Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
13.2.06 21:25

Jsem tu :D Hlasim // dnes rano :-) Ale neplaste, teprve je to ovulace. S tim tehu metrikem to se omlouvam, to bylo fakt ze srandy, za vsechno muze Haidule, kdyz jsem videla ten jeji pry 3 tydny tehotna :-) Takze jsem vybrala prvni metrik, ktery naskocil :-) Myslela jsem, ze to pochopite, kdyz jsem napsala, ze jsem minus 25 hodin tehotna :lol: :D (a taky, ze jsem si dala vinecko nebo co to bylo…) No ale dnes ty // byly super, to jsem byla fakt nadsena! :D

Vas tu najednou je… to je super. Zdravim Lauru (gratulace!!!), Leilu (tvoje carecky jsem videla v galerii, super tluste, zavidim, snad se taky dockam), marinku (ty jsi taky jasna, carka je carka, i kdyz slaboucka) a **Moniku, (s velikosti mimi ti neporadim, ale jsou tu zkusenejsi, takze jsi v pohode) :-)

Gabi, moc na tebe myslim, abys to rychle zvladla. Moc dekuju za ten tehu prskanec. Jsem rada, ze jsme to stihly jeste pred porodem :-D Uz dorazil :-) Drzim pesti!

Sasulko,** to me mrzi, ze mas takove problemy. Ja uz od jiste doby taky do verejneho bazenu ani nepachnu, mela jsem to same, je to otrava. Pripomnela jsi mi, na fertilityfriend.com jsem cetla oznameni jedne holky, ze je tehotna a prave dostala candidozu, pry poprve v zivote. A byla tehotna. Je mozne, ze tehotenstvim se trosku zmeni pH, takze jsi k tomu nachylnejsi. To by bylo super, kdybys to mela tak jak ona.

Varenko, to je fajn, ze uz budete bydlet v „novem“. Mohla bys nam poslat nejake fotecky vaseho barevneho bytu. Snad uz je ti lip a bolesti trosku ustavaji. Ja takoveto nahle bolesti vzdycky povazuju za zalezitost patere, ale ty to mas asi spis od toho briska. At to brzo prejde!

Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.2.06 08:49

Ahoj holčinky,
já jen tak narychlo - dnes je Valentýn a protože v tento den si máme vzpomenout na všechny, které máme rády, tak já teda pamatuju na vás - protože vás mám všechny mooooc ráda :wink:

Gábi uuuuž??? :lol:

nepřihlášená NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
1160
14.2.06 08:59

KRÁSNÉ RÁNÍČKOOO HOLČINKYYY

MOOOOC vás všechny stráášlivě moc - zdravím :twisted: Omlouvám se, že jsem si teď dala pár dní padlíka, ale nebylo mi dobře. Včera jsem byla u dr. a zjistila mi zánět močáku (krev v moči :? ), ale už beru antibiotika, takže vše už bude doufejme OK. :wink:
Jinak jsem taky viděla naší princeznu - holky, tam vám je už taaaaak veliká 8O :twisted: :lol: :D . Jako obvykle po ránku vychrupovala, tak jsme jí musely s dr. budit. Tak pootevřela očko, zívla a vyplázla na nás jazýček. :D :D :D :lol: :lol: :lol: Tak jsme jí vyfotily. Mamka říkala, že jsem to celá já 8O :lol: :lol: :twisted:

A JAK VY SE MÁTEEEE :?: :?: :?:

MYSKO:
mamulko - tedy jak tě nevzbudíme, tak nám stále chrupinkuješ, co :?: :twisted: Jak se cítíš a co je u tebe nového :?: Kdy jdeš na další UTZ :?:
Co Martasek :?:

CINQ:
Držím moc pěstičky na dnešní výsledky - jsem si jistá, že vše bude NEJ NEJ :twisted: :D Dej nám pak určitě vědět.

SASULKO:
mooooc tě zdravím a děkuju za včerejší vzkazík pro holky :wink: Už jsem ti napísala SZ a budu se tu na tebe mooc těšit.

GABINKO:
Holka - klobou dolů. HRDINKA ROKU - zasluhuješ emiminovskou TEHU-MEDAILY, já to říkám furt :twisted: Moooc na tebe denně myslím a jsme všechny s tebou.

LAURO:
OBROVSKÁ GRATULACE :D :D :D :D Je to nádhera :D

HOLČINKYYY - my se tu tak rozrůstáme, že už v tom přestávám mít přehled, takže se to pokusím shrnouti:

HAIDULKO - TEHU :twisted: :D :D :D
ZANET - OVU :P :D :D :D :D
LEILA - TEHU :?: :D :D
MARINKAC - TT = deeej uuuurčitě vědět a mooc držím palečky a hlavně MOOC tě u nás vítám.
MONIKA - TT :D - veliké přivítáníčko a držím také palečky, ozvi se. :D :D

Tak holčinky - doufám, že jsem ty ukazatele nijak nepopletla, když tak mě moooooc omluvte a opravte :twisted: :wink:

Mooc vám všem ještě jednou přeji nádherný sluníkový den a těším se, že popovídáme. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.2.06 09:00

NOGGIE:
Naše OČKO okaté - AHOOOOJ. To jsem ráda, že se vidíme.
Nádherný den a hoooodně pozdravů i tobě :D A přijď popovídat. Jak se cítíš? Co mimi, co vyšetření a UTZ :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
14.2.06 09:28

AHOJ HOLCINKY,

vsechny vas mooooc zdravim a preju kraaaasneeeeho VALENTYNA!!!!! Omlouvam se,ze jsem se neozyvala,ale mela jsem blby vikend :evil: bolelo me bricho,tak jsme v nedeli vecer jeli na pohotovost.Vsechno bylo na konec v poradku,ty bolesti byly zrejme tim,ze jsem mela tu silenou rymu a jak jsem porad smrkala,tak jsem si pry asi namohla trosku svaly :? Dali mi pilulku,po ktere jsem spala,az se mi nechtelo ani vzbudit :lol: :lol: Dnes uz je to dobry :D Uz mam doma tu novou deku,co jsem si objednala,taaa jeee…a jaka je mekounka.. :D Dala jsem fotku do Dubnat.
Jinak vam musim rict,ze na nasi dceru vlezla razem docela slusna puberta.. :lol: S manzelem jen valime oci 8O 8O 8O .Vcera jsme povine museli poslouchat na OCKU koncert skupiny SYSTEM OF A DOWN.Zboznuje ji… :?: 8O :roll: .Po prvnim pisnicce jsem nevedela,co rict…A jak u toho vyvadela..(tancovala)dam par fotek do galerky.Byli jsme s manzilkem v soku…no co,asi uz neni to neni ta nase mala holcicka… :( :? :lol: :D
VARENKO- vidim,ze jsme na tom byli o vikendu podobne :( ,hlavne at ses brzy fit :! :! Cajicky a teploucko!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.2.06 10:17

MYSKO:
jééžíššš, to tě ráda vidím :D Tak to jsme opravdu byly na tom stejně…chtěla jsem ti napsat SMS (jako bych něco tuušííla, ale pak jsem si říkala, že tě budu jen děsit - no hlavně, že to u vás tak dobře dopadlo :P :D ). CHACHAA…tak to vás s Verčou čekají docela FUNNY chvíle, co :?: :twisted: Má kamarádka mi zrovna pře nedávnem povídala o jejích dvou puberťácích a když už jsem se asi po 10× zajíkala v cukrárně smíchy, tak lidi se začali otáčet, co to tam sedí za neurvalce :lol: :oops: To nám ty perly musíš psát :lol: Do galééričky JUKNU - tak se s taťkou čiňte.
Myško, musím najít ten tvůj odkaz na ty dečky a objednám si ji taky - jen růžovou :P :lol:
Zítra už frčíme DOMUUU :D :lol: Počítám, že do neděle budu brát léky a v pondělí budu ještě poléhávat. Ale jestli budeme obě fit, tak určo musíme zajít na kafíčko, co říkáš :D :twisted:

HOLČINKY - co nám to udělali s tím „PŘESUNUTO“ :?: :?: :?: To jako, že už nás mají dosti :twisted: :lol: :lol: :lol: Nějak špatně se v tom člověk orientuje, kdo nás navštivil naposledy a tak, že :? :?: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
14.2.06 10:50

VARENKO- ja uz se tesim na to kafco :! :! :! :D :D :D Tak uz do noveho domova :D z celeho srdce vam to preju :! :! :! :! A ty barvicky v pokojich,tak ty vam trosicku zavidim :oops: :lol: :lol:
Posilam ti odkaz na ty deky,mrkni maji jich tam dost,urcite si vyberes.Pani je velice mila,dokonce mi nabidla dopravu zdarma,obchudek maji nekde v Milovicich,nebo Nymburce.Urcite nam par rekni jakou sis vybrala :lol: :lol: :lol:
Dala jsem fotecku kocaru,co jsme konecne!!!!!vybrali.

http://www.uzlik-mazlik.eobchod.com/index.php?…

Dnes jsem si vybrala jeste fusak,poslu ti odkaz.

http://www.babylife.cz/…robnosti.php?…

je to ta kombinace tmav.modra + svetl.modra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
14.2.06 10:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
14.2.06 11:06

Ahojda všem! :wink:
kampak nás to přesunuli? 8O Zastavilo se to v přehledu na stránce 167, že by nás Missorka šoupla do jiné sekce? Musím pokoukat… :lol:
Varenko musíš už nám konečně poslat nějaké fotečky - bytečku, oblečků pro princeznu a hlavně tebe! Pěkně je všechny zařaď do fotogalerie „Květen 2006“ ať tě můžem omrknout a chváááálit :wink: :lol: Moc přeju, aby se ti v novém bytečku líbilo a aby tam na vás čekalo rodinné štěstí.
Strašně moc se těším až konečně ucítím pohyby toho našeho mrňouse. Na UTZ se vrtí o stošest, ale ještě je moc prďavoučký… :lol: Kamarádka z práce, která je o 5 týdnů napřed prý už dnes v noci „něco“ ucítila a včera jí náš fešácký gyndr řekl, že čeká chlapečka. Můj manžílek zezelenal závistí a špital mi do ucha, že chce takyyyyyyy :wink:
Holky, jestli já nosím ženskou, tak to s ním asi sekne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Všechny se mějte krásně, já jdu dělat jednu supr zábavnou věc a to vyplňovat daňové přiznání za firmu. Brrrrrrrr..... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
14.2.06 17:51

Ahoj HOLKY :D :D preji vsem moc pekneho VALENTYNA :D a taky pekny vecer.....jinak jak se mate?

VARENKA

To jsem rada,ze je vse v poradku :wink: myslela jsem na tebe,davej na sebe pozor a odpocivej :D

MYSKO

ty taky davej na sebe pozor a odpocivej,jsem rada,ze ti je lepe :D

Holky,tak jsem byla na prohlidce :D vse je v poradku,i ty gen.testy :! :D :D jsem si oddechla :D ale jsem zjistila,ze ta toxoplazma se dela kazdy mesic.....je to normalni :?:
Jinak jsem byla zklamana :( zadny ultrazvuk,zrovna ji tam neco opravovali,tak priste :? :(

Holky a ten muj drobek se fakt mele jak zizala :D je to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.2.06 07:14

Ahoj holčičky,

tak jsem chtěla včera napsat,abyste mi negratulovali předčasně a ejhle.Včera jsem byla s malým pryč a zpátky mi dělal scény, že nebude chodit,tak jsem ho musela z metra domů celou cestu nést.Když jsem přišla domů, bylo mi neskutečně zle a v noci jsem dostala MS. Tak jsem z toho celá nějaká smutná,ale na druhé straně to ještě nemusí být konec-při 1.těhu jsem jí taky měla a už jsem byla těhutěhu.No, víceméně se ale už připravuju na to,že se budeme muset s manžou snažit znovu.Manžílek se dokonce v noci kvůli mě vzbudil, řekl,že to tak asi mělo být.Tak asi je to pravda,ale stejně mě to mrzí.Tak uvidíme-teď ani nemůžu objektivně říct,co příznaky-protože při MS je tělo taky zblbnuté.

Moc se ve jménech neorientuju, ale každopádně blahopřeju všem,Co jsou těhu a přeju,aby se zlatíčka dobře vyvíjela :D :lol:
 laura

• Citovat
  • Upravit
221
15.2.06 07:50

ahojky kamarádky moje,

tak to je ale podfuk, já pořád koukám, jestli jste některá nenapsala a jak nás přesunuli, tak tam pořád byla poslední Cinq, no tak jsem myslela, že to nějak blbne a ani jsem se nepřišla podívat…no a teď koukám, že je tu tooolik příspěvků. Tak mě to fakt mrzí a štve! Co nám to udělali?

Žanet, tak držím palečky a doufám, že nám to vyjde!!! Hezky se snažte a gratuluji k ovu!!! To je základ, no ne? :lol:

No tedy Gábinka už asi hajá se svým uzlíčkem vedle sebe, ta se má! A má to taky už jistě za sebou, už se nemůžu dočkat, až se k nám vrátí a popíše nám mimíska :lol:

Varenko, Mysko, doufám, že už je líp!!!! Hlavně na sebe dávejte pozor, to je nejdůležitější, šetřete se trochu!

No jinak u nás nic nového není, předevčírem mi zase bylo zle asi z těch hormonů, teď zase beru Duphaston (no nevím, už se to tělíčku nelíbí, protože 3. cyklus beru Duphaston a předtím jsem nijak zle nereagovala) a zase jsem měla šílenou migrénu a strašně se mi motala hlava a tak všechno okolo. Ach jo, doufám, že už bude jen líp a líp a že si za to zasloužíme taky alespoň jeden malý uzlíček :lol: No a ještě k tomu ta infekce, má jí i manžílek, no tak se mažeme oba :D

Všem, úplně všem přeji krásný celý den, ať se všem jen a jen daří a všem děkuji za podporu, moc mi holčičky pomáháte! Myslím na vás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
15.2.06 09:01

Ahoj holcinky,

moooc vas vsechny zdravim :! :! :! Me uz je lip,ale mala chytla tu virozu taky,tak smrka chudinka taky :( .To si ty prazdniny hezky uziva,v posteli…
Lauro- to je mi lito :( Ale ver,ze to priste urcite vyjde :! Z celeho srdce ti to preju :! :! :! :D :D :D
sasulo,Zanet- na vas moc myslim a drzim pesticky :! :D :!
Nogiie- diky za pochvalu :lol: Hlavne at jste zdravi,at uz je to kluk,ci slecinka
Cinq- gratuluju k dobrym vysledkum :! :D a hlavne se opatruj mamulko :D
Gabco- doufam,ze uz drzis uzlicek v naruci a jste zdravi :! :D :! :D Dej nam urcite vedet :! :! :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
15.2.06 09:02

Ahojky babulenky, tak jsem vas prisla pozdravit a ric vam, ze se nam 13.2. 2006 v 6:56 vecer narodiola holcicka Adrienne. Merila 51cm a vazila 3,1kg (ted uz ma necele 3kg, ale zase to nabere, protoze se hned krasne prisala). Uzila jsem si sve (rodila jsem 28h :roll: ), ale zato mi ted v postylce spinka ta nejkrasnejsi holcicka na svete (jak taky jinak, ze? :lol: ). Jsem strasne unavena, takze si vas prectu jindy, snad se na me nebudete zlobit. Uz jsme doma a ted nas ceka spousta kontrol a vysetreni, protoze ja mam krevni skupinu B- a Adrienne B+, takze ji musi vic hlidat, ale zvladnem to. :wink: Mejte se krasne a jak budu mit chvilku, tak za vama juknu.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
15.2.06 09:03

Koukam, ze to bude chtit novy metrik. :lol:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová