Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
8.2.06 11:54

Ahoj holcinky :! :D :!
Doplazila jsem se domu…hrozna cesta… :evil:
Tak je to opravdu MARTASEK dnes se opet nestydel a ukazal se nam v cele krase :lol: :D .Podle Dr.je o tyden mensi,tedy mereni vyslo na 30+0tt,dal rikal,ze to vypada,ze se narodi nejspis driv :( ,coz me dost vystrasilo a navic neni jeste otoceny hlavickou dolu :( .Jsem z toho vseho zmatena a zaroven smutna.Radej se na nic neptala,uz tech info bylo na me dost… :roll:
Pujdu si udelat kafco,jsem nervni… :evil: a jeste ta priserna ryma do toho :evil: :twisted: :evil:
Dnes me tatka rano vyfotil :lol: :lol: :lol: ,tak vecer se pokusim dat fotku do galerie :lol: :lol: :lol: (Dubnata 2006)
Holky vsechny vas moc zdravim :! :! :! :!
Koukam,ze Varenka si heeeezzzkyyyy vyzdobila listicku :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
8.2.06 11:56

Kde se mi ztratil Martasek :?: :! :?: :! :?: :! :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.2.06 12:11

MYSKO:
Ahooooooooj :P No - víš, a mě ty zprávičky připadají vcelku pozitivní. Podívej - s těma týdnama je to všelijaké. Mám pocit, že za to může trochu na IT technologie. Mně na různých PC vychází taky o týden míň či víc. Myslím, že Martasek se musí otočit někdy v tyto týdny, viď - takže to určitě HRAVĚ do porodu zvládne - je přece kluk šikovnej, no néé :?: :twisted: A s tím roděním dříve - tedy asi jsem fakt cvok - ale mě to přijde supr. Já mám TP 20.5., ale vnitřně cítím (respektive si přeju), aby to bylo kolem 10. tak nějak…Takže sumásumárůům, mamulko, myslím, že to jsou fanfárový zprávičky, fakt :wink:
Joo, a na tu fotečku se fakt těším :D :D
P.S. Jééé, to jsem ráda, že se ti „banner“ líbí. Víš, oni na tom glitter.com mají nějaké lhůty a tak jsem to musela obnovit. 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
8.2.06 12:15

VARENKA

Chudak muj pritel :( ja mu asi davam zabrat :oops: :D s tema jmenama :D
Sophie je pekne jmeno,ale :( je od S a to ne

MYSKA

Urcite to bude v pohode :) u prvni mi taky rikali,ze je mensi a nakonec mela 52cm :oops: burtik to byl :D
A s tim otocenim ti nevim,nekde jsem cetla,ze se deticky otaceji v 7-8mesicich......tak snad ma jeste cas.

A taky jsem si byla pro vysledky na toxoplazma(pise se to tak?) jsou v pohode :D uz jen cekat na vysledky tech gen.testu :? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
8.2.06 12:18

VARENKA

Mas peknou tabulku s jmenem :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.2.06 12:27

CINQ:
Gratuluju k výsledkům :D :D :D
Jééé a děkujuuu za pochvalenku :wink: :P

MYSKO:
Tak jsem otevřela moudrou knihu: Za prvé píšou přesně, že lékaři v 3.trim.řeknou, že plod je menší nežli má být - že není důvod k obávám, protože každé dítě se velikostně liší a hlavně záleží na dobrém fungování placenty. Rozhodně se maminka nemá znepokojovat. Jiank je tu obrázek, že kolem toho 30tt se právě otáčí dolů - takže neboj, to přjde každým dnem - a pak začně bubnování do žeber :twisted: :twisted: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
8.2.06 12:35

Holky,diky za utechu :! :D :!
VARENKO-taky si rikam,ze nemuzu vse brat doslovne,jen me zarazi,jak Dr.kroutil hlavou nad tou placentou,ja mu moc nerozumela,ale jsem dobre pochopila,tak je nejaka divna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.2.06 12:44

MYSKO:
Věř mi, že půjdeš k 3 dalším doktorům a řeknou ti dost jiné výsledky. Je to prostě pravidlo. Já jsem na tyhle jejich „SUPR“ výroky úplně vysazená :! Jenže na mě si nepřijdou, já bych jim tam zase udělala čoro-moro :! :twisted: Každopádně jestli jen tak kroutil hlavou a plácal, nic to neznamená. Pro mě platí: JE placenta v pořádku nebo NENÍ v pořádku. Mám pocit, že tohle „vrtění hlavama nebo …no, já nevííím…“ je typicky česká věc, kterou prostě nesnáším. ANO - NE. To je pro mě výsledek. (Promin Myško, nějak jsem se rozohnila :twisted: :lol: :oops: ).
Jen tak pro zajímavost jsem včera skočila do diskuze ohledně vitamínů - NO PROSTĚ názorná ukázka TOHO, jak každej dr. bude mluvit jinak - hlavně podle toho, kterej dealer zapůsobí lepším marketingem. Vše je marketing a obchod a pro doktory jsou tyhle zdroje ty NEJ NEJ, věř mi!!! Věř jenom sobě - Martáskovi a přírodě, fakt :wink: VŠE je v NAPROSTÉM pořádku. :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.2.06 12:46

P.S. MYSKO, doporučuju dát si kafíčko a připít PÁNUM DOKTORUM na zdraví :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
8.2.06 12:50

Varenko- dekuju :! :! :! Jsi moje zlaticko :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
8.2.06 13:19

Mysko, já mám ten samý názor jako Varenka, hoď za hlavu nějaké kývání hlavou…jak se již dlouho snažíme o mimi, tak mám přečtené a nastudované snad všechno co se týče těhu a porodu. Na otáčení je ještě čas, vždyť každý jsme nějaký a ne všichni stejní. No a s tou velikostí, tak toho bych se vůbec nebála. Mám okolo sebe plno takových kamarádek, kterým bylo řečeno, že budou mít minimiminka a nakonec to byly samý cvalíci. Tak se fakt neboj a s těmi týdny, souhlasím s Varenkou, nějaký týden, ten tě přeci nerozhodí, nehledě na to, že ti stejně nikdo nikdy nezaručí, zda termín porodu je správně stanoven a nebo není a ještě k tomu je pravdou, že jen mimísek si sám určí, kdy půjde na svět a nikdo mu v tom nezabrání, tak nezoufej, myslím, že výsledky u dr. dopadly super!!!!

Varenko, máš opravdu super označené jméno holčičky, vypadá to strašně hezky a je to super oživení v našem fóru.

Cing, také ti přeji vše nej k super výsledkům!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
8.2.06 13:22

SASULO- dekuju :! :D :! :D :!
Mate holky asi pravdu,kaslu na to,ono s tim stejne nic neudelam,tak se nebudu trapit :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
8.2.06 13:28

HOLKY tak jsem udelala me zivotni rozhodnuti :! :! :! jdu ZEHLIT :! :! :D :D radeji bych umyla vsechny okna v celem baraku,nez zehlit :cry: to je muj konec :? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
8.2.06 13:44

Mysko, není vůbec zač, opravdu se zbytečně nervuješ. K tomu, aby ses o něco bála a měla nervy, to ještě budeš mít takových příležitostí. Tak si šetři nervíky, protože opravdu je to zbytečné :lol: Hezky si užívej těhulkovství, vždyť už za chvilku budeš končit a držet mimíska v náručí 8O

Cinq, tak dobře, tak ty mi umyješ okna a já ti půjčím manžela, který mi včera vyžehlil, platí?! :P

Gábinko, přeji brzký klidný a rychlý porůdek, ať už to máte oba za sebou a držíš miminko v náručí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
8.2.06 14:25

SASULKO:
Jéééé - děkuju za KRÁSŇOUČKOU pochvalu :D :D :D :D :D Mně se také moc líbí :P :D
Děkuju moooc za SZ - napíšu večer, tak se prosím nezlob - letím do města (je tam super hnusně :? ) nebo tu návštěvu zase nestihnu :oops: :twisted: :wink:

CINQ:
No tedy nevím - výběr mezi oknama a žehlením…brrr… :lol: :oops: Jsi dobrá - mě čeká kupizna v koutě a snažím se jí co největším obloukem obcházet :lol: :oops:

HOLČINKY - mažu ven a pak se stavuju u našich - po 100 letech. Moc vás zdravím a večer určo JUKNU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová