Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
17.2.06 14:02

Varenka: Já na tom taky nejsem moc dobře s tím čáskem, ale budu se snažit :). Mám PC jen v práci :( . Musim si příští týden taky pořídit metřík :) , tak mi možná budete muset poradit jak :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.2.06 14:03

to jsem byla já : nepřihlášená Maia

• Citovat
  • Upravit
6847
17.2.06 16:20

Ahoj holky,

Sasulo, priznaky mas docela slibne, ale mas pravdu, lepsi je si nedelat nadeje a uzivat dne :-) Carpe diem!
V pondeli podej zpravu :-)
To je jak z nejakeho hororu ten tvuj zazitek, to je fakt desna predstava, ze by te meli rezat zaziva. To uz jsem videla ve filmu, oni ji dali narkozu, takze byla ztuhla, ze nemohla pohnout ani prstikem ani mluvit, nic, ale vsechno citila a mysleni taky fungovalo. Pak jim rikala, co si o ni povidali ti doktori… brrr. 8O

Haidule, jsem rada, ze mas lepsi naladu a uplne's na nas nezanevrela :-) Tvuj zazitek ze salu byl super, uplne to slysim…

• Probudte se, haloo…
  • Ja nespim, ale neco se mi zdalo…
:-D :D :D

Maio, vitej ve spolku :-) Teplota vypada dobre, ale zatim to nic neznamena. Tehotna byt muzes a nemusis. 50-50 sance :-) To jsem te moc nepotesila, ze? Udelej testik a nahlas vysledky :-)
Ja jsem taky snazilka, uz 6. mesic.

[b> Varenko, fotecky, prosim! :-)

Holky, jsem dnes slamena vdova, Danny je pryc na vystave, odjel uz vcera. U nas je to dost neobvykle, jsme skoro porad spolu… Vcera jsem zazila sok. Sla jsem spat, zhasla svetla a uz jsem skoro usinala, pretacela jsem se a uvidela svetlo v obyvaku. Krve by se ve mne nedorezal… Ono se samo zaplo na stojaci lampe, je tam blby vypinac… ufff… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
17.2.06 16:21

Este Maio, o tom, jak vlozit metrik jsme psaly par stranek dozadu. :-)
 Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.2.06 18:14

Ahoj holčinkyy,
moc vás všechny ještě jednou zdravím. Tak jsem se za celý den natáhla…jéjej.
Manžílek volal, že jede do IKEY pro jídelní stůl.
Dneska se u nás dveře netrhly - opraváři, správce, stěhováci klavíru…a to měli přijít ještě z UPC a kamarádka, ale ti nedorazili. No docela jsem ráda, protože den i tak utekl jako voda a bylo tu opravdu plno.
Dokonce jsem šla na malinkou procházku v sousedství, ale bolely mě ty tlaky dole a celkově zadeček a stehna 8O , tak jsem se vrátila za chvilinku domů.

MYSKO, SASULKO, CINQ, HAIDULKO, ZANET, NOGGIE, GABINKO, POTVURKO, MARKETO, KELINKO, a všechny ostatní holčinky - copak děláte a jak se vám daří????

CINQ: krásná fotečka, opravdu :D :D :D
MYSKO: jak se dnes máš? Jak se cítíš a co náladička?? Já celý den supr, jen ted mě zase naštavalo to omezené chození…Nějak na mě dopadla únavička.
SASULKO: tedy ty tvé zážitky…jsi naše statečná statečnice :wink:
Taky máš SZ :twisted:
NOGGIE: no byteček je opravdu krásný: obývák, dětský pokojík, ložnice, pracovna, kuchynka a dvě koupelny. Dnes jsem zjistila, že naproti nám žil Václav Vydra. Je to opravdu malebná čtvrt a moc se těším až rozkvetou stromy. Jen s těma fotečkama to bude horší…máme foták co by měl být špičkový a není :? 8O :lol:
A jak se cítíš???? Jak se ti vůbec daří, Noggie???
GABINKO: tak co tvá holčička - jak se máte??? Určitě se za celý den nezastavíš, vid…A jak se cítíš po porodu?? Moc moc tě zdravím a vzpomínám na tebe.
ZANET: tedy u vas se dějí věci, ti povím :lol: :lol:
Držím moc moc palečky na den D :wink: :D

Holčinky, zkusím se natáhnout a možná na chvilinku schrupnout. Ani nemám dost sil něco ukuchtit. Koupila jsem manžílkovi ruskou specialitku - tak to se dá jen ohřát, jen ocet nemáme..hmmm..to mu budu muset ještě napsat…

Jééje, třeba na cvhilinku usnu…

Tak zatím papa holčilinky moje. Mějte se FANFÁROVĚ :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
17.2.06 19:18

Lauro, a co zkusit zajit na krev? Pro jistotu! Je to strasne, ze? Ze nadeje umira posledni :-) Drzim pesti! A kdyz to nevyjde, tak si budes muset priste natahnout budika, abyste se s manzelem sesli :-)
Ja bych zkusila test klidne i pri MS, kdybych mela pochybnosti. Rano skoc do vany, umyj se a curej na testik a uvidis. Jdi do toho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
18.2.06 17:04

Holky, kde jste? V sobotu to pekne flakate :-D
Noggie, tys psala neco o pichani v podbrisku jako jeden z prvnich priznaku, je to tak? Ja vim, mam teprve 5.DPO, ale tohle pichani nebo pobolivani pocituju uz nekolik dni…
Smarjaaa, teprve 5. den!!!! Jak ja to vydrzim? :-) Urcite budu testovat uz 10. DPO, jak to tu nekdo navrhl, tos holka nemela rikat, ze se muze testovat 10.DPO, ja myslela, ze az v den predpokladane MS… :-)

No nic, hezky vikend, ja jdu zas uklizet :-/

Gabi, prosim, posli nam nejake fotecky sveho broucka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
18.2.06 17:12

Ahoj holky! :wink: Žanet to s tím pícháním v podbřišku - to jsem byla opravdu já. Nikdy předtím mi to nedělalo, až ten poslední úspěšný cyklus. Začalo to snad třetí den po ovu a trvalo až…až nevím :lol: V práci jsem se pořád držela za břicho a říkala holkám, že mě píchá tady dole trošku na boku, tak se smály a každý den se ptaly : „tak co tvoje bokovka?“

Holky, neříkejte to Varence :wink: ale já si myslím… že ona je to nějaká naše česká celebrita? :lol: Nedá fotku a nedá… :lol: :lol: :lol:

Dneska jsem nějaká unavená, manžílek ještě včera dooslavoval svou třicítku s kolegy v práci, jela jsem pro něho do Ostravy ve 2 ráno :roll:

Jinak je mi fajn, kdyby se mi nekulatilo břicho, ani bych nevěděla, že mi tam někdo bydlí… :D :D :D Doufám, že to tak bude pokračovat nadále.

Mějte hezký víkendík, opatrujte se.

Šašulko jsem napnutá jak luk… Dej nám v pondělí hned vědět. Všechny ti držíme palce až v nich máme křeče… :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
18.2.06 17:14

Ahoj vsichni
Tak jak se mate :?: u nas se zacina konecne oteplovat :D dneska jsme meli 14-16stupnu a slunicko :wink: ale ted na vecer se zacalo zatahovat :? asi bude prset :?

Jinak jsem vam chtela jenom napsat,ze zitra letim do CR :D tak tu tyden nebudu :( az prijedu tak to budu tady cist cely den :D
Takze se opatrujte a davejte na sebe vsichni pozor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
18.2.06 17:18

Cinq úspěšný let a hezký týden s rodinkou.

Jak jste dopadli s bytem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
18.2.06 20:21

Cinq, taky preju stastnou cestu a uzij si CR (tam se jeste oteplovat nezacina) ;-)
Holky, ja nekecam, ale tady je 24 stupnu ve stinu… a to jeste v pondeli a utery skoro mrzlo, bylo asi pul stupne pod nulou. Ach jo, ja si na to nikdy nezvyknu :(

Noggie, ja jsem si pamatovala, ze pichalo tebe, me picha (spis obcas chvili boli) nekde uprostred, nevim presne kde, je to skoro jako MS bolest
Vis, ja uz jsem si taky rikala s tou Varenkou, jestli to treba neni nakonec chlap :-) 8O :oops: :wink: ze se nechce ukazat, pres internet je vsechno mozne :-) Fakt me to jednou napadlo, ale myslim, ze zadny chlap by toho v zivote tolik nenapsal :wink: :D

Ja vyuzivam, ze tu neni Danny, tak uklizim i to, co by mi nedovolil… :-) ale uz mam dost, vecer mam jit na party (moc se mi bez Dannyho nechce, ale hostitele rekli, ze tam budou i lidi ze Slovenska, tak uz kvuli nim bych sla) Nevim ale jak jim mam rict, ze nechci pit… :-( jeste nechci nic ani naznacovat. Mozna budu cucat cely vecer jedno americke (=slabe) pivo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
18.2.06 22:32

KRASNOUCKY VECER HOLCINKYY
straaasne se omlouvam, ze vas tak priiiiserne zanedbavam !!!! :oops: :wink: :twisted:

Dneska byl dalsi bajecny den. Mame strasnou radost z naseho obyvacku. Prekrasne jsme ho vybudovali a citime se tady bajecne. Opravdu stesticko mooc moooc velike :D :D :D Krasne si povidame…citime…a tak mi dela vsechno radost… :P :P :P Manzilek ted usnul a ja mam pustenou komedii na Nove s M.Gibsonem…je to srandizna :lol: :lol: :lol:

NOGGIE:
I ty VYKUKU - OCKO nase zlate. To vis, ze jsem tajny agent - me jmeno je Bara Kulicka :lol: :lol: :lol:

• No vazne - Mysce jsem poslala par fotecek a obe jsme po X-tem snimecku uznaly, ze uz je nejvyssi cas prestat s tema vychrtlounkama - ze starych casu. Zkratka verte mi, holcinky, ze nemam ZADNOU PRAVDIVOU soucasnou fotecku, kde jsem opravdu JAAA - Broucek Pytlik s briskem :D :P :lol: :lol

ZANET:
tedy koukam, ze mysky maji pree…co???? :twisted: :twisted: :twisted:
Jen si pekne uzivej svobodenky, klidecku a volnaska…Myslim, ze na party klidne nevadi slabe vinecko - treba ruzove, nebo cervene…jedna dve sklenky pomalinku ucucavat a je to v suchu :twisted: :wink: :wink:
MOOOC ti drzim palecky - vam vsem holcinky moje - SASULCE, LAURE, TOBE, HAIDULCE, vsem… :D :D :D :D :D
P.S. To co popisovala Noggie jsem mela taky. Pichani v podbrisku, coz u me nebylo obvykle pro MS…

CINQ:
Tedy takove jaro jaricko :P
To je nadhera - doufam, ze nam vezes slunicko s sebou :P
Preji ti nadhernou cesticku do CR a krasne si to uzivej. Az se vratis, musis nam VSEEECHNO pekne vypovedet…co doma, jak se rodice tesi na miminecko a tak vubec, ju :twisted: :wink:

LAURO: :wink:
Myslim, ze opravdu nejjistejsi je KREV. Tam to bude naprosto jasne - ANO nebo NE.
Kazdopadne to jak jsi popisovala, ze ti z prsou vyteka tekutinka…to jsem mela taky - prave uz v mesici, kdy jsem otehotnela a zacalo to jeste pred ocekavanou MS :wink: :wink: :wink:
MOOOC drzim palecky i TOBEEE :D :D :D :P

HOLCINKY, pujdu do loznicky a budu cucinkovat na telku z postylky. Preju vam nadhernou dobrou noc a moooc kazdicky den na vas myslim. A nezlobte se na Varenku, ze se trosicku s pisanim flaka…vsak se polepsim :twisted: :D :wink:
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
19.2.06 05:28

Tak jsem prave dorazila z party :lol: mela jsem jen sklenicku vina a pak uz jsem pila jen vodu. Holky, to bych vam prala videt. Ja jsem ten dum zatim videla jen zvenku, takze jsem vedela, ze je dost velky, ale vevnitr je to nadhera. Fakt krasa. Jsem uplne unesena. Je videt, ze maji dobry vkus. Jinak to bylo ok, pokecala jsem se Slovenkou a se vsema ostatnima a napapkala jsem se delikatnich teplych predkrmu, ktere tam roznasely dve cisnice… no, jo, prachy dokazou divy…
Akorat nevim, co ted… spat se mi jeste nechce, vam se jeste nechce vstavat.. :-)
Tak vam aspon preju dobre rano :-)
 Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
19.2.06 07:43

Berusky moc moc vas zdravim a moc na vas vsechny myslim, ale nejak neni cas se za vama poradne dostat. Prectu v rychlosti par komentariku a uz musim letet.

Haidulko, do tretice vseho dobreho, jsem toho dukaz!!!!!

Verenko, blahopreji k bytecku a zabydlovani. To se bude te vasi princeznicce bydlet. :wink:

Zanetko, ja bych fotecku male poslala, ale kam ji mam vlozit?

Mejte se krasne a ja jak budu mit chvilinku, tak zase nakouknu a snad doctu, at jsem trochu v obraze jak se mate…
Gabriela a Adrienne 5 dni (ani na novy metrik neni cas).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
19.2.06 13:19

ahojky holčinky, jak se všechny máte? No určitě bájo. Já dnes budu odpočívat, neboť nemám manžílka doma, chacha…No dnes beru poslední den Duphaston, ale už ho mám dost, pořád mi není dobře. Tak jsem zase byla zalezlá pod peřinou celé dopoledne. Myslím si ale, že to jako vždy i tak nedopadlo, cítím to, dnes jsem si schválně ráno změřila teplotu a měla jsem jí fakt hodně nízkou, takže i tak je to jasné. Rozhodla jsem se, že zítra test zkoušet nebudu a v úterý uvidím, možná. I tak vím, že bude negativní. Už teď se připravuju na další nášup Clostilbegytu, to bude něco, tentokrát dvojnásobné množství, to mne snad zabije :D Teď jsem se ale bavila o tom s mamkou /rodiče neměli o našich problémech ani ponětí/ a tak se mi nabídla, že mi kdykoli pomůže. Je to hezké a zahřeje to, ale znáte to, raději si vše uděláte sami a nechcete někoho jiného zatěžovat. No uvidíme, ale každopádně pokud se opravdu nepletu, tak se alespoň těším na naše druhé IUI!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová