Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
9.2.06 09:44

VARENKA

Tak studuju faninu :? mela bych chodit kazdy den ctyri hodiny 8O :D ale od te doby co jsem tehotna,tak to trosku flakam :oops: :D moc se mi tam nechce :( (ty hloupe zidle dreveny,boli me zada z toho a 4hodky na tom sedet je hruza) a na chodbach se smi kourit :? (je to soukroma skola) a to mi smrdi taky :? A kdyz jsem doma,tak jsi udelam pohodlicko a mam CD do PC a muzu se ucit sama.Pro me je to lepsi ted.

MYSKA

TAky peru :D vcera jsem dozehlila :? (byla to fuska) a dneska zase peru,tak zase ceka zehleni :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
9.2.06 09:45

MYSKO:
Ahooojky :D :D Tedy ty mě zahanbuješ - já tu sedím ještě v pyžamu a nějak ne a ne se odlepit od židle a něco začít dělat :oops: :twisted:
Jooo, máš pravdu - to bude na rýmu ten nejlepší lék :D :lol: :lol: :lol: :wink: (ZÁVISTIČKA :twisted: :twisted: :twisted: :wink: )
Tedy Myško, ale ten tvůj metřík - to je síla. Já mám pocit, že ty ho nějak tajně popoháníš, nééé :?: 8O :lol:
P.S: Myško, prosím tě - vysvětli mi - jsem v 7.měsíci nebo 6.m. (vůbec to není asi podstatné, ale vrtá mi to z principu v hlavince :oops: :lol: ) Já těm počtům nějak přestávám rozumět. :oops: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.2.06 10:06

VARENKO- taky se mi zda,ze ten metrik jde ted nejak rychleji a nejen me. :wink: :D Kdyz koukam na tvuj,tak ses mi v patach :lol: :lol: a to jsme nedavno prisly na // :lol: :lol:
S tema mesicema jsi me dostala,ja to taky nevim,jak se to vubec pocita :roll: Vim,ze to tady na emiminu nekdo psal,ale uz si nepamatuju v jake diskusi to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
9.2.06 10:17

CINQ:
Pamatuju se, když jsem dělala zkoušku na vejšce z frániny. V životě mě nikdo neučil a tak jsem celé léto probrala 35 lekcí knihy pro samoouky :lol: a měla jsem za 1 :lol: :lol: :lol: Do dneška mi není jasný, jak jsem to mohla udělat … Kdyby zkoušející byl chlap - řeknu si - kouzlo osobnosi, ale v opačném případě - netuším :twisted: :lol: :lol:

MYSKO:
Snad to HOLČINKY pro nás rozlousknou … :! :! No já se nemůžu dočkat až skočím pod 100 days :lol: :wink: :D
Já se momentálně snažím na netu vybrat:

• jídelní stůl a židle
  • koberce
  • sedačku
    Koukám na stránky Ikey, Kiky a HO…Úplně mě vytáčí, když potřebuju tisíce ukázek, nabídek a tam pár kousků. Nebo možná neumím hledat… 8O :? :oops: :evil:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
9.2.06 10:49

VARENKO

knizku pro samouky mam taky :D a vis co? prijde mi,ze je fakt lepsi zacit sni a pak nejaky ten kurz.Zacala jsem sni taky,na zaklady je fakt dobra,ale je hodne zjednodusena :? spousta veci tam chybi.Proste je to franina,nechapu proc je to tak tezky :? kdyz si vzpomenu na anglinu :D ucila jsem se ji jenom ze slovniku :D zadny kurz,nic,jenom ten slovnik a pak mluveni v praci anglicky s klientama a slo to jak po masle :D jojo zlata anglina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.2.06 11:17

Holky,vy jste teda sikulky :D Dceri se strasne libi francouzstina,tak uvidime.
VARENKO- ja chci taky zarizovat novy bytecek…to by me bavilo :D a k tomu jeste neomezenou kreditku :lol: :D :lol: :D ,jooooo to by bylo zuzo,holky co rikate :?: :lol:ze by to byla paradicka :lol: :lol:
A co pak dobreho budete varit?Ja jsem vceera koupila kvetak,tak udelam smazeny a bramburky :D :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
9.2.06 11:37

MYSKO:
No viď - jéje, je to nádhera. Hlavně jsem přešťastná, že nakonec celý byteček bude v barvách - malíři už řádí. :twisted: :D No, vlastně my máme kompletně celý nový nábyteček a zařízení (kupovali jsme to loni), takže teď jenom dokoupit závěsy, koberce, stůl a sedačku (tu chci novou). Většinu stejně zvolí manžílek, protože pojede rovnou do IKEY, ale na gauč budeme nejspíš muset chvilku počkat a pak to vybereme společně :D :P No, těším se neuvěřitelně. :D
Myško - už to můžu prozradit - (jestli VŠE klapne) - příští středu (večer, nebo čtvrtek ráno) zahajujeme nový domoveček a naše štěstíčko :P :D :D :D (Prý už mám začít balit :wink: :lol: )
To si pošmáknete, Myško :P Já jsem dnes pozvaná k babičce na kachničku, zelíčko a knedlíčky :P :D To se mám, co :twisted: :lol: Tak už se těším :P

CINQ:
Já myslím, že každý jazyk - pokud se ho učí člověk opravdu do hloubky je náročný. Kupříkladu já neumím vůbec česky :oops: - myslím správnou psanou gramatiku apod. - děs běs :roll: :oops: :wink:
No, obdivuju tě - protože fránina je opravdu těžká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.2.06 12:05

VARENKO- tak to jsou uzasne zpravicky :! :D :! :D :! :D Vsechno bude dobre,uvidis :! a z celeho srdce ti to mooooc preju :! :! :! Tak to ma radost :lol: to muzem pak zvladnout jeste to kafco,co rikas? :lol: :lol:
Jooo tak kachynku si budes davat..hmmm :lol: ,taky bych si dala :lol: tak preji dobrou chut :D :lol: :D :lol:
Uklizim,utiram prach,kde se to porad bere?????to je des :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
9.2.06 12:07

VARENKA

JOJO ja mam problem taky s gramatikou :oops: no,nikdo neni dokonaly,ne :?: :D

Holky,ted jsem prisla s dcerou domu na obed (pak ji zase pujdu hezky pekne vratit do skoly :D a k papani mame fazole s kachnim masem :D :D to mam rada :wink:

MYSKA

Dala jsi mi dobry napad s tim kvetakem :D zitra ho udelam :D

A holky knedlik bych si dala taky :D ale oni to tu neznaji a ani jim to nechutna :? (jsem jim to jednou uvarila)a jenom pro sebe to delat nebudu :(
To ja zase nemusim ty jejich morske priserky :? to mi nechutna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.2.06 12:12

Cinq- vy si taky davate do nosanku :lol: :D :lol: :D :lol: fazole mam rada,mnam :D
Budu varit az odpoledne,at to ma tatka k veceri.Ja jsem zblajzla ovocny tvaroh a uvidime,co najdem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
9.2.06 12:32

Ahoj holky, můžu se vás tad yna něco zeptat? Jakou máte zkušenost s falešně pozitivníma testama? Dneska v noci jsem si dělala jeden (25) a byl negativní.Ráno jsem ho šla vyhodit a byla tam slabá druhá. Tak jsem si vzala ještě jeden (50) a taky po limitu se tam objevila druhá a ještě slabější (ale měl menší citlivost, takže je to logické). MS sem měla dostat dneska takže vím, že je brzo jen mě zajímá váš názor. V čekatelkách mi tvrdí, že to nemůžu brát v úvahu když je to po limitu a já to vím. Ale trochu mi to vrtá hlavou-přece jenom byli 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
9.2.06 12:34

Leilo , promiň, že jsem si tě tady tak vyhmátla, ale chtěla bych ti doporučit test. Jmenuje se Best 2, stojí pouhých 30 Kč, ale má citlivost 20, takže pozná skoro všechno. Je ve fialové krabičce a jsou tam dva. Hodně štěstí, bylo by to úžasné!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
9.2.06 12:38

Capi napsala jsem ti SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.2.06 13:00

leilo- protoze jsem nikdy nemohla vydrzet a testovala jsem brzy(treba v den,kdy jsem mela dostat MS),tak se mi druha / objevila az po limitu.Mela jsem to takhle u vsech 3 tehu.Ale ten test Best 2,jak pise capinka,je dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
9.2.06 13:29

LEILO:
Vítáááám tě MOC mezi náma :D :D :D Já jsem testovala 1 DEN po očekáváné MS (ráno - ClearBlue) a byla tam čárka (ne příliš silná, ale byla). Den na to jsem testovala odpoledne a skoro nebyla. Nicméně si myslím, že bez ohledu na limit, jakmile se 2.čárka objeví je to z 90 procent jasné. Držím palečky a určitě nám dej vědět :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová