Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
SASULKA
Pritel(muj)bude zehlit taky
ale az o vikendu
ja vyzehlim veci na holku i na nej,ale ty jeho kosile nikdy
on ma kazdy den jinou a kdyz leti na meeting (2×tydne) tak ma 2,coz je asi tak 7 kosil tydne
kosile mu peru kazdych 14dni (musi byt prany zvlast nez jine pradlo
tak at si je zehli ![]()
VARENKA
Mozna vyber nic moc
ale ty okna mam radeji nez to zehleni
![]()
Cinq, mluvíš mi z duše, ještě že se už i můj manžel naučil žehlit, protože já také jako ty žehlila na každý den jednu, také nosí košile - uniforma, takže ještě k tomu pak kalhoty a tak, samej puk, no hnus. Nic jiného mi nevadí, ale ty košile. Ach jo. Zlatá doba kdy jsme se seznámili a jemu stačila jedna košila na 14 dní a jedny ponožky taky…no moje blbost, že jsem ho naučila hygieně ![]()
![]()
![]()
(jsem samozřejmě ráda
, že už nemám čuně ![]()
![]()
![]()
). Chápu tedy jak tobě je, protože ty košile, to je vážně trauma
No ale že jsme si ty chlapy ale vycvičily viď
jsme holky šikulky ![]()
Varenko, neomlouvej se, hezky si užij návštěvičku a až budeš mít čásek, tak se ozveš, to je přeci jasný!!!
Holčičky, přeji krásné odpoledníčko.
Musím si postěžovat, tady je taková klouzačka, to je neskutečný. Jen co jsem přišla domů, hned jsem musela vzít co se dalo a všechno tady posypat, no ale že to byla fuška
To už nemluvím o tom, že je ještě k tomu vítr a tak jsem celá já i náš původně celý bílý pes černí
No alespoň už to klouže méně ![]()
tak se holčinky mooc neklouzejte a když už, tak se doklozejte co nejdřív a ve zdraví domů ![]()
Ahoj vsechny.
Mysko, tesim se na foto! A vy ostatni je taky nekam soupnete, ok?
Gabi, vsimla sis sveho metriku? Je to moc mile, to „hooray, I have arrived“
![]()
Holky, vy mi s tou babovkou nedate pokoj?!
A budete delat chute a neprestanete… az ji budu muset taky udelat ![]()
Cinq, mne zehleni nevadi, ale pres okna skoro neni videt…
Ale Danny rikal, ze jeste vidi, takze to neresim
Ja prave zehlim jenom kosile, takze to neni takova hruza. Ale na zehleni je tu expert Gabi, ta jeste spinka…
SASULKO
JOJO
vycvicily jsme je dobre
urcite si mysleli,az si najdou nas,ze to budem delat
ale ne
hihi
ZANET
Okna mi problem fakt nedelaji,ale to zehleni je hnus
jeste ze na sebe si kupuju nezehlici veci
a na holku uz to delam taky
ale nektere se proste zehlit museji… ![]()
Čaute holčinky,
nevím, jestli se na mě ještě pamatujete, dlouho jsem tu nebyla. Je tu spousta nových lidí. Já jsem od Mikuláše doma a PC jsem měla pouze v práci. Takže teď okupuju PC u ségry. ![]()
Jinak jsem ve 34. týdnu a Markétka už o sobě dává hodně hodně vědět. Včera jsme se byli dívat v porodnici, takže už se připravujem… ![]()
Varenko já zírám, takže Alexandra?
V rychlosti si přečtu pár stránek a pak hurá na těhotenské plavání!!! ![]()
Mějte se krásně a hlaďte si bříška.
Těhule
ahojky všem!
Tak konečě snad budu moct zapadnout do spolku těhulek!!!!Dnes jsem si dělala celodení test a byla tam i ta druhá potvůrka!!Sice slabá ale byla.Tak si zítra ráno udělám ještě jeden testík a ten by to měl potvrdit.Ono v podstatě to vychází akorát na 10.den po oplod.Jéééé,já se ak těším…ty dvě čárky jsou tak krásné!!
cinq ahojky,dlouho jsem se tu nevyskytovala,ale ráda tě vítám!Snad si stihnu o tobě hodně přečíst ![]()
HAIDULE
Tak potichoucku ti BLAHOPREJI
abych to nevyplasila
a samozrejme ti preji,at ji tam mas zitra taky
tu carku
je mi 24
Haidule, no to by bylo super!!!!
Moc ti to preju, dzim palecky!!!
Akorat nevim, co to je ten „celodenni“ test ![]()
Tehule, ahoj, ja jsem tu relativne nova, takze si na tebe nepamatuju, ale jsem rada, ze ses ozvala ![]()
Ja jsem snazilka, jak vidis z metriku, uz 6. mesic.
Zanet
zanet koukala jsem ze bys nás ráda spatřila…já mám fotku ze svatby na :čekatelky na // spojte se
celodení test by měl být údajně hodně citlivý ale ono to bude asi všechno skoro stejné..
Jo nevím zda jsi četla můj případ ale o ovu jsem se dozvěděla náhodou na kontrole UTZ.Čekali jsme ji kolem 17.1. a já jí měla až 28.1.
Takže to takhle asi bylo pořád a v podstatě všechny metříky kecaly
Náhody se dějí.Jen jsem myslela zda to taky nemáš trochu zpřeházené,když se snažíte dlouho…
cinq mě je 21 a moc se těším jelikož jsem loni v létě potratila a docela mě to vzalo,tak teď ho budu pěkně opečovávat
víš
![]()
HAIDULE
Rozumim ti,ja jsem mela mimodelozni tehotenstvi,taky me to vzalo.
Ale uz na to tak nemyslim ![]()
ZANET ja si budu davat fotku do srpnatek,tak vam pak pisnu,kdy tam bude a muzete se vsichni mrknout
snad se neleknete
vypadam takto ![]()
cinq to máš tak vykolený oči jo
.Prosím pěkně mám dotaz: co znamená slovo luteální???
Jee, tak to zrovna vi, luteum je zlute telisko, lutealni faze je doba od ovulace do menstruace. Vetsinou byva stejne dlouha, napr. ja ji mam vetsinou 15 dni.
A vidis, ja jsem zas neslysela o celodennim testu.
A tvou svatebni fotku uz jsem videla. Moc krasna!
Z.
zanet no já už na to taky tak nějak logicky přišla…navíc mě to vychází stejně s propočty,tak by to tak měloodpovídat…
cinq jenom aby..každému občas lezou oči z důlků
![]()