Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KRÁSNÉ PONDĚLNÍ RÁNKO HOLČINKY
Moc vás VŠECHNY zdravím a přeji vám sluníčkový celý den a hlavně celý týden
MYSKO:
Ahooooj - vítej zpátky mezi náma - tak jsi to všechno přežila
Myslela jsem dnes ráno na tebe, jak jsi si oddychla a teď už konečně budete mít svůj klídeček
![]()
Tedy - takhle brzy vstávat - tak to vidím na pěkného šlofínda, co
Jéje, přeju ti ať je ti hlavně už dobře - to je pech, co - ještě se tchánovstvo přivalí nastydlé…ach ach..Co naděláme.
Určo to bude dobré a zítra ránko budeš jako rybička (zlatá
). Dnešek bude asi takový leživo-lenivý - tak si to krásně užij a v přestávkách za náma určitě zaskoč
![]()
SASULKO:
Ahoooj - krásné ráníííčíííčko
Máš SZ a těšíme se tu na tebe
Přeji ti krásný den a úspěšný
celý týden ![]()
SUN:
Tak vidíš - ClearBlue je myslím hodně spolehlivý TT - mám s ním SVÉ zkušenosti
![]()
Takže veliká úlevička, co
Tak to jsem ráda …Měj se krásně a někdy za náma zaskoč, ok
Budeme moc rády ![]()
CINQ:
Krásné ráníčko i tobě - neboj testíky budou v pohodičce. Kdy mají přijít vlastně výsledky
U nás to trvalo 3 týdny.. Budu držet palečky, ale uvidíš, že VŠE bude v NEJ NEJ pořádku
Jak jsi prožila víkendík a co chystáš na dnešek
![]()
NOGGIE, ZANET, GABI, MARKETO, POTVURKO, KELINKO, HAIDULE, DARIO a všechny krásky - mějte se fanfárově. Já se jdu zkrášlovat a péct slavný NOGGIIN skvost ala tvarůžková BÁBRLINKA
![]()
VARENKA
Tak vysledky budu vedet pristi tyden v utery(na svateho Valentyna
)
tak doufam,ze vse bude v poradku,mozna jsem citlivka,ale dneska jak jsem prisla z laboratore,tak jsem sla hned na zachod zvracet a jeste se necitim moc dobre.Vcera jsem mela krece,jak jsem byla nervozni,proste jsme se snazili tak dlouho o mimi (mezitim jedno tehotenstvi mimodelozni)ze se bojim aby to bylo vse v poradku.
Jinak sobota byla super,byli jsme navstivit tchyni(moc hodna)bydli u hor,takze holka si uzila snehu a ja cisteho vzduchu.
Jeste holka oplakala Polise(to je kocour)protoze byl na operaci a ma 8stehu na krku(bylo mi ho lito taky)
Jaky byl vikend u tebe?
CINQ:
Nebooooj - chce to opravdu klídeček, protože VŠE bude úplně v pořádku. Já jsem použila starou osvědčenou metodu, kterou jsem se naučila na škole - po každé písemce, z které jsem se VŽDY štrašně nervovala, jsem si nakonec řekla - tak JE TO, teď už NIC nezměním - děj se vůle Boží
A „zapomněla“ jsem na to…
![]()
Ty dny, než výsledky přijdou skutečně NIC neovlivníš - tak si je určitě krásně užij. Navíc - další větička do mých životních mottů - "Na trápení je vždycky času dost… "
![]()
Takže - HLAVINKU vzhůůůru - VYDRŽAŤ a užij si nádherné dníky
![]()
P.S.NO, to musel být suprbupr víkendík, ti povím. Jééé, tak vy jste taky kocouří - to já už se nemůžu dočkat, až si pořídíme po narození mimi nějakého nádherného chundeláčka. Já s klukama kocouříma rostu celý život… ![]()
Ahoj holky,
bohužel si nemůžu přečíst všechny příspěvky, které tady přibyly (jaksi nemám čas), tak vás aspoň moc zdravím!
O víkendu jsme byli s manželem na mini svatební cestě v takovém luxusním hotelu v Polsku, no, musím říct, že jsme si to opravdu nádherně užili a jsem krásně odpočatá a naladěná, tak doufám, že mi to ještě pár dnů zůstane.
Mějte se moc hezky, snad budu mít čas ještě dneska zaskočit.
VARENKA
Ja vim,ze tim uz nic nezmenim,ale stejne na to musim myslet ![]()
Jinak tchyne ma 2kocourky
jeden mazel lepsi nez druhy
jsou prima,jeden je normalni,ale ten druhy je,nevim jak se mu rika,ma hrozne dlouhy chlupy,je moc nadherny.
Holčinky, já jenom tak rychle z práce - ani se nepřihlašuju… ![]()
Markétko nebyl to náhodou hotel Golebiewski? S tím aquaparkem? Ten já znám je absolutně suprovňoučký… ![]()
Holčinky, dneska šla Daria na krev, jestli se mimísci uchytili. Moc moc moc na ní myslete, večer k nim nakouknu do diskuze. Strašně bych jí to přála!!!!!!! ![]()
Mějte se, maminky, zdraví vás NOGGIE a človíček…
NOGGIE - JASNÉ OČKO DARIJCE držím palce jako ďábel - určo nám dej vědět - budu úplně na nervíky .. a jsem si jistá, že holky taky
![]()
Mooc tě zdravím - doufám, že se máte s mimi suprově. Určitě se brzy ozvi a napiš, jak se ti daří. ![]()
MARKETO:
jůůů, to jste se tedy měli BÁJOOOO, ti řeknu - náádhera
To musela být romantíííka - jéje
A jak se cítíš
Už víte, co to bude
Určitě zase přijď popovídat mezi nás
![]()
CINQ:
Chápu tě - to je normálka. Jde jen o to, aby to nebyly příliš dramatické nervíky ![]()
Tak to ten druhý fešák musel být PERSKÝ kocourek - takového zrzavého jsem měla 17 let - byl jako můj bráška.
Chceme si právě pořidit perské koťátko, až mimi trošku povyroste. V duchu si říkám, že by to mohl být dáreček pro mě na příští vánoce
![]()
Ahojda holčinky!
Tak nejdřív špatná zpráva - Darie to nevyšlo
Strašně jsem jí to přála, od té doby co jsem těhu to nějak více prožívám a chtěla bych aby všechny ženy, které touží po miminku, neměly sebemenší problémek. Proč je to tak nespravedlivé?
Některé děti nechtějí, po porodu je dokážou odložit nebo něco horšího a přesto klidně otěhotní „na objednávku“…
Je mi z toho moc smutno… ![]()
U mě doufám všechno v pořádku, ve čtvrtek jdeme na šíjový screening, tak pak napíšu jak jsme zdraví (ťuk ťuk na dřevo…)
Varenko jakpak se ti povedla tvarohová bábovka? ![]()
NOGGIE:
Ufff.......tak to je orpavdu smutečková zpráva…Ah jo. Ani člověk neví co smysluplného k tomu říct - myslím, že jsi to sama vystihla tak, jak to cítím i já.
![]()
A co dál - bude se pokoušet dál?? Co jí vlastně řekli doktoři ![]()
Noggie, bábrlinka se opravdu povedla - vkládám tvůj receptík do zlatého fondu emiminovského MENU
![]()
Na screening budu držet palečky a určitě nám musíš podat zprávičku
![]()
HOLKYYY, tak si představte, že já celý den proflákala a probaštila. Kupříkladu teď jsem si dopřála 2 rýžové jogurtky - no mám to jako rýžovou kaši k večeři (tímto se prosím uklidnuju). O předešlých soustech dnešního dne raději pomlčím…
![]()
A copak vy hezkého děláte
![]()
VARENKA
Jenom basti
to je dulezite
ja jsem dneska polehavala,ani do skoly jsem nesla(asi bych to tam nevydrzela)
ale nechce se mi nic delat dneska ![]()
Za pul hodky jdu do skoly pro dcerku
tak mi zvedne naladu ![]()
tak Noggie, hlásím, že jdu péct tvojí tvarohovou bábovičku, tak jsem zvědavá, už se moooc těšíme a hlavně manžílek ![]()
jakpak se ženský máte?
Ahoj kocenky,
tak ja vas dnes asi potesim. Predstavte si, ja jsem na Floride a je mi zimaaaaaa! Dnes rano tu bylo pouhych 4 nad nulou. To je na Floridu snad uplne ta nejvetsi zima. Navic je tu vlhky vzduch, tak to cloveku pripada jeste vetsi zima. No ale slunicko sviti, takze pocitam ze po obede uz zas bude aspon 20.
Tak my to tu mame.
Meli jsme super vikend, nic jsme vlastne nedelali, ale byli jsme spolu a bylo nam dobre. Nekdy ani neni potreba neco „delat“.
S Dariou me to mrzi, al ja jsem ted pres vikend cetla tolik smutnych pribehu, ze vim, ze neco takoveho neni ojedinele a snad jedina utecha je, ze jsou holky, ktere maji na svete jeste vetsi trapeni. Varenko, ty mas pravdu s tim motem. Ja zas nekdy rikam, nikdy neni tak dobre, aby nemohlo byt jeste lip. Ja vim, je to obracene, ale dnes se mi nich negativniho psat nechce.
Asi to slunicko… proste mam dobrou naladu.
Mysko, tak ty jsi taky nemocna… Gabi mi psala, ze ji asi chytla chripka, chudinka. Toho ja bych se hrozne bala, abych neonemocnela, az budu tehu, protoze to se pak nesmi brat zadne leky, ze? Holky, brzo se uzdravte, hlavne berte spoustu vitaminu. Hlavne cecko a zinek. To by snad detickam ublizit nemelo.
Sasulko, ty mas ted to tulici obdobi, tak ti moc fandim! A podej zpravu, jak dopadl UTZ. Ja jsem se vcera chvilku divala na Super Pohar - americky fotbal, takovi ti ramenaci
tak jsem fandila, tak tobe taky tak fandim!
Ale ani nevim, kdo vyhral, ja jsem to pak prepla na Animal Planet, a tam davali Super POhar se stenatkama. Meli tam hriste a ruzne hracky a oni se tam honili, prali a curali, bylo to super ![]()
No nic, zpatky do prace. Mejte se hezky!
Zanet
Dobrý večer, dámy.
Mám problém.Teda normálně by to bylo krásný,jen kdyby přítelkyni nebylo teprve 18 a mně 20. Sice to dostala podle „plánu“ ale má to prý nepoměrně slabší než obvykle. Bere sice pilulky,ale stejně mám trochu strach.Jaká je pravděpodobnost,že je v tom?
Díky za odpověď ![]()