jak tu vsichni prskaji,tak to nebudou vicercata
![]()
VARENKO
Tak to vam to utika stim stehovanim
uz se urcite tesis,az tam budes
my ted hledame bytecek ke koupi,mame na to asi tak 4mesice
tak doufam,ze to stihnem
jelikoz chceme koupit byt ve stejny casti,kde jsme ted
(coz je tezke,kazdy tu chce bydlet)
GABRIELLE
Tak ti drzim palecky,at uz to mas za sebou a miminko v naruci ![]()
Ten tvuj metrik vypada ted srandovne
![]()
CINQ:
Krásné odpoledne. Budu vám taky držet moc palečky, aby vám koupě vyšla. My bysme taky do budoucna rádi něco svého - jak sama říkáš, to vyžaduje řadu měsíců a taky penízky ![]()
GABINKO:
Myslím na tebe a mooc držím palečky. To jsem tedy zvědavá, kdy do toho s mimískem praštíte
![]()
VARENKO- opravdu si nedelej hlavu,to se roztahuje deloha a svaly.Nechci te strasit,ale me to boli porad a ted je to jeste horsi… ![]()
MYSKO:
FAAAAKT
No na jednu stranu jsi mě uklidnila a na druhou si neumím představit, takhle ještě 13 týdnu fungovat…VYDRŽAT VYDRŽAT VYDRŽAT…těěěpiccc..
HOLČINKYYY…vy nepoprskané - nechcete si to s TEHU náhodou rozmyslet
![]()
A taky to cítíš v klidu - vyloženě jak když ti dá někdo dole pod podbříškem ránu
Pffff…a při chůzi je to nejhorší. No tak to se mám na co těšit.
Já jsem strašnej srab- jakmile mě něco omezuje, tak jsem nesvá…jojo.
A co děláš, Myško
Jak se jinak cítíš
Závidím ti - ty už to máš za pár
![]()
Už aby byl duben a květen, co
![]()