Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
HOLKY dekuju za pochvalu jmen
a je pravda,ze jmeno ma pasovat i s prijmenim
nastesti to pasuje
nad tim jsme totiz premysleli taky
,jenze je problem,ze pritel ma 2prijmeni a ja taky,ale jiny (vdavat se nechci),takze jsme museli koukat na jeho a i na moje ![]()
Holky,jeste jsem si objednala deku,je to prvni s medvidkem ale v blede modre.
MYSKA
Tak ta je taky moc hezka ![]()
Holky uprime vam zavidim,ze uz muzete,takto nakupovat
![]()
Cinq- jak vidim manzela,tak ten by jeste cekal,ale ja uz jsem zacala hudrovat,ze toho bude mit pak moc…a prece jen bych si nektere veci chtela vybrat sama.
CINQ:
Uuž se brzy dočkáš
Myslím, že až budeš doma - tak to s maminkou pěkně rozjedete, mám pravdu
![]()
MYSKO:
Netrap mě - to je nááádhera - zjištuju, kolik věcí prostě ještě nemám
Nechceš náhodou zapůsobit na mou drahou druhou polovičku - já budu úplně na nervy NIC nemít a odjíždět do porodnice…Já vím, že vše zařídí (možná daleko líp nežli já..ale stejně)…
Nádhera - píšu si deku na seznam.
![]()
MYSKA
Chces si nakoupit neco nebo uz mas vsechno
![]()
(jenom jsem si rypla,promin)
VARENKA
NE
nebudu nakupovat s mamkou…jak jsem psala,az po tom 20tt
a hlavne az budem vedet co to bude ![]()
Ale priznam se vam holky:oops: mam objednanou zluto-bilou soupravu pro mimi…ale to proto,ze posledne kdyz jsem neco odtud objednala,tak jsem to dostala az po trech mesicich
![]()
Varenko- ja toho taky nemam moc,ale myslim si,ze jsem tatkovi taky odlehcila,nebude muset tolik behat…
jeste musim ale zhotovit ten seznamek chybejicich veci ![]()
Tady v tom obchudku,co jsem si objednala tu deku,je moc prijemna pani a dodani je rychle.Chtela mi to poslat pres nejakou sluzbu a melo mi to dorazit zitra,ale ja ma zitra ty doktory,tak bych se mohla s nima minout.Tak jsme se nakonec dohodli na dobirce,musim rict,ze opravdu byla moooc prijemna
,coz v dnesni dobe potesi ![]()
MYSKA
Pres katalog (francouzsky)........v lete jsem si objednala letni saty a prisli mi az po lete
ale nevadi ![]()
MYSKO:
CHACHAA…ne moc …
Však to všechno zvládnete, neboj
(a my snad taky
).
Tak jsem se k véče rozhodla pro testovinky a tunakový salatek s fazolkama. Nami.. ![]()
CINQ:
Krásný večer i tobě
A třeba ještě JUKNI, jestli budeš mít čásek - otevíráme tu okénko - „co na zub“
![]()
Tak ja jsem taky zmenila plan na vecu
Mala chce krupicku
a tatka spagety ![]()
Cinq tvoje jména jsou moc hezká
Mojí nejlepší kamarádce se Emička narodí za 4 týdny.
Mě samotné se pro holčičku líbí Gabriela ![]()
Dneska zase u nás celý den sněžilo, napadlo asi dalších 30 cm sněhu. Už mě to fakt nebaví
Buď sněží jak kdyby měl nastat konec světa nebo mrzne jak na severním pólu ![]()
Do toho mi onemocněl ten náš prcek, včera celý den chodil jak mátoha, viděla jsem na něm, že ho bolí bříško a večer mu už asi bylo dost šoufl, protože zvracel. Určitě zas ta mrňavá potvora sežrala nějaký list z květiny, naštěstí nemáme v bytě nic jedovatého. Člověk aby ho hlídal jak mimino… ![]()
Tak se mějte holčinky!
NOGGIE
Tak doufam,ze prcek uz je lepsi ![]()
Ted me napadlo holky
ze toho meho chlapa obcas pozlobim
kvuli tem jmenum
me se totiz libi jeste August a Augustyna ![]()
(v prekladu to je srpen
coz miminko ma byt srpnove ![]()
A on se vzdy rozciluje (ale roztomile) ze to pristi muze byt treba rijen nebo listobat
(jako kdyby nejake priste melo byt ![]()