Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
VARENKA
Tak studuju faninu
mela bych chodit kazdy den ctyri hodiny
ale od te doby co jsem tehotna,tak to trosku flakam
moc se mi tam nechce
(ty hloupe zidle dreveny,boli me zada z toho a 4hodky na tom sedet je hruza) a na chodbach se smi kourit
(je to soukroma skola) a to mi smrdi taky
A kdyz jsem doma,tak jsi udelam pohodlicko a mam CD do PC a muzu se ucit sama.Pro me je to lepsi ted.
MYSKA
TAky peru
vcera jsem dozehlila
(byla to fuska) a dneska zase peru,tak zase ceka zehleni
![]()
MYSKO:
Ahooojky
Tedy ty mě zahanbuješ - já tu sedím ještě v pyžamu a nějak ne a ne se odlepit od židle a něco začít dělat
![]()
Jooo, máš pravdu - to bude na rýmu ten nejlepší lék
(ZÁVISTIČKA
)
Tedy Myško, ale ten tvůj metřík - to je síla. Já mám pocit, že ty ho nějak tajně popoháníš, nééé
![]()
P.S: Myško, prosím tě - vysvětli mi - jsem v 7.měsíci nebo 6.m. (vůbec to není asi podstatné, ale vrtá mi to z principu v hlavince
) Já těm počtům nějak přestávám rozumět.
![]()
VARENKO- taky se mi zda,ze ten metrik jde ted nejak rychleji a nejen me.
Kdyz koukam na tvuj,tak ses mi v patach
a to jsme nedavno prisly na //
![]()
S tema mesicema jsi me dostala,ja to taky nevim,jak se to vubec pocita
Vim,ze to tady na emiminu nekdo psal,ale uz si nepamatuju v jake diskusi to bylo.
CINQ:
Pamatuju se, když jsem dělala zkoušku na vejšce z frániny. V životě mě nikdo neučil a tak jsem celé léto probrala 35 lekcí knihy pro samoouky
a měla jsem za 1
Do dneška mi není jasný, jak jsem to mohla udělat … Kdyby zkoušející byl chlap - řeknu si - kouzlo osobnosi, ale v opačném případě - netuším
![]()
MYSKO:
Snad to HOLČINKY pro nás rozlousknou …
No já se nemůžu dočkat až skočím pod 100 days
![]()
Já se momentálně snažím na netu vybrat:
VARENKO
knizku pro samouky mam taky
a vis co? prijde mi,ze je fakt lepsi zacit sni a pak nejaky ten kurz.Zacala jsem sni taky,na zaklady je fakt dobra,ale je hodne zjednodusena
spousta veci tam chybi.Proste je to franina,nechapu proc je to tak tezky
kdyz si vzpomenu na anglinu
ucila jsem se ji jenom ze slovniku
zadny kurz,nic,jenom ten slovnik a pak mluveni v praci anglicky s klientama a slo to jak po masle
jojo zlata anglina ![]()
Holky,vy jste teda sikulky
Dceri se strasne libi francouzstina,tak uvidime.
VARENKO- ja chci taky zarizovat novy bytecek…to by me bavilo
a k tomu jeste neomezenou kreditku
,jooooo to by bylo zuzo,holky co rikate
ze by to byla paradicka
![]()
A co pak dobreho budete varit?Ja jsem vceera koupila kvetak,tak udelam smazeny a bramburky
![]()
MYSKO:
No viď - jéje, je to nádhera. Hlavně jsem přešťastná, že nakonec celý byteček bude v barvách - malíři už řádí.
No, vlastně my máme kompletně celý nový nábyteček a zařízení (kupovali jsme to loni), takže teď jenom dokoupit závěsy, koberce, stůl a sedačku (tu chci novou). Většinu stejně zvolí manžílek, protože pojede rovnou do IKEY, ale na gauč budeme nejspíš muset chvilku počkat a pak to vybereme společně
No, těším se neuvěřitelně. ![]()
Myško - už to můžu prozradit - (jestli VŠE klapne) - příští středu (večer, nebo čtvrtek ráno) zahajujeme nový domoveček a naše štěstíčko
(Prý už mám začít balit
)
To si pošmáknete, Myško
Já jsem dnes pozvaná k babičce na kachničku, zelíčko a knedlíčky
To se mám, co
Tak už se těším ![]()
CINQ:
Já myslím, že každý jazyk - pokud se ho učí člověk opravdu do hloubky je náročný. Kupříkladu já neumím vůbec česky
- myslím správnou psanou gramatiku apod. - děs běs
![]()
No, obdivuju tě - protože fránina je opravdu těžká ![]()
VARENKO- tak to jsou uzasne zpravicky
Vsechno bude dobre,uvidis
a z celeho srdce ti to mooooc preju
Tak to ma radost
to muzem pak zvladnout jeste to kafco,co rikas?
![]()
Jooo tak kachynku si budes davat..hmmm
,taky bych si dala
tak preji dobrou chut
![]()
Uklizim,utiram prach,kde se to porad bere?????to je des
![]()
VARENKA
JOJO ja mam problem taky s gramatikou
no,nikdo neni dokonaly,ne
![]()
Holky,ted jsem prisla s dcerou domu na obed (pak ji zase pujdu hezky pekne vratit do skoly
a k papani mame fazole s kachnim masem
to mam rada ![]()
MYSKA
Dala jsi mi dobry napad s tim kvetakem
zitra ho udelam ![]()
A holky knedlik bych si dala taky
ale oni to tu neznaji a ani jim to nechutna
(jsem jim to jednou uvarila)a jenom pro sebe to delat nebudu ![]()
To ja zase nemusim ty jejich morske priserky
to mi nechutna ![]()
Cinq- vy si taky davate do nosanku
fazole mam rada,mnam ![]()
Budu varit az odpoledne,at to ma tatka k veceri.Ja jsem zblajzla ovocny tvaroh a uvidime,co najdem
![]()
Ahoj holky, můžu se vás tad yna něco zeptat? Jakou máte zkušenost s falešně pozitivníma testama? Dneska v noci jsem si dělala jeden (25) a byl negativní.Ráno jsem ho šla vyhodit a byla tam slabá druhá. Tak jsem si vzala ještě jeden (50) a taky po limitu se tam objevila druhá a ještě slabější (ale měl menší citlivost, takže je to logické). MS sem měla dostat dneska takže vím, že je brzo jen mě zajímá váš názor. V čekatelkách mi tvrdí, že to nemůžu brát v úvahu když je to po limitu a já to vím. Ale trochu mi to vrtá hlavou-přece jenom byli 2
Leilo , promiň, že jsem si tě tady tak vyhmátla, ale chtěla bych ti doporučit test. Jmenuje se Best 2, stojí pouhých 30 Kč, ale má citlivost 20, takže pozná skoro všechno. Je ve fialové krabičce a jsou tam dva. Hodně štěstí, bylo by to úžasné!!!!!
leilo- protoze jsem nikdy nemohla vydrzet a testovala jsem brzy(treba v den,kdy jsem mela dostat MS),tak se mi druha / objevila az po limitu.Mela jsem to takhle u vsech 3 tehu.Ale ten test Best 2,jak pise capinka,je dobry.
LEILO:
Vítáááám tě MOC mezi náma
Já jsem testovala 1 DEN po očekáváné MS (ráno - ClearBlue) a byla tam čárka (ne příliš silná, ale byla). Den na to jsem testovala odpoledne a skoro nebyla. Nicméně si myslím, že bez ohledu na limit, jakmile se 2.čárka objeví je to z 90 procent jasné. Držím palečky a určitě nám dej vědět
![]()