Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
3.2.06 11:20

Tajemna:
Jůůů - to je detektivka :D 8O :lol: :lol: Jen POZOR na naše OČKO-NOGGIE - tu jsme povýšily neb je rozený Sherlok :lol: :lol: :lol: (Neboj… :twisted: :wink: :D )
Víš, zase dva roky není zas až tak mooc kratičká doba … ale to se mi to hodnotí, viď :wink: :oops: :oops: :wink: Uvidíš - ale ty nervy ti řeknu - takový pěkný nehtíky už mám a teď tohle … 8O :roll: :lol: :wink:
P.S. CHACHA … s tou „slávou“ jsi mi připomněla manžílka. Včera mi volá a povídá…jééé, už zase koukám na Banderase v bílým (potkal ho na Václaváku před 3 lety a měli se k sobě tak, že jsem si v duchu říkala, že snad spolu zajdou na pivko :lol: :twisted: ). Tak prej se zase včera potloukal v Opletalce. :lol: :lol: To má tak někdo štígro, co :?: Tak jsem vyzvídala, jestli mu to jako slušííí a tak…a manžílek na to: No, je zase nějakej celej bílej… :lol: :lol: :lol: :lol:
MYSKO:
To mám veeelkou radost, že už je ti dneska líp :P A co plánujete na dnešek :wink: Řeknu ti, to bude mít malá radost, co - jste tedy bájo rodičové, ti povím :twisted: :D :D Musíš nám pak napsat, co říkala :D
A kdy že tchánovstvo (promíín :oops: :twisted: :lol: ) vyráží na cestu zpět… :?: :?: :twisted: Myško - někdy bysme na ty tajný nákupečky mohly vyraziti spólu, co říkáš :?: :twisted: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.2.06 11:24

hoj

Varenka: uz je mam okousany. :) ted sem zrovna sla jeden nehet vyhodit protoze si je okusuju, uz zbyvaj jen dva pekny. :)

• Citovat
  • Upravit
1160
3.2.06 11:26

MYSKO:
CHACHAAAA…tak vy jste teprve včera odstrojovaliii … :lol: :lol: :lol: :lol: To jste snad trhli Guinessa, no néé :?: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: No, zase to u vás muselo krááásně svítiti :twisted: :D
Jééé, ty jsi šikulka - to já jsem ještě v pyžamu a už jsem dávno měla mít nakoupeno..... :oops: :oops: Tak letím, chvátám… :D
P.S. Vlásečky budouuuuu … :lol: :lol: :oops: :lol: A jestli bude princezna po manžílkovi - tak to tedy budou KADEŘE :D :P :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
3.2.06 11:31

VARENKO- aby toho nebylo malo,s tchanovcema dorazi i synovec.. :lol: :lol: :lol: Manzel chtel,at zustanou do pondeli,ale oni chcou jet v nedeli v 16h.,tak se manzel nastval a rekl,ze budou mit lepsi,kdyz pojedou v nedeli uz ve 12h. :lol: Ze si chceme uzit odpoledne v klidku…
To je dobry napad s nakupama,ale to uz musis rychle do Ph :! :D :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
3.2.06 11:36

S tim stromeckem jsme si dali na cas… :lol: :lol: jeste,ze je umely… :lol: :lol: :lol: Mozna jsem stale cekala,ze mi jezisek jeste neco nadeli :lol: ,ale nic se nedelo,asi jsem zlobila… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.2.06 12:21

MYSKO:
NO tomu říkám naděleníčko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - a pak že se Ježucha fláká … :twisted: :lol: :! Panejo - tak vidíš, to jsou situace, kdy JÁ-padavka sobecká - bych se kupříkladu zcela zhroutila :oops: :oops: :lol: :oops: 8O A jsem si jistá, že víkendovým tématem zůstavá - VAK :twisted: :lol: :lol: :lol:
Néé, neboj - to já tě jen zlobím… :wink: :lol: :oops:
Máš můj obdiv, mamulko :D Musíš jim nějak naznačit, ať si váží vašeho pohostinství neb EXISTUJÍ takové „hospodyňky“, které nejen že přes plot ANI NÁHODOU neskákají, ale ještě by takovej HOUF příbuzenstva odkázaly…ehmmmm…miminálně do hotýlku :! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
3.2.06 12:31

VARENKO- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uz se tesim,az bude vikend za mnou a budem si vsichni uzivat klidku a pohodicky.Mala ma od 13.prazdniny,tak se budem rozmazlovat :lol: :D :lol: :D Ja taky nemam rada moc lidi v chalupe…ale vydrzime,bude chvili veselo a navstevy budeme mit za sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
3.2.06 13:00

** HOLKYYY MAM VEEEEELIIIIKAAANSKOUUU NOVINU

ted mi volal bracha nejmladsi,ze cekaji miminko :! Prisli na to vcera je v 15tt :! :! :! :D :D :D**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.2.06 13:32

MYSKO: Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů = tak to je tedy zprávička DNE :D :P :P Gratuluju celé vaší rodince a hlavně bráškovi se ženou :P :D
P.S. Panečku, ale že si dali na čas s tí zjištěním, co :?: :twisted: :D :D

Já už jsem po nákupech - to byla lítačka 8O :? :lol: Ted si asi dám něco k snědku a pustím se do gulášku a makovce :D

Holčinky - a co VY ????? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
3.2.06 13:40

VARENKO- ona se lecila na nejakou cistu,pak ji na:,–(ili antikoncepci,takze vubec nic netusili.Vcera sla na kontrolu a ani Dr.nic nepoznala,az ji zacala poradne prohmatavat,tak tam neco nasla,sla s ni hned na UTZ a nasli maleho chrobacka v 15tt. :lol: Poslali mi foto na mobil.Svagrova se malem zhroutila,a bracha,byl v cekarne,tak si ho zavolali a ten se zacal tak strasne smat,ze z toho bylo cele lekarske osazenstvo mimo :lol: :lol: :lol: Takze otehotnela pri antikoncepci,Dr.rikala,ze je to jeji prvni pripad.Mam radost,maji 7 letou holku,tak je na case…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 13:46

Myska

Tak to taky gratuluju :! :! :D :D
Tak s timto mam zkusenost taky s prvni dcerou.....otehotnela jsem pri antikoncepci a jeste ke vsemu jsem mela menstruaci az do 2 mesice,sice slabsi,ale byla :D a kdyz jsem brala tu antikoncepci,tak jsem nad tim ani nepramyslela :D
A to jsem nemela ani zadny jiny tehotensky priznaky :D

jeste jednou gratulace pro brachu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.2.06 14:03

MYSKO a CINQ:
To vám povím, holčinky - ZÁZRAKY se fakt dějí - holt, PŘÍRODIČKA toť MOCNÁ ČARODĚJKA :D :twisted:
No tak to je nádhera, opravdu. To budou oslavy dnem i nocí - hooodně dlouho, že :?: :P :D

Tak jááá jsem se napapkala = nami a jdu na ten makovec. Zkusím udělat část s tvarohem, snad se to podaří :wink:

Joooo, musím se vám holčinky pochlubiti - koupila jsem do mého venkovského sídlíčka novou ROHOŽKU, chi :twisted: :D :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 14:07

VARENKA

Zazraky se deji…to jo,ale ja mela teprve 17let…ale jak vidite dceru mam a jsem stastna :D …nedovedu si to predstavit bez ni :D

A novou rohozku bych mela koupit taky :( nekdo nam ji ukradl pred mesicem :? :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.2.06 14:26

CINQ:
CHACHA…to oni už se kradou i rohože :?: :?: :twisted: :lol: :lol: No to je něco :! 8O :lol:
Já si myslím… :D :P A jak se dcerk jmenuje :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 14:31

VARENKA

Treba to byl bezdomovec :?: :D :D potrebuje na necem spat :D

dcerka se jmenuje DENISA (puvodne mela byt Valerie)
Ted u druhy (jestli to bude holka)tak se mi libi EMMA,ale jeste to neni jiste a jestli to bude kluk,tak to bude hodne tezke,mam rada jiny nez pritel :( :D :D takze bude boj :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová