Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
633
4.3.06 02:40

Zanetko, ja tenhle metrik videla tady na Emiminu. Je pravda, ze abych si ho mohla udelat, tak jsem se musela zaregistrovat, ale ted bych si ho mela moct vlozit sem. Je tady metriku z tohoto serveru dost. Metrik se mi podarilo zhotovit. Na emimino jsem ho take vlozila a povolene mam vse co musim mit (ostatne tehu metrik mi fungoval normalne). Ted jsem zkousela ruzne metriky na ruznych serverech a pokazde se mi vlozi jen ten odkaz. :cry: Zkousela jsem vsechny odkazy, zakazat smajliky, podpis… a zase to povolit… a nic nefunguje.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
4.3.06 09:11

KRASNE SOBOTNI RANICKO HOLCINKY:

moc vás všechny zdravím a přeju vám ať si to dneska VSECHNY řáádně užijeme…vždyt je volnásek…no néé :twisted: :twisted: :twisted:

ZANET:
to víš, tyhle předjarní náladičky máme snad všechny…je to únavička a takový vnitřní mráček, který asi musí být, abysme se pak mohli suprbupr radovat z každý blbůstky. Uvidíš, že už BRZY bude zase o tisíc procent líp :wink: :D :D

GABINKO:
Tak poprvé vidím tvou krásku - je to TAAAAAAAK nádherné miminko!!!!!!!!! Všechny ty bolesti, trápení, nervíky stojí opravdu za to, když se pak narodí taková přenádherná holčička :D :D :D :D
GRATULUJI tedy znovu nejen k malinké Adrianne, ale i k METRIKU :D :D :D :D :D

Holčinky, nám tu prokukuje sluníčko..já se nemůžu vynadívat na všechny naše nádherné pestrobarevné kytičky… :D :D :D
Jdu si udělat nějaký dobrý chlebík…

BUDU JUKAT a moc se na vás těším… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
4.3.06 10:37

Vsechny vas zdravim. Jsem poprve snazilka :) Jake jste mely tehu priznaky? Mne je uz par dni obcas pres den blbe jakoby mdlo a spatne, ale ne rano, a bricho mne poboliva i trosku v zadech, MS mam dostat ale az pristi ctvrtek, normalne mne boli brisko az tesne pred.Tak nevim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
4.3.06 14:22

Jeee, Gabi, metrik ti uz funguje, je moc krasny :-)

Hruzicko, ahoj. Ja jsem taky snazilka a priznam se, ze jakymkoliv priznakum jsem prestala venovat pozornost. Priznaky totiz mohou znamenat cokoliv. Vetsinou si s tebou telo jen zahrava. Ale nechci te odradit, budu ti moc drzet pesti, aby to vyslo :-) Ty tve priznaky by mohly znamenat tehu, ale nestresuj se a pockej aspon do toho ctvrtka s testikem.

Varenko, no jo, definovala jsem to jako jarni depresi :-( porad jsem si rikala, nic mne nebavi, z niceho nemam radost… pak jsem prisla na to, ze bych potrebovala nejake endorfiny do krve :-) tak jsem sla rano behat a uz je mi lip. Ted jdu zas pracovat a porad neco delat a hybat se, protoze uz nechci byt smutna a protivna. :-)

Marti, ahoj! No jo, s detma je nekdy potiz, ze? Ale zas ti to urcite vynahradi, kdyz je hodny. To sibalstvi mu kouka z oci :-)

Hezky den, holcicky. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
5.3.06 15:20

Sasulko, drzim ti na zitrek pesti. Moc, moc, moc!!! At to dobre dopadne. A pak nam hned napis, jo? Myslime na tebe!!! Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.3.06 16:01

Ahoj Holky jaky pak byl vikend :?: U nas to bylo nemocne.....pritel chripku,ja dodelavam tu anginu :? nastesti dcera je zdrava :D

Gabriella
Metrik je vazne uzasny a dcerka je nadherna :wink:

Jak pak je u vas holky? U nas to skace :? v sobotu 14stupnu a dneska tu jsou 2stupne :? nesnasim to pocasi,at uz je aspon to jaro :D

Hezky den vsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
6.3.06 08:13

Ahojky kočičky, přeji vám všem krásné pondělní ránečko a celý týden ať je úplně super!!!!

Zanet, děkuji ti za podporu, hned se vám tu ozvu, jak něco budu vědět :D

Gábinko, ty máš tak krásné miminko, gratuluji!!

Doufám, že Myska už bude brzy doma a bude v pohodě a brzy zabrouzdá mezi nás!

Holky, mějte krásný den, já se vám pak ozvu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
6.3.06 14:35

ahojky holčičky a Zanetko, tak vám musím sdělit, že jsem před chvílí přišla z od své gyndr. Dopadlo to hodně špatně. Řekla mi, že mám sliznici strašně nízkou, že tam ani nic nevidí, žádné dominantní folikuly, no prostě nic. Na rovinu mi řekla, že když jsem nereagovala na tyto hormony, tak už nebudu a že mi doporučuje vážně uvažovat o adopci. No ve mě by se krve nedořezal. Dr. mi bylo i líto, byla celá chudák červená, když mi to říkala, také mi přeje jen to nejlepší, také se moc snaží mi pomoct. Tak mi nakonec alespoň píchla injekci, abych to alespoň za 14 dní dostala. NO řekla jsem jí taky, že 1. dubna jedeme s manželem a naší fenkou - miminkem na dovolenou do Krkonoš a tak že alespoň budeme s manželem bobovat (nelyžujem). Teď jsem si zas řekla, v pátek slavíme 5 let výročí od svatby, že se alespoň můžu napít, ale je to jen chabá náplast. Fakt to strašně bolí. Jen co jsem vylezla z ordinace, pobrečela jsem si cestou do práce. S manžílkem to pak večer proberem, ale vím, že se moc do adopce hrnout nebude. Nesnáší papírování a takové to ponižování úředníky už díky tomu, kde pracujeme. Ach jo.

Přeji vám všem holčičky krásný den, dávejte na sebe pozor a užívejte si jak jen to jde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
6.3.06 15:00

AHOJKY HOLCINKY,
vsechny vas moc zdravim a dekuju za pozdravy a pesticky :! :D :! :D
DOcela me to vsechno vylekalo,ale uz je to za nama.Chytla jsem bolesti a krvacela jsem.V nemocnici se snazili zastavit krvaceni a kontrakce presly na druhy den.Byly ale taky slusne po 4 min.Dr.rikal,ze kdyby me ted neco chytlo,tak me uz nechaji porodit,ale radej at jeste vydrzi :! :!

http://www.gify.nou.cz/…bory/177.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765

Ahoj vsichni…holky kde jste?Tady se to nejak vyprazdnilo :(

Sasula
Ani nevim co napsat,je mi to tak lito,asi to musi byt tezke pro vas ted,nevim co bych delala ja.
Ale urcite se nevzdavej,je spousta pripadu,kdy rodice uz se smirili,ze miminko nebude a potom co adoptovali,zena prisla do jineho stavu…
Uzijte si dovolenou a vycistete si tak hlavinky,urcite bude lepe.
Asi jsem ti moc nepomohla :( preji vse nejnej do budoucna.....
Ta adopce nepripada v uvahu :?: Ja vim,ze to neni jako vlastni a je to spousta prace,ale je to jedna z moznosti taky.
My sami jsme se snazily pres rok a pul a to nam rikali,ze prirodni cestou to nepude (ja mam jeden vajecnik a pritel spatne spermie) a povedlo se,az potom co jsem se stim smirila a uvazovala o umelem oplodneni,vis ona i ta psychicka stranka dela svoje.....vim je to jiny pripad

A vse nej k vyroci svadby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847

Sasulko, takze tvoje doktorka to taky vzdala. Ale prece minuly mesic to bylo v pohode, melas folikulik a vsechno bylo ok. Tak proc to vzdala??? A co kdyby sis od tech hormonu na par mesicu odpocinula a pak to zkusila znovu? Prece to nemuzes jen tak vzdat… ja vim, to neni jen tak, bojovalas hodne a melas trpelivost. Moc me to mrzi, ale ja bych to asi nevzdala byt tebou.
S tou adopci to nebude lehke rozhodnuti, ale mozna bych do toho sla. Vis, treba adoptujete miminko a pak, protoze budes myslet uz na neco uplne jineho, telo si nebudes huntovat hormonama, tak treba se vam jednou to VASE podari.
Je tezke neco radit nebo utesovat, tak se nezlob, jestli ti pripada, ze melu nesmysly. Strasne moc bych ti chtela pomoct, ale nevim jak.

Vis co? Jsi uzasna! Ze ve chvilce, kdy ti doktorka rika takove zpravy, tak ty myslis na ni a ze to pro ni asi neni lehke predavat takove zpravy. Fakt te obdivuju!!!

Sasulko, bojuj, proste to nevzdavej. Doktori se muzou plest, uz se to kolikrat stalo. Drzim ti pesti a myslim na tebe!! Kez bych mohla nejak pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.3.06 15:03

Myska

Tak to je dobre,ze jsi v poradku :D mysleli jsme na tebe.....tak at to jeste nejakou dobu vydrzite a priste az pojedes do nemocnice,tak at uz se vracis domu s miminkem.....verim,ze pobyt v nemocnici musel byt tezky,hlavne kdyz jsi nevedela jestli uz pujde ven nebo ne.
Tak se opatrujte oba..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
6.3.06 15:05

Pry ze tu nikdo neni, ted jsme napsaly tri prispevky najednou :-)

Mysko, to je super, ze uz jsi doma a v poradku. Davej na sebe pozor. Martinkovi se nejak zachtelo na svet? At jeste chvilku pocka. To je mila fotecka s tim mimiskem. Mimisek pohodar :-)

Cinq, videla jsem tve fotky s pritelem. On vypada o trosku mladsi. A ty jsi desne hubena :-) Ale slusi vam to. Brzo se uzdrav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.3.06 16:03

Zanet
Je to muj sladous ten muj pritel :D a dcerka se neusmiva proto,protoze se nerada foti :? :D takze fotka s usmevem je zazrak pro me :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
7.3.06 02:02

Cinq, jo jo, pritel vypada moc sympaticky :-) Jak se jmenuje? Ja jsem mela obdobi, kdy me strasne vzrusovala francouzstina. Hlavne kdyz promluvil nejaky chlap, hodne pomalu, hloubeji posazenym hlasem… to jsem uplne tekla :-) A nakonec jsem si vzala Americana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová