Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
7.2.06 15:19

HOLKY dekuju za pochvalu jmen :oops: :D a je pravda,ze jmeno ma pasovat i s prijmenim :D nastesti to pasuje :D nad tim jsme totiz premysleli taky :D ,jenze je problem,ze pritel ma 2prijmeni a ja taky,ale jiny (vdavat se nechci),takze jsme museli koukat na jeho a i na moje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
7.2.06 15:28

Holky,jeste jsem si objednala deku,je to prvni s medvidkem ale v blede modre.

http://www.uzlik-mazlik.eobchod.com/category.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.2.06 15:38

MYSKA

Tak ta je taky moc hezka :D

Holky uprime vam zavidim,ze uz muzete,takto nakupovat :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
7.2.06 15:40

Cinq- jak vidim manzela,tak ten by jeste cekal,ale ja uz jsem zacala hudrovat,ze toho bude mit pak moc…a prece jen bych si nektere veci chtela vybrat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.2.06 15:49

CINQ:
Uuž se brzy dočkáš :wink: :D Myslím, že až budeš doma - tak to s maminkou pěkně rozjedete, mám pravdu :?: :twisted:

MYSKO:
Netrap mě - to je nááádhera - zjištuju, kolik věcí prostě ještě nemám :! Nechceš náhodou zapůsobit na mou drahou druhou polovičku - já budu úplně na nervy NIC nemít a odjíždět do porodnice…Já vím, že vše zařídí (možná daleko líp nežli já..ale stejně)… :? :wink: Nádhera - píšu si deku na seznam. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.2.06 15:54

MYSKA

Chces si nakoupit neco nebo uz mas vsechno :?: :D :D
(jenom jsem si rypla,promin)

VARENKA

NE :D nebudu nakupovat s mamkou…jak jsem psala,az po tom 20tt :( :D a hlavne az budem vedet co to bude :D

Ale priznam se vam holky:oops: mam objednanou zluto-bilou soupravu pro mimi…ale to proto,ze posledne kdyz jsem neco odtud objednala,tak jsem to dostala az po trech mesicich :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
7.2.06 15:59

Varenko- ja toho taky nemam moc,ale myslim si,ze jsem tatkovi taky odlehcila,nebude muset tolik behat… :lol: jeste musim ale zhotovit ten seznamek chybejicich veci :lol:
Tady v tom obchudku,co jsem si objednala tu deku,je moc prijemna pani a dodani je rychle.Chtela mi to poslat pres nejakou sluzbu a melo mi to dorazit zitra,ale ja ma zitra ty doktory,tak bych se mohla s nima minout.Tak jsme se nakonec dohodli na dobirce,musim rict,ze opravdu byla moooc prijemna :lol: ,coz v dnesni dobe potesi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
7.2.06 16:01

Cinq- :lol: :lol: :lol:
Kdepak sis objednavala soupravicku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.2.06 16:10

MYSKA

Pres katalog (francouzsky)........v lete jsem si objednala letni saty a prisli mi az po lete :? :D :D ale nevadi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.2.06 16:13

HOLKY preji vam pekny vecer :D musim jit pro dceru do skoly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.2.06 16:59

MYSKO:
CHACHAA…ne moc … :lol: :lol: 8O :lol: Však to všechno zvládnete, neboj :wink: (a my snad taky :) ).
Tak jsem se k véče rozhodla pro testovinky a tunakový salatek s fazolkama. Nami.. :wink:

CINQ:
Krásný večer i tobě :D A třeba ještě JUKNI, jestli budeš mít čásek - otevíráme tu okénko - „co na zub“ :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
7.2.06 17:01

Tak ja jsem taky zmenila plan na vecu :lol: Mala chce krupicku :lol: a tatka spagety :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
7.2.06 17:01

Cinq- hezky vecer :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
7.2.06 18:06

Cinq tvoje jména jsou moc hezká :wink: Mojí nejlepší kamarádce se Emička narodí za 4 týdny.
Mě samotné se pro holčičku líbí Gabriela :lol:

Dneska zase u nás celý den sněžilo, napadlo asi dalších 30 cm sněhu. Už mě to fakt nebaví :twisted: Buď sněží jak kdyby měl nastat konec světa nebo mrzne jak na severním pólu :?
Do toho mi onemocněl ten náš prcek, včera celý den chodil jak mátoha, viděla jsem na něm, že ho bolí bříško a večer mu už asi bylo dost šoufl, protože zvracel. Určitě zas ta mrňavá potvora sežrala nějaký list z květiny, naštěstí nemáme v bytě nic jedovatého. Člověk aby ho hlídal jak mimino… :roll:

Tak se mějte holčinky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.2.06 18:20

NOGGIE

Tak doufam,ze prcek uz je lepsi :wink:

Ted me napadlo holky :D ze toho meho chlapa obcas pozlobim :oops: :D kvuli tem jmenum :D me se totiz libi jeste August a Augustyna :D
(v prekladu to je srpen :D coz miminko ma byt srpnove :D
A on se vzdy rozciluje (ale roztomile) ze to pristi muze byt treba rijen nebo listobat :D (jako kdyby nejake priste melo byt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová