Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
LEILO
Taky te vitam
test bych urcite zkusila trosku pozdeji
myslim,ze je brzo ![]()
HOLKY jsem totalne NASTVANA
prislo mi tricko,co jsem si objednala na internetu
barva je uplne jina,nez na obrazku a je kratsi nez tam psali
je to pro tehotne a melo to byt pres brisko,ne do pulky
no ja snad puknu
a reklamovat to nejde,jelikoz to bylo s 50%slevou
(a stejne bylo drahe)
Cinq, to by me taky nastvalo s tim trikem. Nastesti tady se da vratit vsechno, tady plati nas zakaznik - nas pan. Tady si bezne lidi objednavaji treba tri pary bot, kazde jinou velikost (nebo stejnou velikost, ale jinou sirku) a pak ty dva poslou zpatky.
Do skoly, kde se kouri, bych taky chodit nechtela. Ale v Evrope je to porad dost bezne. Prvni, co ucitite na letisti ve Frankfurtu je smrad z cigaret. To je hruza.
Mysko, videla jsem fotecku, moc pekna, jak od profika
Moc ti to slusi. Jsem rada, ze jsem te poznala ![]()
Varenko, no ja koukam, tys fakt studovala francouzstinu? A jeste se naucit na zkousku za leto a z knizky pro samouky, to te fakt obdivuju!!!
Gratuluju k bytecku, at se vam tam hezky zije
Leilo, vetsinou byvaji testy falesne negativni. Pokud je tam carka, tak jsi jasna ![]()
Jeste se vam, holky, musim pochlubit. Vcera jsem si koupila ovulacni testy, takze se teste na carecky //
Dnes jsem jeden vyzkousela, ale jeste nic…
![]()
CINQ:
No to naštve…to ti věřím
Co naděláš - tak to nech pro malou, jestli to nějak jde (neznám střih a tak…). Jojo, to chce kafíčko ![]()
ZANET:
OOOH…děkuji, ale vzhledem k tomu, že už z frániny NIC nevím, neřekla bych, že jsem se kdy učila nebo něco naučila. Prostě jsem ji polechtala…
![]()
Jaké pak máte počasíčko, co
Tady děs běs.
Moc děkujeme za přáníčko k bydleníčku - jsi zlatíčko
![]()
(Právě s manžílkem čenžujeme různé obrázky z netu na zařízení…
)
ZANET
Tady to plati taky
ale pokud platis celou cenu,ve sleve to vetsinou vratit nejde ![]()
V normalni skolach se snad nekouri,ale toto je soukroma a ja jenom pro zaky a lidi z jinych statu
takze se tam kourit muze
kdyz jsem nebyla tehotna,tak mi to nevadilo (obcas jsem si cudla taky
ale jenom obcas,nejsem kurak,vlastne jenom svatecni)
Jake je pocasi u vas?U nas je docela fajn
ale u vas to je urcite lepsi
![]()
VARENKA
HAHA
to bych ji to mohla dat jak nocni kosilku
ale nevadi,aspon mam darek pro sestrenku
ji to bude akorat ![]()
Tak děkuju za názory-já jsem fakt strašná…hrozně netrpělivá. Samozřejmě že jsem MS měla dostat dneska a představte si, že už mám za sebou 3 testy
Já vím-hustý.
Ale na všech třech byla slabounká čárka po limitu, takže mi to přijde jako moc velká náhoda aby byli všechny falešně pozitivní…No ale nebudu dělat závěry, ještě se může stát cokoli tak testnu zase v sobotu-to budu 30DC. A nebo když se neudržím, tak zítra ráno
![]()
Ahooooj holkyyyy,
ja jsem se na chvilku natahla a usla…,letim pripravovat veceri,at to stihnu
Pak hned jdu za vama
![]()
leilo, zase jsem tě vyhmátla!
Testni zítra! Já pak jedu na dovolenou a přes týden tu nebudu, tak bych umřela zvědavostí!!! Zkus sehnat ten Best…Jeden mi zbydl, škoda, že ti ho nemůžu nějak předat… ![]()
CAPINKO:
Víííítej tehulinko také
A gratuluju nejen ke krásnému TEHU ale i k náramnému metříku
![]()
Tedy, holčinky - my se tu rozrůstááme
![]()
LEILO:
Prubni to ZÍTRA - stejně to žádná z nás nevydrží - musíš se HNED ozvat. No, musím říct, že to vypadá OPRAVDU velice čárkatě
![]()
HAIDULKO a ZUZAJDO:
Holky - vy nás tedy ale napínáte
![]()
MYSKO:
MOOOOC ti děkuju za SZ - ještě určo písnu
A přijď brzy za náma
![]()
CINQ:
No vidíš - nakonec budeš mít supr dáreček
A jak sis to dneska užila - odpočinula sis trošku
Já stále vybírám na webu různé věci do bytečku a práce žádná - OSTUDA
![]()
Capinko ty vopice!!!! ![]()
Tenhle výsledek je právě z testu Best. Jsem fakt prdlá prostě nevim proč nepočkám týden a až pak to řešim. Byla jsem si pro něj ve městě. A zbyl mi tam ještě jeden takže mám pocit, že to odnese zítra ráno a ne až v sobotu
![]()
LEILO:
NIC se neboj - známe to každá
![]()
Kdybys zalistovala o pár desítek stránek dopředu - dost by ses nasmála …Na mě musela mít pražská lékárenská fakt tržbičku
(Už na mě pak začali tak zvláštně koukat, že si myslím, jestli nezkoumali, jaká droga se z těch TT látek nedá/dá náhodou vyrobiti
)
SASULKO:
Kde tě máme
TEDY ty budeš vytulinkovaná…chi chi…
![]()
GABI:
Holka - to jsou nervy. Už mám z tebe nehty úplně na padrť
![]()
VARENKO úplně tomu rozumím…dneska když jsem kupovala test tak na mě už ten chlapík co tam dělá dost divně koukal…taky tam jsem furt. Máme u nás 3 lékárny, ale ty 2 jsou z ruky takže chodím nejčastěji jen do té jedné a vždycky se modlím aby tam byl někdo jinej-a pořád narážím na jednoho a toho samího
Do jinejch jd jen dyž už je mi hodně trapně
![]()
Takže ty jsi takyřádila s testama? Kouknu a pročtu to víc dopředu…
holkyy,
v diskusi Dubnata 2006,se uz rodi ![]()
Je pravda,ze Jitulinda byla malicko popredu…no tak to bude mit holka zitra uz za sebou
![]()
MYSKO:
OPRAVDUUUU
PANEJO - to tedy zírám. Musím k vám nakouknout do diskuze. Jééžíííš, to je něco. ![]()
LEILO:
Musíš tedy hooodně dopředu…ale CHACHA…jojo, úplně tě chápu. Ono v PH v jednom okruhu jsem to měla úúplně stejné
No, jsem tedy nedočkavka ti řeknu - držím palečky ![]()
Ahoj Holky ![]()
Tak vite co jsem si udelala k veceri
(teda i pro pritele a dceru
Kureci rizecky a krabi prsty
s bramborovou kasickou
to se zase nacpu,ze se ani nehnu
![]()