Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
3.2.06 16:12

ZANET:
Ahoooooj - a (u vás) krásné ráníčko :twisted: :lol: :D
Moc tě zdravím a přeji krásný celý den a hlavně víkendík. :D No, já ty dětičky tam vtěsnala úúúmyslně - protože tenhle měsíc je požehnaný :wink: :P :D :D :D
P.S. Tady se to metříky jen stkví, viď :P Nádhera - skoro jako ta tvoje zahrádka :twisted: :lol: No víš, tu zručnost a um na zahrádce ti ooopravdu závidííím. Musí to být nádhera. Já jsem na všechno …ehmmm…taková pomalejší, ale ONO to jednou přijde :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
3.2.06 16:15

Zanet, přesně tak, za chvilku bude cílené snaženíčko :D Juchůůů, no uvidíme, v úterý jdu na utz, jestli tam bude něco vidět :D

Mysko, jinak také gratulace k dalšímu mimískovi v rodině, tedy vy se rozrůstáte :D Je ale fakt, že i když se to nezdá, že jde pokrok tak kupředu, tak teď mám také jednoho známého a oni se to dozvěděli až teď a to jsou ve 4. měsíci!!! Také žádné příznaky, prostě nic, poruchy cyklu měla vždy a tak to neřešili, akorát se jemu pak zdálo, že má nějaké divné větší bříško, ale ona mu pořád vykládala, že ne, že těhotná prostě být nemůže, že se jen najedla…No nakonec letěl koupit test a obří //. To je síla a to pár týdnů před tím byly normálně u gyndr. a nikdo na nic nepřišel :D:D:D:D

No kde se nám ta Gábinka toulá? Tak hlavní je, aby jí bylo přiměřeně stavu dobře a brzy už měla prďolku u sebe v náručí, už se brzy dočká mamina jedna naše :D

Tak holčinky, já si jdu dáchnout, nějak pořád zapomínám přidávat metřík :D, však já si zvyknu :D:D:D:D Přeji vám krásné odpoledne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.2.06 16:17

SASULKO:
Děkuju za SZ :D - jsi zlatíčko. Makoveček vypadá parádně. :D Děkujuuu mooc za pochvalenku :wink: :D :D
Krásně naber síly, spinkejte a ať je ti minutku po minutě lépe a lépe :D
P.S. Sasulko, kde máš svoje vajíčka :?: 8O :?: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 16:17

SASULA

Tak pekne si odpocin :D

U nas pocasi nic moc :? mohlo by to byt lepsi,co u vas?

JOjo ty jazyky mi dali zabrat,ale v pohode,anglina je jednoducha(aspon myslim)ale ta franina :? je to hruza a to jeste porad chodim do skoly tady :D :D ale dcera me prekvapila,behem roku uz mluvila bez problemu a ted je v prvni tride a jde ji to dobre (i kdyz stale nezna spoustu veci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.2.06 16:18

P.S. Už tam JSOU - holky jedny nezbedný … :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 16:22

ZANET

Ja jenom jestli to nemuze zpusobit problemy miminku,ten let :(

Jinak krupicku jsem tu hledala vsude :? :( a nic,ani pritel nevi,ale zkusim se podivat u tech cerealii. :D Ted jdu pro dceru do skoly,tak hned juknu do obchodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.2.06 17:05

HOLČINKYYY - tak hlásím, že makovec je prvotřídní :D :! Musela jsem ho přikrýt alobalem, protože by nezbylo za chvíli ani zrnko máku :lol: :lol: :oops:
Už finišuju gulášek, ale mám dotaz - Jak to udělat, aby bylo hodně omáčky a byla hustější :?: :?:
Nemůžu na to logicky přijít…když přileju vodu a vařím to, tak je to moc řídké. Když to zasypu moukou, udělají se tam bílé cucky (teď jsem to kvůli tomu musela brát přes cedítko). Jinak masíčko měkkounké a chuť myslím taky moc dobrá.

CINQ:
Nemyslím, že by to mimi v tomhle stádiu nějak vadilo. Zkus se zeptat svého lékaře a nebo koukni na net - chtělo by to názor odborníka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 17:15

VARENKA

Ja se koukala na net…ale nic jsem nenasla,asi hledam spatne,jeste se kouknu.....k doktorce jdu 14.2 tak se zeptam,letet bych mela 19.2.
(samazrejme jsem tak nedockava,ze letenky uz mam koupeny :( ale ty jsem kupovala pred 2mesici,protoze jsou levnejsi a hned na to jsem zjistila ze jsem tehotna,ale zapomela jsem se vzdy zeptat :( )

Jinak omacku zahustuju taky moukou,nejdriv si tu mouku zredim v hrnicku s vlaznou vodou a pak to tam primicham,nemeli by se ti takto udelat hrubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
3.2.06 17:23

Cinq, ja myslim, ze to miminku neublizi ten let. Mimi je v brisku perfektne chranene proti zmenam teploty, tlaku apod. Co je podle me horsi na litani letadlem je, ze tam muzes chytit nejake viry. Zvlast v unoru, to je vetsinou chripkove obdobi. Vsak vis, v letadle cirkuluje jeden vzduch, takze jestli tam bude mit nekdo chripku a kaslat a kychat na vsechny strany, tak si jasna. Nechci te strasit. Ja jsem o tom taky premyslela a protoze jsem na ruzne nemoci docela nachylna, tak jsem dosla k zaveru, ze tehotna bych proste neletala. Uz jen kvuli tem nemocem. Pokud ty jsi ale zdrava a nadopujes se vitaminama, tak je pravdepodobne, ze to prezijes bez problemu. Budu drzet pesti! :-) Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.2.06 17:24

CINQ:
No JOOOO- máš pravdu - to je geniální nápad - to mi nedocvaklo :lol: :oops: Děkujuu moc za radu :! :twisted:
A na jak dlouho se chystáš do CR ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.2.06 17:27

CINQ:
Jsi GÉNIUSÍÍK - fakt to FUNGUJE a jak báááječně - neuvěřitelné - HEURÉKAAAA :D :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
3.2.06 17:27

Jo a Sasulko, nevim, jaky mas presne cyklus, ale ja uz bych se urcite zacala snazit ted o vikendu, byt tebou. Ja jsem treba zjistila, ze jsem posledni dva mesice ovulovala 11. a 12. den. Takze ja na to musim najet hned zkraje ;-)

Varenko, mnaaam, makovec bych si hned dala! A neni na ten gulas lepsi udelat jisku? Ja tomu teda prd rozumim, ale takhle bych to asi delala. Nebo tu mouku rozkvedlanou s trochou vody, ale pak se to musi jeste chvili varit, aby zmizela ta moukova chut.
Vy mi zas delate chute… my vetsinou v patek chodime nekam do restaurace, tak jsem zvedava, co dnes vymyslime.

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 17:42

ZANET

tak nemoci se moc nebojim,jelikoz se mi vyhybaji obloukem :D nastesti,nemocna jsem byla,to uz je hodne davno :D
A jelikoz dcera leta pravidelne kazdy 3mesice sama a nikdy nemocna nebyla,tak jsem nad timto ani nepremyslela :? ale ted nad tim teda premyslim :(

VARENKA

No,obcas mam dobre napady :! :D :D (promin,ale musela jsem se pochvalit :D )

Ja si ted varim cesnecku :D asi nic moc,ale ja ji miluju a to se taky pochlubim,kdyz jsem ji tu udelala poprve,tak se cela rodina od pritele mohla ujist…oni to tu neznali :? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.2.06 17:47

CINQ:
Jééé…nedala bys mi prosíííím receptík na tu česnečku :?: Oblast polévek je pro mě dosud neprobádaná pevnost :P :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 18:04

VARENKA

Tak tady je:

pripravit:vyvar z bujonu nebo po parku,brambory,cesnek,majoranka,vajicko,sul podle chuti.

Do vyvaru dam nakrajene na male kousky brambory a uvarim je,pridam prolisovany cesnek(podle chuti) a majoranku a sul(taky podle chuti).Az to sundas z plotny,placnu tam vajicko a promicham to.
A muzes tam dat i kmin a obcas si k tomu udelam i topinky.

Jinak tento recept jsem nasla na internetu,vzdy tu najdu nejakou inspiraci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová