Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
764
21.2.06 13:03

holky,dneska ve 4h bude bitka,nezapomeňte se dívat :! :! Já se těším jůůů :lol: :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
21.2.06 14:05

Jejda holcinky, moc vam dekuji za chvalu. Spolecne fotecky mame, ale maminka je dost kazi. :oops: Asi by jste se pak musely ptat, po kom to dite je :idea: :lol: Mazu do postele, nez se mala vzbudi na dalsi kojeni.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
21.2.06 15:38

Gábi tvoje Adriennka je strašně krásná, fakt! :wink: Takové hezoučké a kulaťoučké miminko… Na té jedné fotce z porodnice je krásně zavinutá, přesně podle knížky „nejšťastnější miminko v okolí“ - to je tvoje práce nebo to automaticky dělají v porodnici?

šašulko to je škoda, že to nevyšlo :( asi na vás fakt někde čekají ta dvojčátka, snad už teda ten další cyklus při IUI…

Žanet čekáme na zprávičky od tebe! Pokud možno - POZITIVNÍ…

:lol: :lol: :lol:
Varenko, Myško, Haidule, Lauro, Cinq a ostatní přeju hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
21.2.06 18:30

Sasulko, taky me mrzi, ze to tento mesic nevyslo, ale zase mas novou nadeji. a kdyz se vlozis do rukou profesionalu, tak je vse na dobre ceste. Nech si tam soupnout rovnou dve vajicka, aby sis ty dvojcatka pojistila. Nebo pro jistotu tri, ono, nekdy se jedno neujme… a kdyz vyjdou tri, tak mas pokoj ty i manzel :-D Budu ti zase mooooc drzet pesti a z celeho srdce na tebe myslet.

Gabinko, super fotecky, diky moc!!!! A o par stranek dozadu jsem nasla i tebe, mas dloooouuhataaaanskeeee vlasy :-) No a holcicka je krasna, je super, ze hezky pije od mamy. Musi to byt nadherny pocit, ze ses konecne dockala, po takovych trampotach, ze? Moc ti to preju! :-)

Holky, okouknete ji, Gabcu, je tam na strance 11 :-) Je to kocka!

Noggie, neboj, brzo se dockas vysledku :-) Neslibuju pozitivni, ale doufaaaam :-) Teplota je dnes zas strasne vysoka, takovou jsem snad jeste nemela (merim ve Farenhajtech, je to presnejsi - dnes jsem mela 98.7F, to je trosku pres 37C.) :-) Kez by to vydrzelo…

Haidulko, na kterem kanalu davaji ten hokej? Myslelas hokej, ze? Co jineho by mohlo byt bitka… :-) Ja se chci taky divat!, ale asi tezko… jak nehrajou Americani, tak nezajem… beeee :cry:

Hezky den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.2.06 18:55

haloo??

Ahojky, je tu někdo??

• Citovat
  • Upravit
633
21.2.06 23:24

Jeste jednou moc dekuji za pochvalu.

Zanetko, ty spionko. :lol: Na strane 12 je i moje svatebni a je na ni i tatinek. :wink: Neni ale moc zdarila. :oops:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
22.2.06 07:46

ahojte holčičky, přeji vám krásné ráníčko a super den! Tak se nám dnes týden láme a za chvilku tu máme zase víkend, hurá! Co říkáte na hokej? Myslím, že dnešní noc bude dlouhá, hrajeme dnes později, ale určitě se s manžílkem musíme dívat! No tak snad budou naši lepší než včera.

Musím vám oznámit, že mne dnes ráno zastihla mrška, tak to začneme zase nanovo, ale za chvilku budu volat své gyndr., ta mi předepíše zase Clostilbegyt a pak zavolám do centra, jestli nás vezmou v tomto cyklu v případě ovulace na IUI.

Gábinko, hned jsem se šla na tebe podívat, včera jsem prohlídla snad všechny fotky, ale protože pod jejich názvem nebylo napsáno tvé jméno, tak jsem ani nevěděla, že to jste vy. Tedy ty jsi byla nádherná princezna, to ti řeknu, prostě všechno úplně nej…!!!! Určitě byla i svatba nádherná že :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
22.2.06 08:33

Sasulko, dekuji za pochvalu. No bylo kolem svatby silenych zmatku, ale myslim, ze se nam povedla. Dnes bych sice spoustu veci udelala jinak, ale nelituji niceho a uzili jsme si to nadherne. Zachvili to ale bude uz 6 let. 8O

Ted nevim kdo se me ptal na baleni uzlicku, ale balily ji takhle sestricky, me to moc neslo. :oops:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
22.2.06 10:11

zanet jasně že jsem myslela hokej :wink: U vás ale nevím kde bys ho mohla chytit :( Jinak na těch mezinárodních tak dnes běží večer na eurosportu a co jsem slyšela tak bychom to měli hrát my,od 21h.

lauro máš SZ. a co doktor????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
22.2.06 10:51

děvčata,tak nezapomeňte dneska fandit :! Na CT2 nebo na eurosportu od 21:30h Češi x Slováci,bude to turnaj století,Slováci se budou bít o postup na medaile,čekají na to přes 10 let :! :! :! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.2.06 13:45

Dobre ranko,

Gabi, chacha, tak jsem te nasla i ve svatebnim. Moc ti to sluselo, krasna kytka a ty dlouhatankse saty… Manzel mel vlasy trochu jak Elvis Presley :-) Fesak!

Sasulko, moc na tebe myslim, aby ti to vyslo v centru, at te vezmou.

Haidule, ja ten hokej nikde nechytam, tak mi prosim aspon vzdycky poreferuj, ano? :-)

Lauro, dnes bys mela mit ten ultrazvuk a vysledky krve, ze? Prosim, hned nam napis, jak to dopadlo. Drzime pesti!!!

Kdepak jste, tehulky? Miso? Varenko? Neflakat nas :-D

Ja mam dalsi den dost vysoke teploty, zatim to vypada slibne, ale jinak zadne priznaky… tak nevim, nevim… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
22.2.06 14:41

Ahojky holčinky, tak jsem dostala Clostilbegyt zase, gyndr. už se teď děsí toho, jak to bude tentokrát, no trochu jsem jí překvapila optimismem, ale přece nebudu pořád brečet ne… No moje gyndr. je stejně senzační, pořád tvrdí, jak se ze mne picne :D No mám za úkol zavolat do centra, jestli nás vezmou a co k tomu budou chtít, jestli mi má moje gyndr. jako dělat utz a tak, což si myslím, že určitě, přeci nepojedu takovou štreku proto, aby mi tam pak řekli, že neovuluju a nebo že je ještě brzy :D

Jinak Zanet, to s tím hokejem to mne taky naštvali, mám sestru v L.A. a minule se tak těšili na hokej (teď nevím jestli když jsme hráli s Finskem nebo Itálií)…no prostě se tak těšili, dokonce to i začali dávat, ale pak to tam na tom kanálu přepli na jiný sport. Ti zuřili a mě jich bylo tak líto, tak jsme jim posílali alespoň sms. Jsou také fandové do hokeje, tak snad dnes jim to vyjde. Prý včerejší zápas tam ale vysílali, tak nevím. No každopádně musíme všichni ty naše kluky podporovat! I když jim při tom utkání vždy nadávám, ale zase víc protihráčům :D Děkuji ti za to, že na nás tak myslíš, díky moc za podporu!

Gábinko, víš, to je jasné, my teď slavíme 5. výročí naší svatby, toto uteklo! Ale také bychom to udělali úplně jinak! No ale tak vzpomínky jsou vzpomínky, ty nevyměníš za nic!

Holčičky, kdepak jste všechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.06 16:07

jééé,omlouvám se,ten hokej běží od 20:20h
zanet tak si pusť na netu live přímý přenos :wink: Pokud máš možnost internetu takhle to sledovat…Zkusím zjistit na jakých stránkách přesně..

nepřihlášená Haidule

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.2.06 16:22

zanet ten hokej můžeš sledovat na netu.www.hokej.cz Tam máš hne na úvodní stránce v červeném rámečku: hokej on-line.Tak se na to mrkni :wink:

Haidule

• Citovat
  • Upravit
764
22.2.06 16:29

tAK en hokej opravdu běží až od 21:30 :! V TVprogramu totiž píšou začátek na 20:20h,ale to začíná rusko x kanada.Jsou teď pěkné zmatky když je v novinách napsáno jen:kokej-muži… :? Kdo má študovat kdo kdy hraje :?: :roll: 

sasulko máš SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová